81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• tobias88
    persze hogy nézzük

nekem a 2009es fifa grafikája se tetszik eddig... 16szoros AA kell majd hozzá, mert ez nagyon recés!
    http://www.gamekapocs.hu/write/jatekok/PC/fifa09/screenshots/20080731_032.jpg
  • Nagyi2pac
    NÉZITEK HÉTVÉGÉN AZ EMIRATES CUP-OT???

Szombat:
    Real Madrid - Hamburg (Sport1, 14:45)
    Arsenal - Juventus (Sport1, 17:00)

Vasárnap:
    Juventus - Hamburg (Sport1, 14:45)
    Arsenal - Real Madrid (Sport1, 17:15)

Asszem jól írtam...

Jó meccsek lesznek, GO GUNNERS!!!
  • Breki33
    A pontos szöveg

If you had to be disappointed with one thing, what would it be?

There are a couple for me (But I could be over critical). Crossing seems to be a bit floaty (from corners) and the shooting has completely changed again so it needs a good practise again. Shooting like PES 2008 will result in you scoring 0. This isn’t so much a bad thing but a nuisance.
    Also on the be a legend mode the user is unable to create a goalkeeper or defender to play with which is a shame

I am disappointed that Bayern have gone and the master league hasn’t changed - even the menus are the same.

Overall its the best footy game out there by a country mile up to now. Roll on October for the release.
  • Breki33
    Ez a peshungary-s fordított cíkben volt benne, de vagy nem fordították pontosan vagy akkor átsiklottam felette
  • Tomy Lee
  • Nagyi2pac
    igen??...
  • Breki33
    viszont azt írja a tesztelő, hogy az ML ugyanaz még a menü is
  • tobias88
    hálaég
  • Nagyi2pac
    Ok, kösz!
  • Nagyi2pac
    16 csuka lesz a 9 helyett??

És mennyi is asszem 19 stadion a 15-16 helyett.

Az lenne jó ha több ligát csinálnának és úgy ki lenne hagyva mint a 2008-ban az other leagues c!
  • Nagyi2pac
    Ez nem mindenkinek szokott sikerűlni!
  • Breki33
    PES 2009: Import Your MP3’s!

The guys over at PELLUK have done it again! This time, news of a new feature allowing players to upload MP3’s into your game!

Now news on this is a bit random right now as I’ve been told different things, but with this feature you can upload your own recorded chants or official ones into the game - letting you assign them to any team in the game!

In the post made by PELLUK, it also says that edit mode is the same as in PES 2008. I dont agree with that statement. Perhaps similar, yes, but some key additions (that we’ll talk about in the future podcast) make it clearly different.

Once again, Thanks to Sparky for the news!
  • Breki33
    winningelevenblog.com posted news about boots and balls that will be included in PES 2009.

So far there are now 16 slots for choosing your boots. Along with that we have finally have Nike and Puma boots available, to compliment the Adidas ones already in the game. While not having the exact list, they can confirm that the following boots are in the game:

Nike Air Legend II
    Nike Total90 Laser II
    Nike Mercurial Vapor IV
    Nike Ronaldinho Dois
    PUMA v-Konstrukt II
    PUMA King XL

Currently in the code there is only one colour of each in the game. There seems that there is a possibility of being able to select your boots, which in-turn opens up a window of a variety of different colours for each brand. This is unconfirmed though, as its wasn’t accessible 100%.
  • Tomy Lee
    Mind1.Pro Evo-zunk továbbra is
  • Breki33
    Ja Blindm-nél sztem nem sokan lassítják jobban ezt a játékot online mégis tök érdekes meccseket vívunk.

A két stílus összecsap P
  • Breki33
    Hát most nézem az új Fifa 09-es képeket grafikailag számomra elég csalódás
  • Breki33
    egyáltalán nem mert ott teljesen más a játék

és az ember megszokja ezt és pl teljesen leszokik az egy az egyben cselezésről
    most csináltál egy változtatást ami neked tetszik mert ilyesmi a stilusod, de fogadd el ha másnak nem jön be és esetleg kritikával illeti

Ezt még meg kell tanulnod
  • Breki33
    ellened nem igazán jó online játszani mert nem folyamatos
    másik meg, hogy nem teljesen így mondtam, deha van egy stílusom amit szeretek játszani miért játszanék másképpen?

