81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• daver88
    jah nem...még nem jött ki...:D :D

Ez kell neked:
    1. Copy and install kitserver in your game folder.
    2. Copy and overwrite option file in your My Documents/KONAMI folder.

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32151
  • morMi
    Nem kell felülírni semmit ha ezt a peccset felrakod, ebbe az is benne van. A peccs telepítőjébe benne van mit kell csinálni, szerintem ez a legegyszerübb, ami megoldja dolgokat.
  • daver88
    sőt, ki is jött...
  • GaVino
    Köszi!
  • GaVino
    Milyen 2 fájlt? hol találok erről leírást hogy hogyan csináljam?
  • daver88
    elvileg jön a community patch 0.2...
  • morMi
    Így a legegyszerübb jah.
  • GaVino
    szóval amit tudni kell:
    1. 1024-be játszak
    2. rakjam fel ezt a patchet: GamingAccess Community Patch 0.1 Beta
    3. a mezekre meg majd lesz másik patch?
  • daver88
    be kell másolni két fájlt, és kész..
  • GaVino
    Köszi a választ...csak annyi mindent írtak így megy úgy hogy kezdte elvenni a kedvem...Ezek szerint át lehet írni a csapat neveket patch nélkül is?
  • morMi
    Tudsz alapon is játszani de, mivel az EA a pénzes ezért főleg licensz problémákkal küzd így a gamingaccess peccset érdemes felrakni.
    Ami nem működik az meg egy bug ami benne maradt a játékba sajnos emiatt become a legend módba elszállhat a játék, de hogy ezt megelőzd amíg nem jön ki javítás 1024*768ba játsz ebbe a módba eredetileg úgy nem fog elszállni.
    Nem valami bonyolult a peccselés és milliószor jobb játékot kapsz mint a PCs fifa.:)
  • daver88
    meghát majd a mezeket lehet kicsit feljavítani, de ahogy látom, már ahhoz sem kell már sok, hogy sikerüljön...
  • daver88
    nemtom mit akarnak sokan patchelni, annyi, hogy nincsenekmeg a a licenszek a csapatnevekhez, ezt meg egyszerű CTRL+C CTRL+V-vel el lehet intézni...

nekem még egyszer sem lépett ki a játék, pedig lenyomtam 3 szezont...nyugodtan játsz vele
  • GaVino
    Sziasztok!

Én eddig főleg FIFA-ztam de evről évre sztem eelég gyenge a sorozat...ezért gondoltam hogy kipróbálom a PES-t éppen töltöm de mindenhol csak azt látom hogy ez nem működik meg ilyen patch olyan patch??
    Minek kell ezt ennyit patchelnbi mi nem jó a gameben? Esetleg mit rakjak fel hogy működjön miért tűnik ilyen bonoylultnak hogy egyszerűen csak játszak?
  • morMi
    Jah benne sajnos. De biztos vok benne, hogy ehéten lesz peccs, durva lenne ha nem tudnák megoldani a hibát.:)
  • rooney8
    Ja értem Akkor ezt bebuktam :( Amúgy ez a hiba az eredetibe is benne van?
  • daver88
    miután hozzárendeltem a számot, utána mit kell csinálni???
  • morMi
    Én nem vágom ezt a fixet én külföldi fórumon hallottam ezt a felbontás dolgot. 14. fordulóba szállt el nekem de szerencsére volt a 12. fordulóba egy mentésem, elnyomtam 14.ig elszállt aztán átállítottam felbontást, behívtam a 12.be és 14.nél ekkor már nem szállt el. Ha 15. heti mentésed előtt nincs mentés akkor sztm újra kell kezdeni, de inkább várj szerintem konamitól peccsre nehogy, megint ne müködjön.
  • rooney8
    Na várj :) Akkor ezt most nem értem
    Tehát a 15. héten voltam és miután lejátszottam a meccset kiírta a hiba üzenetet. Aztán felraktam ezt a fix patch-et. Most ott tartok, hogy a nevek össz-vissza vannak, meg a pályán a játékosok is egy csoportba mozognak :D És akkor erre monta Breki, hogy játszam le azt a meccset, utána mentsem el és töltsem be újból a mentett állást.
    Most ott tartok, hogy amikor akarnám lejátszani a meccset, akkor meccs közbe hibaüzi... És minden felbontáson ezt csinálja
  • morMi
    Ha van előtte lévő mentésed mielőtt crashelt, azt is folytathatod.
  • rooney8
    Ne! Komoly? Ezt nem hiszem el :/ Eleve az, hogy újra kell kezdeni, meg hogy 1024x768-ba játszhatok...
  • Markov
    kössz, megpróbálom.
  • Breki33
    mint írtam azoknak is ott van a számuk és azokba a bin-ekbe is be kell rakni
    én pl a Liverpool számozást raktam át
  • Breki33
    de ugye az világos, hogy a mentésed ettől nem lesz jó

