81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Terminátor14
    Most nincs is pesem, szal valszeg ma teszem fel újra a vistával együtt :D

Azért kérdezem, hogy van-e már update, mert a patch nagyon szép volt, viszomt a gameplay nem jött be...(ratyi lövések, rengeteg piroslap..)

Még 1 óra, mire lefut a keresés, aztán búcsút mondok a régi adataimnak végleg.
    Aztán jöhet az új rendszer.
  • horpeti
    Ok. De ne legyen nagyon nyomi a gameplay, ha átmegyek hozzád. :DDD
  • Terminátor14
    Oké, ezt majd tényleg msnen :D

Nagyi2pac: Van már update a patchedhez? A gameplay-t is tudod már változtatni? Mer a patched eléggé elállította :)
  • horpeti
    Majd MSNen beszéljük, hogy lehet odamenni, már nem emélkszem.
    Majd kitaláljuk.
    Nekem van 1 barátom, akivel játszogatok, őt esetleg hívhatom, csak ég és föld a játékstílusunk, nem illünk össze. :)De attól még esetleg nyomhatjuk, de ő még kevésbé ér rá.
  • horpeti
    válaszolnÉk... :P

Egyébként részemről ennyi, ha tudom, hogy ennyire a szívedre veszed, akkor.. áhh. Na most nincs smile, ezt veheted komolyan.
    Én erről a témáról többet nem írok, bízom benne, hogy normálisan lehet attól még néha beszélni a jövőben, ha nem, akkor inkább nem is erőltetem, mert akkor ugyanide jutunk (bár nem, mert más, ha nem veszem poénra).
    És még egyszer bocs, de tényleg.
  • Terminátor14
    Wow, Breki örülni fog :P

Vele nekem majdnem tökéletes volt a kapcsoalt, egyszer-egyszer ugrott meg kb meccsenként, az még oké. És akkor még gyengébb netem volt.
  • Terminátor14
    Nekem oké :DD

Nyár van, úgyhogy időm is van :) De akkor szerváljak még két havert akik hajlandóak kiállni ellenünk? Mondjuk esélyük nem lesz :(

Őőő, XVII. kerületben lakom a Pesti úti Tesco mellett. Hát nincs közel :)
  • horpeti
    Mármint, hogy ÉN leszek a VENDÉGED, és onnan játszom Brekivel. :PP
    De az bulibb, ha többen vagyunk!!
    Reál foglalt :P Egy Reál-Intert azért megnéznék, az én aprócsontú robbenem, robinhom, saviolám és sneijderem biztos síró arccal fog menni az öltözőbe az Inter robosztus ütközései után:DD
  • horpeti
    elfelejtettem, hol laksz, de azt tudom, hogy nagyon messziről jöttél hozzám. Egyébként meg 1-1x kit érdekel, ha van ilyen buli.
    2v2 szimpi. :) rég nyomtam már úgy, és csak 1 partnerem volt 1 évig, vele össze voltam szokva. :D
    Akkor leszel te a partner!! :)
  • Breki33
    A legjobb C-s szöveg
    ”Cristiano Ronaldo már része a berendezésnek a Beverly Hills Hotel medencéje környékén. Egyszerűen minig ott van, és csajozik” – ismertette a szálloda egyik alkalmazottja a futballsztár napirendjét.
  • Breki33
    ok
  • Breki33
    én nem a te angolod miatt írtam inkább az enyém miatt.

Végülis az a lényeg, hogy te kisebb csoportnak készítetted ezt a patchet vagyis magadnak, de számunkra elérhetővé tetted és mivel én a mostani patchek közül egyik legjobbnak gondoltam úgy gondoltam közzéteszem ott.

A Tua-s dolgot gondolom érted ketten csináltatok külön egy szuper patchet ha együtt csinálnátok egyxet jópár nagy teamet lemoshatnátok
    és még lehet segítenék is. Annó Tua megkért ilyesmire de idő hiányában nemet mondtam.
  • Terminátor14
    Jó, akkor felejtsük el :)
  • Breki33
    most ha erre válaszolnák csak tovább húznánk

Az én értékrendemben ez bunkóságnak tűnik.

Nekem általában pl kemény esti hasazás után nincs kedvem úgy leülni
    játszani, hogy most nyerni kell mert ha nem akkor itt rögtön be lesz írva nagybetűkkel

Jobb szeretek olyanok ellen játszani akikkel sokat játszok és tudják, hogy egyszer egyik nyer aztán lehet a másik.

De őket még egyszer sem láttam beírni ide, hogy oppá most megvertem Breki, mondjuk egyáltalán nem értem miért vagyok én kiemelt ilyen szempontból....
  • Nagyi2pac
    nekem picit bogerásznom kellett a roszabb angolom miatt de értem hogy miről volt szó!
  • Terminátor14
    Én már hozzá vagyok szokva, hogy ez a topik nem csak a játékról szól.

