81526
-
köszönöm! -
Egyébként amit reggel kilinkeltem kiegészítő berak a dokuments-be egy settings.dat-ot azt bemásolva nekem áállította a felbontást vmi furára a kamera is feljebb volt vhogy szögben, most kiszedtem és jó lett de ezekszerint oda is berakható -
http://rapidshare.com/files/154255512/settings.exe.html -
áll az alku! :D -
oh.. akkor valszeg én nem néztem minden nap a fórumot, pedig kezdtem. Bocs, és köszi!!!
Aki meg beszólt, az bekaphatja. :D -
Melyik stadion is volt a demóban?
Elvileg cseréltem a füvet és a reklámtáblát benne -
már kilinkeltem, de akkor felrakom újra, de a következő kérdezőnek te mondod el -
Ez nála megszokott :-) -
na megyek kipróbálom az online játékot :) -
kimásoltam mit válaszoltam annó :
a fekete sáv a kép tetején és alul, ilyen wide screen hatás
#50486 itt be van kapcsolva
#50513 itt már kikapcsoltam
Válasz 'horpeti' üzenetére (#50678) -
Szélesvászon asszem vagy valami ilyesmi mert én 1280x1024-ben játszom (TFT miatt - ez a natív többiben torzít) ,de amikor benyomtam az LB -t akkor felbontás maradt ,de alúl,felül vékony csík. -
ne neee, emlékszem pont én válaszoltam ugyanerre a kérdésre
-
Breki, az az "LB" pipa az micsoda? Már a demónál is kérdeztem, nuku válasz. Nem próbáltam ki, milyen ha be van kapcsolva. :) -
Nagyon jó játék lett ez :)
Komolyan olyan érzésem van néha mintha tv közvetítést néznék már ami a játékot illeti :)
Esőben meg nagyon durva szegény kapust szívadtam össze - vissza :D igaz csak 1:0 nyertem így az első meccsen (teljesről van szó) top playeren természetesen.Az esti meccsek érdekesek nekem nem is jönnek be mivel reflektorok égnek ennek ellenére elég sötét van :S
A rövid passzok mintha még érzékenyebbek lennének mert sokszor nem oda ment ahova kellett volna.(ez lehet csak eső miatt volt) Lövésekbe kezdek belejönni :) ja és mintha a sárga kevesebb lenne mert csak 2volt a meccsen.
Na 1meccs után ennyi megyek vissza játszani :P
-
ezt a fajta settings.exe-t belinkelnéd? -
és mikor mentél el? :-)
Juve stadion szerkesztésnél még megvoltál arra emléxem :-) -
mike369 #51618 hali! jaja, visszatértem :D -
Hellóó
újabb ismerős arc :-) -
Egyesekneknek akik nem képesek utánnanézni
Felbontások.
VSYNC -et pedig célszerű driverben beállítani, de korábban már erről is többször volt szó
-
ja és HD3870 -
nekem simán megy 1680x1050-be vsync-el és maximális szűrőkkel
a legujabb hivatalos driver van fent 8.9-es -
mike369 #51613 én is erre keresem a megoldást, de addig is szerintem "segíts magadon" alapon te is szétnézhetnél ezek között:
http://www.google.hu/search?q=pes+2009+resolution&btnG=Keres%C3%A9s&hl=hu&client=firefox-a&channel=s&rls=org.mozilla%3Ahu%3Aofficial&hs=d6l&sa=2
hátha... -
Szóval akkor leirom megint, addig fogom irni, mig valaki nem segit!!! Ilyen nincs, hogy beirok egymás után vagy 5 hsz. és rá se b*szik senki. Szóval a demo féle feltört setting.exe for 1680*1050-es exe.t ha berakom akkor egy csomó szar arányban lévő felbontás jön elő ami ráadásul csak window módba jön be. A másik dolog, ha az alap settinget használom nem tudom bepipálni a wait for vsync-t és ha ezt nem rakom be akkor meg 60FPS-el megy a játék de a kép mégis szakadozik, nem LAG hanem olyan darabos ... szóval, hogy a fenébe tudom ezt a játékot 1680*1050be használni úgy, hogy még az a WAIT FOR VSYNC is menjen !!!!!!!!!??????? -
Poolfan #51611 valaki segítsen,légyszi!!!! nem tudok 1280*1024 nél nagyobb felbontást beállítani(nem is kínálja fel),és nem tudom bekapcsolni a "wait for vsync" opciót!!!! S van egy csík a játékban ,nem veszélyes de zavaró! Amúgy óriási a játék!!!! Köszönöm előre is s egítséget! -
Mostanában elég ritkán az tény. Utóbbi pár PES kimaradt, gondoltam ezt kipróbálom, de re kellett jöjjek, hogy a KONAMI még mindig elég flegmán nyomja a portolást. Hiányzó felbontások, 3 féle részletesség, elég gáz.
