81526
-
Hello
Ezt rakd be ide is
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1072088840
Úgy halottam a moderátort nem zavarja ha magyar sikerekről offolnak a topicban :-)
Bocsi, hogy tegnap gyorsan eltűntem, de az a forróság ami volt, kellett kis zuhany :-) -
billdm #49712 Peking magyar hőse: „Boldog vagyok, nincs bennem keserűség”
A 200 méter vegyes döntőjében Cseh László hihetetlen úszást bemutatva, új Európa-csúccsal végzett a második helyen, az összesítésben tizenkettedik olimpiai aranyát bezsebelő Michael Phelps mögött. A magyar küldöttség negyedik, saját maga harmadik ezüstérmét megszerző Cseh Laci érthetően fáradtan nyilatkozott tudósítónknak.
A 200 vegyes döntője után újabb ezüsttel bővült Cseh Laci éremkollekciója
A 200 vegyes döntője után újabb ezüsttel bővült Cseh Laci éremkollekciója
„Sokan aggódtak, de köszönöm, most már jól vagyok. Kiúsztam magam, nagyon elfáradtam, ráadásul a futam után minden televízióállomás interjút akart készíteni velem: kameráról kamerára jártam, rádiók, újságírók, eredményhirdetés, kimerültem” – mondta Cseh Laci, aki láthatóan elcsigázatottan állt fel a dobogóra, olyannyira, hogy sajtótájékoztatóját el is kellett csúsztatni egy fél órával – nem csoda, kicsit pihennie kellett.
„Boldog vagyok, nincs bennem keserűség; hiába kérdezik sokan, hogy elcserélném-e a három ezüstöt egy aranyra, nem tudom, mi a váltószám. És nem is érdekel. A két vegyesen elért második hely a realitás, még akkor is, ha 200-on jobb időre számítottam. A pillangó viszont engem is meglepett. Hat éve minden évben két-három világversenyem volt, ez rengeteget kivett belőlem, most pihenésre van szükségem. Hallottam, hogy Gyuri bá januárig nem akar az uszodában látni, megnyugtatom, nem is fog…” – célzott Cseh a rá váró hosszabb pihenőre.
„De a motivációmban nem esett csorba, azon vagyok, hogy egyszer legyőzzem Phelpst. Hiszem, ez majd sikerülni fog. Remélem, azért sok embernek boldogságot szereztem, köszönöm a szurkolást mindenkinek. Nem maradok kint az olimpia végéig, 19-én a többiekkel megyek haza, mert már honvágyam van” – zárta mondandóját a magyar úszó, aki egyelőre a magyar csapat legeredményesebb versenyzője, és nekünk nincs kétségünk afelől, hogy nagyon sok magyar szurkolónak szerzett örömet fantasztikus teljesítményével.

-
pcguru? -
Tomy Lee #49710 Huhú,Zlatan készülhetsz Become a Legend módra 
Várom '09-et nagyon!! -
Kár, hogy a Become a Legend módban nem lehet kapusokat irányítani
-
Nagyi2pac #49708 NA TALÁLTAM EGY MAGYARRA FORDÍTOTT VÁLTOZATOT:
PES 2009 részletek
Megérkeztek az első részletek a Konami PES 2009-jéről. Jelen hírben szó lesz a grafikai tupírról, az irányításról és az új játékmódokról.
A PES 2009 bejelentésekor megmondták, hogy az alapoktól építik újjá a játékot, és hogy a program az új játékosmodellekkel, a javított mesterséges intelligenciával és fizikával a lehető legjobb focis élményt fogja biztosítani.
Két új játékmód is helyet kap az új részben, a Become a Legend és a Legends. Az előbbi egy egyszemélyes játékmód lesz, amiben adott egy játékos, csatár vagy középpályás szerepkörében, és az ő posztján kell játszanunk mindaddig, amíg igaz profivá nem válik. A FIFA sorozatból ismert Be a Pro módhoz hasonlóan itt is csak ezt az egy kiszemelt játékost irányítjuk. A Legends pedig nem más, mint a játék új online módja, amiben a Become a Legendben kreált játékosainkkal játszhatunk.
A Pro Evolution Soccer 2009 javított irányítással kedveskedik a foci rajongóinak. Többek között csiszolták a labdakezelést és a passzolást is. Az átdolgozott irányításnak hála a cselek végrehajtása anélkül is menni fog, hogy külön erre kiosztott gombokat kéne használni.
A passzolásnál bonyolult számításokkal sikerült belekalkulálni a légellenállást és a gyep súrlódását a labda útjába. De ha ez nem volna elég, akkor a különböző természeti viszonyok is befolyásolni fogják a passzainkat.
A PES 2009-ben a grafikára is komoly figyelmet fordítanak a készítők. A különböző effektekkel a lehető legvalósághűbbek lesznek a stadionok, ezzel megpróbálva visszaadni a valódi meccsek hangulatát. A konzolosoknak jó hír, hogy az Xboxos és Playstation 3-as verzióban működő LCD hirdetőtáblák is lesznek.
