81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    nem teljesen érthető a kérdés főleg képek nélkül

De egyrést ugye ajánlott a Wide kamera, illetve van a camera patch aminek pont az a lényege, hogy be lehet állítani a forgást.

Sztünk így sokkal jobb, de nem tudom mi köze ennek az adott option file-hez de a Juce camerapatchával tudod állítani.

Korábban részletesen volt róla szó.
  • Breki33
    Ha egyről beszélünk akkor igen, de ittis volt szó róla
  • Tomy Lee
    Hát ez az,grat
  • Nagyi2pac
    Looool ez kész, egyik gyerekkel beszélek msn-en, nem tudja felrakni a patch-et...megvoltak a rutin kérdések utána mondom neki küldjön már egy képet a kitserver mappájáról...
    Megjött a kép, full üres volt a mappa csak egy img, names, meg GDB mappa volt benne
    Erre megkérdezem akkor hogyan installálta a kitserver-t, elkezdi felidegesítette hogy nem működött neki és az egészet kib*szta a lomtárba...
    És még csodálkozott hogy nem mükszik nála.............
  • Nagyi2pac
    Sztem pont tökéletes a sebessége, szép gól!
  • Nagyi2pac
    Ja értem! KÖSZI eZo!!!
  • Firerock
    nem
    itt nekem túl gyors:S
  • Firerock
    szevasztok
    ForzaIntertől kaptam egy option filet amibe más a kamera mint amit én megszoktam és állítani sem tudom és engem nagyon idegesít
    szóval az én kamerám az alap kam. volt de ezt most nem olyan, szóval esrégan mutatja de a z enyém olyan volt hogy a pálya szélén ment végig ez meg el van fordulva,gondolom nem értitek:D
    de ha mégis akkor segítsetek lécci
  • eZo
    nálatok is lassú a gif ?

a gépemen normális, de itt valamiért lassú nekem
  • eZo
    Raul ( mestermunka ):
  • eZo
    az 1.2-es patch csinálja őket, eredetileg nincsenek, csak a patchelés után lesznek
  • Nagyi2pac
    Nálatok van pdata.img meg pinfo.img az img mappátokba??? (nem a kitserver-es hanem arra az img mappára gondolok ami mellett van a kitserver mappa, settings.exe, pes2008.exe!)
    Mer én úgy emlákszem ilyen img-k nem voltak alapból!!!
  • cucma
    *fórumra
  • cucma
    Breki, amit másik képre linkeltél az a te TV/monitorod?
  • horpeti
    Szemből nekem le se szokta fújni, csak néha, pedig ott törik minden.
    Oldalról már sanszos a piros, ha elkésik és lábat talál, de néha labdásra is lefújja és sárga/piros. Szal oldalról csak finoman. :)
    Hátulról inkább nem is mondom. :D

World club patch. :)
  • Nagyi2pac
    nem
  • PimpDaddy
    Hello. A Kérdésem a következö lenne: Létezik a Pes 2008 kitserveréhez (7-es sorozat) is olyan plugin amivel minden játékosnak be lehet állitani külön cipellöt? Értem ezalatt hogy nem csak a 9 féléböl amit ugye a játékban láttunk!!!
    Tudom hogy azt a 9 cipöt ki lehet cserélni méh mielött ezt valaki a fejemhez vágja!!!

Elöre is Kösz a Választ!!!
  • Terminátor14
    Remélem kitalálnak vmit, mert azért többen is érdekes lehetne, sőt...
  • Nagyi2pac
    PES 2009 : Up to 4 players online

Pro Evo Live League UK announced that up to 4 players (2 vs 2 or 3 vs 1) will be able to play online in Pro Evolution Soccer 2009. This is what they have posted at their forums :

Yep that's right, 2vs2 is definitely in pes2009 online. We suspected before, but it's now a definite. With regards to become a legend online, they are still working on it and are yet to make a final decision on the maximum numbers due to connection/lag issues.
  • Breki33
    hát azért szoktam

ezeket eddig is eléggé szabályozta
  • Nagyi2pac
    Énis sokat szoktam becsúszkálni de én még annyira nem vettem ezt észre a bírónál!
  • Nagyi2pac
    Hát hogy a bírót hogy befolyásolja azt énse értem, én nem változtattam semmit a gameplya-on mégis sokan mondják hogy szigorúbb lett a bíró! Talán az agressziót kéne lejebb venni a játékosoknál!
  • Terminátor14
    Te nagyon keveset csúszol be, valszeg ezért.

De ezt nem beképzelem, tuti, hogy más lett.
    3-4 meccs alatt kaptam 5 vagy 6 pirosat, előtte meg kb 15 alatt egyet sem.

És olyan becsúszásokért, mert késtem egy ütemet szemből.
    Ráadásul vannak a játékban olyan szituációk, amikor nagyon keményen odacsúszhatsz, és a bíró tutira nem ad semmit. Na ezek is eltűntek :D

Ez persze még nem lenne baj, de hogy egy sima elkésett becsúszásért azonnal jön a piros, az már gáz.
  • Breki33
    én például nem vettem észre ilyet
  • Terminátor14
    Hát ezaz.

