81526
-
Ezt láttam, köszi!
Azt hittem, hogy ez csak mezeket szebbít, nem a neveket. De tegnap valóban többet írtam, mint olvastam. Persze leszokom, csak tudod a játék heve kicsit megcsapott.. :)
Biztos hamar megunom majd, bár 4-5 idényt le kell játsszak, hogy elérjem a felállított követelményeket a kvalitásaim tekintetében. :)
A fizetésnek van valami értelme? :) -
Nagyi2pac #52396 Kits Relink Tool by Stelios
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32181
Master Stelios is back with his first too for PES 2009. It´s the Kits Relink tool that allows you to edit option file to relink teams without kits to empty slots in cv_06.img
How it works
------------
Open you option file and you'll see the complete table of relinks. Simple double-click on a team's name and you can now change the relink and, also, kit model, collar, fonts and numbers settings. After you close the dialog, you settings are applied (but not saved). When ready, simply press File->Save.
Master Stelios would like to thank : Ariel, for his great help in everything, Xavier, for his great Crysis Warhead/Wars purchase (:-P) and his GA server. But mostly, many thanks on ninuzzu who's tutorial for PES 2008 was my guide to relink kits and make that tool... Also, thanks to WeHellas for it's support.
-
Itt lehet olvasni róla bővebben
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15687
vagy visszaolvasni itt.. -
Így jár aki csak ír, de nem olvas
#52381 -
haver is megvenné a játékot, de sehol nem lehet kapni szerinte... most néztem cdgalaxisba sincs, esetleg valami ötlet, hogy hol lenne érdemes megnézni
cdgalaxis,576 kilőve -
De azért majd poénból lehet nyomni be legend meccseket is, szívesen leszek az árnyék éked. :D De az biztos, hogy kvalitásban hátrányban van a karakterem a nagyobb karakterekkel szemben. :) -
Nekem nem akadt ki, nem raktam fixet.
Már most sokkal jobb a játékosod, mert én nekem úgy 72-es a shot acculary, hogy végig lövésre tettem (és ugye a powered 9cel jobb!!). Mondjuk tök fura, mert neked 10 pont van a lövés és pass acculary között, nekem ugyanezcsak 5 (tehát ilyen mindenes a csóka, SS, ami nekem fekszik).
Mondjuk ha azon múlik, szívesen kiszolgállak. :)
Bár attól tartok, ez a kari inkább egyéni kihívás, ha onlinera akarnék, akkor 180/80-at kéne csinálni. Csak azzal 72-74es volt az agility, igaz a top speed az kedzéskor 81. :D
Minden esetre egyelőre élvezem, kiváncsi vagyok, mikor unom meg...
(meg mondjuk ha tudatosan onlinera csinálja valaki a karit, akkor nyomja regularon (vagy profin), és akkor sokkal jobban fejlődik...én vagy 10-12 meccsig nem is kaptam match tapasztalatot, mert gyenge volt a csapat, meg training meccsek... profin/regularon könnyebb minden, néha még a top playeren is simán kicselezek mindenkit, csak hát még gyengén rúgok kapura)
Ilyen csapatnév, meg játékosnév javító patch már van? PES hungaryn láttam egyet, de az elvileg rossz. Remélem nem kell újrakezdeni a legendet ilyenekkor. -
T Lee Bronx #52390 Milyen Fix?Miért kell újra kezdeni?(lemaradtam) -
igen azért is csináltam :)
egy brutális CF, nem véletlenül GólVágó a neve :D -
a fix. után úrjakezdtem
most az Espanol a csapatom, és vezetünk minden fronton ( veretlenül, döntetlen azért van egy pár )
acceleration: 72
agility:72
shot acc:70
s.pass acc:60
l.pass acc:63 -
Soon we will be releasing the next update for Gamingaccess Community Patch that will include real kits, numbers and fonts for Manchester United, Liverpool, Arsenal, Everton, Manchester City, West Ham and Newcastle. Check out the screenshots! Post your comments and suggestions below This is the Gamingaccess Community Patch 0.1 Beta for PES 2009. It includes:
* One EASY installation for everyone, without AFS Explorer, IMG regeneration... you get it
* Based on the KitServer technology (doesn't supports kits yet) by Master Juce
* EPL Rosters 98% (some players missing) with lineups and numbers!!!!!
