81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
  • Breki33
    Nah kész is így már megfelel

• ProGabe #51111
    KATT
  • Breki33
    Na így már jobb

• Breki33
    Nah érdekes lett, de nem tetszik

• Breki33
    ennyire lazák ne legyünk már......
  • gabi89
    Na közbe sikerült nyernem Top playeen igaz nem egyszerű dolog, de ettől élvezetes :) 2:1 -re egy Francia:Olasz meccsen.Megérdemelt győzelem mert olyan ziccereket hagytam ki 1:0 után aztán persze,hogy rúgtak egy gólt :D 80perc környékén meg meg berúgtam a győztes gólt utánna húztam az időt xD
  • Firerock
    linkt:D
  • gabi89
    Köszi
  • gabi89
    Edit: Most látom ugyanaz mint tavaly,hogy csak highon nem engedi felrakni 1280x1024-be :S pedig a gépem tavaly is lazán vitte.Igazán kijavíthatták volna...
  • ProGabe #51103
    Breki33 tegnap 21:27 | privát | galéria | válasz erre | #51053
    volt szó a pasz kérésről

"request pass

press right trigger 2X
    when not in possession of the ball"

billen az alapkiosztása a RT-nek a C!
  • gabi89
    Na én csak most tudtam kipróbálni a játékot. Sokat játszottam a 2008-al meg az előző részekkel is.
    A 2008-at mai napig tolom tudom kicsit arcade lett az előző részekhez képest ,de azért bejött. Ez a rész jóval nehezebb legalábbis nekem biztos :D
    Kapusok hihetetlen miket védenek néha.M ár bent látom a labdát mégis kivédi :D
    Gép jól védekezik bár szélen még mindig simán ellehet menni egy gyors játékossal.
    Láttam lehet kérni a labdát azt bill.-en,hogy lehet megoldani vagyis mivel kell?
    Alapvetően tetszik ez a rész valósághűbb lett mint a 2008 és a lövések is nehezebbek meg nem lehet végigmenni a pályán csak úgy valakivel. Legnehezebb szinten (Top player) első meccsem 0:0 lett.
    Még valami nincs megoldás az 1280x1024-es felbontásra gondolom a teljesbe benne lesz ,de nekem nem ajánja fel és mivel LCD monitorom van ami 5:4-es tehát a natív felbontás ez a többiben torzít így elég gáz 1024x768-ban játszani :S
  • Breki33
    jaj nemkell
  • Steve1988
    Igazából ezek nem Barca szurkolások :P
    Bocsi, de csak kipróbáltam, hogy milyenek az újpesti dalok Barca meccsen... :)
  • Breki33
    úgy néz ki a reklámtábla is megvan

Maybe I found what you're looking for....
    Unnamed_22 and/or unnamed_23 is the key:

I edited unnamed_24...now i'm trying to understand the structure
  • Breki33
    köszi

Ez a szurkolás érdekelne a demóban pont a Barcával játszok
  • Steve1988

Épp a szurkolásokkal babráltam picit, egész jó hangulatot csináltam Barca meccsekre :D
    A gólöröm melyik fájlban lehet? :)
  • Breki33
    szedd ki asf explorerrel illetve állíts deffered mode-ra
  • Steve1988
    tudom, de nem engedi a program hogy kiszedjem a fájlt (lefagy)
  • gabber_saviola
    de tök jó :)
  • Breki33
  • Breki33
    Én igazából magára a bin-re gondoltam nem képre.
  • Steve1988
    Valamiért nem jó...

Betölti, de aztán bármit nyomok, egyszerűen lefagy és kilép a progi
  • Breki33
    igen azzal

ki tudnád nekem linkelni?
  • Steve1988
    Hali!! :)
    Elég rég írtam ide, de így a demo miatt visszatértem!
    Mivel szerkesztetitek a bineket? (kb utoljára a PES 5nél füveztem :D)
    GGS 7.4 ?
    Valamiért nekem lefagy, amikor megpróbálok rámenni az unnamed_318-ra...
    Üdv
    Steve
  • tobias88
    Van hogy alulra várja és lászik is, odamegy, és így kipördül róla és semmi, na azt szokták a kapusok (én is) jobban megoldani! Alapban ha erős a lövés, akkor sokkal erősebben pattan le
  • horpeti
    Hát azt csak simán 90 fokkal elfordítom a bal analógot az éppen aktuális irányba. Néha R2vel be is lelassítom az embert.. Ha arra gondolsz.
  • Breki33
    ezekre pl

elhúzást pl mivel csináltad?
  • horpeti
    Mikre gondolsz?

