81526
-
billdm #47230 Elem?..enyém nem olyan!Nem kell bele!Amúgy sem szeretem azokat.tuti akkor merülne le amikor Fehérrel éppen a legurítottat akarnám ellőni.. -
mint irtam van ilyen, de nem szeretem
kb 6 elem kell bele
sztem sokkal jobb a könyebb -
mikiking #47228 De valaki e 9 közül ajanlhatna 1 et -
billdm #47227 ha van lehetőséged próbálj ki egy ilyet!Hidd el pont a súlya miatt teljesen más érzés!Stabilabbnak érzed!Ne gondolj..nagy súlykülönbségre..de számít!Tudom,mivel a sima is van itthon!
-
minek kell súly?
nekem Rumplepad 2-es van és pont jó
cordless logitech-em meg nem használom mert túl nehéz és hat gomb van felül -
billdm #47225 Logitech Wingman Rumblepad II Vibration gamepad
Ha van rá kereted ,inkább ezt!Nem a vibráció miatt,hiszen azt a game nem támogatja,hanem a súlya pont megfelelő!Na,és strapabíró!Nekem 2 éve van meg,és ha megfelelően tisztán tartod tökéletesen működik!Olyan..7000 körül lehet most!lehet kevesebb is..nem tudom. -
billdm #47224 Részemről téma lezárva! -
Tomy Lee #47223 Akár törölhetsz is HSZ-t.Az is jogod... -
billdm -el csak én vitatkozhatok itt
Ez házigazdai jogom P
-
mikiking #47221 Szevasztok,na és ezeke közül meiket ajanljatok,mert msot fogok venni valameiket :
Első
második
harmadik
negyedik
ötödik
hatodik
hetedik
nyolcadik
kilencedik
-
billdm #47220 Kemény volt..jól megmondtad!
-
Tomy Lee #47219 Neked szokták esetleg
-
Azt az ellökős elkapcsolost leírhatnád részletesen amiről beszéltünk
Had tudjak énis löködni embereket P -
Focilista
"Es masnap semmi?
Mindenesetre en ugy lattam, hogy barmennyire szerettem volna, hogy az oroszok jussanak tovabb, a spanyolok sokkal jobbak voltak. Tobbek voltak egy edzovel, aki kidolgozta az oroszok ellen hatasos taktikat, es jatekosokkal, akik pontosan meg tudtak valositani. Mondjuk maskepp akkor alakulhatott volna talan, ha 0-0-nal az egyetlen nagy ziccert nem hagyja ki Pavljusenko vagy hogy a francba hivjak :)
Szoval egy unalmas nemet-spanyol dontonek nezunk elebe, azokkal a jatekosokkal, akiket hetente megcsodalhatunk evek ota. En jobban orultem volna nehany uj arcnak, de meg ahhoz ido kell.
Tulajdonkeppen lehet, hogy meg sem nezem a dontot. Majdnem ugyanaz, mintha egy atlagos BL meccset neznek. Mar a BL dontot is csak megszokasbol neztem, hasonlo okbol (nekem az is csak egy volt az idenyenkenti ot-hat Chelsea-MU meccsbol), es nem is csalodtam benne pozitivan."
Énis pont így gondolom -
billdm #47216 Lehet a nyelő izmodat ingerelték,viszont azon kevés csapatok közé tartoztak akiket nem sztároltak agyon..azok ugyanis..mind leégtek ugyebár.. -
Tomy Lee #47215 Érdekes?
Hánynom kellett mindig mikor ezeket a Ruszkikat néztem
Nagyon örülök,hogy kiestek.Spanyolország érdemli az EB győzelmet!!!
Elnézést ezért a kicsit durva hsz,-ért:) -
sajnos
utolsó érdekes csapat is kiesett.... -
Hát innentől nem nagyon érdekes az EB
remélem mostmár a spanyolok megnyerik aztán 25 évig megint nyugton lesznek
-
Logitechnél azért ne mondjunk jobbnak egy ilyet !
Ami nem azt jelenti, hogy nem lehet jó főleg az árához viszonyítva. -
Ha van rá gari jó, a régebbi dual actionokkal sok volt a probléma az újakkal állítólag nincs annyi -
Nagyi2pac #47210 Én az alap stadionokat használom, mert azok a legjobb minőségűek és nem full hibásak! 
-Tisztelet a kivételnek, bár nincs belőle sok.. -
Tomy Lee #47209 Ha tudnám melyik jó mediumon akkor használnám:) -
Nagyi2pac #47208 A rasenpatch csak a füvet cseréli le 
És stadionokat nem szoktál betenni? -
Tomy Lee #47207 Nem tudom.
Használom ezt a Slayer rasenpatch 2-t.Viszont,hogy mit cserél le
-
Nagyi2pac #47206 Ez az eredeti alap stadion, nem cserélted le? -
Tomy Lee #47205 Estadio Defensores del Chaco -
Nagyi2pac #47204 Olyan patch-ek fognak mostanába megjelenni, hogy lehet az enyémből nem lesz semmi... 
Most néztem evo-web-en, szinte ugyanazok voltak felsorolva újdonságként mint amik nekem lennének, bár az enyémbe már benn van az angol, francia, olasz, német és spanyol 2008-2009-es bajnokság, meg egykét egyedi cucc.
Majd meglátom hogy érdemes lesz e "kiadni", max ha nem akkor majd egyesével kirakok 1-2 cuccot labdákat, csukákat, logókat... -
Tomy Lee #47203 Nem tudom:S
Megnézem pill:) -
replayben ;) -
Nagyi2pac #47201 De pl: visszajátszásoknál vmikor közelről is kell nézni ha nemis ilyen közelről, de akkor is látszik hogy mien ronda. -
Nagyi2pac #47200 Az a fekete ManU labda kép meik stadionba készűlt? -
Tomy Lee #47199 Hát ilyen közelről,hogy lehet megnézni?
Ha nem mutatod akkor sz.tem sose jöttem volna rá
Tehát nem érdekes milyen közelről;-)
-

-
Nagyi2pac #47197 Közelről más a helyzet:
-
Ahoz túl drága volt :D Meg már elég retkes :S Van egy pálya innen nem messze, csak az a baj, hogy ilyen gumiféle és tökre fekete lesz tőle a labda, meg edzésre szoktam vinni (igaz ott legagyizták :S), de ott műfű van :) -
Tomy Lee #47195 Spanyolok kiütötték a Ruszkikat 
Nézhetem a döntőt:P -
Tomy Lee #47194 Dísznek használd:)
Én bizta szét nem rugnám azt a szép labdát!
Ha dísznek van akkor + mind1,hogy milyen könnyű... -
Tomy Lee #47193 Sz.tem szépek!
-
Ja jól néz ki meg minden, csak az a baj, hogy túl könnyű :( Azért mégse mehetek vissza a bolba hogy: Héj aggyál már egy másik labdát, mert ez túl könnyű! :D -
Tomy Lee #47191 Az jó.Biztos szép lehet élőben!
Én is szeretnék 1 kék Inter lasztit csak drága de használtat nem veszek...