81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    nálatok telepíti rendesen a játékon belül a letöltött DLC-t?
  • Breki33
    már megadtam, pont innen szedték, látszik a magyar ragozásból

egyébként a videó alatt is megtalálható
  • cvetok
    Breki, ezt a kamera beállítást megírhatnád...
  • Breki33
    hm valaki lopja a kamera beállításaim :P

• Breki33
    link
  • Breki33
  • Breki33
    Русские Комментаторы

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4192036
  • Breki33
  • Breki33
    PES 2013 DLC 3.0 [20.12.2012]

Content includes new goal celebrations and football boots.

[New Goal Celebrations]
    Newly added goal celebrations include de likes of:

1) Neymar and Javier Hernandez (Chicharito) which were voted
    for by over 30.000 of our costumers from both North and South America.
    These celebrations are also appproved by the players respective clubs.

2) maya Yoshida who revealed his new goal celebration (which is approved by the
    player himself) while playing for the Japan National Team.

3) A new goal celebration coceptualised by Eduardo Morillo, who won the right to appear
    in PES 2013 by winning the “ENTER THE GAME” event which was held in Spain where entrants were pitted agains each other to show their skills in PES as well as actual dribbling and shooting.

[New Boots]
    The latest models released by adidas (4 models), Nike (2 models), Umbro (3 models)
    and Mizuno (4 models).

For more details please visit : http://www. konami-pes2013.com/

http://www.pes-patch.com/2012/12/pes-2013-dlc-3-0-20-12-2012.html
  • Breki33
    PES 2013 Patch 1.03 Oficial

PES 2012 Patch 1.03 Details :

* Improved Goalkeeper’s response towards long range shots.
    * Readjustments to the strength of the Skill Card “Speed Merchant”. (Toned down as it was deemed too strong)
    * Changes in Search Conditions when looking for Opponents in Online Mode. (“Friendly Match” changed to “Pass Support”)
    * Improvements to a variety of modes for an enhanced overall gaming experience.

** IMPORTANT **

There are separate update files for the DVD Version and the Download Version. Please make sure to select the correct file, and please note that you will need to close “Pro Evolution Soccer 2012″ before applying the update file.

http://www.pes-patch.com/2011/12/pes-2012-update-1-03-%E2%80%93-official-release.html
  • Humesz
    Na akkor hiába is segítenénk :) De gondolom azóta már rájöttél, hogy benézted a topic-ot.
  • anubiscool
    Köszi a segítséget rendes vagy amúgy nem tudok olvasni csak írni!!
  • Breki33
    the sky files for created stadiums. It works fine:

(texture by oliver14)

Just put it in dt08.img and a blue sky will appear in all created stadiums in Day/Fine conditions.
  • Breki33
    Erre nem tudok válaszolni hálisten nekem sose fagyott ki illetve néha menüben kilépéskor kilépéskor kiírja, hogy nem jó vmi és bezáródik.

Ezenkívül egyszer volt olyan, hogy egyik kitserveres kiegészítővel gond volt akkor egyesével kiszedegettem a könyvtárakat majd jött a buborékrendezés :P

De ilyennél akkor általában minden meccsnél lefagy.

Próbáld ki kitserver nélkül, hogy jó-e
  • bestGP
    sokadik :OOOO gólom. érik egy videó

https://www.youtube.com/watch?v=-Mb39ptdcYg
  • Sanyicucu
    Brekinek címeztem de aki tud segíthet.Megköszönöm.
  • Sanyicucu
    Hali!
    Segítségre lenne szükségem.Mitől van az hogy játék közben 2-3 meccs lejátszása után a következő meccsen lefagy a gépem.Van hogy egész nap nem fagy ki.A fifával ilyen nem történik meg.Már több patchet is kipróbáltam mert arra fogtam de azokkal is lefagyott annyira,hogy újra kell indítani a gépet.Régi és új vga drivert próbáltam de azokkal is kifagyott.Új directx van fent.Már nem tudom mi lehet a baj.
  • Humesz
    Ezt miért ide írod? :) Olvasni tudsz?
  • anubiscool
    Üdv
    Segítenétek nekem? Gigabyte AM3+ GA78LMT s2p alaplapba jó lenne ASUS GTX650TI-DC2O-1GD5 GeForce GTX 650 Ti 1GB 128-bit GDDR5 PCI Express 3.0 videókari?
  • Humesz
    Mennyire sokkal lendületesebben lehet így játszani :) A meccs végére már rendesen csúszott a kezünk a pad-ról :)
  • Breki33
    Érti valaki, hogy tulajdonképpen mit akar?

