81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• horpeti
    jó az. Én meg pont fordítva, mindig középfele szeretek húzódni. :DD Ezért amikor RMF voltam,a kkor is középre mentem, de az nem volt az igazi. :D

Basszus első cseremeccsemen félpályáról!! vittem egy az egyben a kapusra, és kihagytam... végén már utol is értek, de én voltam a hülye, hogy húzkodtam.. és fölé is lőtte üres kapura:) elmaradta nagy debütálás, és a Fulham ellen 1-1 lett emiatt. :(
  • Mityu91
    Te milyen nézetben tolod a become a legendet?
  • gabi89
    Regulatorn nem nehéz....Mióta kijött a game csak top playeren probáltam sose mentem lejebb és már kezdek belejönni igaz eleinte marha nehéz volt :D Lövéseket még néha így is elbaszom nem csak legend módban :D
    PES2008-at is csak Top playeren toltam mert igaz eleinte nehéz,de jó érzés szenvedni vele majd pár hét alatt alázni a gépet és szép játékkal nyerni.
  • gabi89
    Eredetileg Rmf lennék tehát jobboldali középpályás ,de a csapatban általában nincs ilyen :D Mert ez a *** edző 4-3-3 játszat és a 3középpályás az úgy néz ki,hogy 1DMF meg 2CMF :D - de nekem tetszik így is a dolog mert néha kihúzodom jobb oldalra is mikor,hogy :D
    Múltkor 7.5 adott a teljesítményemre pedig gólt se lőttem csak volt egy gólpasszom meg végighajtottam a meccset és jól játszottam :)
  • horpeti
    oh, király, thx!! :)
    1.0 és 1.1 is kell gondolom, nem elég az 1.0.

3. meccsen átlövésből voltam eredményes, és máris ott vagy a sub benchen 7.5lel. Ez gyorsan ment, már csak meccsen kell bizonyítani. :)
  • Terminátor14
    thx
  • csocso14
    először nekem se volt másodjára bejött
  • Breki33
    PES 2009 REVOLUTION PATCH V1.1

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32381

PES 2009 REVOLUTION PATCH V1.0

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32369
  • Terminátor14
    Csak nálam nem jó a letöltési link?
  • horpeti
    Nah, 2. meccs után már az A csapat. Remélem köv. meccsen is jó lesz, és rögtön sub bench. :D
  • Breki33
    PES 2009 Revolution Patch 1.0

This is the PES 2009 Revolution Patch 1.0 by BECKS23LA

100% Real names
    100% Real badges
    Updated Rosters
    100% Transfers for all Leagues
    Beta version of Bundesliga
    New Boots
    Some relinked kits Ex.: Arsenal-Everton-Chelsea-Mexico...

http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15797
  • tobias88
    én lejjebb vettem a grafikát, az megoldotta
  • horpeti
    Nah, első trainginen rögtön man of the match góllal.De az A csapat irdatlan nyomorékul játszott, nem az a gyors passzos játék, amit a Fullhamnél megszoktam. Lehet nem volt jó igazolás, de tény, hogy sokkal jobb csapat. Majd kiderül.

Belassulás: egyesek szerint lejjebb kell venni a grafot, mások szerint feljebb, én mindent kipróbáltam, de mindig belassul. Ezért én 1.0-n nézem végig, ha csere vagyok. Most uncsi lesz, mert az leszek sokat. :)

Kezdeti beállítás: nagyjából mindegy, amilyen szeretnél. Kb. rajtad múlik. Ha batár állat akarsz lenni, beírod, hogy 190 centi. :D
  • Mityu91
    Szerintem nem baj...:)

Lenne viszont pár kérdésem...
    Tegnap 6 meccs alatt sikerült végre bekerülnöm az A keretbe 2 góllal majd egyből az A csapat tréningén gólt is szereztem.
    Játszottam 2 meccset kb 15-15 percet.
    És valami miatt kiléptem és nem mentettem:S ezért majd újra kezdem az egész játékot de nem is ez a lényeg hanem az hogy mikor beállam cserének úgy lelassult a gém:S nem tudom, hogy már megtaláltátok e a megoldást a problémára?

A másik kérdésem, hogy szerintetek ha újrakezdem akkor milyen tulajdonságokkal kezdjem, hogy valami normális tulajdonságot kapjak és milyen nehézségen...milyen ligában?
    + Van az a 6 féle jellemző Balance, Speed, Kick és még 3om és alapból mind1iken 2 pont van... azokat hogyan a legjobb elrendzeni és miben változtat?

Köszi a válaszokat előre is..

• horpeti
    Innentől leáldozik a csapatnak, mert professional vs top player. :D
  • horpeti
    Nah, átmentem. Hát elég brutális lesz ide bekerülni szerintem. Egész csapat 6.5-6.6 rating fölött. A kihívás megvan. :D
  • horpeti
    Hm, Tottenham... SMFnek, és CMFnek. :) Nagyon csábító ajánlat. :D
  • horpeti
    Newcastle akar vinni csak már egyedül. Elég gáz vagyok akkor, hiába a 10 man of the match első félévben az új csapatnál. :)
  • horpeti
    Ha baj, akkor én többet ide nem írok, csak szóljatok. :)
  • tobias88
    Kicsit kezd olyan lenni a fórum, mint a football manager-es
  • horpeti
    nah, őszi szezon utolsó meccse, West Bromwich. Ha ezeket se alázzuk le.. :P
  • horpeti
    De azért 6.5lel most impressive player. :(
  • Liszi
    én se tudom, hogy mit néz..

mindig Bouba Diop (nemtudom hogy kell írni :D) helyére tesz be a gép, most betalált, szóval, szerintem megint nem játszok, kicsit elegem lett :))
  • horpeti
    Hehe. Néha érthetetlen.