* Updated menus (ALL LANGUAGES INCLUDED!)
* Horrible music from PES replace by the official FIFA music
* Real team names and badges for PES 2009 by burgum and Asiat
* PES Utd & WE United renamed to Hajduk Split (CRO) and Slaven Belupo (CRO).
* Other Leagues B filled with Bundesliga teams! -
Bár a vicc az, hogy a robosztus játékos alkat is 72-74es agilitást ad, óriási top speeddel (mint ahogy neked is), és utána a gyorsaság fejleszthető ugyanúgy mindkettőnél (vagyis ugyanolyan gyors lesz, még gyorsabb, mint a kicsi). Vagyis érdemesebb robosztus játékost csinálni.
No de mindegy, ez egyéni kihívás... Persze onlineban nyilván a 205 centis 105 kilós fog érvényesülni :) -
http://www.xengio.com
http://heroupload.com
-
Mondjuk a másik típusú karakter amit szeretek az a Nistelroyos... (úgy látom te is ilyet akarsz :D)
Magas, erős, nagy body balance, és halál pontos.
De most direkt a rám jellemzőt csináltam, így tényleg még feelingesebb... :) És bizony a body balance és a nagy test helyett a gyors, robbanékonyság kell. 79es agilitással nem fog menni, nem ennek kedvez a játék. De a gyorsaság majd talán jó.. Irdatlan jó labdákat kapok a géptől, pedig csak Mallorca. :) -
Pár jó képfeltöltő oldal
http://pixpin.com/
http://www.imgstar.com/
http://gigafiles.co.uk/pupload/
http://www.picoolio.com/ -
Szép. :)
accelerationöd mennyi?
És az agility?
Meg a shot/pass acculary?
Egyébként nagyon szép. Én egy idényen vagyok túl, gyakorlatilag csak lövésre és sebességre tettem 1. évben:
170/70-es emberke.
stamina 83, agresszió 81, mentality csak 76 (végülis tükröz engem, hangulat ember:D).
Accel 75, top speed 77 - 4et fejlődött.
powerem csak 68, arra nem gyúrtam.
Meg a body balance is csak 69 :S
Melyik csapatban játszol?
Én a Mallorcában, 2. klubbom. Eligazolhattam volna a Deporhoz 1. év végén (rank 17.), de még egy évet lehúzok a Mallorcánál, mert nagyon élvezem a játékot velük, cél, hogy minél jobb helyen zárjunk. 2. idényből játszottunk 4 meccset, 3 bajnoki győzelem , egy kupa győzelem, eddig nagyon megy a szekér, de most jön a Reál. :)) Tavaly 16. lett a csapat. Egyelőre most én vok a gólkirály 3 góllal. :P
Amúgy én SSként debütáltam, de már CF-et is tudok. És igazán nem befejező csatár vagyok, inkább osztogatok, meg ha van terület futok. Az egész karakter, meg a hozzáállásom a játékhoz is ilyen, ezért direkt ilyen karaktert csinálok. Sajna nagyon könnyen lepattanok mindenkiről a 70 kilómmal, meg a 69es body balanceszal. Bár már nem egy pirosat kaptak rólam. :) -
Footy Optie Patch 2.0 Final All Home & Away Kits
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32170 -
Ilyesmi lenne animated-ben sajna túl nagy
-
17 évesen 17 forduló után kiugró érték:
stamina:77
topspeed:81 205 cm 105kg-os karakternél ez nem rossz :)
shot power:77
aggression:82
mentality:82
jump:75
header:75
folyamatosan kezdő vagyok, és gólokat is szép számmal szerzek ( Pro. nehézség )
a 3 válogatottság, mind 3x csereként gólt szereztem
összesen 8x voltam a meccs embere
-
KÖSZÖNÖM SZÉPEN! 