" help please friend
    Friend would like to help me put the camera on my youtube video
    pes 2013 xbox 360 already tried changing to PES 2013 - XBOX - Camera Settings 1.2 ★ (12/04) Version 1.2 ready for more the camera stays the same so please help me my console is American is not jtag follows the file please change to friend me and send me the link down here that I am very grateful for the help friend,tested all here defalt.exe forum English version, italy, region free, and nothing does not work in my game version is north america error gave everyone who tested it impossible to read the disc please friend help me because I love the camera long with more players far as this youtube video if possible convert this to me please on the link below
    pardon the translation used the google translator

https://www.youtube.com/watch?featur...&v=KZBLafybBos

defalt.xex region american
    http://www.multiupload.nl/I0OA8OH0QN "
  • osimandias
    Ezek tényleg jók....Köszönöm uraim:)
  • Sanyicucu
    A pesjp patch meg én ezt a gameplay-t PES F1X3R 1.0.4.0.exe raktam hozzá és egész játszhatóvá tette szerintem.
  • Breki33
    PESJP Patch 2013 version 2.00 + update 2.01 természetesen
  • osimandias
    Melyik verzióra gondolsz?Köszi
  • Breki33
    pesjp patch
  • osimandias
    Tudna valaki ajánlani egy használható patchet?Elég sokat kipróbáltam már...és mindig volt valami gáz.
    Köszönöm!
  • Breki33
  • Breki33
    jó kis kamera

PES 2013 New Camera Wide TV Style by Rinus

• Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    pesdit miatt nem lesz élvezetesebb
    max grafikailag

most írtam
    "peseditnél pedig van jobb és az nem gameplay patch"

gameplay patch az általában exe vagy olyan ami az exe-t módosítja

• Humesz
    Köszi, Pesjp-nek utánanézek ha mondod.
  • Breki33
    azt neked kell tudnod, de gondolom gameplay-t

beírod a keresőbe nagyon sokszor írtam róluk példákkal
    patchnek meg pesjp patch szintén sokszor volt róla szó
  • Humesz
    Inkább átfogalmazom, mert nagyon sok mellékes dolgot is olvastam, ami annyira azért számomra nem érdekes:

Az mit jelent, hogy élvezetesebb lesz a Pesedit miatt a játék?
  • Breki33
    megjelent egy jó kis program

PES 2013 – Replay Disabler amiben többek között már referee slider is van és a visszajelzések szerint nagyon jól működik

• Humesz
    Visszaolvasok, de addig is elmondod, hogy mi az, amit keresek? :)
  • Breki33
    nem nehezebb csak jobb élvezetesebb

érdemes visszaolvasni a peseditnél pedig van jobb és az nem gameplay patch
  • Breki33
    Egyébként az nagyon érdekes míg barátságos meccseken fantasztikus a játék az új gameplaynak és beállításoknak köszönhetően

A bl-ben az utolsó két mecsen teljesen másmilyen volt, míg barátságos meccseken szebbnél szebb támadások gólok vannak élvezet játszani pl Barcelona ellen, addig bl elődöntőben és a PSG ellen és döntőben csak szenvedés és nagy nehezen 11-esekkel nyertem meg.

Mintha teljesen más játék lenne.
  • Humesz
    Hali!

Korábban volt szó valamiről, amitől nehezebb lett a játék (erősebb ellenfél, nehezebb gólok stb...) Ez kéne nekem, mert a 2013 egyszerűen már nem kihívás.

Van most ez a Pesedit 2.5, olvastam, hogy új csapatok, ligák, mezek stb... vannak benne, de a gameplay is megváltozik?

Köszönöm