81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Nagyi2pac
    Húú ezt az ovladásos dolgot nagyon eb*szták a 2009-ben! Mindenki mindenen átolvad - két játékos futott a labda irányába majd fejelni próbáltak és az lett a vége hogy az egyik játékosnak nemlátszott a feje mer teljesen beleolvadt a másik játékos fejébe...vmikor átfutnak egymáson..na meg az átolvadás ellentéte amikor pl. bevonulásnál amikor kezetfognak egymással semmi köze nincs a két kéznek egymáshoz, vagy 1 méter távolság van köztük...meg amikor felsegítik a másik játékost..ugyanez van!
    Ma amikor Tevezzel gólt rugtam, a gólörömnél kivette a szöletzászlót és úgy csinált mintha fogta volna de a szögletzászló majdnem a könyökéig lecsúszott!

Ezek nagyon idegesítenek! A 2008-ban összesen nemvolt annyi átolvadás meg ilyesmi hiba mint a 2009 demo-ban!

Ezek a hibák lehet hogy javítva lesznek a teljes 2009-ben?? Nagyon jó lenne..!
  • horpeti
    köszöntem. Majd rakok fel videót. Felvettem pár szép gólt, kár, hogy a gép lőtte. :D
  • eZo
    igen ingyenes
    http://www.directupload.net
    vagy
    http://www.myimg.de
  • horpeti
    Igen, erre gondoltam, köszi!

Feltöltés akkor arra amit te használsz?
    Ha jól láttam az urlt:
    s5b.directupload.net

Gondolom itt ingyenes.
  • eZo
    hoppá :)
    http://www.peshungary.hu/lexikonwk.php?cikkid=446
  • eZo
    ha gif készítésre gondosz akkor így :[
    URL=http://www.peshungary.hu/lexikonwk.php?cikkid=446]http://www.peshungary.hu/lexikonwk.php?cikkid=446[/URL]
  • Neoncsoves
    nekem FIFA-ban volt ilyen. Vittem a labdát, hátulról belémjön az ellenfél azt mind2 játékos ugyanúgy vágódott hasra... lol
  • csocso14
    szinkron műesés XD
  • eZo

• repassy
    csá mindenkinek lesd meg ezt:link
  • horpeti
    Kellett mondani, hogy nyertem. Most 1-0 után úgy megállt az egész csapat, hogy egészen 1-3ig állt és állt és állt és szenvedett.
  • horpeti
    Meg leindulni és szépen leindítom csak nagyon hamar utolérik. :D Ezért szélen indulok, az meg csak beadni tudja.
  • horpeti
    Persze ha nem a lassú Raul és Nistelroy lenne csatárban, lehetne játszani máshogy is, ahogy szoktam, de velük lehetetlen. Barcával, MUval simán lehetne lefordulgatni.

Madriddal is lefordulok, csak 3 lépésből utolér. :D
  • horpeti
    Vagy a Madrid. :D

Bár most 3 egymást követő meccsen megvertem a Barcát, ez rekord... valahogy most nem mákolja a dolgokat, én meg végre betalálok a kapuba... Csak stílusváltás kell, újra be kell adogatnom. :D
  • tobias88
    én 6-1re a Madridot, nem elég erős ez a Top player
  • horpeti
    lol elvertem 5-0ra a Barcát. Miután párszor bealázott (felvettem:D).
    most olyan volt, mint amikor ő aláz.. Nekem pörögnek a játékosok, akarnak, neki meg mintha nem is mozdulnának, lassan reagálnak, én nyerem a párharcot, nekem szépen belövik... Hát így könnyű.

Mióta Raúl van a csapatban sokkal jobb a csapat, lehet számít a mentalitása, meg a teamwork.. Saviola, hiába tud cselezgetni, nem él együtt a játékkal... Talán erre jó a teamwork stat. :)
  • horpeti
    és hova kell felrakni a videót ha kész?
  • horpeti
    azt se tudom, melyik progi kell, nincs lementve. Utána már szerintem tudom, 1-2x csináltam.
  • horpeti
    Légyszi valaki linkelje be a "hogyan készítsünk videot" linket. tudom, már 1000szer volt, de elfelejtettem.