Nah, a BL valszeg elúszott. Nemhogy az egész csapat nem játszott még életében ilyen szarul, de nekem is kb. 60-as agilitásom volt, meg se tudtam nyekkenni. Pedig zöldben voltam.
    Ezt teszi ha idegenben vagyunk és 74es a mentalitás? Lehet 90-es mentalitással is ilyen szar lett volna... Mindegy, nincs mit tenni, ilyen a karakter :( Nem én leszek a vezéregyéniség, aki kihúzza a csapatot a szarból, mert így nem lehet.
  • Terminátor14
    :DD

Már én is gondoltam rá, hogy kihagyok néhány meccset, de az már nem ugyanolyan....:)

6-0 lett a vége, 5.5.-öt kaptam...
    Nemtom ilyenkor mit néz a játék, támadni alapból nem volt esélyünk, de azért szerintem jól mozogtam (37 labdaérintés, 17 passz amiből 14 jó volt stb..), nade mind1.

Ez kemény lesz :D
  • daver88
    na folytattam kaja után a dolgot...leigazolt a Barca...:D :D

3 edzőmeccs után beraktak cserék közé, 2 meccset úgy játszottam (gerrard cseréje voltam :D), rúgtam 1 gólt, beraktak kezdőbe. Azóta játszottam 3 meccset, 2 gól a mérleg...és most már Gerrard az én cserém :D :D
  • Fabio Capello
    No asszem ezt nekem is ki kell próbálnom, annyi jó beszámolót olvastam itt... :)

hajrá mindenki! :)
  • Liszi
    grat :P

én szerintem el-skippelgetem ezt az évet, hull ellen is beálltam kaptam 7-est, a cserém 5.5-öt, de a Villa ellen megint be sem álltam ... grr
  • Terminátor14
    Jóreggelt mindenkinek :D

Én eligazoltam az ajaxba a 3. év elején, gondoltam csak jobb lesz a csapat, mint a Vitesse, ráadásul 3 csatárral játszunk...:)

Első tartalékmeccs első félidejében 5-0-ra megy az A csapat...:P
  • Liszi
    :D:D azért kemény az az 5.0!

West Brom ellen végre beállhattam a 84. percbe, adtam két kiugratást, megcsinaltam magamnak a helyzetet 2 védő kicselezésével, kétszer lőttem kapura, 7.5-öt kaptam, de az arsenal ellen megint be se küldtek...:S
  • horpeti
    És jön az üzenet, hogy "You are Starting the match".. :DD
    Ja, hogy ez kell? :D
    BL meccs, nyerni kell. :D
  • horpeti
    Fú, megint kicseleztem a védőt, kapus is feküdt, és 6 méterről fölé lőttem. Aztán utána kaptunk egy cigány gólt, és vesztettünk. 5.0-t kaptam. Azért az kemény. :)
  • Liszi
    én se, de pl trainingeken van amikor a B csapattal jobban össze lehet dolgozni, szebb akciokat lehet kialakitani mint amikor az A-ba játszol.
  • Liszi
    :D:D

westham ellen 7.5-öt kaptam, azóta 3 meccse a padon ülök, be se álltam, most már átrakom 5 percesre, nem várok ennyit... de ez így elég gáz, hulladék az egész csapat ha nem játszok
  • horpeti
    Kicsit durván letámadunk :D

• horpeti
    74 környékén van egész csapat... végülis az nem rossz! :) nekem 64, de gondolom az itt most nem számít.
  • horpeti
    amúgy nem tudom, hoyg generálja a csapatjátékot. Lehet a "Teamwork"ből...
    Spanyol bajnokságban 4 csapatban is játszottam,e gyik se volt olyan, jó mint itt.
  • horpeti
    Most játszunk a City ellen, megnézem hogy játszanak. Sajna csak a cserepadról.. úgy tűnik még így is 1-2 6.5es meccs, és kikerülök?? Hát kemény. :D
  • horpeti
    Hehe. Jó az. Nekem nem volt olyan jó, korábban jobbat kreáltam (ennek agilitása sem olyan), de ez is szimpi volt, így nem variáltam. Bár most így utólag jól jönne még +2 agilitás. :)

Fulhamben jó a csapatjáték, csak kicsit jobb keret kéne.

Interben hulladék volt (így ellenfélként nézve), oda nem igazolnék. :D
    De hát egyszer majdcsak mindenki megtalálja a helyét, amit szeret. :D
  • Liszi
    én a cityt hagytam ott a pompey-ért, cityben nem volt csapatjáték. én is DMF-ként kezdtem, a kezdeti sikereid,örömeiden felbuzdulva :D bár nekem 91-es staminát generált a gép :D:D