81526
-
Most vagy én nem tudom elmagyarázni rendesen vagy a srác ennyire értetlen?????????
Ezt írom
Originally Posted by FrenkieSP
I use two different \PES2008_EDIT01.bin
1. Evolution patch options file just I corrected it the new stadium names in him
2. Evolution gameplay options file
"Chimps Tweaked Gameplay for Evo Patch II"
http://downloads.gamingaccess.com/in...?file_id=22293
just I edited the correct stadium names too in this version
Erre Kérdés
Originally Posted by Hatori_Hanzo
This option file include the correct stadium names,Frenkie?
Válaszom
Original Chimps Tweaked Gameplay for Evo Patch II of course not included my stadion pack
stadium names
Chimps Tweaked Gameplay options file with correct stadium names included my patch dot because of this
this name of his:
"PES2008_EDIT01.bin"
and original Evolution patch options file: "PES2008_EDIT01(without gameplay patch)).bin"
I hope for it already understandable
Erre következő kérdés
Frenkie..
How can I create or get the Chimps Tweaked Gameplay for Evo Patch II included your stadion pack
stadium names?
I hope that Im understood..
Tudom, hogy nem perfekt az angolom, de ezt tényleg ennyire nehéz felfogni? -
Tomy Lee #44178 Én is csekkolnám.Kitserveres úgyhogy hamar menne.
De,hogy miért nincs normálisan feltöltve azt nem értem
-

Nem tudnátok adni ehhez egy linket: WECN Patch
Torrent is jó lenne
kíváncsi lennék rá milyen
-
Tomy Lee #44176 loool:D:D
-
kellemes ünnepeket és rúzzsal festett tojásokat
kívánok mindenkinek
!
-
Martins15 #44174 LoL :D :D:D:D:D:D -
-
illetve mint korábban írtam nem mindegyik stadion nevét lehet a játékban átírni csak 9-ét -
Game Graphic Studio -
hamary #44170 Az angol csapatok logóját, mezét, hogy varázsolhatom a játékba? :o -
De azt ugyanoda menti.
És mindenkinek manuálisan kell beírnia -
Nagyi2pac #44168 A stadionokat a játékba is át lehet nevezni az EDIT/STADIUM-ba, kiválasztod a stadiont ENTER beírod a nevét, OK és elmented! Tehát nem muszáj lecserélni az option file-t ha vki már sok mindent állított a játékba! -
Nagyi2pac #44167 Jah a reklámtáblák ott vannak a képen de mögöttük a háttérbe ott vannak a zászlók, elég félreérthető kép: http://img175.imageshack.us/img175/5812/20080113193955cn1.jpg
De már megnéztem a programot és az összes csapat fel van sorolva ami a játékba van és mindegyiknek van egy száma és azokat lehet felcserélni valahogy, tehát stadionokról szó sincs, sajnos mert nekem is kéne egy reklámtábla relink program.
Ja és ha vki akarja használni a programot a zászlók a cv_1-ben vannak a stadium_placacards.bin-be (unnamed_37)! -
Igen avval is találkoztam,de csak egyszer.
Sky sports logó meg hát igen tudom csak még lusta voltam kicserélni. -
ezek a füvek melyik csomagban vannak? -
Most látom a kérdést
Szerencsére nem láttam még ilyen hibát.
De van pl olyan, hogy a stadion egy darabja belelóg az ismétlésbe. -
nem tudtok véletlenűl egy olyan programot amivel visszahozok olyan adatokat a hdd-ról amiket elvesztettem formatálás után? -
Ez a SKY SPORTS logó viszont......
szval van szebb -
#44155- #44156
Attól függ akarsz-e gameplay patchet
Én azt használom, de beleraktam az eredetit is
Köszi a képeket -
na még megcsináltam a tv logót és a replay logót...
nem sport1 és nem is sport2 hanem kettő az 2in1 :)
Replay:
TV:
( ezt még 1vonalba kell hozni az eredményjelzővel )
asszem mára ennyi elég is volt :)
-
Hopsz egyik kép 2x ment -
Na felraktam most este értem csak rá.Elég jóra sikerült igaz éppen,hogy csak 1-2meccset játszottam szóval nem probáltam minden stadiont,de eddig tetszik.Egy kérdésem lenne melyik Edit fájlt érdemes berakni? (mert kettő van) Végül pedig pár kép (elvileg 1280x1024,high 4xAA és AF is van driverből hirtelen nem tudom mennyi,de a Fraps csúnya képeket csinált mégis...)
