81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• eZo
    ha jól emlékszem a pes4 és a pes5nél volt igencsak aktív Tua, de jó, hogy újra visszatért :)
  • eZo
    nagyon jó cikk, érdemes elolvasni:

http://logout.hu/iras/a_windows_xp_32_bit_memoriakezelese.html

amúgy a 32bit és a 64bit korlátai ugyanúgy vonatkoznak a vistára is
  • Breki33
    Egy kedves honfitársunk Tua nagyszerű patchet készített, sajnos csak így tudom kilinkelni, mert általában reges helyeken van fent

Aki teheti érdemes megnéznie az EWo-WEb-es fórumát

T-patch v0.9 - DOWNLOAD

--------------------------------------------------------------------------------

After a long-long time, finally T has some news!

The patch is almost ready, but T's doing this alone so, it has been taken many-many hours... T has been doing this since january - but it's worth! T's not that famous in the PES Community, but trust me, this stuff will worth downloading.. There are huge amount of created players, youngsters and corrections in the database. And, off course, T collected the best kits and faces so the game will be much better.

GENERAL FEATURES:
    Correct team names, player names, roster
    Every team works perfectly in Master League
    Updated rosters and appearances for Euro 2008
    Realistic injury tolerance
    A lots of updated and relinked faces
    Many big talents from Argentina, etc. in the "Unbelonged players" section
    New teams
    Hundreds of new stats - they're not FM-converted!
    Lots of new appearances made by myself or the members of the pes community
    A lot of youngsters
    New transfers - up to date to the date of the releasing
    New referee kits
    Bundesliga - with the new promoted teams, new apps and correct stats
    Updated kits
    New bootpack

NEW TEAMS: (in version 0.9)
    West Bromwich
    Full Bundesliga with Hoffenheim, Cologne and M'Gladbach
    Slavia Praha
    Red Bull Salzburg
    Zenit St. Petersbrough
    FC Shakhthar Donetsk
    Sivasspor
    Boca Juniors
    PSV, Ajax and Feyenoord in the Others

TEAM LIST IN V0.9
    Premier League: Arsenal, Aston Villa, Birmingham, Blackburn, Bolton, Chelsea, West Brom, Everton, Fulham, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Middlesbrough, Newcastle, Portsmouth, Reading, Sunderland, Tottenham, West Ham, Wigan
    Ligue 1: Auxerre, Bordeaux, Caen, Le Mans, Lens, Lille, Lorient, Lyon, Marseille, Metz, Monaco, Nancy, Nice, PSG, Rennes, Saint-Étienne, Sochaux, Strasbourg, Toulouse, Valenciennes
    Serie A: Atalanta, Cagliari, Empoli, Fiorentina, Genoa, Inter, Juventus, Lazio, Livorno, AC Milan, Napoli, Palermo, Parma, Reggina, AS Roma, Sampdoria, Siena, Torino, Udinese
    Bundesliga: Hoffenheim, Arminia Bielefeld, Leverkusen, Bayern Munchen, Borussia Dortmund, Frankfurt, Cottbus, Schalke 04, HSV, Hannover 96, Borussia M'gladbach, Hertha, Karlsruhe, FC Cologne, Stuttgart, Bochum, Wolfsburg
    La Liga: Almeria, Bilbao, Barcelona, Betis, Deportivo, Espanyol, Getafe, Deportivo, Levante, Atletico Madrid, Real Madrid, Mallorca, Murcia, Osasuna, Racing Santander, Sevilla, Valencia, Valladolid, Villareal, Zaragoza
    Others A: Ajax, Anderlecht, Club Brugge, Dinamo Zagreb, Copenhagen, Slavia Praha, Olympiacos, Panathinaikos, AEK Athens, Rosenborg, Wisla Krakow, Benfica, Porto, Sporting, Spartak Moscow, Red Bull Salzburg, Celtic, Rangers, PSV, Zenit St. Petersbrough
    Others B: Shakhtar Donetsk, Feyenoord, Sivasspor, Fc Basel, Besiktas, Fenerbahce, Galatasaray, Dynamo Kiev, Boca Juniors, Sao Paulo
    Others C: Didn't use, becouse it's useless in ML.

http://forum.gamevn.com/showpost.php?p=8123439&postcount=1500
  • Breki33
    próba