lövőcsel, átlépős, bicikli, testcsel, jobbra balra megindulások, elhúzások.. Ezekhez nem kellett a jobb, és nekem ennyi elég volt.
    Jól látom már már a marseille ruletthez sem kell a jobb, néha csinálta nekem játék közben, biztos véletlenül azt a kombót nyomtam le. :)
  • Breki33
    ezt kilinkelnéd?
  • Breki33
    miért eddig cselezést nem jobb analóggal csináltad?
  • horpeti
    Ja bocs, azt hittem, azt kell lenyomni, nem a sima passzt. :) Akkor jó az R3 nem kell semmire.

Nah kipróbáltam csak simán D-padra (valszeg nekem ez fog bejönni, mert nem kell nyomni a passz gombot is plusszban), nem rossz.
    4 irányba megy a passz, átlósan nem igazán. Valszeg, mert sosem D-padoztam. :)) Majd valszeg azt is be kell gyakorolni, de már ez a 4 irány is tök sokat számít. Igazán akkor lenne jó, ha analóggal tolnám, mert ez így elég gagyi, de jobb, mint enélkül.. Lehet kipróbálom jobb analógon, végülis tök mind1, melyiket szokom meg, csak mindkét analógot egyszerre mozgatni nekem vhogy nem jött be (bár végülis el is engedhetem a balt addig, a D padosnál is az van).
    kérdés, mennyire lehet vele játszani. Regularon nem számított, hogy kicsit belassult az ember, de top playeren és 1v1ben szusszanat sincs.
  • Breki33
    jobb analóg lenyomása?

jobb analóg huzogatása az analóg pasz

a jobb analóg lenyomása az az R3
  • horpeti
    most nem azért, de settingben próbáltam beállítani a jobb analog lenyomása helyett a D pad közepét, és nem vette be.. mintha olyanom nekem nem is lenne... upsz. :) így érdekes lesz.
  • horpeti
    Fú, az úgy nehéz. Mert ha kicsit rosszul nyomod be, akkor az addig beállított iránynak annyi. :D Na de azért kipróbálom, hogy müxik.
    Bár nekem az is fura, hogy akkor elengedem az irányítást, lelassít az ember passz előtt (ami végülis nem rossz önmagában, ha nem túl sokáig nyomom a Dpadot)
  • Breki33
    ki tudná vki linkelni a cv09.img-ből a unnamed_318.bin-t?

Ha jól sejtem abban van a grass
  • Breki33
    megnyomni

csak ugye azt csak 8 irányba lehet ha jól tudom
  • horpeti
    játszanák/játszanék.. elgépelhettem.
    Kicsit lázas vok, sry. :D
  • horpeti
    Jah, értem, ez lett volna a másik ötletem, csak D padon nemtom, hogy lesz annyira pontos a passz. De már az is valami néha, ha teljesen előre, vagy oldalra (v. átlósan) lehet passzolni normálisan, mert sokszor elrontja a gép, meg nem jól adja. :)

Igen, pontosan.
    Én mondjuk úgy képzelném el, hogy a passz gomb helyett van egy manual passz gomb, amit ha megnyomsz, meg a csík, az irányítás marad a bal analógon... Szerintem ez egyáltalán nem lenne ördöngőség...Így mondjuk simán játszanák akár csak manual passzal is, és a passz helyére beraknám a manual passz gombot. De emígy meg elég körülményes.

Azért kipróbálom a D-pados megoldást is.
    Akkor gombot nem kell nyomnod, hogy ellője a manual passzt, csak elengedni a D-padot, ugye?
  • Breki33
    manual pasz nálam a D-pad-on van felcseréltem a jobb analóggal
    csak így meg nem analó

úgy kéne, hogy egy módosító gombbal jobb analóg lenne az analóg pasz de annak lenyomása nélkül cselezni lehetne.