81526
-
Tomy Lee #49591 Nemtudjátok véletlenül,hogy 2009-ben is csak max.15 perces meccsek lesznek online?Erről volt már infó? -
sose használtam fifas billenytyűzetet mindig gamepaddal játszottam a pes-t
ugyanis 2004-es fifa demótol kezdve azzal játszom....
Szval ilyesmire nincs nagyon szükségem.....
ne menjen semmin a vita
írj még erre vmit aztán én nem válaszolok P -
Mi az a "szakállás"?? :-O -
Figyi, most én is szúrjak be ilyeneket? Kitől kértél icq-n a pes3-hoz fifás BILLENTYŰZET (:DD) beállítást? Aztán szúrtad be ide a fórumba (akkor még nem ebbe a topiba ugye..).
Most tényleg ezen menjen a vita? -
nem lesznek füveim, se semmi más
majd megcsinálom magamnak
nekem erre nincs szükségem
Ezeket ha pl visszaolvasod talán okosabb leszel
-
Jól van, valszeg Te emlékszel jobban. Csak nekem furcsa volt, mert soha nem csináltam ilyen dolgokat se peshez se fifához...
Majd irasd ki sg-re meg egyéb helykre, hogy Termi nem szedheti le a füveidet :DDD -
rendben megnézem -
nem
a csapatokhoz kiadott kitserverrel berakható mezeket javítottam és megkérdezted hogyan csinálom
és lépésenként megmutattam, szó se volt semmi readme-ről
De mondom oké nem segítettem, általam készített kiegészítőket se használtad ebben maradunk. -
:) oké...
Fifánál nem neked segítettem ott is a mezekkel? Hát ne haragudj, de a kiegészítők berakását az angol readme-nek köszönhetően megamtól is megértettem mindig, node mind1 :)
Jól van, akkor ne segíts nekem, eddig se kértem, ezentúl sem fogom.
Bye bye love you bye :P -
Nagyi2pac #49582 Ja mekkora lenne...
-
Nagyi2pac #49581 ha nem érted majd hogy hogyis gondoltam akkor szólj! -
még nem, de bevehetnék a csapatba -
mert a saját gépedről akartad linkelni, de megnézem köszi -
Egyrészt én nem sérteggetelek téged
Másrészt nem kívánom ezt a karatét itt folytatni
ezentúl a másikat sértő hozzászólásokat szó nélkül törlöm.
Hogy mit segítettem?
Már Fifánál kezdődött amikor azt hiszem icq-n lépésenként magyaráztam el, hogy lehet a mezeket javítani.
Ezek biztos kimaradtak........
Folytathatnám még kiegészítő berakásával kapcsolatos dolgokat, de teis tudod...
De jó vegyük úgy, hogy én nem segítek ehhez fogom tartani magam.....
A nem írás főleg másnak szólt
Én nem mondtam meg, hogy ki írjon ide viszont megmondom, hogy másik sértegetése és szakállása nem ide tartozik.
Ezeket a hozzászólásokat ezentúl törlöm. -
Nagyi2pac #49577 Ja...
Azt külömben olvastad evo-web-en hogy van vmi olasmi szavazás a hogy ki melyiket venné meg a konami által készített pes 2009-et vagy Juce által készített pes 2009-et!!
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=48862 -
Nagyi2pac #49576 Faxa nem jön be, de a kitserver 7.4 docs mappában benne van a link (manual néven) -
igazából a kamerás dolgot is jó lenne úgy megoldani, hogy felsőbb kamera
kb olyan távolságból mint a Fifánál és ne olyan mint a felülnézetes.
De sztem ezt ő sem tudja megoldani, pedig sokan kérték
Ez jó nagy baromság a KOnami-tól milyen jó lenne egy csúszkákkal állítható esetleg zoomolható kamera -
Nagyi2pac #49574 Sztem olvasd el a Read/Write data (rwdata.dll)-t a 10-es pontba:
file:///D:/PES%2008%20PATCHES/NEW%20DOWNLOADS/kitserver7_4/kitserver/docs/manual.html
és ha azt megcsináltad és utána a kitserver config-jába beírod ezt:
[rwdata]
online.enabled = 1
akkor lehet összejönne, de ez csak egy ötlet! Én ha játszanék online biztos kipróbálnám, hátha összekön!
-
Ha nem érted, kérdezd meg a kedves apukádat...:)
Ilyen dolgokat nem kéne felhánytorgatni, egyrészt Te mikor segítettél nekem? Nem igazán emlékszem ilyen dologra. CSak arra, mikor angolt fordítottam neked (könyörgöm le ne írd, hogy ez nem neked kellett ,hanem hogy a külföldiekhez is eljusson a munkád..), vagy amikor fifás cuccokat kellett peste áttenni stb.
És ezt sem azért írom, mert mennyit segítettem neked, hanem mert megint Te hoztad fel ezt a hülyeséget.
Amúgy nézd meg mikor írok, kb nincs olyan hét, hogy ne írnék egyszer. De megsúgom neked, csak neked, hogy folyamatosan olvasom a topikot, csak éppen nem nagyon van mihez hozzászólni.