• Terminátor14
    Nem tudom miért riogadtod itt az embereket...:D

Egyrészt a fifának biztos nem kell majd 3gb ram, másrészt meg a Vistával kapcsolatban sincs igazad. 1 éve talán még nem voltak rá megfelelő számban driverek, de ez nagyon rég volt, azóta minden szép és jó. Úgyhogy meg lehet ám oldani ezt a 3gb-os dolgot, ha vki nagyon akarja...:)
  • Breki33

http://www.2shared.com/file/3569951/bd24f17f/Parche_Pasto.html
  • [HUN]FaTaL
    De ha portolják a büdös életben nem fog 512mb ramnál többet használni (pont mint a TDU, ami alig tud 512 mega fölé menni, 2 óra játék után is 530 megát evett), ergo nemértem miért riogatnak a 3gb-val:D
  • Tomy Lee
    "mert x360ban 512 ram van"
    Konzolon nincs hardwerkövetelmény szal nem tudom miért idegesít ez a dolog??
    Adott EGY hardwer arra megírják,optima stb..és kész.Azt úgy használja minden konzolos..
    PC-n eleve eltér már ez a dolog.
  • Breki33
    Azért ez fura nekem mert azt írják stadion meg közönség nem lesz next gen, akkor minerk ennyi ram.

Az eddigi képek alapján nemis igazán az
  • [HUN]FaTaL
    1. 32 bites Vista sem kezel többet 4GBnél, amiben benne van a vga meg a vinyó cache is, ez fizikai korlát. Ráadásul 32biten mondom egy alkalmazás 2GB memót kaphat max.
    2. Tehát ehhez váltani kéne 64bitre (3gb csak a Fifanak), amiről köztudott hogy a driverellátottsága sem a legjobb
    3. Szerintem inkább mindenki lefogja fosni a fifát, arról nembeszélve, hogy ez valami kacsa hír lehet, ha portolják a gamet mert x360ban 512 ram van (PS3ban nem tudom mennyi)
  • Tomy Lee
    Tökéletes lesz az X360-adon(mint az enyémen is);-)
  • Tomy Lee
    Xp kezel 3GB-ot,Vista többet is és hardwer-ügyileg követni kell a piacot ha szeretnénk használni az újabb játék szoftvereket..
  • Nagyi2pac
    Megcsináltam az új Premier League labdát, eddig ez a legjobb minőségű!
    EPL Omni 08-09 by N@gyi2pac

• [HUN]FaTaL
    Akkor 512 ramon kénytelen lesz elfutni:)
  • Tomy Lee
    Arra a hardwerre írják,Optimalizálják mivel konzolra egyszerübb!Majd Pc-re átírják és hamar kiadják:P
    Pc-s játékot viszont nehézkesebb konzolra átírni.
  • [HUN]FaTaL
    Egy Giga DDR2 valóban 4k de mint pl. nekem meg sokaknak másoknak is DDR ramos gépük van. Arról nem beszélve, hogy 32biten egy alkalmazás maximum 2gb memóriát kaphat, ami azt jelenti hogy a Fifa miatt kéne 64bitre váltania mindenkinek ami finoman szólva is vicc.
  • Tomy Lee
    Sajnos nekem az új Pes-hez kell vennem új gépet is.
    Amúgy 4K egy giga ram...
  • [HUN]FaTaL
    3GB? LOL a crysisnek nem kell annyi ram. BOXon hogy oldják meg? Abban 512 RAM van ha jól tudom.
  • Nagyi2pac
    Még ha next-gen lenne a Fifa (de nemvalószínű hogy valaha is az lesz) akkor is rohadt sok az a 3 GB! Kiváncsi vok hányan fognak így vele játszani..., ha ez igaz akkor asszem "jövőre" mégtöbb Pes-fan lesz!
  • Tomy Lee
    Igen ezt én is néztem.3 esetleg 4 max gólnál szoktuk befejezni,-általában
  • faláb
    Kis off: fifa09.de szerint a fifa09 max grafikájának elérésehez 3 GB Ram szükséges többek közt. LOL
    PES 2008 nekem 1 GB Rammal is tökéletesen működik High grafikán.
  • Breki33
    kicsit soknak tűnik 15 gól egy meccsen
  • [HUN]FaTaL
    A compatible azt jelenti hogy kompatibilis tehát működik.
  • Nagyi2pac
    Jókis meccs lehetett, 3:7-ről 8:7-re fordítani!!
  • Breki33
    hát eddig mindenkinek az volt a véleménye, hogy nem túl jó
  • Tomy Lee
    Nagyon profi az a gamepad!Napokban próbáltam ki.
    Amúgy igaz már kitárgyaltuk ezt a témát korábban:S
  • Quaresma
    Eddigi legizgalmasabb PES 2008 meccsem:

Chelsea - Manchester 8-7

Kép

Chelsea-vel voltam. Még soha nem játszottam olyan meccset, ahol ennyi gól volt és iylen szoros eloszlásban. A durva az benne, hogy az első félidő hosszabbításában 4 gól esett, valamint 4 gólos hátrányból sikerült fordítani csodaszép gólokkal. A labda mindig befele pattant, ez egy ilyen meccs volt...