csak ha újrakezded és ilyen felbontásban játszol
  • Breki33
    nem kell bőviteni berakható kitserverben
  • rooney8
    Nem én 1280x1024-be próbáltam tegnap és nem volt jó
    Most kipróbáltam 1024x768-ba de így se... :@
  • Breki33
    vannak csapatok amikhez alapban nincs sorszám, tehát adott bin hozzárendelve

ezt tettük meg lista alapján

a lista pl itt megnézhető
    http://pes2008editing.blogspot.com/search?updated-max=2008-10-19T09%3A41%3A00%2B02%3A00&max-results=8

Ez alapján kiválasztottam egy üres helyet #52473-ban lávő progival hozzárendeltem a Chelsea-hoz

De elég bonyolult mert nemcsak meg hanem fonts és numbers is beállítandó
    és ha kész akkor még abba a bin-be bele is kell pakolni a mezeket számozást stb-t
  • morMi
    Shimán megvan megannyi verzióba, köszi, megpróbálom:)
  • Breki33
    ha megvan mp3-ban abból adx-et kell készítened pl dkz studóval azután kitserverrel elvileg betehető
  • Markov
    Hi!

Én betudom rakni a mezeket, csak a FEBÜK és SZÁMOK maradnak le ebbe ha segítenétek megköszönném!
  • morMi
    Horpeti, te mennyit fejlődsz meccsenként átlagba kb.? Mert az én csávóm nem viszi túlzásba egyelőre így, hogy leszek igazi legenda?:)
  • Rob Reggae
    Akkor szerintem annyi az egész, h. át kell adx-be importálni a cuccot és esetleg afsbe bővíted és működnie kell...
  • daver88
    elmesélitek, hogy ezt hogyan, mivel csináltátok?
  • Gnome
    ezt a relinkelést eltudnátok magyarázni?...ugye ez azt jelenti, h végre normális mezekben lehet tolni...vagy rosszul értelmezem?...van egy csomó mezem de nemvágom hogykell beilleszteni...köszi
  • morMi
    Hát amelyiket felrakták gamingaccessen azt próbáltam de abba nem volt benne legalábbis nem énekelték:) Ezért kérdem, hogy nehéz-e csinálni egy olyan filet mert afsel már kitudom cserélni...
  • Breki33
    chants packban nincs benne?
  • morMi
    Lehetőségem van egy jó kis You'll never walk alone szurkolói hangot fabrikálni valahogy a Liverpoolnak? Mert eddig még nem találtam peccset ami belerakná, pedig nekem nagy feeling lenne.
  • Breki33
    Na ennyit arról minek áldozott le

Népszerű témák
    1. KONAMI Soccer kiegészítők
    2. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
    3. XBOX360
    4. Far Cry 2
    5. Gondolkozz!
    6. Euro Truck Simulator
    7. Warhammer Online - Age of Reckoning
    8. Sacred 2: Fallen Angel
    9. World of Warcraft
  • Breki33
    Végre jó

Hányasra raktad az Arsenalt?
  • Breki33
    Ezzel csináltam.