81526
-
én ezt használom, de töltheted máshová is
de itt pl lehet kis indexképeket amire kattintva megnyílik nagyban -
Nagyi2pac #48349 Ide töltsem majd a képeket ugye? -
csak vitzeltem
persze
egy helyen lakunk P
Már fagyit is vettem nála P -
www.directupload.net
akkor bemásolod a címet
az sg hülyén linkel -
sudden death #48346 10 körül:P
nem mondtam h jobb de sztem ugyanolyan teljesen folyamatos játék volt legalább is tegnap azért lepödtem amikor mondta h 2 mbites a nete:)
Ti játszotatok már amugy? -
Nagyi2pac #48345 A második nem jön be! -
#48341 -
miért te hánykor kelsz?
nehogy azt mond, hogy jobb volt vele PP -
Nagyi2pac #48342 PLS HELP!
-
http://www.bulkrenameutility.co.uk
www.directupload.net -
sudden death #48340 csak 1-ig játszottunk:P
És nagyon jo volt a sebesség és lagg se volt szinte semmi
Azt hittem h legalább 8mbites nete van:) -
Nagyi2pac #48339 De honnan tom leszedni ezt a bulk rename progit mer nem ismerem, és hogy működik?
Ja jó ötlet lenne nyitni egyet, de azt hogy kell, bocs még nem csináltam ilyet?!
Énis gondoltam már olyanra hogy hova lehetne felrakni képeket, mer egy csomó képet akarok csinálni de akkor ez a problem megoldódna!
Külömben nagyon remélem este felé fentlesz, addig olyan sok "rajongót" nem tudnék szerezni de mindenképpen jó ötlet!! -
a számozás érdekes a végén
de pl bulk rename progival sztem megtudod csinálni, hogy levágod az elejét aztán a vonal elé berakod mindnek az unnamed-et
De ha azt akarod, hogy durranjon a patched már kéne neki nyitni egy topic-ot felpakolni képeket meg egy coming soon-t had csorogjon a nyáluk.
És akkor ha tetszik kérdezik mikor jön cooming soon
És akkor már várják majd és többen leszedik, mintha szép csöndben felrakod -
Nagyi2pac #48337 Breki és amiket kiszedek img-ből bineket nem kell átnevezni unnamed_xxxx-re, annélkül is felismeri a kitserver hogy meikről van szó ugye?? -
Nagyi2pac #48336 Ja nekem is az hibásodott meg ugyanígy (én nem használtam a YNWA-t) és a cv_1.img-ben az unnamed_39-es bin volt érte a felelős! Attól még lehet hogy nem az a baj, de sztem próbáld meg lecserélni a bin-t! -
Danyi #48335 De az El Monumental az... Egyetlen patch van fent az YNWA (asszem ez a neve :D) más nincs... :) -
A "Csak Kitartás!!" lemaradt. :) -
Dehogynem, jókat mondtál. :)
Majd még úgyis folytatjuk. Az eredmények főleg érdekelnek. :) -
ja látom
van véleményem, de inkább nem írom le -
Nagyi2pac #48331 Inter!
-
vmelyik kirakatcsapatba? -
Nagyi2pac #48329 Breki Sulley Muntari sem lesz már Juve játékos!
És annak sem fogsz örűlni hogy hova is igazolt... -
Nagyi2pac #48328 Az nem véletlenúl alap stadion (EL MONUMENTAL)?
Mer nekem is volt ilyen hibám, amikor a cv_1.img-ben az unnamed_39-et (adboards_39) lecseréltem. Sztem vmikor amikor felraktál vmien patch-et vagy vmi kieg-et akkor kerűlt bele ez a bin! Vagy cseréld vissza az alap unnamed_39-re vagy várd meg a patch-em abba is lesz ilyen! -
Danyi #48327 A pontok az elsőnél textúrahibák... Rossz a stadion ami fent van és pechemre pont ott lőttem a gólt... Nemtudom, hogy kéne eltűntetni de már engem is idegesít... -
őt tegnap MSN-en kiokosítottam
DE sztem egy szót se hitt el felőle :-)
Ezzel kapcsolatban ha tud valaki 5 kilónál nagyobb tépőzáras súlyokat vhol az szóljon. -
Semmi.:)) -
Nagyi2pac #48324 Mivan?
-
Jah. Az online sokkal jobb ebből a szempontból,mint az offline.
Offline 20-ból 1-2 meccs az, ahol nincsen nagy húzogatás (le-fel). Ugye a vicc, hogy formától független. A full formás is van hogy ugyanolyan béna, mint egy full lehúzott, és fordítva.
Csak azt nem értem, hogy miért van különbség a két motor között (ahogy te is mondod, onlineban a kapus védés kicsit más..) -
Egérrel célzás röhej.
Kivéve ha mondjuk lövés pillanatában feljön a képernyő jobb sarkában egy játékos nézet, szemben a kapuval és a célkeresztet lehet irányítani. :DDD De ez már bőven nehézkes. :)
Persze Arcadenak jó. -
ja és kiványcsi lennék mit szóltak a fifa azon újításához, hogy idén állítólag egérrel kell zélozni.
Gamepaddal érdekes lesz remélem jobb analóggal is lehet
KIcsit OTB-s feeling.
Untig elég lenne a konzolos fifa kicsit kipofozva PC-re
-
Hogy egy negatívumot is írjak a pes online-ról az nagyon zavaró, hogy nagy helyzetben kapura lövök az ellenfél kapusa véd a labda kipattan simán megfoghatná, de ehelyett a biró szögletet ítél.
Szerencsére ez ofline nincsen, de nagy hiba! -
nemis a véznaság miatt gondoltam, csak ilyenkor még fejlődésben van a gerinc -
Martins15 #48318 Oké gondolom .Pl olyan gugolásosat pont nem is nyomok.Dem am nem vagyok egy vézna gyerek a magam:185 centimmel és 86 kilommal
ON -
továbbra is azt mondom ilyen nálam nincs
Sudden-el is tök kiegyenlített mecseket nyomtunk, sőt még azis fura volt hogy első két meccsen csak 4 gól volt összesen, pedig mi mindketten elég rohanós focit játszunk. -
kamuzott, nem újak hanem újjat -
nem 2009ről, hanem a gólok, amiket belinkeltek. -
köszi. :DD -
Jah..vazz, az nem jó. :D
Akkor a 2009 motorja is ilyen lesz.. Na majd meglássuk. :)
Ez a húzás-nem húzás nagyon nem tecc. Imádkozni kell, hogy legyen egy olyan meccs, ahol nincs nagy húzás egyik, ill. másik félről.. Főleg nem oda-vissza. Tegnap azért sikerült pár olyat játszani. 20 percen keresztül pattogott összevissza a labda a pályán, senki nem bírta lekezelni, mb3 színvonal.. DE NEM HÚZOTT senkit. :) -
ha még aktuális akkor :
az isten rakja beléd... az erőt és az egészséget szülinapod alkalmából
-
mikiking #48311 Te hol láttál itt videokat pes 2009 ről ?