Ez pedig igen érdekes-Breki te találkoztál evvel már?
-
WECN Patch, ezt nem lehet leszedni valahonnan, megnézném melyik a jobb, ez vagy az evolution II patch 
-
egyik igen másik a gameplay patch-os
anélkül nem jók a stadionnevek -
az options file ami a csomagba volt az nem másoltam be, a "sima" az az evo-s csak a korrekt stadion nevekkel ? -
ki próbáltam, de nem ment vele
meg amikor rájöttem, hogy 6 stadionhoz kell csak megcsinálni, akkor már gyorsan ment
a te csomagodat használom, de még nem tanultam meg, hogy a konami=dortmund...stb :P -
Azért majd szóljatok mert ennyiféle stadiont ennyiféle időjárásban napszakban minden mintával ennyi idő alatt lehetetlenség tesztelni
És vmiért volt olyan, hogy hiába raktam be ugyanazt a csíkozást vmiért nem látszott. Szerencsére sok ilyet sikerült kiszűrni
Stadionok közül, ha jönnek ezeknél jobbak akkor egyesével majd cserélődnek -
így a reklámtáblák buherálása közbenvolt időm megnézni az új stadionokat:)
a gyep mindenhol frankó lett, viszont van 1-2 olyan " építmény amivel nem vagyok kibékülve ... hiába ha jól tudom ezek csak konvertált stadionok, mondjuk meccs közben úgy se az a lényeg :)
szép munka volt ! köszönjük !
-
áááááááááááááá ott ugyanazok a linkek vannak sőt oda is én írtam be az újabbakat kivéve a maiakat -
lehet igazad van, da a mellékelt képet nézd meg ott reklámtáblák vannak -
#44098 kipróbáltad?
A patchemet nem raktad fel, hogy Konami és Olimpico-ról beszélsz? P
Mondjuk a harmadikon látom, hogy Dortmundi Signal Iduna Park
Mit szenvedtem ezzel a sárgával, hogy ne legyen rikító sárga és jólis nézzen ki illetve legyenek rajta kis felfestések (szaggatott vonal)ahogy igazából -
WECN Patch -
Nagyi2pac #44147 Breki ezzel a BSC Banner Relink Tool 1.1 by Inas ezzel nem lehet a reklámtáblák helyét megadni nem? Én úgy tom ezzel a szúrkolói szászlókat lehet lehet relinkelni mint pl ezt: http://www.gamingaccess.com/functions/showimage.php?image_download=http://www.socceraccess.net/download/images/17809-SLBenfica_Banner_in-game.png -
na kb kész a reklámtábla csomag, a gond az csak, hogy eltérően az előző részektől itt van egy csomó slot ami közös... így a legtöbb stadionhoz képtelenség egyedi reklámtáblát tenni, a rotáció csak megnehezíti a dolgokat :(
mondjuk van 1-2 könnyű is: konami stadion ( egy rakás másik stadion használja a stotjait )
pl. az Olimpico 2 slotja a Konami stadionban is játszik, de a legtöbb sadion egy az egyben a konamis, ami egyedi az a Bernabeu, San Siro, és a portugál stadionok
itt van 1-2 kép:
-
Ezzel az új gameplayal frankó kis gólokat lehet lőni
-
köszi, kiprobálom -
hamary #44143 köszönöm! -
NA9C-97AN-HSLC-46R5-JYM9
-
Ténleg
-
hamary #44140 Seriel kódot hol lehet kérni, hol van warez topic?