81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• horpeti
    Hoppá!! Megjelent az első speciális ability!! Akkor mégiscsak van ilyen!! :-)

Gondolom nektek a scoring lesz majd.. :D
  • horpeti
    A gép összehozott megint egy 11est, azt már belőtték, zsinórban nem tudom hanyadik meccset veszítjük el, nagyon szánalmas játékkal. Ha a játékos nem lő gólt, vagy nem ad valami gólpasszt, akkor ennyi.
    Mellesleg elveszítve is toronymagasan 7essel man of the match, még az ellenfélnél is csak 6.5 volt a legnagyobb. :D
  • horpeti
    ziccer gólasszom ugyanonnan ő is kapufára lövi:oo :D
  • horpeti
    most meg20 . perctől emberhátrányban vagyunk, 11est kihagyták. Én meg most egy zicccerből kapufa:PP Pedig szembe voltam kapuval, kijátszottuk.
  • horpeti
    Az nem rossz. :)
    Csatárként engem is idegesített, hogy utolérnek, most középpályásként annyira nem gáz, mert inkább passzolok. Ha meg egy védő van előttem, azt lecselezem, és lövök. :D
  • HoReSz1975
    melyik kitserver jó a patch v1.1 -hez
  • horpeti
    Hm, és még mindig kezdő vok. Úgy tűnik ide könnyebb bejátszanom magam.
    Fura, mert előző idényben 4.ek lettek a bajnokságban, most ilyen játékkal 10. helyre tippelek. :)
  • tobias88
    nekem 88 a top speed, különben esélyem se lenne a védők ellen
  • horpeti
    Jó, de én nem is góllövő vagyok, hanem középpályás. Most erősen gyúrok a lövésre, a passz miatt,
    Amúgy megint vesztünk, no komment lett a csapat, azon az egy meccsen voltunk jók és annyi... most 1-0ra megyünk, de semmi tudatosság, csak rúgdossuk össze vissza a labdát. És hiába kértem el, nem segített.
    Le is cseréltek, szerintem ennyit a kezdőről, de így is 6.5, egy védő kapott csak többet. :)

Amúgy rólam is kapunk gólt, nem bírok a támadókkal, védelem meg nincs. Egész meccsen full pirosban a támadás :DDD ha támadnánk, jó lenne, de ha bénák, akkor csak nincs hátul senki, amikor eladjuk.
  • Terminátor14
    Na akkor én nem panaszkodom, nekem sokkal jobb :D

Csak az idegesít, hogy az elején nem lehet kétlábas játékost választani.

Meg most kicsit felidegesítettem magam. Állok a közzéppálya szélén, tolnék egy fordítás, full felfele nyomom a gombot, erre az egyel hátrébb álló ember felé lövi átlósan...persze elveszti és góltkapunk...:S
  • horpeti
    nekem 52es shot accularyval is lőtt olyan durvát, mint állat. De többször lő rosszabbat:D

Na most Sevilla ellen BLt is buktuk. Beállok és egyből kapjuk a gólt, közünk se volt, mindenki áll. A végén sikerült mozgatni valamit, de megint az a feeling van, hogy ha majd én nem oldom meg, akkor veszett fejsze, a géptől ne nagyon várjak. Denem hamarkodom el.
    Lényeg, hogy 24 perc játék után 6.5lel megint most impressive, és most már kezdő vagyok :) Úgyhogy jajj mindenkinek.
  • Terminátor14
    Nekem is ez most a dilemmám :) 2-3 meccs és meglesz a 80as top speed, de valahogy a 84-85 szimpibb lenne.

Csak épp minden másra is kéne gyúrni, stamina nemsokára kész (mosz 84 asszem), viszont a többi az nagy nulla. Power és balance is kéne, mert általában rámnéznek és már el is estem...
    A lövések meg néha elég furán jönnek ki, bár van amikor jó.
  • horpeti
    71-ről indultam :P
  • horpeti
    most hogy így az angol bajnokságban látom a ritmust, elgondolkodom, hogy megálljak-e 80as top speednél. De meg kéne, mert a labdakezelésem hulladék, és az még sokkal fontosabb. :)
  • horpeti
    jaja, én direkt úgy csináltam, mindhárom benne legyen +holland.

Amúgy visszavonom az álomfocit. Köv. meccsen meg álltunk mint állat. 70. perc környékén jöttem és 6.5lel most impressive. :D
    Viszont a BLben eddig jók vagyunk, 2 győzelem. Most meg Sevilla ellen még döntetlen.

Termi: Hát igen, bár legalább a kilók megvannak:D

Középpályán nekem talán könnyebb, igaz nem én fejelek. :D
  • tobias88
    engem angolból nem akarnak leigazolni, csak hollandból, az olasz is hanyagol

Jah, egy jó tanács, aki új legend módot kezd! 4 liga van Legend módban is és ugye a 3 legjobb persze az angol-olasz-spanyol, de valamikor egyiket nem teszi be, akkor vissza kell lépni és újra továbblépni, akkor másképp teszi be
  • Terminátor14
    Hehe...
    Én első szezon végén mentem a Vitesse-től a Spartak Moszkvába (14. helyen volt a klubranglistán és uefában indult..)

