81526
-
Esetleg ez?
-
Melyik a szebb?
-
Na nekem is ott a Konami logo -
Azt hiszem ezek sorozatlövés meg hasonlók P -
Nagyi2pac #44820 OK, köszi eZo!!! 
-
ezek a funkciók csak akkor működnek ha a driver cd-t feltelepíted, na én ezt nem szoktam, mert a win.xp így is felismeri és a pes-hez nekem nem is kell csak az alapfunkció -
ezeket a gombokat nem használom, sőt a mode gombot és a rumble gombot is kikapcsolom( nálam a mode piros a rumble pedig inaktív )
5,6 gomb az elején nekem is útba volt a Logitech gamepadok után, de hamar hozzá lehet szokni -
azt a pici négyzet alakut, ami a napokba volt valakinek a belinkelt képein -
8092-be milyet? -
Nekem sosem volt ezzel gond csak sokat olvastam róla -
Nagyi2pac #44814 eZo megvettem a Apollo GP-3000 Rumble Pad-ot és eddig nagyon tetszik, csakmég egy picit bezavar az 5,6-os gomb 

Azt akarom megkérdezni hogy középpen a TURBO, CLEAR meg a MODE gomb az mire jó? A MODE-dal mit lehet állítani? A TURBO és a CLEAR gombokat bármire be lehet állítani vagy ezek mire jók?
-
cseréltem mindent,8093-ba a kismezeket, 8092-be meg egy másik típust a zászlók miatt
ugyan olyan mint volt, nem lett kisebb -
igen értem, de csak az elején volt ez gond
azóta újratelepítettem januárban a windows-t és nem blokkoltam le a játékot a tűzfalban, mégsem volt ilyen, most úgylátszik újra van ez -
látom cserélted a logo-kat az eredmény kiírása a végén nálad is kisebb betűs lett? -
Ez az internetes dolog amiről volt szó korábban.
Ha nem engeded ki a netre blokkolod állítólag megszűnik -
akinek fent van egy akármilyen kiegészítő csomag, legyenszíves indítson el egy meccset a Konami stadionba ( Signal Iduna Park aki Breki stadion csomagját használja ), és ha valami furcsát lát akkor jelezze :)
a kitserverben lévő reklámtábláim rendben vannak, de a játékban még is csupa Konami-s reklámtábla jelenik meg, (KONAMI STADION) és a visszajátszásoknál is Konami logo van, pedig azt is lecseréltem már vagy 100éve és a fájlban benne is van az új
a kitserver is telepítve van
ja és a meccs kezdetekor megjelenik egy Konami logo a csapat összeállítások alatt
most vagy nálam van valami gubanc, (pedig nem változtattam napok óta semmit), vagy a Konami trükközik valamit :) -
lampard99 #44808 thx -
bármelyik nagyobb patch-et leszeded ( EVO 2, WECN, stb) azokban benne van minden pl. az angol mezek is !
ezeket már könnyű berakni csak kitserver kell hozzá és be kell csak másolni -
lampard99 #44806 hello nem tud valaki egy jó kiegészitöt amiben megtalálhtó az angol mezek és egyzerű felrakni? -
Egy szép jelenet és egy szép gól
-
ja de Bergamo persze hogy az -
Nagyi2pac #44803 Tudom már múltkor is írtad hogy azt használjam de kiírja hogy regisztráció után 30 nappal tudok csak URL-t beszúrni! -
Bologna mindkettőben van
viszont nem értem Mohamed Lewis Stadium Marassi Genova-t is ír az elsőben Atalantá-t pedig nem látok -
Na a másodikban
Marassi, Reggina, Siena, Bologna, Udinese, Torino Toro, Napoli, Palermo, Parma
Elsőben
Atalanta, Cagliari, Catania, Empoli, Fiorentina, Livorno, Torino Juve, Bologna
A kettőböl kée egy jót összehozni -
használd az url beszúrása gombot -
Nagyi2pac #44799 Még nem próbáltam de sztem nem! A logókat GGS-sel (Game Graphic Studio) tudod berakni a játékba, letölthető: http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=15088 -
Köszi akkor ez alapján a Wembley a Firenzeis Stadion most -
tehát most ezt nézem
