81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    Esetleg ez?

• Breki33
    Melyik a szebb?

• Breki33
    Na nekem is ott a Konami logo
  • Breki33
    Azt hiszem ezek sorozatlövés meg hasonlók P
  • Nagyi2pac
    OK, köszi eZo!!!
  • eZo
    ezek a funkciók csak akkor működnek ha a driver cd-t feltelepíted, na én ezt nem szoktam, mert a win.xp így is felismeri és a pes-hez nekem nem is kell csak az alapfunkció
  • eZo
    ezeket a gombokat nem használom, sőt a mode gombot és a rumble gombot is kikapcsolom( nálam a mode piros a rumble pedig inaktív )

5,6 gomb az elején nekem is útba volt a Logitech gamepadok után, de hamar hozzá lehet szokni
  • eZo
    azt a pici négyzet alakut, ami a napokba volt valakinek a belinkelt képein
  • Breki33
    8092-be milyet?
  • Breki33
    Nekem sosem volt ezzel gond csak sokat olvastam róla
  • Nagyi2pac
    eZo megvettem a Apollo GP-3000 Rumble Pad-ot és eddig nagyon tetszik, csakmég egy picit bezavar az 5,6-os gomb

Azt akarom megkérdezni hogy középpen a TURBO, CLEAR meg a MODE gomb az mire jó? A MODE-dal mit lehet állítani? A TURBO és a CLEAR gombokat bármire be lehet állítani vagy ezek mire jók?
  • eZo
    cseréltem mindent,8093-ba a kismezeket, 8092-be meg egy másik típust a zászlók miatt

ugyan olyan mint volt, nem lett kisebb
  • eZo
    igen értem, de csak az elején volt ez gond

azóta újratelepítettem januárban a windows-t és nem blokkoltam le a játékot a tűzfalban, mégsem volt ilyen, most úgylátszik újra van ez
  • Breki33
    látom cserélted a logo-kat az eredmény kiírása a végén nálad is kisebb betűs lett?
  • Breki33
    Ez az internetes dolog amiről volt szó korábban.

Ha nem engeded ki a netre blokkolod állítólag megszűnik
  • eZo
    akinek fent van egy akármilyen kiegészítő csomag, legyenszíves indítson el egy meccset a Konami stadionba ( Signal Iduna Park aki Breki stadion csomagját használja ), és ha valami furcsát lát akkor jelezze :)

a kitserverben lévő reklámtábláim rendben vannak, de a játékban még is csupa Konami-s reklámtábla jelenik meg, (KONAMI STADION) és a visszajátszásoknál is Konami logo van, pedig azt is lecseréltem már vagy 100éve és a fájlban benne is van az új
    a kitserver is telepítve van

ja és a meccs kezdetekor megjelenik egy Konami logo a csapat összeállítások alatt

most vagy nálam van valami gubanc, (pedig nem változtattam napok óta semmit), vagy a Konami trükközik valamit :)
  • lampard99
    thx
  • eZo
    bármelyik nagyobb patch-et leszeded ( EVO 2, WECN, stb) azokban benne van minden pl. az angol mezek is !

ezeket már könnyű berakni csak kitserver kell hozzá és be kell csak másolni
  • lampard99
    hello nem tud valaki egy jó kiegészitöt amiben megtalálhtó az angol mezek és egyzerű felrakni?
  • Breki33
    Egy szép jelenet és egy szép gól

• Breki33
    ja de Bergamo persze hogy az
  • Nagyi2pac
    Tudom már múltkor is írtad hogy azt használjam de kiírja hogy regisztráció után 30 nappal tudok csak URL-t beszúrni!
  • Breki33
    Bologna mindkettőben van

viszont nem értem Mohamed Lewis Stadium Marassi Genova-t is ír az elsőben Atalantá-t pedig nem látok
  • Breki33
    Na a másodikban

Marassi, Reggina, Siena, Bologna, Udinese, Torino Toro, Napoli, Palermo, Parma

Elsőben

Atalanta, Cagliari, Catania, Empoli, Fiorentina, Livorno, Torino Juve, Bologna

A kettőböl kée egy jót összehozni
  • Breki33
    használd az url beszúrása gombot
  • Nagyi2pac
    Még nem próbáltam de sztem nem! A logókat GGS-sel (Game Graphic Studio) tudod berakni a játékba, letölthető: http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=15088
  • Breki33
    Köszi akkor ez alapján a Wembley a Firenzeis Stadion most
  • Breki33
    tehát most ezt nézem

