81526
-
Download it TORRENT feliratra kell kattintani megvárni míg visszaszámol és letölteni a torrentet
működik, most ellenőríztem -
Honnan szedted le az evoluton patchet? Torrentről?
(nekem ezen az oldalon nem jön be a torrent: http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=19980)
Ha esetleg máshonnan szedted le vagy tudnál adni egy direkt torrent linket, akkor megköszönném! -
Felraktam egy XP frissítést, valami többmagos processzorokhoz szánt dolog, elvileg ez is okozhat programfutási problémákat. Most simán játszottam 2 meccset ligában, viszon exibition meccsen még mindíg lefagy.:D Ezt már nem igazán értem... -
és a pdata? -
igen mivel az exe ( crack ) maga a patch -
WartHogSon #45982 és így is olyan lesz, mintha feltelepítettem volna hozzá az 1.2-es patchet? -
WartHogSon #45981 és a billentyűkiosztást hogyan tudom beállítani akármilyenre? (pl. w-re is, stb.) és melyik gomb mit jelent? -
WartHogSon #45980 köszi -
ezzel simán megy a DVD5-RiTUEL verzió is az 1.2-es verzióju exe-vel -
txt-be bemásolod majd átnevezed ".reg" -re a kiterjesztést:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMI]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMI\PES2008]
"installdir"="c:\\Program Files\\KONAMI\\Pro Evolution Soccer 2008\\"
"code"="NA9C97ANHSLC46R5JYM9"
"version"="1.20.0000"
"installdir" helyét átírod, ha szükséges !
ezek után már csak az 1.2-es törést kell bemásolnod és felülíratni az exe-t ( patch így már nem kell )
ja elötte az előző reg bejegyzést töröld !
-
de volt hogy 6ot is elbírt kis ablakban -
más a reg bejegyzés, korábban én is néztem ezt a verziót, be is lett linkelve egyszer a rendes reg valakinek -
WartHogSon #45975 hello!
leszedtem egy ilyen nevezetű verziót: Pro.Evolution.Soccer.2008.DVD5-RiTUEL
felraktam és ezután fel akartam tenni az 1.20-as patchet, de ezt írja ki mindig: 1628: Failed to complete installation.
mi lehet a gond? -
na akkor nem a hardverrel van gond
a demoban nem csak egy félidőt lehet játszani? -
3-4 óra??????????????? -
Kipróbáltam a demót, simán megy... -
jah, azt én is furcsálom, hogy ennyire stabil, én is úgy szerkesztgetek, hogy megy a játék, meg leteszem kisablakra és olyan mintha nem is menne, nem is foglal akkor memóriát nálam és még 3-4 óra után is visszahozom és működik -
esetleg a settings exe-ben belőni másra illetve loadmixerrel finomhangolni
Bár fura ez a mecs közbeni kilépés én mikor szerkesztek úgy hogy a játék megy közben se lép ki esdetleg nem tölti be a meccset
a demoval nézted már? -
XP SP2 alatt nem akar menni. Arra gondoltam énis, hogy gyenge a gépem. 
Ha lesz egy kis időm, dobok egy rendszert másik vinyóra is, kíváncsi vagyok ott menne-e?! -
üdv mindenkinek
és előre is elnézést hogy nem olvastam vissza több oldalt de keresnék a Pro Evolution Soccer 08-hoz telepitő számot mert ami a lemezen volt kexgen sokkal több számot ad mint ami kéne
ha valaki tudna adni hozzá azt előre is thx -
gyenge a géped
, egyébként Xp javallott a játékhoz, azon nincs gond
-
xp vagy vista alatt nem megy ? -
Azt hiszem feladom.:S Felraktam egy másik verziót (Pro.Evolution.Soccer.2008.DVD5-RiTUEL), ez is lefagyott már az első meccs betöltésekor. Fogalmam nincs mi lehet a probléma, más játékok minden gond nélkül mennek. -
Még énsem de kérdezték tőlem
ez jelent meg nekik.
Minek még egy magyar szoba?
Csak jobban szétszórodunk.
Én ígyis 6-7 szobában vagyok van amikor győzöm kideríteni ki írt.
Olaszok a legaktívabbak mindenkinek ajánlom! -
még nem, ma sem ...
egy HeCToR nevű magyar srác csinált egy hamachi szobát a magyaroknak, mert a másik kettő vagy tele van vagy nem tom. ..
megkért,hogy terjesszem az infót:
HU-PES2008
jelszó: HU
még annyira üres, hogy csak ketten vagyunk bent szóval gyertek :)
-
Laca1985 #45962 Sziasztok!
Nem tudja valaki megmondani nekem, az mitol van, hogy ML alatt a menube kivalasztom a kapusmezet, es a jatekban nem az jelenik meg? -
látot már valaki ilyet?
-
akkor esetleg kirakhatnád P -
megcsináltam, csak gondoltam szólok..
-
Húde utálom mikor jó meccset játszok vezetek, de izgalmas a mecs mert csak egy góllal vezetek és kijön vmiért egy ablak és persze mire visszaváltok ez a hülye kirja a sloweres szöveget és kirak az egészből -
Nagyi2pac #45957 Nekem még mindig ez a nike labda a nyerő:
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=25703 -
Nagyi2pac #45956 Húú nem tom meikre gondolsz, arra amikor Breki megkért hogy cseréljem le a holland logókat bundesliga-s logókra?
Ha nem tod lecserélni, akkor ragd fel vhova letöltöm és megnézem! -
Nagyi2pac #45955 Ja láttam, gondoltam hogy erre gondolsz csak azthittem van vmi újabb. -
hello !
az a múltkor belinket unnamed_8093.bin az új stílusu kismezekkel hibás 1-2 helyen pl. Slavia Praha, La. Galaxy csapatoknak nem megfelelő a lógó
nekem is csak tegnap este tűnt fel -
Lehet jártam már arra csak most ki szerettem volna emelni -
Erre gondolok
-
Nagyi2pac #45951 Meik nike labda packot?
Hol??? "Fh-n"?
Ezt mér írtad, hogy újabb pes gyűjtemény még nem ismerted ezt az oldalt? -
Egy újabb pes gyűjtemény
http://pes-soccer.blogspot.com/ -
Codecet letöröltem, GCW-ről leszedtem minden crack-et, egyesével végigpróbáltam, de félidőig nem jutok el egy meccsen sem.:D Ez már nagyon komoly. Lehet ez az FLT-s verzió nem jó... -
ace megával pl az előző pesek el se indultak