81526
-
TottiZsolt #52037 Valaki valamikor majd egy online meccs? Nem ígérek semmit, most próbálnám majd elöször az online részét a játéknak... -
Djemba #52036 magyarosítás majd várható hozzá? -
Routeres kapcsolatnál milyen beállítások vannak?Mert nem indul el ugy mint a PES 2008,sőt sehogy nem indul el, csak akkor a ha kikapcsolom a routert. -
Senki nem írt véleményt :(
a mostaninál tuti jobb, mert a pes2009 és champions league logó a jelenlegin szerintem nagyon gáz -
én most a 13. fordulóba járok és nem fagyott ki és nem is lassult még be -
Laca1985 #52032 Szia!
Azt latom, hogy ott van a mezszam, de nem engedi valtoztatni.... alapbol a 10 est ajanlotta fel erre mikor alairtam a 16 ost kaptam...akkor megse lehet? -
nem értem mitől lehet, próbáltam változtatni a beállításokon, kikapcsoltam mindent, átállítottam a felbontást, levettem minimumra az egészet, de hiába, a legendám betöltése után 2 másodperc múlva kidob, még ha gyorsan megpróbálok menüpontot váltani is az alaphelyzetből...
master league, exhibition, stb., minden más működik, csak a legend nem.
talán megpróbálok majd újat kezdeni, ha nem találok megoldást sehol, de nem örülnék neki -
ok, köszi a jótanácsot:) -
midian #52029 Hali
Gyakorlásnál csak nálam nem lehet visszajátszani a szabi rúgást?
Az adott gomb nyomása után továbblép,nem a felvétel megy.
-
morMi #52028 Mikor aláírsz egy csapathoz a szerződésbe az is benne van, hanyas mezszámot ajánlanak fel neked. -
Laca1985 #52027 Mezszamot enged valaztani, vagy automatikusan ad csak? -
Én a 20fordulóban járok legen módban és nem csinált ilyet.Éppen most igazolt le a Newcastle ahol alapból kezdő vagyok :D míg a Sunderland-ben sose volt se kezdő sőt játszani se engedtek csak training volt :D
Érdekes fordulat nem is értem :D -
Quaresma #52025 Ajánlom figyelmetekbe a hivatalos online ismertetőt:
PES 2009 Network
Van speed teszt meg hasonló okosságok. -
tudom, csak nemrég vettem új telefont, és ott amit csinálok a bulikról képeket mindig nézem mi hol pixeles - hol nem
-
Nekem most nincs kedv az onlinehoz, megnézem ezt a Be legendet:DD -
Rendelj, mert nem biztos, hogy mindig van raktáron. :) -
horpeti, ezo:
köszi, akkor megveszem:)
kár hogy holnap zárva a cdgalaxis:( így vagy 7főn elmegyek érte, vagy keddre kihozatom futárral. -
szerintem a képen jól mutat az effekt, de a pes felirat meg a logón a jobb sarokban kimondottan szarul néz ki! de ez csak saját vélemény felőlem marad6 így is :D -
jah értem :-) -
nem, az egy effekt:
íyg jobban látszik :) -
30-40kbyte/secnél nem "eszik" többet a PES csúcson sem. :) -
Jah, erre rájöttem. :)
Be van állítva max. jól a net, ha így is baja van, arról sajna már nem én tehetek. :(
Főleg az bosszant, hogy egyes magyarokkal sokkal rosszabb, mint angolokkal... :o -
az engedélyével g betüjénél menjél lefele gondolom a nagyobb logó szélei
-
hol ? én nem látom, de lehet csak rosszhelyen keresem :)
karikázd be légyszíves -
Na akkor mindenki mást mond.
Tudja vki londonban mennyi most a játék? -
Quaresma #52012 Nem a sebesség a lényeg, kb. 2-4 Mbit bőven elég lenne. Hiába tud 10Mbit-et a neted ha egyes szerverekkel lassabb a kapcsolata... -
bal oldalt mi az a sötétség?
nálam kis vonalkák látszódnak
-
Nekem úgy tűnik már a 10 megabites UPC net se jó.. 3féle net volt a lakásban, mindegyikkel szar volt a PES.. :) -
Játszanék valaki Magyarral is... :) -
1vs1 tökéletesen megy
2vs2-t csak 1x próbáltam és akkor az is teljesen jó volt -
Quaresma #52008 Az online egész jó, 1vs1-ben sokszor tisztán fut a játék, persze néha van egy ugrás vagy kisebb hiba. 2vs2-ben sem volt semmi baj, játszható. Az egész hasonlít a pes6-os online módhoz. Érdemes megvenni a játékot. -
A készítő utólagos engedélyével én is csináltam egy verziót a bannerjára :
-
köszi:)
én is csak azért tartottam egy külön oprendszert, hogy a pes6 frankón menjen onlineba:)
mindenesetre várom a tapasztalataidat, mert nem akarok mégegyszer úgy befürödni mint a 2008al:( -
Azt Rolanddal próbáltam, vele nem, mert piros végig. Majd próbálom másokkal is. :)
Lehet az én netemmel van gond, nem tudom.
Minden esetre új vinyón újrahúztam windowst, és csak a PES, meg egyéb pár alkalmazás lesz rajta, csak onlinehoz. :) -
szóval akkor még nem tökéletes az online 2vs2 be:(
1-1 az megy rendesen Horpeti? -
Laca1985 #52003 Sracok!
Legenda modba, mikor megvesz egy csapat nem lehet mezszamot valasztani, csak azt amit epp general vagy mi? -
Azt írtátok vkinek itt akad ki a játék?
Mert nekem mint látható semmi gond
-
látom béres csepet szedsz P -
Elmondok neked egy példát hátha tanulsz belőle.
Pont a minap beszélgettem egy tehetséges fotós barátommal.
Azt mondja nem rak fel már képeket a netre mert vannak a pixelhuszárok jönnek és azt nézik nagyítóval mert most ez a divat mindenki fotóz digitálissal és azt hiszik mennyire értenek a dolgokhoz.
Ez esetben ugyanez jutott eszembe van aki azt nézi, hogy nem egyenes a pes felirat szélén a vonal én direkt ilyesmi hatást szerettem volna
itt nem az volt a cél hogy tökéletes legyen minden pixel. -
így megnézve mondjuk így tényleg jobb bannernak, az túl snassz lenne