81526
-
Nagyi2pac #48030 Nagyon jól néz ki.....(nekem is ilyen kell)!
-
Nagyi2pac #48029 ok, vigyázz netőrj össze semmit
-
Tomy Lee #48028 Szép bizony
-
most nem nagyon tudom megnézni ölemben egy egér és egérpad meg bill örülök ha írni tudok vhogy -
-
-
-
Nagyi2pac #48023 Jó vicc....kitserver 7.2-höz volt! -
Nagyi2pac #48022 Amit tegnap kiraktam Wembley-t annak a 467-es binjébe a 11-es slot! -
Tomy Lee #48021 Az micsoda csoda?Nem ismerem... -
Nagyi2pac #48020 Kimondott Fifás gondolkodás...
Nemcsak az introk ugyanazok hanem minden olyan mint 4 éve!
Ez nemtom hol él, biztos nem a Földön "A PES-t mindenesetre alázza"!
Gumiból van a mez... legalább nem olyan mint a Fifában, ott mintha rászarták volna a játékosra a mezt, gyűrődéssel együtt ami mindeg ugyan olyan... -
jókis gépen van 1900-ban simán viszi a 16:9-et röccenés nélkül de a settingsben nem látok annál nagyobb felbontást
készítettem pár képet -
ígyse jó
az előbb már néztem új ablakban -
Nagyi2pac #48017 Pedig megjelenik legalábbis én látom, de talán így már jó lesz:
http://s7.directupload.net/images/080718/txzqjahf.png -
Azér nemsemmi amit a prohardver Fifa fórumában írnak egy videó alapján
"A video alapján fasza lesz. Bár az nem teccik hogy az introk ugyan azok (pl bevonulásnál). A PES-t mindenesetre alázza, legalábbis a 8-at. Abban az nem teccik hogy elképesztően hülyén sprintelnek meg nemtudom mióta van gumiból a mez... Ez kb olyan mint a Crysis hogy fénylik a textil borítású sisak meg a sapka... Nemlesz egy Xbox360 a PC-s fifa de nagyon várjuk!! " -
itt a fórumban
így tulajdonképpewn nem tudom miről van szó -
Nagyi2pac #48014 Hol nem jelenik meg a fórumban vagy a játékban?
-
NEm jelenik meg pedig már TV-n nézem P -
Mityu91 #48012 Sziasztok!
Tudom hogy ez most egy nagyon általános kérdés lesz de ha nem gond felteszem.
Már nagyon rég nem néztem az új patcheket módokat és még nem próbáltam ki ezt az új online cuccot most van egy kis időm érdekelne hogy melyik módot javítást érdemes vagy kell letölteni hogy élvezhető és jó legyen a online és ne legyenek hibák illetve ti mit javasoltok!
Köszönöm!! -
Nagyi2pac #48011 Nekem igazából a négyzetes mintájú a kedvencem csak az picit fúrcsa hogy a vízszintes a sötétebb! -
na ezt megpróbálom én is érdekesnek tűnik, de én jobban szeretem a hagyományos csíkozást, ezek a négyzetesek annyira nem tetszenek valamiért... -
szerintem még mindig a Patros46 féle ARD scoreboard a legjobb, persze másik tv csatorna logóval
( ARD Scoreboard v2.0 by Patros46 vagy a régebbi Scoreboards by Patros46 v1.2, mind kettő tökéletes ) -
Nagyi2pac #48008 De úgy hogy a csíkozás ugyanez maradjon csak a színek változzanak!
-
Nagyi2pac #48007 Breki ezt a mintát nemtod ugy megcsinálni hogy a a vízszintes és a függőleges egyesnes színét megcseréled, tehát a föggőleges legyen a sötétebb??
-
na remélem két óra múlva felteszem a kérdést, hogy ki tud egy jó 16:9-es scoreboard-ot?
KIváncsi leszek a játékra FUll HD TV-n -
Nagyi2pac #48005 Vki új kitserverről nemtud vmi hírt, mikor jelenik meg...? -
mondjuk lehetne a saját fórumokban is nyitni és itt csak utalni rá
kérdés hagynák-e -
DE összevonták a fifa topkokat és törlik amikor valaki létrehoz pl egy Fifa 09-est.
Ezután mondjuk nevetséges, hogy ewngem amikor indítottam ezt amiatt kritizáltak, hogy így nem lehet tudni melyik pesről lesz szó..... -
1. oda lenne írva meg képek alapján egyértelmű
3. Ezen gondolkoztam énis, de azt úgyis megszüntetnék
így meg a moderátor nemsok mindent tesz ezek ellen. -
Nagyi2pac #48001 őőő mégis van: akkor az összes Fifás kisgyrek is idejönne mer itt megtalálja a letöltéseket, télleg kéne nyitni egy külön Fifa kiegészítők topicot, ha még nincs! -
Nagyi2pac #48000 Itt van a leírás hozzá:
http://files.filefront.com/Faceserverrar/;10906388;/fileinfo.html -
Nagyi2pac #47999 de ezzel is egyetértek!
bár a Fifa pc-n ugyse lesz jó
-
Nagyi2pac #47998 nincs...
vagy csak írd be http://downloads.gamingaccess.com ott sztem mindenki megtalálja ami kell neki, még a Fifá-hoz is
-
Igen, én erősen ellenezném !
1. Csak kavarodás lenne... mindenki 100x megkérdezné: ez most a fifához van ?
2.ez agy egyetlen normális hely ahol PES-el lehet foglakozni ill. a kérdésekre választ kapni, nem kellene elrontani, szerintem ez maradjon az ami !
3 lehetne csinálni egy Fifa kiegészítők topicot is ahol csak a kiegészítőkkel lenne foglalkozva ill. az a fifás gyereket kellene jobb belátásra bírni vagy kirúgni :) -
ha esetleg jó lesz a Fifa lehet hogy az ahhoz készített kiegészítőket is ide tenném fel.
A fifa forumban az a rocky nevű tudatlan istenbíz nem komplett.
Van ez ellen vkinek ellenvetése? -
Nagyi2pac #47996 faceserver... -
Tomy Lee #47995 Obinna-nak nincs szám a bin file-ban így nemtudom mit kezdjek vele.
Ötlet? -
Tomy Lee #47994 Ennyire profi;-)
-
Tomy Lee #47993 Bello,bello:) 
-
Nagyi2pac #47992 Asszem ennek vki fog örülni! Victor Obinna...? 
MA.SHE.MA facepack vol. 44 INTER
Na már volt Milan, Inter és most mi fog következni Juve vagy Roma facepack? Várjuk...