Ville Marie Stadium Artemio Franchi Firenze
Unnamed_257.bin (Day Fine)
Unnamed_264.bin (Day Rain)
Unnamed_271.bin (Evening Fine)
Unnamed_278.bin (Evening Rain)
Unnamed_285.bin (Night Fine)
Unnamed_292.bin (Night Rain)
Bristol Mary Stadium Carlo Castellani Empoli
unnamed_299.bin (Day Fine)
unnamed_306.bin (Day Rain)
unnamed_313.bin (Evening Fine)
unnamed_320.bin (Evening Rain)
unnamed_327.bin (Night Fine)
unnamed_334.bin (Night Rain)
Mohamed Lewis Stadium Marassi Genova
unnamed_341.bin (Day Fine)
unnamed_348.bin (Day Rain)
unnamed_355.bin (Evening Fine)
unnamed_362.bin (Evening Rain)
unnamed_369.bin (Night Fine)
unnamed_376.bin (Night Rain)
Teatro Blanco Armando Picchi Livorno
unnamed_467.bin (Day Fine)
unnamed_474.bin (Day Rain)
unnamed_481.bin (Evening Fine)
unnamed_488.bin (Evening Rain)
unnamed_495.bin (Night Fine)
unnamed_502.bin (Night Rain)
Antlion Coloseum Olimpico Torino Juventus
unnamed_551.bin (Day Fine)
unnamed_558.bin (Day Rine)
unnamed_565.bin (Evening Fine)
unnamed_572.bin (Evening Rain)
unnamed_579.bin (Night Fine)
unnamed_586.bin (Night Rain)
Ezeknek kéne a gameplay patchban a nevük -
Nagyi2pac #44796 Az első oszlop az eredeti pes 2008-as név
-
A #44745-nél a kör pont megfelel a sötét csíkoknak a csillagok pedig a világosnak
Csak ez a képen nem annyira jön ki illetve becsap a szemed. -
Eddig szinte tökéletesnek tűnik a patch egy gondom van vele, hogy kicsit nehéz beazonosítani a stadionokat mivel a gameplay-os option file-ben már nem az eredeti stadionnevek szerepelnek mindenhol
pl Brookfields National Stadium, Wembley Stadium, Estadio Defensores Del Chaco
Ezeknek kéne az eredeti neve ha valaki tud segíteni
-
Cagliari Stadion
-
Nagyi2pac #44791 Jaaajjjjj bocs Breki, hülye vok, félreírtam a #44745-nél kéne "picit besötítenéd a kezdőkört, és a csillagokat meg kivilágosítanád olyanra, mint a világos csíkok."
Sztem így lenne jó, tehát hasónló lenne, mint a #44734-es csak kijavítva körbe amit még én nem javítottam ki. -
Ezt megkérdezted mult héten is, mikor meg leírtam, hogy rakd fel a kitservert és a megfelelő könyvárába másold be annyit se írtál, hogy habakukk, most meg egy hét múlva megkérdezed ugyanazt. -
Kispadok is a helyükön vannak emberek ülnek állna a szélen épületek korrektek körben eddig nagyon bejön -
Egész jók lettek ezek az olasz Stadionok
pl Bolognai stadion
-
Segítsetek please.Kezdő vagyok a játékban és az alap játékra feltettem az evo patceht.Eredményjelzőt akarok még feltenni de azokat hova kell másolni és honnan lehete leszedni jókat pl premier liga kijelző sport1-2 stb.És még mit érdemes feltenni mondjuk gameplay patch vagy más segítsetek please. -
Martins15 #44786 Köszi csak az a gáz h ezzel a progival belehet rakni a logót valahogy?:S -
És akkor megkapnám a #44745-t P
Sztem ilyen szempontból jó ha megnézed az igazi képet ottse tökéletes a nyírás
Inkább a csillagok széleinek élleségén lehetne talán még javítani, de nem tudom hogyan.
Viszont ha jól láttam 2003-öta nincs is a döntőben ilyen -
Nagyi2pac #44784 Jók, de a #44745-ösnél, eléggé összeolvadnak a kezdőkör. A #44749-es az jobb, csak egy picit kéne rajt még javítani, a kör belső széleibe valahol belelógnak a világos függőleges csíkok.
Nekem az tetszene a legjobban, ha a #44749-nél picit besötítenéd a kezdőkört, (nekem úgy tűnik a kép alapján hogy a kezdőkör világosabb, mint a sötét csíkok) és a csillagokat meg kivilágosítanád olyanra, mint a világos csíkok.