81526
-
jaja nagyon odabasz :D -
Nagyi2pac #50072 Licensed Teams and Leagues in PES 2009
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=14805
-------------------------------------------------------------------
Champions League in PES 2010?
The rumour is that Konami have acquired the UEFA Champions League license, but that that it won't be implemented in the current build of PES 2009. Will we be able to play UEFA Champions League in PES 2010?
-------------------------------------------------------------------
Highlights from PSM3 Magazine
Everything that was ‘broken’ in last years game is largely, if not entirely, fixed. Slowdown? Good as gone - in over ten games in multiple stadiums, we barely noticed it. Goalkeepers? They are more athletic, and less likely to turn to stone, inviting rebounds and cheap tap-ins.
The weather’s dynamic too, so showers mutate into downpours as play progresses - with weather dependent on the country and stadium.
It’ll be possible to share Option Files online.
It’s still possible to streak pass multipls defenders.
PES 2009 is the official game of Team England, allowing official kits and, better, a realistically rendered new Wembley
NEW :
-You can now put the radar anywhere on the screen.
-You can draw emblems from scratch.
-There’s a range of licensed footwear.
-You can now preview hairstyles from a menu. -
Nagyi2pac #50071 Ezt láttátok már?:
The BIGGEST PC Game BUG!!! - Fifa
http://www.youtube.com/watch?v=bIr-mB4xgSs -
Tomy Lee #50070 Nagyon szép ez a HD scoreboard!!
-
Tomy Lee #50069 Nem nyitja meg az option f.editor mást nemismerek:( -
SKY Scoreboard 2008-09 HD by Bodo
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=30706 -
Tomy Lee #50067 Pontosan,így lesz.. -
Nagyi2pac #50066 Berbatov (Tottenham) ---> Manchester United
Robinho (Real Madrid) ---> Manchester City -
punkers #50065 egyetértek veled! -
kizárt
, Figo megy padozni
-
Djemba #50063 ment padozni -
Nagyi2pac #50062 A PES 2008 OF Editor v0.4.8-al lehet játékosokat importálni? Ha igen akkor hogy? PLS vki segítsen! -
1 dolgot azért meglehetne próbálni...
az ML mentést átnevezni PES2008_EDIT01.bin-re hátha így szerkesztehető valamelyik editorral... csak egy ötlet ! -
Tomy Lee #50060 Megint kezdhetem elölröl a ML-t mert játékban leigazolni lehetetlen:)
Hivatalos: Quaresma az Interé

-
Nagyi2pac #50059 PES 2009 demo, no news yet
We hope to have the demo at GamingAccess within 15-21 days, but who knows, NOBODY knows right now. So for all the people thinking that GamingAccess has the PES 2009 Demo, please, RELAX, 15, 21, 30... more days, sooner or later, it will arrive here :)
-
-
Nagyi2pac #50057
-
Pont most keresgéltem vmi ilyesmit, köszi! :D -
Nagyi2pac #50055 PES 2009 wallpaper
-

-
a kapus reflexeinek kellene csak gyorsulnia + remélem megcsinálják végre, hogy a kapus tudjon öklözni -
ritka nagy hülyeség lenne
ígyis túl gyors -
Én meg remélem gyorsabb... :D -
Tomy Lee #50050 Igaz ez a fokozottan gyorsabb játékmenettel nem tudom mi lesz mert nem mindegyik videobol szűrtem le ezt a dolgot.
Remélem lassab játékmenet lesz a '09-ben... -
Tomy Lee #50049 Jobb lesz mint volt az tuti csak nem sokkalta jobb:)
Lesznek szépen gameplay-ben újítások,újdonságok.Lesznek szép stadionok(gyepek stb..),új játékmódok,cipők,lasztik.
Csak 8-9e.-nél több ne legyen az ára:P -
Gabe18 #50048 Hát gondoltam a sebességre,animációkra,ilyenekre.Ezekben mintha egy az egyben a 08-at látnám.
Lehet a "játékmenet" nem kifejezetten jó szó erre. -
Hát ennyi tisztelet már kijár. -
Hát a PES-hez mint írtam nem fűztem reményt, de talán a fifával el lehet majd szórakozni.
