81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• hamary
    Ezt már rég megakartam kérdezni... A kép jobb sarkában , néhány gomb ki van emelve ( az A meg a B Xboxon ) az, miért van? Ha megnyomjuik történik valami?
  • Gabe18
    Hát a lentebbi on-line bemutató szerint újra lesznek lobby-k mint a 4-5 részben,úgyhogy minden bizonnyal lehet játékostársat választani.
    Viszont a beigért,és az újságban is írt egymás közti bajnokságoknak az on-line részen nem sok nyomát láttam.Mert amit mutatott azon a részen csak a 1v1 meg a 2v2 lehetőséget véltem felfedezni,de bármi bajnokságra utalót nem...
  • hamary
    Nem tudjátok, az online részben majd lehet konkrét partnerrel is játszani, vagy radnom sorsol a gép?
  • horpeti
    Nyugi, ez ember elleniben is így van. :) Volt, hogy ki se tudtam jönni 1ik félidőben a 16osomról, másikban meg haver... Valszeg nem a játéktudásunk módosult ilyen durván. :DDD
  • Breki33
    ez nem tűnik 16:9-esnek inkább összenyomott 4:3-nak
  • DaemoonHunter
    Pro szinten játszok, a 2008 számomra kicsit arcade lett, de rengeteget játszottam vele, talán ezért megy most ilyen rosszul a játék.
  • Breki33
  • Breki33
    Akkor ez valósághű, de nálam Buffon védett legnagyobbakat
  • Breki33
    Milyen fokozaton?

Mert profon nem érzek ilyet, de élvezet 2-0 után kontrázni
  • DaemoonHunter
    Nálam is jól védenek a kapusok...bár szokni kell a játékot, már több mint 20 meccset lejátszottam, a barcát csak negyedszerre sikerült legyőzni. Messi úgy fut mint a mérgezettegér, alig lehet megállítani, bár a többi sztárjátékos is ilyen. Úgyérzem még mindig bentmaradt a gép úgyis gólt lő, ha akar szindróma...főleg szögleteknél.
  • RNadal1203
    Van der Sar is nagyokat véd
  • Nagyi2pac
    Hogyne lenne, csak nem magyar!
  • horpeti
    Szerintem nem lesz. Úgy már túl jó lenne. :D
  • Nagyi2pac
    Ezek azért nem működnek mert a 30-as bin-be nem azok a reklámtáblák vannak hanem amik feljebb a nézőknél van, körbe:

Itt nem nagyon látszóbnak de gondolom tudod miről beszélek!
    A letöltésnél is van egy kép és ottis látni egy kicsit, az elektronikus reklámtáblák ottis Konamisok:
    http://www.gamingaccess.com
  • Eisenhower
    olyan kérdésem lenne kommentár lesz a pes2009-ben?
  • horpeti
    Kicsit jobban helyezkednek a kapusok, mint 2008ban. Bár még túl sokat nem játszottam vele, hogy bizton állítsam. De 2008ban nagyon gáz volt. :D
  • Nagyi2pac
    Én nagy védéseket eddig Valdez-nél vettem észre!
  • Nagyi2pac
    Hajrá!
  • Breki33
    A kapus dologhoz fogok berakni ilyeneket.

Nemtudom a többi kapus milyen de Casillas hatalmasakat véd

• Breki33
    Azért lehet, majd meglátod.
    Vannak ötleteim P
  • Nagyi2pac
    pff....
    Ez beteg!!
    Sztem a grafika nagyon sokat változott, amikor még az első képeket láttam akkor nem számítottam arra hogy ennyire szép lesz!
    A fűt sztem ennél szebbre nagyon nemis lehet megcsinálni, nekem nagyon bejön! Még a konzolos fifában is messze rondább a gyep, úgyhogy nemtom miről beszél...
    A mezek is sokkal jobbak lettek, már nincs aza nagy csillogás, és a gyűrődések is jobbak!
  • Breki33
    nemsemmi egyesek mennyire vaksik

"Nem rossz a PES 09, de továbbra is gagyik a kapusok (főleg ahogy mozognak) + a lövés továbbra is gyér sztem.. De tetszenek játék közben a bekiabálások, meg a szurkolói hangok is valamennyivel jobbak lettek. És az, hogy néhány gombnyomogatás után elérhetek már néhány pöpec cselt pl. C.Ronaldóval, az tökéletes. (Fifa után.) A graf sztem rondább lett, már a képekből is láttam.. A fű hányadék, a mezek is xarok.

Viszont menedzser módtól megint nem várok sokat, a BL módot várom...De kár, hogy elmúltak a PES 6-os évek... Az volt a király!"

A fű hányadék?????????? nemtom mit néz ez
  • Breki33
    itt
  • Nagyi2pac
    pontosítok cv09.img + cv01.img = cv_1.img
  • Nagyi2pac
    PES 2009 cv09.img = PES 2008 cv1.img

cv09.img
    -31 --> kapufa+háló
    -914 --> szögletzászló
  • Nagyi2pac
    Most próbáltam a reklámtáblákat (cv09.img/24,30) de sehogy sem akar működni! Lehet hogy a stadion binekben kéne lecserélni őket! Nemtod hol találhatók a stadionok?:D
  • Nagyi2pac
    Külömben az img-k, binek ugyanezek lesznek a teljes játékban is?
  • Nagyi2pac
    pl.

• Nagyi2pac
    Még nem próbáltam! Azt hol találni?:D
  • Breki33
    oké megnézem

a bl reklámtábla nálad jó?
  • Nagyi2pac
    Én a 392-es BL képet kimentettem majd lecseréltem a 393-asban lévő képre és nálam működik:

Arra figyelni kell hogyha beakarsz rakni pl. a 2-11, 13-15, 21-be képeket azok a képek még1x előfordúlnak a 143-145-ös binekben és azokat is le kell cserélni! De azis lehet hogy más img-ben is benn vannak ezek a menü hátterek és aztis le kell cserélni!
  • Terminátor14
    Ez így van :D
  • PESFAN
    Hát most arra nyista lóvé, meg ahhoz már egy LCD tv is dukál, méghozzá nem is akármilyen.
  • Terminátor14
    Mert ott tényleg jobb a fifa, ahogy hallani...:)
  • PESFAN
    Miért vegyek konzolt Breki?
  • PESFAN
    Még akkor is ha Dell Inspiron 1525 1G Ram, Mobil Intel 965 Express Chipset Family VGA van benne???
  • 9csöves9
    a grafja nem lett gyengébb viszont sokkal jobban van optimalizálva.tehát futni fog a laptopodon lehet még jobban is mint az előző
  • Breki33
    awedget ??

vegyél konzolt is hozzá
  • PESFAN
    Csak jöjjön már ki.
    Amúgy bocs az offért de awedget miatt lehet idén életemben előszőr megveszem a fifát.
    Az tetszik nekem benne.
  • Breki33
    lejebb veheted a graf-ot illetve ő megmondja settings-ben hogy milyen fokozaton lesz jó