81526
-
Nagyi2pac #49873 Sztem a nézőkkel semmi baj, de van amikor oldalról mutatja őket a kamera (távolról) és akkor meg nem 3D-sek hanem mintha egy papir figura lenne helyettük! Na ezt lehetne javítani bár annyira nem fontos! -
faláb #49872 3D-s nézőket minek kellene lecserélni? -
Nekem ha a nézőközönség ilyen lesz megfelel
A mozgást is minden évben finomítják
a motor meg a kinézet együttjáró dolgok. -
mikiking #49870 nem kinézetre gondolok.azzal semmi gond nincs.... de a nézőket azt lekéne cserélni,és a mozgásokat is ..... mert pár éve igy van kb. -
Ez pes3 óta így van nagyjából ez ami legkönyebben javítható
csak a játék legyen jó
-
ne beszélj már hülyeséget
tavaly jött az új kinézet
abszolút hülyeség lenne
-
"A FIFA kizárólagos jogot szerzett a spanyol első- és másodosztályra, így a PES 2009-ben ezek csak álnevekkel lesznek benne - legalábbis az eddigi infók alapján. A Bajnokok Ligája licence miatt 4 spanyol csapat valószínűleg helyet foglal majd a játékban. (Real Madrid, Villarreal, Barcelona, Atletico Madrid)"
Ez nem lenne gond, mert lesz kitserver, de ha alapból nincs benne nem sok jövőt látok a játékban:S Most néztem egy gameplay videot az új fifából, a gameplay maradt ugyan az, a grafika jobb lett, engem a játékmenet érdekel, azt írták, hogy a pes 09 hasonlít majd a pes 6-ra, vagy az elődökre...jó lenne:) -
mikiking #49866 Ahogy nézem a pes 2009 videókat...azért nem ártana már egy uj motor a játék alá :S a mozgások azok kezdenek nagyon unalmasak lenni.... főleg a viszajátszásoknál.... mintha agyhalottak lennének a dolgok.hát nemtom -
mondtam jópár dolgot, neked kell végigzongorázni mi okozhatja
pl rakd fel újra nézd meg úgy próbáld ki dxdiagban hardveres gyorsítással, esetleg nás hangkarival stb. -
sőt volt olyan, hogy nem is váltotta be az embert, hanem az továbbpasszolta egyből.. -
Nekem az a fura, hogy amikor passzol, akkor sem vált rá a játékosra a kijelölés, hanem csak mielőtt majdnem megkapja a labdát. ennyire nem volt manual egyik előd sem. Lehet még ahhoz is a váltás gombot nyomja? :)
Minden esetre így érdekes... -
midian #49862 Valaki tudna mondani vmi okosságot hogy hogyan lehetne előhozni a kommentárhangot(codec vagy bármi)
-
Nagyi2pac #49861 An update for kserv module. I meant to do this with 7.4.1 release, but forgot to include this fix:
kserv.dll - 7.3.1.3 (compatible with Kitserver 7.4 and 7.3)
- fixed kit support for South Korea. With Konami patch 1.20, they moved those kits from cv_0.img to pdata.img, and because of that kitserver didn't work properly for South Korea kits. Now it does.
http://files.filefront.com/kserv+7313zip/;11566718;/fileinfo.html
http://rapidshare.com/files/139103916/kserv-7313.zip.html -
Nagyi2pac #49860 új gameplay video:
Argentina - Italy -
Nem emlékszel rosszul, de mostmár biztos, hogy nem így lesz. -
igen, rosszul
volt 2 évről szó, de az a pes 6 és pes 7 között lett volna, de kamu volt -
zsotesz #49857 Nem azt mondták tavaly a pes készítői, hogy a következő rész két év múlva jön? Mert azt ők is tudták, hogy a 2008 nem sikerült úgy ahogy szerették volna. Vagy rosszul emléxem? -
Na akkor nem csak nekem tűnt fel :) -
Nagyi2pac #49855 Ez a Trezeguet-es nagyon dúrva!!