Ville Marie Stadium Artemio Franchi Firenze
    Unnamed_257.bin (Day Fine)
    Unnamed_264.bin (Day Rain)
    Unnamed_271.bin (Evening Fine)
    Unnamed_278.bin (Evening Rain)
    Unnamed_285.bin (Night Fine)
    Unnamed_292.bin (Night Rain)

Bristol Mary Stadium Carlo Castellani Empoli
    unnamed_299.bin (Day Fine)
    unnamed_306.bin (Day Rain)
    unnamed_313.bin (Evening Fine)
    unnamed_320.bin (Evening Rain)
    unnamed_327.bin (Night Fine)
    unnamed_334.bin (Night Rain)

Mohamed Lewis Stadium Marassi Genova
    unnamed_341.bin (Day Fine)
    unnamed_348.bin (Day Rain)
    unnamed_355.bin (Evening Fine)
    unnamed_362.bin (Evening Rain)
    unnamed_369.bin (Night Fine)
    unnamed_376.bin (Night Rain)

Teatro Blanco Armando Picchi Livorno
    unnamed_467.bin (Day Fine)
    unnamed_474.bin (Day Rain)
    unnamed_481.bin (Evening Fine)
    unnamed_488.bin (Evening Rain)
    unnamed_495.bin (Night Fine)
    unnamed_502.bin (Night Rain)

Antlion Coloseum Olimpico Torino Juventus
    unnamed_551.bin (Day Fine)
    unnamed_558.bin (Day Rine)
    unnamed_565.bin (Evening Fine)
    unnamed_572.bin (Evening Rain)
    unnamed_579.bin (Night Fine)
    unnamed_586.bin (Night Rain)

Ezeknek kéne a gameplay patchban a nevük
  • Nagyi2pac
    Az első oszlop az eredeti pes 2008-as név
  • Breki33
    A #44745-nél a kör pont megfelel a sötét csíkoknak a csillagok pedig a világosnak

Csak ez a képen nem annyira jön ki illetve becsap a szemed.
  • Breki33
    Eddig szinte tökéletesnek tűnik a patch egy gondom van vele, hogy kicsit nehéz beazonosítani a stadionokat mivel a gameplay-os option file-ben már nem az eredeti stadionnevek szerepelnek mindenhol

pl Brookfields National Stadium, Wembley Stadium, Estadio Defensores Del Chaco

Ezeknek kéne az eredeti neve ha valaki tud segíteni

• Breki33
    Cagliari Stadion

• Nagyi2pac
    Jaaajjjjj bocs Breki, hülye vok, félreírtam a #44745-nél kéne "picit besötítenéd a kezdőkört, és a csillagokat meg kivilágosítanád olyanra, mint a világos csíkok."

Sztem így lenne jó, tehát hasónló lenne, mint a #44734-es csak kijavítva körbe amit még én nem javítottam ki.
  • Breki33
    Ezt megkérdezted mult héten is, mikor meg leírtam, hogy rakd fel a kitservert és a megfelelő könyvárába másold be annyit se írtál, hogy habakukk, most meg egy hét múlva megkérdezed ugyanazt.
  • Breki33
    Kispadok is a helyükön vannak emberek ülnek állna a szélen épületek korrektek körben eddig nagyon bejön
  • Breki33
    Egész jók lettek ezek az olasz Stadionok

pl Bolognai stadion

• saviola83

Segítsetek please.Kezdő vagyok a játékban és az alap játékra feltettem az evo patceht.Eredményjelzőt akarok még feltenni de azokat hova kell másolni és honnan lehete leszedni jókat pl premier liga kijelző sport1-2 stb.És még mit érdemes feltenni mondjuk gameplay patch vagy más segítsetek please.
  • Martins15
    Köszi csak az a gáz h ezzel a progival belehet rakni a logót valahogy?:S
  • Breki33
    És akkor megkapnám a #44745-t P

Sztem ilyen szempontból jó ha megnézed az igazi képet ottse tökéletes a nyírás

Inkább a csillagok széleinek élleségén lehetne talán még javítani, de nem tudom hogyan.

Viszont ha jól láttam 2003-öta nincs is a döntőben ilyen
  • Nagyi2pac
    Jók, de a #44745-ösnél, eléggé összeolvadnak a kezdőkör. A #44749-es az jobb, csak egy picit kéne rajt még javítani, a kör belső széleibe valahol belelógnak a világos függőleges csíkok.

Nekem az tetszene a legjobban, ha a #44749-nél picit besötítenéd a kezdőkört, (nekem úgy tűnik a kép alapján hogy a kezdőkör világosabb, mint a sötét csíkok) és a csillagokat meg kivilágosítanád olyanra, mint a világos csíkok.