81526
-
punkers #47310 Sziasztok!olyan problémám van h feltettem az evo patch II-t de az eredmény jeéző rossz.feltettem az extras-ban lévő eredményjelzőt ami a patchben volt de így sem jó:Stud valaki segíteni? -
Tomy Lee #47309 Istenem de várom a holnapot(Szabi 2 hétig majd szinte egész Augusztusban is free vagyok) 

Pes is lesz vakulásig
-
Tomy Lee #47308 Nem sajnos.Nálam alap evo2-es mezek vannak.Azokhoz még nem nyúltam. -
Nagyi2pac #47307 ja nálam is ez van
te raktál már be 0809-es mezeket, mer nekem többnél csinálja ezt?
köszi hogy megnézted!!!
-
Tomy Lee #47306 Kidob hibával,meccset sem kezdi el.. -
Nagyi2pac #47305 Vki megtudná nézni, hogy működnek e nála ezek a mezek exhibition mode-ba úgy hogy váltogatja 1,2,3,4-es gombokkal a mezeket mindkét csapatnál, mert nekem amikor elkezdődne a meccs kilép a játék és már nagyon idegesít, nemtom hogy nálam van a baj vagy ez a mezcsomag a hibás! Több csapatnál is csinálja ezt a kilépéses dolgot (Barca, Real, ManU..) de csak azoknál, több 0809-es mezet is beraktam de az összes többi csapatnál rendesen működik! Mi lehet a hiba??
Itt a mezcsomag:
Marseille 0809 kits -
Tomy Lee #47304 Ok-ok.
A csapat többi tagjának is így keressek arcot most,hogy kiválogatom ilyesmi pack-okból(ha találok).. -
Nagyi2pac #47303 Nem volt ám olyan nagy javítás csak nagyon ráncosra csinálták azt javítottam picit, lehet majd összehozok ebből a 3 arcból egy mixeltet!
-
Tomy Lee #47302 PC verzióval jobban megizzadna Cesc barátunk(nehezebb).
A második gólja szép volt:)jól focizik..
más:Profi a javított Ibra arc. -
Tomy Lee #47301 Bárki aki úgy gondolja,hogy szeretne résztvenni Pes bajnokságon online akkor nézzen el erre:Link
Mindenféle ötletet szivesen fogadok a témával kapcsolatban! -
Nagyi2pac #47300 Fabregas xbox360-on is megmutatja tehetségét...PES-ezik, jól teszi! 
It's more than a game -
Tomy Lee #47299 Este hazaérek megnézem mindenképpen.Köszi! -
jolesy #47298 Újabb élménnyel gazdagodtam....unalmamban játszotam gép ellen és igen érdekes dolgot csinált. Futok Del Piero-val (már egy jó ideje) és egyszercsak sípszó...nemtudtam mitörtént, gondoltam biztos ráncigálás, hát nem, valami lest fújt be ami nemcsak azért érdekes mert már régóta nálam volt a labda hanem azért is mert Del Piero akkor sem volt lesen amikor kapta a bogyót.....teszem hozzá a szabad után a gép gólt lőtt :) legközelebb inkább várok emberre (¬_¬) -
Nagyi2pac #47297 Az első kettő:
MA.SHE.MA EUROPACK VERSION SWEDEN
A harmadikat én javítottam:
http://files.filefront.com/Ibrahimovicrar/;10835998;/fileinfo.html -
Tomy Lee #47296 Akkor sok sikert neki!Várjuk!
Jól teszi ha ezt megoldja mert eléggé hangulat növelők az ilyen hangok.. -
Tomy Lee #47295 linked van a képekhez ahonnan lehúzhatnám??
Tényleg nagyn jók
-
Nagyi2pac #47294 Vmi olyasmi hogy Ninuzzu rájött hogy lehet szerkeszteni azokat a hangokat amik a labda,szúrkolói és kapufa hangokat tartalmazza és megpróbál ilyen hangokat csinálni... -
Nagyi2pac #47293 Ezek jobbak:
-
Tomy Lee #47292 Ez mi
-
Tomy Lee #47291 Új Ibra arc.