-
Online érdekességek
-
ez kérdés akart lenni -
sikerült felvenned a múltkorit, -
Nagyi2pac #49851 Nekem eddig tetszik a 2009! Ahogy így olvasgattam róla sok újítás lesz benne!
A gameplay az meg majd ahogy Breki is mondta a demo-ban fog kiderülni hogy mien is igazából!
-
billdm #49850 Egy pozitívum a videók alapján azért van!Végre nem mérgezett egérként rohangálnak a játékosok!
A játék sebessége jobbnak tűnik mint a 2008 ban! -
De hogy én ne kerüljem meg a kérdést nem néztem végig még a videókat
Egyrészt nem vagyok az a tipus aki állandóan ezeket nézi, másrészt még nemis volt időm rá.
Egyikbe belenéztem, grafikailag nem vártam mást, gameplayt ilyenekből megitélni meg annyira nem lehet.
Majd a demonál kiderül.
De teljesen más graf-ot ne várjatok nem ez a lényeg. -
Szval nem hiszem, hogy elfogult lennék, csak látom melyik a jobb.
Én szeretném legjobban, ha PC-re jobb Fifa jönne ki, deha vmi nem tetszik megmondom és nem fogom dicsérni azért mert Fifa.
A Pes6-nál is elmondtam, hogy mi nem tetszik -
megkerülted a kérdést
viszont elárulok vmit 2003-tól kezdve több éven át napi szinten játszottam Fifával online mircen napi 10 meccseket is toltunk, pl
a kint később nemzetközi versenyen nyerő Popec-el és Rudee-val
A korábbi fifákhoz már gameplay patchokat gyártottam és 2004-ben én írtam az itteni értékelés a Fifa 2004-ről, felkérést szerint azért mert
nagyon jól ismerem a játékot.
Évekig voltam Fifa fórumok házigazdája Hedge-vel felváltva.
Amikor pes3 kijött pedig én voltam a pes3-as fórumban nagy elfogult fifa-s....... -
Nagyi2pac #49846 Itt picit többet látni: csapatválasztás..
De az a fehér menü az nem tetszik azt biztos le fogom cserélni ha lesz rá lehetőség!
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=14496 -
cucma #49845 akkor kíváncsi vagyok, mit gondolsz a videók alapján? -
Ez hülyeség 

miért lennék annyira PES fan?
És áruld már el mit látok bele
Azért érdekes, hogy pár éve meg még akkora fifa fan voltam egyesek szerint
mondjuk azis hülyeség volt.
Szval megalapozatlanul nem kéne célozgatni vagy mondj konkrétumot. -
Nagyi2pac #49843 maybe, it is somehow related to that Vista's "compatibility files" feature, and the fact that afs2fs works with files from kitserver\img folder, which ultimately is inside Program Files. I'm sort of shooting in the dark here...
Try this new DLL: afs2fs.dll - 7.2.2
http://files.filefront.com/afs2fs+722zip/;11559037;/fileinfo.html
The only new thing is that it allows to put the img folder into an arbitrary place, as opposed to earlier version, where that location was fixed (had to be in kitserver folder).
So, move the 'img' to say a directory called 'C:\mypesfiles'. Then in kitserver's config.txt, add the following:
[afs2fs]
img.dir = "c:\mypesfiles\" -
cucma #49842 Mert annyira PES fan vagy, hogy olyan dolgokat is belelátsz, ami nincs is :D -
?? -
cucma #49840 *látok
most látom, hogy sokan nem :D majd Breki úgy is megvédi a készítőket -.- -
cucma #49839 Csak én nem váltok változást?
-
Nagyi2pac #49838 Italy - France
France - Argentina
Brasil - Argentina
Portugal - Argentina
Akkor ezután se leszel! -
Tomy Lee #49837 Jöhetne mert az eddig látottak alapján nem vagyok elájulva:S -
Ferreira a semmi közepén elesik és sárga ezen azért jót röhögtem (szerencsére benne hagyták a műesést - miért is vették ki volna persze) -
Mintha javultak volna a mozgások.Mert a 08-ban elég viccesen nézett ki mikor a játékos sprintelt. -
Nagyi2pac #49834 Van még + 3,4 új videó...ezmár túl sok mára!!