De nem hiszem, hogy neked kéne megmondani, hogy ki írjon ide és ki ne. (még akkor sem, ha házigazda vagy.)
Remek, akkor no comment. (kinek is fogytak el az érvei? :) )
-
Nagyi2pac #49572 Ja nagy baromság, de aztem Juce ezt is megtudná/megfogja oldani! Mer itt pl: a bootserver-t meg a faceserver-t is lehet online használni úgyhogy sztem azis megoldható hogy az option file-t is online lehessen használni!
-
gáz ember ez jó :-)
persze akkor nem voltam az mikor segítség kellett, meg pl petikének 8* kellett ugyanazt elmagyarázni
Sztem az a gáz ha valaki fél évig nem ír egy topicba aztán meg visszajön azért hogy a másiknak beszólogasson.
A többire inkább no comment -
Elfogytak az érveim?
Ember, azt írod, hogy jegyzetelek, mikor már a múltkor is írtam, hogy CSAK veled játszottam pes2008-al értelems meccset online-ban, akkor elég egyértemű, hogy azokra emlékszem, nem?
És rohadtul nem érdekel, hogy ki ver meg, vagy én kit győzök le, soha nem tartottam számon,hogy most mennyi meccset nyertem vagy vesztettem el.
A szabadokról mégegyszer annyit, hogy nekem igazából mind1, én még mindig biztos vagyok benne, hogy rúgtam neked szabadból gólt, de igazából semmi jelentősége.
Akkoris gáz ember vagy, hogy neked semmi sem jó, csak aki úgy gondolkodik, ahogy te.
Pont.
Nahh beírom mégegyszer, elsőre nem jött össze. -
oké neked fontos :-) -
Mondjuk akkora baromság, hogy online az eredeti alap rosterral kell játszani
Mekkora feature lenne ha pl mikor felmész a netre frissítené pl hetente az igazolásokat. Biztos sok pest szidóbol kifogyna az érv..... -
mgkp #49567 Most el kell mennem majd délután folyamán megnézem és mutatok képet. -
ja csak én azt se tudok majd váltani mert nem jelenik meg P
de azért kipróbálom az új kitservert hátha
ez mind az arcaid miatt van PPPP
mert ha az jó lenne online nem nyúltam volna hozzá :-))))))) -
Nagyi2pac #49565 Ja bocs Breki ezt nem neked akartam címezni hanem úgy mindenkinek!
-
igen új options filenel mindig normálon van aztán átrakod wide-ra és elmented
egy olyan képet mutass már ahol a kapu környékén vagy
ha nincs felrakva a kamera megy az oldalvonal melett ha működik akkor elforog mint a korábbi képen -
Nagyi2pac #49563 Na mükszik a ballserver is, bármennyi labdát be lehet rakni és meccs előtt lehet válogatni köztük, de úgyis meg lehet oldani hogy egy bizonyos csapathoz kapcsolunk egy labdát és akkor a hazai meccseken azzal a kapcsolt labdával játszanak, tök faxa!
-
mgkp #49562 Más mentésem nem volt ma nem játszottam vele így ligát vagy valamit csak exhibitionnal próbálgattam ezt.
Viszont ha beállítom wide-ra a kamerát 9-esre akkor is exhibitionban normal longal kezdem és nekem kell átrakni wide-ra de akkor se történik semmi. -
Esetleg ki lehet próbálni más options file-t akinek forog a kamera.
Napokban panaszkodott vki erre nem tudom miért sztem sokkal jobb így -
Más mentésed nem volt?
Mert ha játékban mentesz akkoris változik a dátum -
De ezt nem így kell nézni hanem játékban mikor haladsz az egyik kapu fele, hogy fordul-e a kamera. -
mgkp #49558 Viszont a save mappában a Pes2008_OPTION01.bin a módosításhoz mai dátum van írva. -
mgkp #49557 Nem jó
Pedig wide-ra volt állítva 9-esre. -
Lehet, hogy volt csak most magamnak kilinkelem
Kit Server 7.4.0
Kitserver 7.4.0
- bootserv: boot server
- bserv: ball server
- fserv: now works, even if PES2008_EDIT01.bin doesn't exist
- rwdata: changed the functionality: now redirects to a different folder.
- stadium: support for 35,36(spectators) and 713(corner flags, etc.) bins
- kserv: fixed problem with Word Selection, European Selection, etc. teams
http://rapidshare.com/files/136623891/kitserver7_4.rar.html -
igen közben már megnéztem -
Imageshack-os képet nem letett az sg-re felrakni
mert béka jelenik meg
De sikerült megnézni ez amiről beszéltem, hogy szögből mutatja
Nézd meg #49549-ben látottat kapod-e wide kamerával kb 9-essel ha jól emléxem.
Ha így van akkor jól telepítetted akkor nézd meg a player kamerát (én itt most nem tudom)
Illetve nézd meg az options file-rt milyen dátumú (rakd sorrendbe dátum szerint és a mai napnak kell lennie dátumnak ha felülírta illetve írt bele) -
mgkp #49553 Na szóval így :
De én ha players kamerát állítom be nekem nem lesz ilyen. -
mgkp #49552 A be a pro-s kamerát így értettem:
Ez majdnem olyan szögből mutatja meg kicsit alulról.