Kedvenc játékosom
-
Tomy Lee #47290 This Sunday
-
#47279 valaki tudna segíteni? :'( -
Nagyi2pac #47288 Decoding Ball, Crowds and other sounds
We are not sure if we will succeed or not. But with Ninuzzu we found a way to read the waves bank sounds that include sounds for ball, crowd, posts, etc. Check out the screenshot with the different sounds included in the wave bank. We can hear the sounds but we are not sure if we can build a new wave bank but we will try. More news coming soon.
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=13114 -
Tomy Lee #47287 De ezt nem az Euro mod-hoz kellene 
Egyébként durva:D
Euro 08 Mod Next Update Trailer ! -
Hatalmas bomba gól, grat:) -
Tomy Lee #47285 Tűzfallal is működik(nem kell az exe-t blokkolni) és jól is néz ki!:
new adboards by herubq3 -
látod ezért kell a radar, hogy ilyeneket megláss, és csak jó el kell találni :) -
Tomy Lee #47283 Profi:) -
-
-
animation shop -
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni:megcsináltam mindent letöltöttem és felraktam az EVOLUTION 2 patchet.Eddig minden rendben van viszont a "javított" csapatok nevei nem változtak a mezek se korrektek vmit a menüben kiválasztom a Nike labdát de a meccsen már nem úgy látom mint a menüben hanem mint az eredeti.
Légyszi segítsetek :) -
Tomy Lee #47278 Na ezt hiányoltam mostanában:)
Széép
Én még mindig nemtudom megcsinálni a gif-eket:(((((((( -
milyen progival kicsinyited le a videot amit frapsal felveszel 
-
-
ez sajnos nem igaz :(
Fifa 08 gépigényének leírásában pl. benne van a támogatott gamepadok listája:
* Logitech:
o ChillStream
o Cordless Rumblepad 2
o Rumblepad 2 Vibration Feedback Gamepad
o RumblePad
o Dual Action Gamepad
o Cordless RumblePad
* Saitek:
o P3000 Wireless Pad and Docking Station
o P2900 Wireless Pad
o P2600 Rumble Pad
o P2500 Rumble Pad
o P990 Dual Analog Pad
o P880 Dual Analog Pad
* Thrustmaster:
o Dual Trigger 2-in-1 Rumble Force
o Rechargeable Wireless 2-in-1 Dual Trigger
o 2-in-1 Dual Trigger Gamepad
o Wireless Dual Trigger Gamepad
o FireStorm Dual Power 3
o FireStorm Wireless Gamepad
o FireStorm Dual Analog 3
* Microsoft:
o Xbox 360 Controller for Windows (a telepített drivernek 6.0.5435.0 verziójúnak kell lennie, ami 2006.május 20-ai vagy későbbi)
ez nem azt jelenti, hogy más gamepaddal nem működig, csak pl. manuálisan kell egy támogatott gamepad configja alapján beállítani devdatát, aztán vagy megy vagy nem, ez már gamepad függő -
Tomy Lee #47274 Innen már eldönthetnéd:D
Úgylátom fel lett sorolva az összes gamepad ami a piacon van.
Mindegyiket elfogadja a játék,nem létezik olyan amit nem... -
mikiking #47273 alahol nincs egy lista,hogy mien gamepadokat fogad el a játák ?? -
mikiking #47272 Fifa,Pes .más focis úgy sincs :D -
az igazi az lenne, ha kézbe tudnád venni őket, úgy is az a döntő
tudás alapján nem igazán érdemes válogatni, mert kb. 1 kategória az összes, ami fontosabb az az ergonómia ill. a fogásuk, meg persze a minőségük
ha más játékkal is szeretnél játszani, nem csak a PES-el, akkor érdemes egy nagyobb márkát választani pl. Logitech, Genius, Saitek ,hogy a többi játék is kompatibilis legyen vele pl. a fifa is elég válogatós