A csapat nagyon jó, ezerszer ügyesebbek a társak és futnak mint a fene, jó labdákat is kapok. Csak épp egy szem csatárnak lenni elől 170cm-vel nem a legszebb feladat, így támogatottság nélkül elég gáz a dolog.

Úgyhogy keresem majd az új csapatomat, mostmár remélem nem ebben a ligában.

Viszont elég szerencsétlen vagyok, az előző szezon alatt lőttem összesen vagy 10 kapufát :DD
  • horpeti
    8-ast kaptam. :o Pedig nem is volt extra.
    Lehet az amit focizom az a CMFnél 8as DMFnél 7 :D
  • horpeti
    De én ehhez az angol bajnoksághoz kevés leszek. Egyedül a stamina van meg:D
  • Breki33

• horpeti
    óbazze, a spanyol és angol bajnokság színvonala ég és föld az angol javára. Meg a Fullham ég és föld a Betishez képest:D

Irdatlan pörgés, nincs megállás, eszméletlen.
    BL meccsen beállok félidőnél, és rögtön góllal debütálok. Álomlabdákat kapok beindulásra, meg oldalról is durván jól tolják befele. Ez a foci. :D Remélem nem csak egy meccsig lesz ilyen:D
  • daver88
    itt lennék én...ha jól megnézem mintha hasonlítana is rám...ááá..de mégse..:D

• Nagyi2pac
    Szép bomba!
  • daver88
    jómi??? :D :D :D majd mutatok profilképet...:D
  • Terminátor14
    Őőőő, ez nem csúnya :P

Közben az előző kérdésre is megtaláltam a választ :D
  • Terminátor14
    Ez nem olyan dolog ami már a pes3-ban is bennevolt? (cselgomb meg sprint egyszerre+iirány) Vagy most vmi újdonság? :DD

Nem igazán éretem :)
  • Breki33
  • tobias88
    az a haj
  • horpeti
    Legalább összehaverkodom Gerával. :)
  • horpeti
    Robinho has transferred from Manchester City to A.S. Roma. :P
  • horpeti
    Nah, átmentem a Fulhamhez. :DDD
    Meg kell ízlelni picit az angol bajnokság ízét is. :D

BLben indulnak, ez szempont volt.:) És 600 a fizu. :P
  • horpeti
    pff, hulladékok akarnak igazolni, ilyen a DMF sors? CMFfel fele ilyen jó voltam, és rögtön Valencia vitt el. :(
    De legalább a fizu magas:P
  • Nagyi2pac
    Olvasd el még1x ---> #53037!
  • Breki33
    Na az ilyeneken tudok kiakadni

"sztem jobb a fifa grafikája....pedig a pes tetszik jobban, valszeg azzal is fogok nyomulni, de egyértelmű hogy a fifa grafikája szebb...de csak és kizárólag a játékosokra értem ezt...az arcuk szebben kidolgozott, a hajuk..nézd csak meg robben haját a 2 játékban..a fifában mennyivel élethűbb...az izzadás, az a kissé lakkos hatás amivel ezt elérik...a ruhájuk...igaz egyik játékban sem lobog a mez, csak megdobták őket pár gyűrődés-hatással, de a fifáé szebb..nem véletlenül nyilatkozta azt az egyik pes-fejlesztő, hogy ha felajánljanák nekik a fifa grafikus motorját, boldogan elfogadná azt....és itt msot a PC-s játékokról beszélek, a konzolokon a fifa über, azt ne is vegyük számításba...."
  • horpeti
    Nah, jó 1. idény volt Betissel, 10.ek lettünk. :D
    Utcsó meccsen is kikaptunk, de 7est kaptam. :P Többiek hót semmi 5.5 :D
    16 man of the match sikerült. Főleg a vége felé, ahogy javult az emberem. Kezdésnek nem rossz, ill. az biztos, hogy kinőttem a Betist (vagy a hülye professionálját, hogy béna minden csapattársam:D), kiváncsi vagyok, milyen kérőim lesznek. ha lesznek.. :D
  • horpeti
    ez szép. :)
  • horpeti
    Jaja, jó dolog. Én nem merem csinálni, mert 61es Dribblingnél még néha a sima megtolás is rossz. :)
  • daver88
    válogató meccsen beindultam...:D professional szinten:

• Djemba
    honnan lehet leszedni ezt?
  • Kmarha
    fene.. az edző rászokott hogy egész meccseket végigjátszat vele. A végén már vörösbe fordul szegény emberkém, és vánszorogni is alig bír a pályán. Na de rájöttem, hogy tudom kicselezni. Fel kell rúgni valakit, sárga lap, és egyből jön a féltés a második sárgától, mehetek is a kispadra (csak a rank lesz jóval rosszabb a kelleténél) :D