Nem sokan járunk ide szerintem, viszont sok egyéb téma is megfordul itt. És mindig toleráljuk a másikat, nem? :)
  • Breki33
    nem húztam fel (most)

csak fura, hogy egy kiegészítős topicnak napokig erről kelljen szólnia
    mint a multkor a netkapcsolatáról hetekig.

De inkább hagyjuk, kicsit csalódtam pár emberben szerencsére van akiben pozitívan.
  • Breki33
    hát fél napig kibirta

arra meg vannak sejtéseim minek vette fel mit irok
    De ezzel itt lezárnám ezt a témát.
  • Terminátor14
    De most tényleg nem értelek :)

Szerinted komolyan írja? Vagy beszállsz és Te is röhögsz egy jót, vagy ne is figyelj rá. De az, hogy felhúzod magad rajtad...:) Minek?

• Terminátor14
    Jaja :)

Ha minden jól megy, akkor ma újrateszem a vistát aztán délután/este már lesz pesem is, lehetne tolni :)

Hátőőő, nem, nem láttalak. Mondjuk ő sem dicsekedett :D
  • Breki33
    Én ezt másnak nevezném én sose offoltam szét ilyesmikkel a fórumot
  • Breki33
    csak érdekesen van formázva meg a manuális pasz magyarázatát míg angolul volt jobban értettem most ez a leírás kicsit megkavart
  • Breki33
    A szerencse forgandó

De ugye engem még nem láttál itt ilyennel dicsekedni
    pedig előfordult itteni most nagyszájú emberek esetén is ilyen
  • Terminátor14
    Na akkor várunk randira :D

De látod, hogy csak hülyéskedik :)
  • Breki33
    nincs mit remélem meg lehet érteni mit akartam írni
  • Breki33
    Inkább a szája nagy

Ezért fogom betömni P
    Aztán mehet máshova kérdezgetni.......
  • Terminátor14
    Breki nem hiszem hogy a közeljövőben a vendégem lesz, elég messze lakik :D

Persze ha erre jár, akkor bármikor szívesen látom.

Te is jöhetnél, van még 1-2 haver akik bírják a dolgot, aztán össze lehetne hozni 2v2-t legalább :)
  • horpeti
    Én is vázz, de rossz kapcsolattal nem érdemes.
    Majd elmegyek hozzád, ha nálatok jó a kapcsolat. Aztán onnan toljuk. Hm, mit szólsz? :) Majd egyszer, ha lesz idő, kedv. 3asban.

Bár Breki szerintem nem akar velem játszani, max. 1* megverni, és akkor visszaolthat. Főleg, ha még húzom egy kicsit az agyát... Remélem nem veszi komolyan ám. :) Magasra tettem a mércét, egy meccset sem veszthetek, mert akkor jaj nekem.. :))
  • Nagyi2pac
    "hiszen a november végén esedékes megjelenés már nincs messze"

Nem úgy volt hogy októberben jelenik meg??
  • Terminátor14
    Mekkora szemét vagy :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

De én meg szeretnék Brekivel játszani, úgyhogy őő....:)
  • Nagyi2pac
    Ez magyarra lefordítva is megtalálható már ha vkit érdekel:
    http://www.peshungary.hu/cikkek.php?cikkid=5316
  • horpeti
    Majd a 2009cel is játszunk 6 meccset :-)
  • horpeti
    Hm, rutin nélkül ilyen szép eredmények? Őstehetség vagy!! :))
    Vagy az ellenfél nem volt túl acélos... :PPP
  • Nagyi2pac
    Külömben már írtam egy kis listát, azokról akiknek a cuccait használtam kb.20 ember és utána egy etc.! Odaírtam a "PES 2008 PAC-PATCH include:" alá a második oldalon, és a patch "hivatalos" oldalára is felraktam a Readme-t kicsit kiegészítve, és mivel ott magyar a Readme ezért ott Breki néven szerepelsz!
  • Terminátor14
    Egyáltalán nem rögzítettem, csak épp megmaradt bennem, mert nem voltam hozzászokva, hogy 4szer egymás után megverlek :) És mivel mással nem is játszottam Pes08-at (Petivel próbálkoztunk párszor...), ezért nem túl nehéz emlékezni.
  • Nagyi2pac
    Ja pont most olvastam és THX!!!

• Breki33
    hát ezt abszolút nem láttam de hidd

de egyet még igen mert nem akarom ezt egy év múlva is itt hallgatni felvett képsorokkal igazolva

Elég volt egy kiir
  • Breki33
    De látod van akiknél nem

Láttam megtaláltak az Evo-web-en írtam pár szót az érdekedben
    így hátha nem veszik olyan komolyan.

Mondjuk ha nem ismernélek énis megvizsgáltam volna a füvet enyém-e P
  • horpeti
    Szerintem meg igen!!!
    De tőlem nem is fogod látni, mert nem játszunk többet. :P
  • Nagyi2pac
    Egyik gyereknek akinek segítettem fekrakni a patch-em annak sima 7.2-es kitservere volt és simán működött nála ez a BL-es meccsbeosztás!