81526
-
mi az alap?
a játékos kurzos a kijelzővel együtt cserélődik ha a készítő módosír rajta ugyanis ugyanabban a bin-ben van -
lehetetlenség szinte, tök erősen lőtte csak direkt lelassítottam, hogy látni lehessen :-) -
SilverStone #46107 Help!
Hogy tudom csak a játékos feletti cursor-t alapra állítani esetleg lecserélni? -
SilverStone #46106 "lereagálni jajj:P -
SilverStone #46105 Pont ezt akartam írni,hogy ezt nehéz lereagélni:-) -
jók
nekem legjobban a második tetszik -
amúgy erre nemis lehet reagálni erőből meglőtt kapáslövés a sarokra
védőket meg levágtam meg az akció elejét is ugye mikor elmegy az embere mellett
a másik négy védő meg Del Piero-n volt........ -
Ez az CHIMPS féle gameplayt legnehezebb szinten :-))))))) -
a kapus nem is reagál, és a védők se támadják meg a csatáraidat, csak az az 1 követi a labdást :P
ez milyen szint ?
próbáld ki az utolsó CHIMPS féle gameplayt legnehezebb szinten, na ott nincs ilyen... más kérdés, hogy az is elég könnyű, de legalább megpróbál védekezni a cpu :) -
Nagyi2pac #46100 Hát az új pack-hoz kéne még egypár új labda, majd ha megjelennek új labdák akkor összedobok egyet, már próbálgattam ilyen "füves style-t" a labdák mögé:
-
Del Piero 3. gólja a bajnokságban, gólkirályhoz méltón
-
Az olaszok jók.
Mármint sebességben.
Általában szinte alig vbagy egyáltalán nem akad -
SilverStone #46096 Hogyhogy vannak fennt Olaszok a szobán?(hama.)
Ez így vérprofi:D
-
SilverStone #46095 Tegnap 1 Olasz srác ellen játszottam(Roma ellen).Nagyon király volt:)
Nyertem bőven:P -
jobbnak tűnik mint amit a múltkor beraktál
várjuk az újabb pack-ot P -
Nagyi2pac #46093 Jó ez a ball nem? Én most ezt használom ebből a fajtából. -
amúgy vmelyik hubon láttalak -
én azt nem bírom mikor vállogatott és aztán klubcsapatot választ
nekem az olyan fura hogy vállogatott klubcsapat ellen
meg tegnap egy horvát nyekergi, hogy ő hostolni akar
mondom ok, de mondja meg milyen a nete
akkor jött az ájdontkvov
oké belinkelem neki a speedtest-et, de akkor se tudtam
mondok oké én hostolok aztán hiába magyarázott beírtam, hogy server ready -
billdm #46090 Én tegnap a szokásos Magyar válogatottammal játszottam,egy olasz gyerek meg rányom az interre..kérdezem tőle..jól érzi-e magát?!
Tegyük hozzá,előtte megbeszéltük kis csapattal játszunk! -
Egy érdekes dolog feltűnt úgy szoktam, hogy idítom a pes-t majd kiszedem a tűzfalat, így marad a reklámtábla replay logo stb
Viszont tegnap úgy próbáltam, hogy megnyomom a gombot és azután míg még látom a hátteret szedem ki.
Eredménye az lett, hogy reklámtáblák maradtak az általam berakottak Konami logó pedig cserélődött :-P
és mikor ezzel elszórakozok mindig jön vki aki olyan okos, hogy kilővi az online-s exe-t hiába kéne csak újra létrehozni a szobát
szerencsére a többséggel ez frankón megy -
Amúgy én nagyon ritkán játszok Inter ellen tegnap volt egy, de mikor a hosszabításban 5-1 lett vhogy kilépett. -
Nekem tegnapelőtt innen lőtt gólt szabadból Sheva a milánnal.
Pedig direkt rámozogtam a kapussal de az annyira a pipába ment, hogy nem lehetett elérni. -
billdm #46086 Persze..ezért van minden 3. ember a "szimpi" interrel.."remek" játékélmény...+ ha még normal kondira is rakják..,de ilyen pld a Drogba,Roni,Messi is..igaz itt egy egész csapat superman! -
tegnap este kipróbáltam neten az intert, hát inkább nem mondok semmit...
ugyanolyan legális cheat :) csapat mint korábban...az elő meccsemen 7-0ra nyertem, a másodikon 5-0ra, úgy, hogy amiről nem is gondoltam volna, hogy ez onnan bemehet az is gól pl. itt egy szabadrúgás asszem 39m a távolság
-
-
-
-
-
-
-
SilverStone #46078 Jó lett!Köszi
-
igen, mert nem találtam sehol olyan képet :)
de azért hasonlítanak :P -
Nagyi2pac #46076 
Én simán le tudtam szedni a data.hu-ról! Az első csuka kép helyett berakhattad volna a #46066-ot, mer amit beraktál az egy másik csukának a képe, na mind1, jó lett a pack. -
letöltöttem most, és jó, a teljeses csamagot leszedi
min1 itt egy alternatíva :
http://rapidshare.com/files/116099504/BootPackV4.rar.html -
töltsd már fel máshova légyszives -
mindig egy 369 kbyte-os rart szed le a 2 megás helyett
-
na
, nekem tetszik
-
Kész !
akinek tetszik töltse ;)
BootPackV4 -
érti ezt valaki?
18:36:02] [5.213.134.113 - Chdan62] is online
[18:36:02] >> salu !! il existe un autre moyen qu'hamachi pour jouer en online a pes2008!! C wippien !! plus besoin de creer plusieurs reseau hamachi !!! 1 seul suffit !! de plus un chat est integrer ... Venez nombreux sur http://pes08onlinefr.free.fr/ Le forum est a votre dispo pour tt pb ac ce logiciel !!!!!!!!!!
-
köszi, összerakom és majd felteszem a kész csomagot :)