Részeredmények: 0-1, 1-1, 1-2, 1-3, 1-4, 2-4, 3-4, 3-5, 3-6 (félidő) 3-7, 4-7, 5-7, 6-7, 7-7, 8-7
  • Breki33
    Ezt sokan szidják és fura hogy a bal oldali analóg feljebb van

Már leírtuk neki korábban mit vegyen sztünk
  • Tomy Lee
    Ez 1 korrekt gamepad LINK (én csak ezt venném sőt még a rumblepad2-met is elcserélném rá:)
  • Tomy Lee
    Nem,bocsi rosszul írtam.Nem kompatibilis.Válassz másikat de Pc-s kontrollerek közül;-)
  • billdm
    Kompatibilis

compatible
    kompatibilis

Kapcsolódó fórum Küldés emailben Nyomtatható verzió
    Jelző olyan rendszerek, hardverek vagy szoftverek leírására, amelyek kölcsönösen képesek a másikból származó adatok és programok használatára, feldolgozására, futtatására.

Speciális esete a felülről kompatibilitás. Ha "A" dolog felülről kompatibilis "B"-vel, akkor az azt jelenti, hogy "A" ugyan újabb, jobb és talán többet is tud, mint "B", viszont továbbra is képes minden olyan lényegi dolog végrehajtására, eszköz és adat használatára amivel "B" is elboldogult volna, vagy ami általa került előálíltásra.

A felülről kompatibilitás fontos, mert lehetővé teszi a korábban megvásárolt vagy előállított adatok és szoftverek problémamentes átvitelét az új és a régi rendszerek között konvertálás vagy adapterek nélkül.

A kompatibilis ellentétje az inkompatibilis.
  • mikiking
    compatible,az nem az hogy kompatibilis,tehát nem müködik vele ?
  • Tomy Lee
    "It is compatible with MAC and PC"
    tehát pc-hez is yooo
  • mikiking
    ez a gamepad pc hez is van ? csak szlovákot leltem bocsiii
  • Breki33
    most vagy ez nem normális vagy én

[17:32:23] [5.210.240.144 - KoKo2010] is online
    [17:32:24] >> hi
    [17:32:31] << hi
    [17:32:40] << where are you from?
    [17:32:40] >> play pes8 ?
    [17:32:43] >> egypt
    [17:32:50] << shit
    [17:32:57] << your internet speed?
    [17:33:03] >> 6 mb
    [17:33:08] >> u ?
    [17:33:16] << 8 mb
    [17:33:24] << but i from hungary
    [17:33:27] >> ok lets play
    [17:33:37] >> ok with the real ip
    [17:33:49] << i from europe.........
    [17:33:54] << but ok.......
    [17:33:58] >> ok no problem
    [17:33:58] << i host
    [17:34:05] >> with the real ip
    [17:34:15] << ok
    [17:34:17] >> what's your real ip ?
    [17:34:31] << yours?
    [17:34:49] << 85....................
    [17:35:12] >> no you will write your real ip in pesmagazine and i will write yours again in my pesmagazine
    [17:35:27] << this is real ip
    [17:35:27] >> because its a real ip
    [17:35:38] >> yes
    [17:35:45] << yours?
    [17:35:58] >> boths player write one real ip
    [17:36:04] << i know
    [17:36:10] << i write my real ip
    [17:36:15] << yours?
    [17:36:47] >> ok click host now
    [17:37:02] << i don't know your real ip.........
    [17:37:09] << just your hamachi ip
    [17:37:14] >> u don't need it
    [17:37:30] >> u should write yours in your pesmagazine
    [17:37:44] << your pesmagazine launcher write in left corner
    [17:38:04] << pesmagazine write my ip
    [17:38:07] >> u don't need my real ip
    [17:38:12] << i need yours
    [17:38:15] >> why ?
    [17:38:50] << of course necessary
    [17:39:10] << because he is needed for the contact
    [17:39:14] >> just write your real ip in pesmagazine and click host
    [17:39:26] >> and talk to me
    [17:39:44] << there not the own ip-m it is necessary to write it
  • Tomy Lee
    Alig vagyok gépközelben mostanában,sry.
    Majd leszek ha lesz időm
  • Breki33
    csak nem onliner mivel ott mostanában sosem látlak Tommy Lee-vel egyxetemben P
  • tobias88
    az szép
  • tobias88
    Én ugyan ilyet csináltam, csak félpályáról adtam az átadást, és úgy lőtte el spirtelve kapásból Torres!
  • Nagyi2pac
    Azért ezek sokkal jobb minőségű labdák mint ezek #47466! Igaz még lehetne rajtuk javítani..