81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• horpeti
    Úgyhogy most dilemmában vagyok, hogy végigmeneteljem az idény második felét a Fulhammel és utána igazoljak el (akkor újra be kell járni a training cuccokat), vagy már félévkor,hogy köv. évre kezdő legyek... Fulham tuti nem indul jövőre sehol, max. ha megnyerjük a BLt. :D

Majd meglássuk, jön-e valami jó ajánlat.
  • horpeti
    És továbbjutottunk. 2!!! méterről üres kapura 5 méterrel fölé lőttem a begurított labdát. Így izgi lett a vége, le is cseréltek, mert biztos a DMF miatt a másik CMFet hagyja fenn a nyomi, és hál istennek belőtték. :D
  • Liszi
    én olyankor megnyomom az ablak billentyűt, és "window"-ban fut a játék, másodpercek alatt végez.
  • horpeti
    De jó, mert 1 meccsre kikerültem a kezdőből és máris fel van töltődve az "élet". :DDD
  • horpeti
    Izgi az állás, 12.ek vagyunk a bajnokságban, de a BLben van esély továbbjutni, Intert megvertük és döntetlen, még hátravan a Liverpool és Ath. Madrid.

Inter 7
    Mi 6, ők 4 pontosok. Ha az egyiket sikerül megverni, már tovább jutottunk. :D
    D1 kupában is verni kell az Aston Villát, mert 2-2 lett a hazai... Hát asszem ki kell tennem magamért. :D
  • horpeti
    Mi az eredeti posztod, hogy ilyen helyekre tesz?
    Én DMFfel kezdtem, de itt CMF vagyok, és nem is akarok más posztot, úgyhogy asszem maradok az angoloknál, itt alig van DMF poszt, ahova betehetne, és a játék is az én stílusom.
    Csak kicsit nagyobb technika kell. De most fullon megy a technique, rúgás,dribbling. :D
    Most így állok... Hát a 7.0 fölötti átlag az elég álomszerű, bár már most is hajtok mint állat, de a 7.5 nem egyszerű. Előbb cserepadról bejöttem fél órára, és adtam egy győztes gólpasszt, és az lett 7.5. :)

• horpeti
    "Atletico Madriddal regularon"
  • Shevchenko
    Top Playeren?
  • bigapó
    PES 2009-ben lehet rövidíteni a mentés idejét?

nekem kábé 3 percig menti, eléggé uncsi kivárni minden egyes "szarakodását".
  • daver88
    2. szezonom eredménye:

bajnokság 3. hely, UEFA kupa 1. hely, D1 Cup 1. hely és mindez az Atletico Madriddal regularon...

u.i. bocs, a nevemet kitakartam..nem publikus..:D :D
  • mikiking
    és mi a masiknak a gondja ?
  • Laca1985
    Sziasztok!

Van egykis gondom a mezberakassal...Utannaolvastam, es ugy csinaltam ahogy le van irva, hasznaltam hozza Kits relinked toolt is meg a kitserverbe is bemasoltam a mezeket, de egyszeruen a jatekba feketek a mezek...Otlet, hogy miert? Jah amugy meg azt is eszrevettem, hogy mikor bekapcsolom a kitservert es el akarom inditani a jatekot, a kovetkezo hibauzit dobja: This application has failed to start because d3dx9_27.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem. Ha leokezom akkor meg betolti a gemet, viszont a mezek ugyanugy feketek
  • Firerock
    PESHEZ Chillstream
  • Kmarha
    Hát igen, az a vonal ott, a gól vonal :D Ilyen közel is lehet kerülni a kapuhoz :DDD

• mikiking
    Focis játékhoz,meg ezekhez a gamekhez,amihez hasznalni kell ez a gamepad
    vagy ez a gamepad ?
  • gooooliath
    szesztek..üdv a távoli szerbiából..volna egy kérdésem...én játszom a pes 6-ot mert nekem az nagyon be jön...na most szedtem le pár kiegészitöt és rá jöttem h nem tudom öket inditani...az az nem tudom h kell be helyeznem öket a játékba...próbáltam ugy h a data mappába bele dobtam öket de nem ismeri fel a játék...talán külön program kell h fel ismerje?
  • Kmarha
    na ezaz.. akkorát lő, hogy az már egy kezdőtől is szégyen. Mondom ha ennyi erő van benne, akkor lövöm félpályáról a golókat. Na onnan már el is találja a kaput, csak hát arra már a kapus is fel tud készülni :D