deha csak dicsérni lehet

azt hittem kiváncsi vagy a véleményekre és elfogadod őket

Azt hiszed olyan egyszerű gameplayt készíteni?
    Anno még sokat probáltuk Hedgeékkel régebbi fifákhoz gameplay patcheket
    készíteni nem megy az egyik napról a másikra alapos tesztelés nélkül.
  • Tomy Lee
    2009 csakis PC-n lesz játszva az tuti!!
  • Tomy Lee
    Hát én nekem már tök mind1 Breki:)
    Játszom Pes-t x360-on,ps3-on,pc-n ML-t és Online:D
    Már nemtudom mihez szokjak:((
  • eZo
    minél nehezebb a játék annál jobban megtanulsz játszani, és pont ezért lesz online könnyebb dolgod
  • eZo
    nem csak a játékmenet lassult le

az, hogy a sebesség ill. a labdavezetés sebessége csökkent az egy dolog, de posztonként 7 tulajdonság is változott a posztnak megfelelően kisebb-nagyobb mértékben
    ( Body Balance,Response, Aglility,Agression, Mentality, Teamwork ill. GK Skill )

amikor online játszottunk egymás ellen akkor is mindig azzal jöttél meccs után, hogy ellenem nem tudsz játszani, mert mindig elnyomják a játékosaim a tiédet ill. lassítom a játékot, és te a rohanós focit szereted, hát talán másképp kellene játszanod, érdekes, hogy én pl. tudok normális támadást építeni ezzel a gameplay-el, és a nagyobb kihívás csak arra ösztönözz, hogy újabb dolgokat próbáljak ki
  • Breki33
    Ez igaz de ezek a szerelések gázosak

Meg egszokod aztán online csak nézel
  • Tomy Lee
    Az az.Azt szerettem volna mondani,hogy így van idő mindenre!
  • Breki33
    A cselekre semmi hatása sincs legfeljebb a játékmenet lassult
  • Tomy Lee
    Sz.tem iszonyat jól sikerült eZo gameplay patch-e.Olyan cseleket hajtok végre,hogy csak csodálkozom néha
    Hogyis mondjam,úgy van idő cselezni és taktikusan játszani
  • Breki33
    és én cselezésről beszéltem pl lövőcsel mondom elmegy a védő megyek melette tovább erre szerel oké visszaszerzem, de ez így.......
  • Breki33
    De hogy egy az egyben ne lehessen senkit lendületből egy csellel megverni az túlzás.

És ugye így énis könyebben szerelek így az egész mecs egy leszerel visszaszerel című birkózás lesz a labdáért.

Kb mint strandfoci vagy palánkos teremfoci.

Ha lendületből jön egy csatár és jól cselez azért nem hiszem, hogy 10-ből 9* szerelik.
  • eZo
    ez volt a lényeg
    így rá vagy kényszerítve, hogy többett passzolgass, cselezz
    én ez előtt top playeren egy kiscsapattal is 4-5 góllal vertem egy nagyot, mert ahogy írtad egy az egyben megveretem egy sztárjátékost egy 17éves kezdővel, most ilyen nincs
    szerintem ettől realisztikusabb az egész, nem lehet azt a sima sablonfocit játszani, hogy elfutok mindenki mellett
  • Breki33
    elolvasta a readme-t
  • Breki33
    Itt va bagaméri aki a fagylaltját

Lényeg, hogy ugyanúgy szúrsz be képet

izé liket írtál, azt simán beírod ott magától link lesz de akár url-el is beírhatod, de nem szükséges
  • Nagyi2pac
    Azt a felgyorsúlt játékmenetet próbálom majd javítani, (engem picit már zavar) vagy eZo gameplay-e által vagy magam által!
  • Nagyi2pac
    Köszi! Még jóhogy rászántad magad, bár nemtom hogy hogy raktad fel, kérdés nékül!
  • rooney8
    Hallod ember! Nem tudom, hogy te mit csináltál ezzel a patch-el, de kibebaszottul zsírkirályAzt nem tudom hogy csináltad, de nálam tökre feklgyorsult a játékmenet és így most pont jó
    (bocsánat a csúnya kifejezésekért :D :D)
  • rooney8
    Jah...
  • Nagyi2pac
    hozz létre!
  • rooney8
    Hali!

Letötöttem a legújabb kitservert, de nincs benne img mappa?
  • Nagyi2pac
    Jó hogy ittvan Breki! Evo-web-en sima hsz-be hogy lehet linket beszúrni, vagy csak beírom a címet és linkként jelenik meg?
  • Breki33
    Hát énis kipróbáltam, de nem nagyon jött be azt vettem észre, hogy tök könnyen szerelnek egy az egyben szinte nem tudok elmenni kivéva ha távolodom a védőtöl.

És hiába szerelek énis könnyen az egész játék átment egymás szerelgetésébe, volt hogy 4-5 másodperc alatt kb 5-6 ilyen szerelés volt kis területen elvette visszavettem stb.

Egy normális akciót se tudtam emiatt vezetni a végén már kerültem az 1:1-eket mert úgyis szereltek és hiába vettem vissza aztán az már nem az az akció volt.
  • Nagyi2pac
    Inkább megse szólalok mer hülyeséget mondok!!!