81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• daver88
    ez milyen szinten?? gondolom nem professionalon vagy feljebb, mert az képtelenség...
  • csocso14
    nem, engem a 3-ik szezonom elején hívtak csak be, nem rég :( :)
  • Balázs 17
    énis kezdtem egyet dmf-ként, 8meccs után behívtak magyar válogatottba az nemoprossz:):D
  • daver88
    kitrelink-be megnéztem, atletico madrid 7895-ös számmal van, ugyanazzal, mint az kitserveres img-be...everton teljesen más számmal van, de viszont annak a játékban is jó a meze...nem értem.
  • daver88
    ugyanaz...atletico madridnál everton mez...stb
  • horpeti
    Remélem lesz olyan patch, hogy next next next és akkor azt majd énis felteszem. :D
    PES6ban tooloztam utoljára, meg gz studio, vagymi.. :D

Kitserverbe viszont még másolgatok. :P Még nincs kitserver mappám. :P
  • Breki33
    ez akkor 16:10-es gondolom

akkor keress egy nagyobb 16:10-es felbontást, én csak a 16:9-eseket tudom.
  • Breki33
    Eztis leírtam korábban hogy lehet

szintén a relinked tool kell hozzá

bemásolni az egyiket megnyitni relinked tool-al másikat a helyére másolni és abba belementeni a tool-al
  • Markov
    Hali, őőő egy népszerü kérdés hol/hogy is kell nagyobb felbontást alakalmazni mert nekem csak 1680x1050 en megy a game.
    Látom hogy van kitserver config ott be is állítom neki, de nem jó nem enged teljes képernyőbe!
    Előre is kössz, ennek a megválaszolása nem igényel sztem többet mint egy mondat.
  • Rob Reggae
    Nekem van két ilyen patch féleségem, jelenleg a BURGUM patch van fenn. Ennek a cv06.img-ében találhatók ugye mezek. Tegnap letöltöttem egy PES 2009 Kit-Patch 0.25 nevezetű cuccot, mert láttam ebbe benne van a magyar válogatott meze és még jó néhány válogatott mez. Megpróbáltam hátha sikerül, simán átmásoltam a Burgum patchembe csak a magyar mezeket, természetesen nem sikerült, mert az optionfile-t nem cseréltem ki. Az lenne a kérdésem, hogy remélem, ha felülírom a Burgum patch cv06.imgét és adatbázisát a Kit-patchhel, nem fogja az igazolásokat és egyéb dolgokat elrontani ugye?...
  • Nagyi2pac
    Igen, ezeknél a kezdetleges patcheknél elég csak az img esetleg a names mappával kell foglalkozni!

Nálam most így néz ki a kitserver mappa
    Mivel szerkesztés alatt van nálam a játék így könnyebb! Ezt el lehet a mentésekkel is játszani!

• Breki33
    miért kéne?

elég az img mappát másolni ilyenkor csak nooboknak felrakják egyben
  • daver88
    de ha az egész kitserver mappát bemásolom, akkor felülírja a régit...újra is kell instalállni..
  • horpeti
    Olyan szar a technikám, hogy már ilyenek jutnak eszembe. :P
    És akkor se shot power, se long pass power, és még a lapos passzaim is lassúak. :D
    A "maradék" az úgy nagyjából okés, azokkal kezdtem. :)
  • horpeti
    Amúgy rájöttem még valamire. Szarrágás, de én mindent számolni szeretek: fejlődés szempontjából jobb behozni 3-6. helyre a csapatot, mert akkor selejtezőt játszat a BLhez, és +6 meccs a fejlődéshez.
    MUban se BL, se kupa selejtező, -8 meccs.
    12es fejlődésnél +1 egység, 9-es fejlődésnél (most ez van) 72%os. Azért az nem mindegy idényenként!!