(mondjuk kezdem észrevenni, hogy 16-os vonaláról egyre több a kapufám.. ez már haladás, ott járok a kapunál mindjárt :D)
  • ghost013
    azt szeretném megtudni hogy lehete hamachival játszani a pes09-et
    előre is köszi
  • gabi89
    Nálam is ez van
    Indítani meg szervezni a játékot már tudom lőni viszont hát nem nagyon :D mindig kibassza a stadionból :D Szögleteknél viszont fejjel mindig bemákolok bár gólt :D
    Top player alatt szerintem sem érdemes igaz marhára szenvedek néha én is,de hát az se lenne jó ha könnyű lenne szerintem...
    Newcastle-höz jöttem ét már rögtön az első évben (télen) aztán májusra elértem azt,hogy kezdő legyek :) addig csak félidőben berakott :D
    Az edző hülye volt,hogy jobb oldali védő voltam :D de általában középen tolom cmf vagy dmf bár inkább az első de volt már mikor dmf-nek rakott be :S
    Aztán nyáron itt maradtam nagyobb fizetésért és most már szinte mindig kezdő vagyok :) Lövés még mindig nem az erősségem :S
    Amúgy ez a néhány meccses lazúlás aztán felszívjuk magunkat nálam is megvan...
    Mondjuk ez igaz néha rám is amikor az egész csapatot írányitom.Bl-ben hol szenvedek a másik körben meg verem a gépet 2 gólal és egy rakat helyzettel :S
  • horpeti
    Szerintem top player alatt nincs értelme játszani. Épp arra kell a pár szezon, hogy olyan formába lendüljön az ember, fejlődjön, amivel magabiztosabban tudja venni az akadályokat. Ha csak akkor lesz felvéve top playerre,amikor már a csávó is ügyesebb,akkor gyakorlatilag elveszik a kezdeti küzdeni akarás. :)

Én elég falábú vagyok még, de már most ég és föld a játékom az egy évvel ezelőttihez képest. Sokkal magabiztosabban mozgok a pályán, igaz, csak limitált kivitelben lehet csinálni a trükköket és megoldásokat. Aztán majd idővel extra megmozdulásokat is lehet, nem kell annyira tisztán játszani. Egyébként pont megtanítja az embert a PESre. Ha 60-70es stattal is lehet jól passzolni és rúgni, akkor 80-90-essel meg pláne nem lesz gond. :D
  • horpeti
    Mi meg elvertük az Intert 4-1re. 2 gólpassz (de csak 1et adott meg), 1 gól. Akkor éppen nálunk is jutott zsé cuccra, de az Inter is úgy mozgott, mint a villám, csak mázlink volt, mert kihagyta.

MU is doppingos, tőlük ki is kaptunk csúnyán. :D

Van 1-2 meccs, amire nagyon felszívjuk magunkat, meg sok, aminél ilyen laza gagyi. Bár mostanában egyre több a normálisabb meccs, amikor a csapattársak is akarnak játszani.

Ellenfél nem lényeg, csak pörögjön a játék. Általában mindig bemákolják valami szarral a döntetlent, 14.ek vagyunk. :D
    Viszont BL 2. groupjában van esély a továbbjutásra, 3 nehéz meccs hátravan. :D Ha úgy néz ki továbbjutunk maradok, egyébként meg valami jobb csapathoz akarok igazolni, és remélem ezzel a teljesítménnyel menni is fog. Gera úgysem játszik. :(
  • donpedro
    Sajnos időnként teljesen váratlanul "dopping-üzemmódba" kapcsol az AI, és olyankor nem lehet velük mit csinálni. Ez kb. 3 meccsig tart, aztán jön néhány normális mérkőzés. (Biztos kifogynak a cuccból...)