A népszerű szerkesztővel akár saját magunkat is viszontláthatjuk a virtuális San Siroban, ugyanis az eszköz segítségével arcokat, mezeket, hangokat, zenét, de még szurkolói hangokat is importálhatunk a játékba. Az új Pixel Paint rendszerrel pedig a kedvenc csapatunk mezét készíthetjük el, már ha az kimaradt volna a játékból.
A PES 2009 idén ősszel kerül a boltokba PC, Xbox 360, PS3, PS2, és PSP platformokra, valamint egy kicsit később, jövő tavasszal Wii-re. -
Nagyi2pac #49707 Még nem próbáltam úgyhogy nem ajánlom, majd azt ajánlom ami belekerül az Update-be!
-
aha -
Légyszives vagy valami? 
-
Nagyi2pac #49704 
Peshungary-n majd biztos lefordítják ezeket! -
Nagyi2pac #49703 PES 2009 : New modes & gameplay additions
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=14284 -
és most magyarul -
Nagyi2pac #49701 PES 2009 "Become a Leyend" mode
‘Become a Legend’ solo mode, casts the user as a midfielder or striker within a match. Using a default vertical camera view, the player starts as a rookie pro at the start of their career, and charts the many highs and lows of becoming a professional player. An extension of the popular ‘Fix’ mode, the ‘Become a Legend’ mode sees the player operate in their favoured attacking position, and work as part of the overall team as opposed to controlling every member as in a normal game.
If successful, the player must first cement their place in the starting line-up with strong performances, before catching the eye of bigger clubs and earning a move to top flight teams. Of course, results are everything in modern day football, and players must force their way into contention or face lengthy stints as a substitute or eventually be forced to take a step down to a smaller club if performances are not good enough. The ‘Become a Legend’ mode has already proved a massive hit in Japanese versions of PES since 2007, and is certain to enjoy similar status across Europe.
PES 2009 also boasts an online variant of the ‘Become a Legend’ mode, entitled simply ‘Legends.’ Players can use their saved player in online matches with like-minded friends, and can show their skills on the larger online stage. -
Nagyi2pac #49700 Mit ezt #49697 ?? -
PESFan.com have updated all new features that will be included in PES 2009 :
Gameplay:
Close control more intuitive:
• Manual cursor control
• Adjusted trick control for easier control – more within natural control parameters than via special movements
Ball movement more realistic:
• Ball has always been treated as separate entity, but 2009 has new air resistance calculations for trajectory of ball
• Instant control. Buttons presses are no longer stored, making for a crisper playing style
• Heavier foot-in tackles, depending on the length X is depressed
• New friction routines to affect ball movement in terms of ground conditions
• Backspin routines calculated so ball slows accordingly
• The bounce of the ball can be used more effectively: players can flick the ball up to tee a shot, or to lift it over a defender’s trailing leg
• Skills are now integrated more into the game. If a player has the ability, they will be able to perform deft turns others cannot and will be able to feint and shimmy within the confines of the control system
• Player has to compensate for heaviness of ground when weighting passes in wet conditions or frozen ground
Teamvision enhanced:
• Tactics change according to situation
• Better off-the-ball movement – running to receive passes, etc
• AI recognizes strategies that work and accumulates data on an ongoing basis within Master League and League modes
Visuals:
Stadiums:
• Graphic depiction of weather conditions unique to each stadium
• Much more detailed lighting effects that mimic the time of day more closely
• Key new grounds like Wembley, in total about 20 stadiums
• LED Boardings (PS3 and 360 versions only)
Players:
• All new players models in game: everything reworked for additional detail
• Specific new animations to make the game flow more: players now stumble, place a hand down so as to keep running
• More individuality to movement of players: running and kicking styles, for instance: Ronaldo’s stance before a free kick
Camera:
• New vertical camera, allowing end-to-end view including ‘Player Focus’ zoom, panning in on key one-on-one situations
• New distance drawing techniques using adjusted chromatic fields
Front End - Menus:
• All new, clearer menu system
• Match stats now on sub-menus if required
• Much improved music choice
Edit:
Sound:
• In addition to the importation of graphic data, music and crowd chants can also be added
Graphics:
• Pixel Paint function allows users to create team badges from scratch
Game Modes:
Become a Legend:
• New long-term mode sees player guiding one player to glory
• Control the destiny of a midfield/striking star
• Player works within team structure, akin to popular ‘Fix’ mode – assisting play, scoring goals, etc
• Default vertical view
• Dedicated development data for player as game progresses
• Full range of transfer opportunities: but fail to play well and you will be demoted to bench or even transferred
• Based on popular Japanese mode, first time in Europe
Legends:
• Online version of ‘Become a Legend’
• Use player created in solo mode
• Play online with other ‘fixed’ position friends
• Intricate play and teamwork rewarded with PES points
• Upload finest moments for others to view and rate
Master League
• More intuitive menus
• Easier to understand two-tier negotiations: team level and individual terms
• Loyalty: players unhappy with terms, etc, will not play as well. A happy player will play better.
