81526
-
Nagyi2pac #51353 Húú ezt az ovladásos dolgot nagyon eb*szták a 2009-ben! Mindenki mindenen átolvad - két játékos futott a labda irányába majd fejelni próbáltak és az lett a vége hogy az egyik játékosnak nemlátszott a feje mer teljesen beleolvadt a másik játékos fejébe...vmikor átfutnak egymáson..na meg az átolvadás ellentéte amikor pl. bevonulásnál amikor kezetfognak egymással semmi köze nincs a két kéznek egymáshoz, vagy 1 méter távolság van köztük...meg amikor felsegítik a másik játékost..ugyanez van!
Ma amikor Tevezzel gólt rugtam, a gólörömnél kivette a szöletzászlót és úgy csinált mintha fogta volna de a szögletzászló majdnem a könyökéig lecsúszott!
Ezek nagyon idegesítenek! A 2008-ban összesen nemvolt annyi átolvadás meg ilyesmi hiba mint a 2009 demo-ban!
Ezek a hibák lehet hogy javítva lesznek a teljes 2009-ben?? Nagyon jó lenne..! -
köszöntem. Majd rakok fel videót. Felvettem pár szép gólt, kár, hogy a gép lőtte. :D -
igen ingyenes
http://www.directupload.net
vagy
http://www.myimg.de -
Igen, erre gondoltam, köszi!
Feltöltés akkor arra amit te használsz?
Ha jól láttam az urlt:
s5b.directupload.net
Gondolom itt ingyenes. -
hoppá :)
http://www.peshungary.hu/lexikonwk.php?cikkid=446 -
ha gif készítésre gondosz akkor így :[
URL=http://www.peshungary.hu/lexikonwk.php?cikkid=446]http://www.peshungary.hu/lexikonwk.php?cikkid=446[/URL] -
Neoncsoves #51347 nekem FIFA-ban volt ilyen. Vittem a labdát, hátulról belémjön az ellenfél azt mind2 játékos ugyanúgy vágódott hasra... lol -
szinkron műesés XD -

-
repassy #51344 csá mindenkinek lesd meg ezt:link -
Kellett mondani, hogy nyertem. Most 1-0 után úgy megállt az egész csapat, hogy egészen 1-3ig állt és állt és állt és szenvedett. -
Meg leindulni és szépen leindítom csak nagyon hamar utolérik. :D Ezért szélen indulok, az meg csak beadni tudja. -
Persze ha nem a lassú Raul és Nistelroy lenne csatárban, lehetne játszani máshogy is, ahogy szoktam, de velük lehetetlen. Barcával, MUval simán lehetne lefordulgatni.
Madriddal is lefordulok, csak 3 lépésből utolér. :D -
Vagy a Madrid. :D
Bár most 3 egymást követő meccsen megvertem a Barcát, ez rekord... valahogy most nem mákolja a dolgokat, én meg végre betalálok a kapuba... Csak stílusváltás kell, újra be kell adogatnom. :D -
én 6-1re a Madridot, nem elég erős ez a Top player
-
lol elvertem 5-0ra a Barcát. Miután párszor bealázott (felvettem:D).
most olyan volt, mint amikor ő aláz.. Nekem pörögnek a játékosok, akarnak, neki meg mintha nem is mozdulnának, lassan reagálnak, én nyerem a párharcot, nekem szépen belövik... Hát így könnyű.
Mióta Raúl van a csapatban sokkal jobb a csapat, lehet számít a mentalitása, meg a teamwork.. Saviola, hiába tud cselezgetni, nem él együtt a játékkal... Talán erre jó a teamwork stat. :) -
és hova kell felrakni a videót ha kész? -
azt se tudom, melyik progi kell, nincs lementve. Utána már szerintem tudom, 1-2x csináltam. -
Légyszi valaki linkelje be a "hogyan készítsünk videot" linket. tudom, már 1000szer volt, de elfelejtettem.
Köszi -
Rumblepad 2 vezetékes
a Cordless Rumblepad 2 a vezeték nélküli
mi a vezetékes Rumblepad 2-ről beszéltünk
-
Van der Varttal olyan gólt akasztottam, balról bedobás, Robben gurítja be középre 20-22 méterre, és Van der Vart bal külsővel elemi erővel be a hosszú pipába, és még külső csavar is volt benne. :DDD
Addig nem lőttem bomba gólt, csodálkoztam is... úgy látszik a visszafelegurításokat jól meg tudja küldeni. :D Mondjuk általában helyezett lövést küldök, lehet ezért gyengébb alapból minden lövésem. -
GamingAccess Community Patch Add-On
The Update will include Arsenal and Milan.
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15534 -
az megintcsak ilyen átlós
#51314 a VÁLASZTÁS, ha meg tudom csinálni ha elromlik -
bazz azt hittem így korán reggel az órára h ennyi van még hátra a megjelenésig :D rég néztem már a topikot :) -
Tomy Lee #51329 Tehát neked chillstream a jó választás.. -
szerintem meg sokkal jobb a vezetékes
nem olyan macerás, nem kell töltögetni, nincs felesleges sugárzás, könyebb ezáltal jobban kezelhető és ugye olcsóbb is
van vezeték nélkülim is de az csak porosodik a polcon jó nehéz elemeket mindig tölteni kell nehezen kezelhető nekem nem jött be
és tök felesleges -
Tomy Lee #51327 Én sem,mivel d-pad nem erre való.
Kontroller témához: Rumble2 jó mert vezeték nélküli,Chillstream minden másban jobb csak vezetékes:)
-
Igen pont ezért kérdeztem, nemis értem mi a logikája xbox-on
ugye arra hajaz
előlről is érdekes alul ravaszok vannak
Meg a színes gombok elég műanyagnak tűnnek, pedig amúgy nem lenne rossz -
Gabe18 #51325 Én játszottam Xbox 360as controllerel,ami ugye hasonló kialakitású,hát borzasztó zavaró hogy az analóg kar fent van.Más játéknál nem,de a Pes szörnyű volt.Biztos sok év alatt már beálltam focinál a Playstation irányitó kialakitáshoz... -
de ezekkel* csak az a baj, hogy sajnos hiába jó minőségüek nem kompatibilisek mindennel pl. fifa
* speedlink, apollo, saitek stb...
-
brrrrrrrrrrrrrrrr
akkor pont az analóg kar előnye veszik el
Nem tudnék d- paddal irányítani -
mind1
, azért írtam lejjebbet, mert én a sima iránygombossal szeretek játszani, analóg karral nem tudom irányítani a játékost!
-
igen de ez a logitech dual actionnal megegyező minőségű
az xboxos ergonomia és a ventillátor amivel másabb csak
rumblepad 2 azért komolyabb, precizebb és ha más játékkal is játszik valaki akkor a vibration feedback is jól jön -
nem feljebb? -
ha már kapáslövés
egy elemi erejű példány
-
én speedlinkel nyomom, amúgy nem zavaró, hogy lejjebb van, sőt! nekem jobban kézre is áll -
Neoncsoves #51317 kösz a válaszokat :) -
csak a fifával nem P
nem zavaró, hogy egyik analóg feljebb van? -
nekem ez van, de ez is szintén kompatibilis mindennel Logitech Chillstream Controller USB -
Logitech Rumblepad™ 2 Vibration Feedback Gamepad