A cikkek alapján nem lesz az most sem nextgen. -
Bácsi? P
-
ezt minden évre igéri és most sem lesz az -
videók alapján, hogy tudsz játékmenet változást megállapítani?
sztem sehogy -
Gabe18 #50042 Nem nagyon reménykednék.Nekem egy TOSHIBA SATELLITE L40-17R gépem van,főbb adatok:
Processzor: Intel Pentium Dual Core T2330 (1,6 GHz, 533 MHz, 1 MB)
Memória: 1 GB DDR2, 667 MHz (max. 2 GB)
Videókártya: Intel GMA X3100, 358 MB
2 giga ram-al,és hát játékra nagyon nem nyerő.Megjelenit az grafikailag mindent,csak mozgatni nem nagyon bírja.Mert elindult azona Call Of Duty 4 is,csak teljessen szétbutítva se nagyon bírt vele.Ment,ment,de érezhető volt az akadás.Úgyhogy a Pes szerintem nem fog menni.
Hát a Fifa-t nem tudom,eleve az EA nem 2009-re ígérte hogy a pc-s is nextgen lesz? -
Gabe18 #50041 Kösz.Hát a lag javitás alap kell hogy legyen,eleve érthetetlen hogy a 2008-at hogy merték igy kiadni.A 4v4 jól hangzik,de kérdés hogy ezt Lan-ban vagy on-line gondolják?
De mivel az eddig látottak alapján a grafika,játékmenet óriási változáson nem esik át,igy talán az elmúlt évet a multi részre forditották.Reménykedjünk... -
Hát le is tesztelem abban biztos lehetsz.
A PES-hez nem fűzök nagy reményeket, hogy elmegy ezen a gépen, de az EA-ben bízom, hogy hozza a formáját, vagyis nem sokat fejleszt és akkor az talán elmegy majd a kis noteszemen.
-
boccs, hogy én válaszolok, de ha a pes2008 elmegy rajta akkor a 2009 is fog futni, mivel a grafikus motor lényegében ugyan az csak ráncfelvarrás történt
tudomásom szerint a fifa pedig alacsonyabb gépigénnyel jön majd ki mint a pes, szóval egy pes2008-demóval tesztelheted a géped -
hello !
tényleg régen voltál..
egyenlőre kevés az info, de fogadkoznak, hogy nem lesz a pes2008-hoz hasonló lag, ill. lehet maximum 4v4-et is játszani, valamint a legenda módba létrehozott játékosodat ( ami csatár vagy középpályás lehet csak ) kiviheted online is játszani, ennyit lehet tudni az multiról kb. , de ezekről is csak elég szűkszavúan írtak. -
Szia Breki bácsi!!!!
2 millió éve nem beszéltünk.
Eltüntem mostanság, de kezdek újra éledni, mert hamarosan jön a két foci game.
Hát lehet idén a kezdeteknél nem leszek aktív fórum tag.
Vettem egy DELL INSPIRON 1525 notit.
1 giga RAM, 2 giga proci, 128 MB Intel GMA X3100 osztott VGA.
Mint láthatod a notit nem játékra vettem nem is igazán játszom már.
De azért megkérdezném tőled mit tudsz a hamarosan megjelenő két játékról?
Szerinted erőltethetem erre a gépre a feltelepítését, hátha elmegy rajta? -
Nagyi2pac #50036 Ma 20.15 Európai Szuperkupa: Manchester United–Zenit, élő a Sport1-en!
Jó meccs lesz.. -
Gabe18 #50035 Üdv!
Rég jártam már erre.
Hát a #50032 video alpján valóban a 2008 elevenedik meg újra.
Én a menüt sosem szidtam régebben,van azt kész,de ugy nézem most már a "kő egyszerű" fehér alapon fekete betűk lassan mindennek az alja lesz.Na mindegy,az legyen a legnagyobb baja.
Multiplayer részről lehet tudni már valamit?On-line bajnokság,kupa vagy valami? -
hát a gameplay nekem erősen a pes2008-ra hajaz így a videó alapján
túl gyors maga a játék, viszont a reklámtáblák rotálásakor nagyon jó ez az animáció, és a gyep is úgy tűnik nagyon jóra sikeredett