Ettől függetlenül a game jónak tűnik, a mezek gyűrődése tűnt fel először.
Asszem megvárok valami rendes kitservert meg hekkelt settingset, addig pihi, úgyis gépvásárlás előtt állok. -
Liszi #51609 másnál is..
én ilyenkor a két választható játékos közül az egyikkel befutok középre, igy ott létszámfölény van és vele próbálok fejelni, mivel a többi megy az emberével, bár ha egy Ferdinand érkezik akkor kb 0 esély van, de meg kell próbálni :D -
Srácok
Nem nagyon értem a full verziót sem. Elég normális gépem van és megint mindenre azt írja ki, hogy good
Már megint, csak medium beállitásokkal tudok játszani 1650*1050 -en
Nem lehet ezzel valamit kezdeni
-
morMi #51607 Üdv nekem egy nagy bajom van. Remélem tudtok segíteni. 14. meccsnél járok Be a legend módba és belassult a játék. Ha normál meccset indítok a modon kivül akkor jó minden, de a be a legendbe lassú. Eleinte nem volt az, 1-2 meccse csinálja ezt és már sok mindent megpróbáltam, de nem jövök rá miért lassú. -
na most b*szta fel igazán az agyam a szögletrúgás. mármint a levédekezése, pontosabban a hiánya! 2 gólt kaptam, mindkettőt szögletből. amikor még nem él a labda csak két emberre hajlandó váltani, amikor repül befelé a már enged, de rossz emberre vált. 10-ből 7-szer simán lehúzni a kapus, de áll mint egy...
ez már a demoban is így volt és ott is idegesített, csak most már tétre megy a dolog (BL-t kezdtem én is) és nagyon gáz
gondolom másnál is így van!? -
Elkezdtem a Bl-t Interrel csoportom:Athletico Madrid,Fener,Sporting -
Balázs 17 #51604 :)
az a lol hogy nekem eredeti pes6-ot kellett krekkelni, mert nemindult el, olyan hibát írt ki, mintha warez verzió lett volna:D:D
-
valaki segitene rajtam? -
igen van pl.én -
Gabe18 #51601 Hát nekem is csinált az eredeti hülyeségeket.Egyszer kifagyott játék közben.Többször nem akart elindulni hanem az első fekete képernyőn megállt.Csak a bent lévő lemezről a Play Game (vagy mi inditója a lemezen telepités után) feliratra kattintva indult el biztosan.
De aztán rátettem a Reloaded cracket,ezzel eddig jó,meg a lemeznek sem kell bent lennie.Igen még az ereeti játékot is megcrackelem...
-
Balázs 17 #51600 csakmert .exe hibát észlel és leáll miatt nemtudok vele jáccani, de akkor nem az sp3 miatt van -
Van, aki még sp2es winnel nyomja? :) -
Gabe18 #51598 Win Xp Sp3?Én igen. -
Balázs 17 #51597 nyomja valaki sp3as winnel? -
ilyen egy szar programozást, hogy a fenébe nincs benne a nagyobb felbontás???
leszedtem ezt:
Patch for fix hide resolution because more people have problem with original setting of PES 2009 demo.
Patch for 1440*900 and 1680*1050:
http://rapidshare.com/files/150127901/Setting.Mod_Demo_PES2009_by_jioc0.rar
előjönnek a szettingsbe a felbontások be is állitom 1680*1050re 16:9re ... persze a listán azt irja, hogy 1680*1050 8:5 Full screenre rakom és mi a f*s*ért jön be a játék window modeba???? -
beraktam a demo settings.exe-t és ráraktam 1680*1050re a felbontást és window mode-ba jön be a játék ... mi a hiba?