81526
-
Nagyi2pac #45585 Sztem a legjobb stadion ami eddig kijött, viszont 214Mb-os 
Játék közbe nem akad viszont visszajátszásoknál meg a kisebb videóknál eléggé akad
Jól megvan csinálva benne a kispad, a nézők visszajátszásnál amikor rájuk közelítünk nem tűnnek el, félidőbe amikor körbe megy a kamera a stadionon akkor nem a nézőket mutatja alúlról, szóval jó kis darab, csak ne akadna! -
Nagyi2pac #45584 Volkswagen Arena by fretz
http://pes2008editing.blogspot.com/search/label/Stadiums -
használhattad volna a keresőt :)
#43983 ugyanaz a probléma mint neked
#43984 itt a megoldás -
zoralkiki #45582 Megbróbálom mégegyszer, hátha valaki segítene!!
Sziasztok!!
Lenne egy nagy problémám! ML-et szoktam játszani az 7. szezonban járok és túlköltöttem magam az átigazolási szezonban az utolsó napon és most -5000rem van!Elküldeni sem tudok már senkit a csapatból hogy csökkentsem a csapat kiadását, mert már nem engedi az utolsó napon és nincs is mentésem, hogy betöltsem egy régebbi állást, mert Auto Save van beálítva!
Nicns rá mód hogy valahogy csalással, kóddal vagy akár hogy szerezzek pénzt nem akarom elölröl kezdeni ha már eddig eljutottam!! Légyszi segítsetek előre is köszi csáo -
Danyi #45581 Hamachin most senki :( De legalább már felenged, és már tudtam is rajta gamelni :D Ott Adi néven futok ;) -
Tomy Lee #45580 Jujj,tényeg nem írtam a te neved,sry:S
Te is az aktívak közé tartozol! -
lampard99 #45579 hello valaki van valami ötlette hogy mért fagy a játék és a gép is mecs elötti töltés közben? -
Quaresma #45578 Valakivel pedig kipróbálnám már ezt a tört online-t... -
ja leesett te vagy Zsoca P
-
lag ot nem okozott, de kétszer kiszedett
viszont ha vmi van ott tudjuk megbeszélni
vhogy úgy kéne, hogy más addig ne tudjon írni -
nem az előtte volt
bocsi, hogy röviden írtam, de vártak rám
most viszont edzenem és ennem kell
de jelentkezem -
Quaresma #45574 ha vki játszik, msnből kilép, mert pont pes 2008 esetében még az is okozhat kis LAG-ot:)! -
Quaresma #45573 "keress meg msn-en "
talán ezért:)! -
Sheva bocsi, de azt hiszem elment a netem, vagy nem tudom mi volt -
-
Zsoca nem tudom miért vettél fel, de tudnod kell, hogy egy Sheva elleni mecsből szedtél ki ahol vezettem és jól ment a játék P
Ezt nem felejtem el
-
midian #45569 Hali
Egy valami még érdekellne a taktikákkal kapcsolatban ha pl a jobb vagy a balszél támadását használom,mért van az hogy a bal szél gombja (alapból billen az A) állandóan visszaugrik, pontosabban rányomok, aztán meg magától kinyomja .a Jobb szél használatánál nem csinálja soha Help
-
ja különbözik az új online progi kicsit
pl kiírja a saját ip-d -
#45565 -
Hogy csináltad,hogy jók lettek? -
úgy ahogy leírtam délelőtt -
Sheva nézd milyen jó kis laszti volt
-
valaki online ? -
ezt hogyan csináltad ?
-
Online előbb és jók az adboardok és a replay logo
-
Game Hunter #45559 Kozben rajottem!:) Koszi a megerositest!) E.V.O.L.U.T.I.O.N. Patch II released-et probalgatom, de a fu meg a vonalak nem tetszenek. Tud valaki egy jo rostert? Annyit lattam mar, de nem tudom melyik a jo! thx
-
ha kapu felé menő is számít :-) -
semibben, ugyanaz -
Ezt ugyanugy be kell másolni a PES2008 mappába? -
ez miben jobb? -
Hát lehet nemtudom. -
Háááát,ha minden lövés bemenne mint itt is akkor mi 18-12 játszanánk oda 
-
Pesmagazine Pes2008 Launcher V 5
With the Pesmagazine Pes2008 Launcher you can play online without Japan Servers (Resolving Lag Problems and Bugs).
Use winrar to extract all the content , after run AUTORUN FILE, RUN Setup for the first time, after installation and reg change, run any key to close dos windows;
Run Play Online(choose pes2008.exe in your pes installation dir) button and contact your friends/players click ok on the dialog windows that tell you to use 1.2 konami patch, and use the IP of other player to Server/Host or Client/Connect the match.(You can view your ip NOW in the launcher top the left, with pesmagazine ip service).
Give your ip to other to host or connect. After this the program stabilizer the connection and after countdown you can launch pes2008 and enter online, if every it's Ok, after login you will see 2 nick SERVER or CLIENT, select the same that you have selected at the first of this points and you will can Create or connect by search in Friendly Matches/Room..
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=11924 -
Azért nem mindig 

-
és csak most kezdett onlineozni? -
érdekes nálunk fele annyi gól szokott lenni -
Nem.Neki is megvolt az eredeti -
10 percesek volt amit mi is szuktunk játszani,de amúgy lehetett volna 7:3 oda.Szerencsém volt mint mindig
-
ne változtassunk
mindenki azt tudja
csak szórd ki a feleslegeseket meg a dupla nickeket -
navégre bennvagyok:D