Köszi
  • eZo
    Rumblepad 2 vezetékes

a Cordless Rumblepad 2 a vezeték nélküli

mi a vezetékes Rumblepad 2-ről beszéltünk
  • horpeti
    Van der Varttal olyan gólt akasztottam, balról bedobás, Robben gurítja be középre 20-22 méterre, és Van der Vart bal külsővel elemi erővel be a hosszú pipába, és még külső csavar is volt benne. :DDD

Addig nem lőttem bomba gólt, csodálkoztam is... úgy látszik a visszafelegurításokat jól meg tudja küldeni. :D Mondjuk általában helyezett lövést küldök, lehet ezért gyengébb alapból minden lövésem.
  • Breki33
    GamingAccess Community Patch Add-On

The Update will include Arsenal and Milan.
    http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15534
  • Breki33
    az megintcsak ilyen átlós

#51314 a VÁLASZTÁS, ha meg tudom csinálni ha elromlik
  • poppe
    bazz azt hittem így korán reggel az órára h ennyi van még hátra a megjelenésig :D rég néztem már a topikot :)
  • Tomy Lee
    Tehát neked chillstream a jó választás..
  • Breki33
    szerintem meg sokkal jobb a vezetékes
    nem olyan macerás, nem kell töltögetni, nincs felesleges sugárzás, könyebb ezáltal jobban kezelhető és ugye olcsóbb is

van vezeték nélkülim is de az csak porosodik a polcon jó nehéz elemeket mindig tölteni kell nehezen kezelhető nekem nem jött be

és tök felesleges
  • Tomy Lee
    Én sem,mivel d-pad nem erre való.
    Kontroller témához: Rumble2 jó mert vezeték nélküli,Chillstream minden másban jobb csak vezetékes:)
  • Breki33
    Igen pont ezért kérdeztem, nemis értem mi a logikája xbox-on

ugye arra hajaz

előlről is érdekes alul ravaszok vannak

Meg a színes gombok elég műanyagnak tűnnek, pedig amúgy nem lenne rossz
  • Gabe18
    Én játszottam Xbox 360as controllerel,ami ugye hasonló kialakitású,hát borzasztó zavaró hogy az analóg kar fent van.Más játéknál nem,de a Pes szörnyű volt.Biztos sok év alatt már beálltam focinál a Playstation irányitó kialakitáshoz...
  • eZo
    de ezekkel* csak az a baj, hogy sajnos hiába jó minőségüek nem kompatibilisek mindennel pl. fifa

* speedlink, apollo, saitek stb...

• Breki33
    brrrrrrrrrrrrrrrr

akkor pont az analóg kar előnye veszik el

Nem tudnék d- paddal irányítani
  • tobias88
    mind1 , azért írtam lejjebbet, mert én a sima iránygombossal szeretek játszani, analóg karral nem tudom irányítani a játékost!
  • eZo
    igen de ez a logitech dual actionnal megegyező minőségű
    az xboxos ergonomia és a ventillátor amivel másabb csak

rumblepad 2 azért komolyabb, precizebb és ha más játékkal is játszik valaki akkor a vibration feedback is jól jön
  • Breki33
    nem feljebb?
  • Breki33
    ha már kapáslövés
    egy elemi erejű példány

• tobias88
    én speedlinkel nyomom, amúgy nem zavaró, hogy lejjebb van, sőt! nekem jobban kézre is áll
  • Neoncsoves
    kösz a válaszokat :)
  • Breki33
    csak a fifával nem P

nem zavaró, hogy egyik analóg feljebb van?
  • HoReSz1975
    nekem ez van, de ez is szintén kompatibilis mindennel Logitech Chillstream Controller USB
  • eZo
    Logitech Rumblepad™ 2 Vibration Feedback Gamepad