Csak azt nem értem, hogy ezen értékek módosítása hogy befolyásolja pl a bírót?
  • Breki33
    De ez igazából nem igazi gameplay patch

csak kis módosítgatása a játékosok tulajdonságaival

sajna itt nincs olyan direkt gameplayos file amiben értékeket lehetne átírni
  • Nagyi2pac
    PP_cv_0.img.rar - filefront

Downloads 7,546 (This week: 1,943)

Na ez nemis olyan kevés, asszem sokan kipróbálták a patch-em!
  • Nagyi2pac
    Erről már volt szó amikor eZo csinált egy gameplay patch-et..

Kell hozzá egy Pro Evo Editor:
    http://files.filefront.com/PRO+EVO+Editor+2008+V04+arar/;11024549;/fileinfo.html

Mindenki aki próbálkozik ezzel, csináljon egy másolatot vhova az option file-ról (PES2008_EDIT01)!

Először amikor belész a progiba fent az Outils/Langues menü-ben be kell állítani az angol nyelvet és OK! Utána újra be kell lépni a progiba, meg kell nyitni az option file-t (PES2008_EDIT01) és a Global Editing résznél be kell állítani: ALL TEAMS, ALL PLAYERS, hogy meik stat-ot akarod állítani, hogy növelni vagy csökkenteni akarod és hogy mennyivel. Utána ACCEPT és elmented (FILE/SAVE)!

Egy kép segítségként:

• tobias88
    nah, ezt jó lenne ha leírnád
  • Terminátor14
    Hát nekem legjobb az alap lenne, azzzal van tapasztalatom :)

De ha van kedved, akkor leírhatod. Köszi :)
  • horpeti
    Jó, akkor én nem írok semmit. :DDD
  • Nagyi2pac
    bocs 1x akartam!
  • Nagyi2pac
    Ha akarod elmondom hogy tudod változtatni a gameplay-t és akkor olyat csinálsz amilyen neked jó!
  • horpeti
    Annyi a gáz a 2008cal, hogy ha sikerül elvinni a védő mellett (ami azért egy feladat, onlineban pláne!), akkor marha nehéz megállítani,mert szépen tartja a mögötte/mellette kullogó védőt... :)

Meg a szupergyors/cselezős játékost elég nehéz levédekezni, főleg ha az aki irányítja, jó játékos. Nagyon ott kell lenni fejben. De ez benne a szép. :) És ez még csak az egy az egy elleni játék.
  • Terminátor14
    Dehogy, nekem a régi is oké. Mármint persze, elég béna, de nem kell rajta nagyon változtatgatni, mert vmi mindig más lesz, és nem bizts, hogy jobb.

Meg nekem esélyem sem volt megunni az eredetit, nyomtam köb 20 meccset összesen.
  • horpeti
    jah, biztos. Ezt te látod. :)
    Én úgy vagyok vele, hogy nemsokára jön a 2009, az valszeg úgyis picit más gameplay lesz (mindig más, hogy át kelljen tanulni), most nincs humorom teljesen új játékot megtanulni - új gameplay új játék. :D

Mondjuk ti már valszeg unjátok a régit... :)
  • Terminátor14
    Ez így oké, de én arra gondolok inkább, amit leírtam...

Eddig az alapjátékkal pl tudtam, hogy mikor és hogy csúszhatok be, mikor nem..
    Most meg a legártatlanabb, picit elkésett becsúszás már piros.

Másik meg, hogy átlósan megyek vmelyik játékosommal a kapu felé, a jobbik lábán van a labda, és ahelyett hogy ráhúzná max erővel, vmi nyomi lövést produkál, mintha eltörné a labdát és alíg gurul el a kapuig.

Ez az, ami engem zavar.
  • Nagyi2pac
    Még nincs! Igen bárhogy lehet a gameplay-t állítani sztem ti magatok is könnyedén tudnátok mer nem kell hozzá nagy tudomány!
    Én úgy gondoltam majd az update-be lassítom a játékmenetet, megnövelem a statimákat, erősítem a védőket és a kapusokat és még lehet 1-2 dologba belenyulok!
  • horpeti
    Én csak a world club patchet próbáltam ki, persze gameplay szempontjából. Ott is bele van nyúlva azért, de nem olyan vészes, csak kicsit nehezebb támadni.
    Azt hiszem most az új cél, hogy összes védő adottságai fel, hogy nehezebb legyen támadni. Persze nem tudom, hogy ez mennyire valósult meg, erről a patch készítő többet tud.
  • Nagyi2pac
    Jaja, énis így fordítottam meg a többit is megértettem!

Arra énis gondoltam hogy csinálhatnék egy patch-et Tua-val és akkor Tua + N@gyi2pac = TNT-Patch

Meg arra is gondoltam hogy jövőre csinálhatnánk mi közösen egy patch-et mármint az összes SG-s aki akar besegítene és akkor lenne egy SG-Team-ünk!

2009-ben kéne vmi jó patch-et alkotnunk!