Csatárként ez pláne szívás, hisz nem lehet folyton előre-hátra rohangálni, azt nem bírom staminával. Mindenesetre a PSG-nél elég érdekes volt így a szezon, nyerjük a meccseket zsinórban, aztán a következő 3 derbin kapunk összesen 15 gólt. Ráadásul tökmindegy ki az ellenfél, ha az AI-nak olyanja van, akkor a Grenoble vagy a Toulouse is rúg nekünk egy négyest. Nagyon idegesítő az egész, eléggé elkúrták ezzel a játékélményt.

Mellesleg regular fokozaton szvsz nincs dopping (2 szezon alatt nem volt), de az meg túl könnyű volt, 18 éves koromra már meccsenként 2 gól, a VB-csapatába beválogattak, stb. Annak úgy nincs igazán értelme.
  • horpeti
    Gyerekek én nem értem ezt a champion's leaget.
    Elején van 6 meccs. Ott továbbjutottunk, és újra jön 6 meccs, az is groupos. És gondolom utána lesz az egyenes kiesés...
    Nem vágom, miért van 2 group, de csak örülök, mert több meccs. :D

Inter, Liverpool, Athletico Madrid... Van esély továbbjutni. :D
  • horpeti
    Nah, tudom, ez nem nagy cucc önmagában, csak a 18 éves kis Petikétől látva mégis csak tetszik nekem. :D

• tobias88
    itt venni lehet onlinera játékost olyan értékben, mint te vagy
  • horpeti
    Szépségdíjas góllal indítottam, de aztán nem voltam elég egyedül a Liverpool ellen. :D Demajdnem:P

• horpeti
    gratula! :)
  • Shevchenko
    Legend módon belül a legend-Scouts.
    Kell valamit ott állítani?
  • tobias88
    ez mi?
  • Shevchenko
    A legend modnál itt kell valamit álltani?

• csocso14
    csak, hogy én is mutassak valamit:)
    uefa kupa döntőben 1-0-ra kikaptunk, általában akkor kapjuk a gólt ha lecserélnek, itt se volt másképp, de azért a gólkirály én lettem
  • horpeti
    most azt csináltam, hogy belőttük a gólt, és hátul maradtam védekezni, meg levédeni a réseket. Meg is nyertük, de 6ost kaptam, mert nem csápoltam ezerrel és hajtottam magam, hanem szépen visszább maradtam, mert úgysem volt védelem. :D
  • horpeti
    minden második framet játszottam, de látom, így is elég lassú, majd legközelebb minden harmadikat fogom. és akkor még kisebb. Múltkor tök gyors volt minden 2. framere.
  • horpeti
    Bocs, picit nagy lett.
    Sajnos ilyeneket vagyok képes csinálni 62es dribblinggel, meg 54es kickkel. :D
    Volt egy bombám is ezen a meccsen, egyelőre ez lett gif. A meccs 3-3 lett, öngóllal meg 2 potyával részünkről. :D

• horpeti
    jé, sikerült a rank 80. csapat ellen 0-1ről felállni.
    Igaz, kellett hozzá, hogy tizit rúgjunk rólam, meg egy gólpassz. De hát ha ez kell.. A rating úgyis így 7es. :)
  • horpeti
    Nézd meg! :)
    Egy playmakernek örülnék. :D Csak ahhoz úgy is kéne játszani gondolom.
    Most is 0-0t nyomtunk, ha én nem mentem előre elég halovány volt, de hátul is védekezni kellett... 7-es, többiek max. 6 :D Nemigaz, hogy a gép ennyit tud hozzátenni a játékhoz. mellesleg ellenfélnél is. :D
  • tobias88
    nah, lassan már minden csapathoz lesz
  • tobias88
    fú, én 20 éves vok benne, de meg se néztem
  • Nagyi2pac
    PES 2009 Kit-Patch 0.12 by PES next-gen Editing Blog

http://pes2008editing.blogspot.com/2008/10/pes-2009-kit-patch-012-by-pes-next-gen.html
  • Terminátor14
    Scoring biztos nem, amennyi gólt lövök...:DDD