81526
-
pedig télleg c+w(sprint+bringacsellel) szokta nekem is csinálni -
R1-nálam a futás ezt az R2-vel együtt próbáltam igen -
punkers #52876 próbáltad már a futás meg cselezés(nálam ez a c gomb) gombot asszem az r2-t? -
tudja valaki, hogy a gyors labdamegtolást mivel kell csinálni?
Most játszottam Lyonnal ott csinált a csatár egy olyat hogy mikor kapura indult kicsit távolabbra tolta meg a labdát és utánna sprintelt így előnyt szerzett
annyi világos, hogy gyorsfutást folyamatosan nyomva kicsiket tol, nyomogatva nagyobbakat és még gyorsabban fut, de elvileg létezik olyan is amivel még jobban meg lehet tolni a labdát, de egyenlőre csak olyat találtam ami talán biciklicselből indulva teszi ezt -
relinked kits-ek telepítése ezzel a patchel
1.put the option file with the relinked kits (the one available on this thread) in this folder : My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save (back up your old one if you want)
2.open KitsRelink.exe
3.click on File --> Open OF
4.browse to My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save and chose PES2009_EDIT01.bin
5.go to the folder containing burgum's option file and put it in My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save. Windows is gonna ask you if you want to replace the existing file, click on YES
6.go back to KitsRelink.exe and click on File --> Save (don't worry if there's no confirmation message or sound, it's absolutely normal)
7.open PES and enjoy -
Burgum Patch for PES 2009 0.25
Click to enlarge screenshot
Title Pro Evolution Soccer 2009
Company Konami
Platforms PC-Xbox 360-PS3-PS2-PSP-WII
Category Sports - Soccer
Release X360-PS3-PS2 : 2008-11-11
PC-Wii : TBA
Total Reads : 1024088
GAME SCREENSHOTS WATCH GAME TRAILERS
download it
This is Version 0.25 of Burgum Patch for PES 2009
Features:
* All real team names
* All real team logos, league and cup logos (thanks to devill_sfc)
* All real stadium, league & cup names
* English Premier League 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
* Spanish La Liga 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
* Italian Serie A 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
* French Ligue 1 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
* Bundesliga (Other B) teams filled with all players (player names only, for now; players without their real stats and faces are in lowercase)
* All real player names for National teams
* Relinked kits (thanks to PES next-gen Editing Blog), including Arsenal, Chelsea, Atletico Madrid, Sevilla, Germany, Poland and many more!!
* New ballpack (thanks to Bendit)
* All national players moved to their respected teams (duplicate players renamed and moved to 'Unaffiliated')
* Hajduk Split and Slaven Belupo teams in place of PES Utd and WE Utd. (player names only, for now)
How to install:
1. Copy and install kitserver in your game folder.
2. Copy and overwrite option file in your My Documents/KONAMI folder.
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15744 -
donpedro #52872 Gratula, és természetesen van átjárás, ha jól nyomod, akkor bárhonnan kereshetnek a 4 liga közül. -
Hadd dicsekedjek már egy picit:
Igaz nem egy szuper csapat ellen, és elég volt egy gólpassz, valamint egy kiharcolt és értékesített 11-es, de azt hiszem ez akkor is jól jön egy Newcastle-ben, 2 héttel a nagy átigazolási szezon elött :D
Gondolom arra nincs esély hogy másik ligából is megkeressenek? (vagy van átjárás?) -
Nagyi2pac #52870 PES 2009 Kit-Patch 0.11 by PES next-gen Editing Blog
http://pes2008editing.blogspot.com/2008/10/pes-2009-kit-patch-011-by-pes-next-gen.html
How to put the relink information into your own Optionfile:
1. Open Kit-Patch O.F. with Kit Relink Tool 1.0a
2. While the Kit-Patch O.F. is open, replace the "PES2009_EDIT01.bin" file with your O.F.
3. Just save the O.F. and you have the relinked kits working in your O.F. -
Sanyicucu #52869 Sziasztok!Celeron 2.66 mhz,1 gb ram,nvidia 6600 gt vidikari ez a gépem konfigja.Tudom elég kicsi de lenne e vmi megoldás,hogy ne akadjon a játék?Már minden beállítást kipróbáltam de mindegyiken szaggat a kapu előtt ha sok ember van.Vmi jó progi létezik rá vagy felejtsem el a játékot? -
Laca1985 #52868 Sziasztok!
Megvettem ma az ati radeon hd 3650-et:) Megy a jatek vegre highen!!!