-
ajánlod is? -
Nagyi2pac #49697 GDB/BALL FOLDER V1. PARA KITSERVER PES 2008 PC
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=29979
-
Nagyi2pac #49696 Mi az arc? Hát a textura nem a legjobb minőségű! (ki lehet javítani) Nekem talán a régebbi ami bent volt az jobban tetszett de lehet vhogy összemixelem a két arcot! -
lehet, de a régit direkt kiszedtem számozás alapján
és jobb játékban mint az eddigi? -
Ez tökéletesen működik -
Nagyi2pac #49693 Nem az lehet a baj hogy 2x van benn ugyanaz a bin mer az bekeverhet?!
Mer pl. benn lehet a régi arc faces_1951 néven az új meg unnamed_1951 néven, és akkor gondolom ütik egymást! -
Nagyi2pac #49692 Nálam semmi ilyesmi nem történt, megpróbáltam mindkét hajjal igaz az 567 KB-s haj az picit hibás de meccs közben minden jó! -
Nagyi2pac #49691 Két haj van hozzá mind2vel próbltad mer azis lehet a baj! -
Nagyi2pac #49690 Ha faceserverrel probálod berakni az arcot akkor neked kell megcsinálnod! Ott példa a faces/map.txt-be legfelül és pont Del Piero van a példában! A faces mappába meg delpiero_face és delpiero_hair néven kell szerepelnie a bineknek! -
Az a baj vele, hogy kifagy a játék
elindul a mecs jaki elindul delpiero pedig elkezd csúszni egy irányba majd kifagy a mecs
érdekes viszont editben tökéletes
De ezt írtam már csak elveszett a sok off között -
C:\Program Files\KONAMI\PES2008\kitserver\GDB\faces\
Ott nem látod delpiero arcot
-
Nagyi2pac #49687 De kölömben mi a hiba az arcal? -
Nagyi2pac #49686 A faces mappa az a GDB mappában van/kéne lennie! Azok a faceserver-es arcok, csak olyan arcot raktam be oda akiknek nem volt arcuk! De ottis letudod cseréln Del Piero arcát és akkor lehet jó lesz! -
Nagyi2pac #49685 Ja már akartam mondani hogy énis kipróbálnám csak közbe jött más és elfelejtettem!
Minnyá megnézem! -
Kezdem sejteni miért lehett rossz berakva és cv0-ba raktam bin-ként neked meg van az uni-ban egy faces könyvtárad, vagy oda csak a nem originálban bent lévő arcokat raktad? -
Igazából nem tudom sztem újabb törés
Pro Evolution Soccer 2008 v1.20 [MULTI6] No-DVD/Fixed EXE #2
Pro Evolution Soccer 2008 v1.2 [MULTI6] No-DVD/Fixed Image
Pro Evolution Soccer 2008 v1.20 [MULTI6] No-DVD/Fixed EXE #1
a felső a 4 megás az alsó amit ti használtok Image gondolom világos
Itt a link
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_pro_evolution_soccer_2008.shtml -
Nagyi2pac #49682 A 4 megásat még nem próbáltam..de mi a külömbség? -
ja és kipróbálnád, hogy a korábban berakott Del Piero arc működik-e neked?
Itt a linkje
http://rapidshare.com/files/136129913/ROZAN__LUCE_ALEX_FACEPACK1.rar -
mondjuk a 31 megás aminél van újabb 4 megás de jó lesz, mindjárt tesztelem köszi -
Nagyi2pac #49679 http://files.filefront.com/pes2008exerar/;11481859;/fileinfo.html
Erre gondoltál ugye? -
ja egy kérésen lenne egy olyan kitservees pes 2008-exe ahol be van kapcsolva a kitserver.
Ami most van abban régebbi kitserver van még és kéne egy új. -
még nem tudtam tegnap végre jó lett a kitserver és nyomtunk egypárat online
közben szó volt kitserveres dolgokról is online, de mivel privátban ment esetleg priviben ha érdekel, vagy akiről szó van leírja
Lényeg nála jók online az arcok -
kipróbálhatjuk, priv.-ba elküldöm az msn címem, mert már nem az van,mint ami régen volt.. -
Nagyi2pac #49675 Kiprobáltad azt a Read/Write data-s dolgot? -
Juventus GDB boots folder by aLEx_1O
ecco la cartella da inserire nel nuovo bootserver!!
contiene tutte le scarpe personalizzate per ogni giocatore della Juventus!! =D
buon divertimento...!! ;)
p.s. l'ID di Fausto Rossi ed Ekdal potrebbe non corrispondere, in quanto sono giocatori creati da me, sul mio file opzioni!!
aLEx_1O
http://rapidshare.com/files/136820388/Juventus_GDB_boots_folder_for_PES2008_bootserver_by_aLEx_1O.rar.html