-
Nektek mennyi az agilitásotok?
Én végül azzal az emberrel kezdtem el játszani, aki legjobban hasonlít a 17éves önmagamhoz (tehát Rol hiába viszed be az adataid, TE 17 éves vagy, nem pedig már egy kifejlett példány!! :DDD).
Egyedül a kilókat előlegeztem meg magamnak.
Persze a testalkat nem változik a kor előrehaladtával, de elméletileg ahogy fejlődik az ember lesz egyre vastagabb combja, vádlija, stb.. Meg ha jön a balance, vállasodni is kéne. De ez majd talán a 2010ben. :)
Remélem a fizikális beállítások csak a kezdő statot határozzák meg, utána már csak a stat alapján dőlnek el a dolgok, mert jómagam egy kis vékonyka srácnak alkottam meg, tele potenciállal. :)) gyakorlatilag nem volt kiugró értékem, csak a 79-es agilitás az átlag 72-74 helyett. Viszont a top speed másik karinál volt 81 is kezdőnek, az meg 72-73 lett. Valamit valamiért. :) -
#52374 -
próbáld ki a Yulas mentést majd fog -
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32132
bemész a settings exe-be ahol most a D-Pad van ott az alaógot húzod megfelelő irányba ahol az alaóg van oda a D-padot.
Ezse bonyolultabb mint mondjuk billentyűzeten két gombot felcserélni csak mindakét irányt kell -
Mityu91 #52373 Köszönöm! -
Arra felbontásra raktad amit írtam?
1024*768-at írják
a másikon én csak kipróbáltam nálam bevállt -
#52358 ?? lécci valaki
-
persze spanyol csapat:) És Rooney bal szélsőt játszik. -
highra tettem a player vándorlást.
Rooney, Forlan egy csapatban :-o de egyik se az eredeti helyén :D Meg Újfalusi se ott volt. :D -
a match experiencet érdekes számolja.
Volt csapatom ellen játszottam, 75. percben álltam be.
1 passzom volt, amivel a mindent eldöntő gólpasszt adtam (király volt!!:D), egyébként 4x értem labdába:D
Man of the matchet rámdobta, és 3-at nőtt most match experiencre minden.. Máskor meg 1, vagy semmi... :) -
fú, ez a Mallorca ég és föld a másik csapatnál, élvezetes a tagja lenni. 2. padozós meccsen, 2. félidőben megnyertem nekik a meccset. 1 rálövésem és kipattanóból gól, aztán meg társ lőtte rá, és én robbantam. :D
8-ast kaptam, eddig ez a legjobb. :)) Remélem kezdő leszek :D -
Top playeren nyomod?
Nálam a Top player eléggé kinyírja egymást a középpályán. tilitoli megy. -
Sziasztok! Van megoldás a Become legendes kifagyásos problémára?Kurvára idegesítő hogy a 15. hétnél bármit csinálok, kifagy.Előre is köszi a segítséget! -
Balázs 17 #52364 17évesen uefa győztes boltonnal és uefa legértékesebb játékosa díj:):D -
Nagyi2pac #52363 Igazából nekem mind1! Az is jó ami most kintvan!
-
kitserver nélkül, nulla patchel a játék nekem még (kop-kop) egyszer sem fagyott le -
become legendes patch? 
amúgy hogy kell áttenni analógot cselezésre? mert a passzolást sikerült róla levennem, de rátenni a cselezést nem tudtam -
Hát sajnos így se jó... Egyéb ötlet? :/ -
Valaki megtudja mondani,hogy routerrel miért nemmegy az online? -
Ja még azt szeretném megkérdezni hogy a válogatottba hogy lehet bekerülni?