Nagyon szep a grafika igy meg jobb:) Cak amulok es bamulok, holnap elkezdem a legenda modot is
-
Köszi.Remélem ezt majd javítani fogják. -
most valaki azt magyarázza el, hogy bent vagyok a kezdőben, lövöm a gólokat, a góllövő listát én vezetem, erre fogja és visszatesz edző meccsekre a csere csapatba és kezdhetem előre az egészet mire beverekszem magam a kezdőbe ráadásul 10 forduló után elsők vagyunk, engem kitesz a csapatból most már csak 7-ikek, most egy kicsit hanyagolom is elvette a kedvemet :( -
én pont most multiztam vele 3 órát -
egy kis OFF:
Azt vágjátok hogy már kijött a FAR CRY 2 -őő ??! Igen megfelelő helyről már be is lehet szerezni
Mondjuk gépigényt nézve nem tom kit érint ez a téma a PES fórumból
-
wide/ball nézet a legjobb szerintem
amikor nem látod a játékost, vagy radar alapján helyezkedj, vagy nyomd folyamatosan a játékosváltás gombot és helyezkedik, ahogy a gép helyezkedne -

-
Nálam ilyen, de ez csak egy gyors munka
-
Rob Reggae #52860 Én Wide nézetre tértem át.... A játék nehézségét szezon végén lehet átállítani. -
Mityu91 #52859 Tiszteletem!
Nah elkezdtem végre a Be A Legend módot....
Elősször, a játék nagyon jó lett sokkal realisztikusabbak a mozgások és ha jól érzem egy kicsit változott a játék gyorsaság.
Egy pár kérdésem lenne.
1.A settingsben a frame skipinget mikor kell bekapcsolni?
2.Az említett módban ti milyen nézetet használtok? Nekem a player nézettel az a bajom, hogy a játékos mindíg a labdát nézi.
2.Az első mecsemen az én gólommal nyerte a csap és leigazoltam valamelyik olasz csapathoz.. eddig csak tréningig jutottam ami érthető mivel mikor megkapom a labdát azonnal el is vesztem milvel olyan lassú vagyok, hogy az már fájdalom és nem tudom mi a jó technika. "Sajnos" a játékot top playerre tettem és vissza akarnám venni mert így azért jó nehéz egyedül akármit is csinálni!!
Közönöm a válaszokat! -
Hát ez nekem nem Gera inkább akkor Juhász Roli P
Én meg Amaurival szenvedek nem jön vhogy össze
-
Rob Reggae #52857 Jól néz ki, én Dzsudzsákot megcsináltam, de elég rossz lett...
Egyébként kár, hogy tegnap Giovinco nem állt be, nagy játékos lesz, úgy láttam még a PESben is megcsinálták most elég jól, ahogy Patot is. -
Íme világosabb hajjal 
-
Hihetetlen! A Kitserver 8.0.7-ig kellett várnom arra, hogy végre medium beállításon játszhassak a játékon! És akadás nélkül, tökéletesen fut, így a lowhoz képest királyi grafikával a game!
Azért jól tökön rúgdosnám a fejlesztőt aki kitalálta, hogy majd az ő kis programja mondja meg nekem, hogyan futtassam a játékot. -
Köszi, megpróbálom:) -
végre találtam jó Giovinco arcot
-
Elég bűnözösnek néz ki P
Szerintem világosabb a haja -
Játékon belüli EDITOR-ba fénykép nélkül enniyt lehet kihozni Geraból 
-
nem szoktam max négyzetesen kivágom esetleg a színén javítok -
Rob Reggae #52849 Mielőtt betetted volna a képet a játékba körbe vágtad vagy úgy beraktad ahogy van, mert én próbálkoztam Dzsudzsákkal egy elég jó képről és hát nagyon ronda lett... -
Na tessék, vmelyik mentés a beállításait felülírta így már nem tudom milyen hajjal volt pl ezért gyorsan kipróbáltam két félével
-
Engem már behívtak Török válogatottba szinte az elején nem is értem.
Középpályás vok a RODA-ba, 1 szezon végén vagyon, eddig 31 játszott meccs, 8 gól, 6gólpasz, és 6x -os TÖRÖK válogatott vok! -
Sajnos nem valószínű, hogy megjavul, nekem is csak régebbi mentéssel megy, igaz ez ml. -
Régebbi mentés nincs :S megprobálok a beállításokon állítgatni hátha jó lesz és köszi. -
Azt tudom hogy már nem egy ebmert behívtak, írták többen is. :) -
valakit már behívtak a válogatottba? mennyi idő mire behívnak, mert mostanság jól tolom, de még semmi info nem volt róla. -
pill csak most négy dolgot csinálok egyszerre, de utánna megmutatom -
ja és nem magázlak csak így gyorsabb leírni P -
régebbi mentés visszatölt felbontás beállít mecs lejátszik örül ment (nem autosave)
Döntőn pedig már mehet full, viszont ha nincs korábbi mentés akkor bukta
esetleg meg lehet próbálni felbontást átállít mecsnél rögtön ment kilép
visszatölt és megpróbál, de így sztem nem valószínű hogy jó lesz -
Na én is belefutottam ebbe az egyszer csak kifagy a játék dologba.Eddig egyszer sem csinálta most viszont igen és mindig ugyanott nem tudok vele mit kezdeni.Bl elődöntő visszavágó Real Madrid:MANU (Manchesterrel vagyok) és kifagy a mezválasztás után :S
Mint mondtam eddig egyszer sem csinálta innen viszont nem lehet továbbjutni akárhányszor nyomom le újra mindig ez van.Alap játék van csak fent + a reális keretek,logók.(ALL_TEAM_NAMES_AND_BADGES_by_burgum)
Valami 5let?