:DD
  • horpeti
    Pontosan. Erre "kezdek" rájönni én is.
    Még az MU is szív, ha én "csak" ott vagyok a pályán, és hiába érek el 7.5-et.
    Mondjuk az más tészta, hogy Roonie és Tevez is 5-6x izomból rálövi és a kapus mindet bravúrral védi, arra csak azt mondom, anyád. :D

Liszi: az nagyon érdekes, mert engem a Fulhamből leigazolt és csak CMFnek rakott be. Lehet te jobban védekezel, mint én. :))
    Kezdőként rakott be szélső védőnek, vagy csereként?

Mert emlékszem, hogy másik karit csereként csatárnak, kezdőként szélső kpnak rakott be, pedig csatárnak voltam leigazolva.
  • Breki33
    egyáltalán nem mindegy ha mindegy lenne nem írtam volna

ugyanis nem minden-t ír felül és pl a mezeknél a 1.0-ában sorszám szerint vannak a mezek 1.1-ben pedig benne van a filenévben hogy milyen mez.

Érdemes megnézni relink tool-al hogy mik vannak rendelve az adott csapatokhoz
  • daver88
    teljesen mindegy, hogy fent van-e az 1.0, mert úgyis felül kell írni az 1.1-essel...szóval nemtom...próbálgattam variálni, hogy 1.1-es kitserver+1.0-ás option file, de sehogy se jó...

szóval várom az ötleteket.
  • Liszi
    LOL, elfogadtam a Tottenham ajánlatát (CMF,DMF), és jobb védőként játszat.. puszi (K)
  • Breki33
    fél oldalt kellett volna

pont erről volt szó

Ezeket kéne megnézni
  • Terminátor14
    Ez is csak azért van, hogy legyen vmi kihívás a játéban, avagy érd el, hogy ne cseréljenek le! :)

Ha mindent nyerne a csapat nélküled is, akkor nem is lenne rád szükség. Meg úgy túl könnyen jönnének a bajnoki címek meg a többi kupa...
  • mgkp
    Köszi de ezt az azonos erősségű dolgot úgy értettem hogy ha a Chelsea-ben is lennék és lecserélének akkor mondjuk egy szaros Nantes-ot vagy Catania-t vért izzadva győznének le.
  • daver88
    kérdés:

most raktam fel a revolution patch 1.1-et...minden oké, kivétel egy valami: a spanyol csapatok 60%-nak az angol bajnokság mezei vannak bent...option filet bemásoltam, kitserver telepítve...nemtom mivan...
    jah, és nincs kedvem visszaolvasni 30 oldalt, pls értelmes hsz-t...köszi
  • daver88
    okok..
  • Breki33
    nem érdemes ezek csak edited mezek
  • Breki33
    mert?

kitserveres tehát nem kell egész img-t feltölteni
  • daver88
    vki nyomja fel pls datára ezt, mert nemtok valamiért rapidról tölteni...állandóan foglalt ipcímet ír...

csak 700 kb...pls vki
  • horpeti
    Gondoltam, hogy nem kell sokáig várni.
    És ugye ezt töltöd be a LEGENDSbe. :D
  • horpeti
    Ja, végülis reális, hogy a Torino nélküled azonos feltételek mellett nem szedte szét az Arsenalt. :-)
    Amúgy grat, nagy szó odaáig eljutni!! :)

Az meg no komment, hogy lehoz az edző. Engem is lehoznak hátrányban, mert én nem férek bele az elképzelésekbe, ha támadó taktika van, de biztos azért, mert alapból DMF vagyok.
  • Tomy Lee
    Ezek a 20mb-os valamik jelentik a nagy patch-et Gamingacces-en mint pl:
    Revolution patch
    ne máár:(...
  • horpeti
    Ja értem. Nekem nem is a keretek a fontosak, mert a Be Legend módot nyomom csak, és mást nem is fogok offline, hanem a NEVEK.. Azt meg úgy láttam írva, hogy ALL REAL NAME. :)
  • Nagyi2pac
    PES 2009 Become a Legend Editor

This is the PES 2009 Become a Legend Editor made by warchild. You can edit your legend save file with this tool. Make backup your files before editing.

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32425&no_cj_c=1

You need to have installed .net framework 3.5!

• mgkp
    Na ez a Become a Legend mód...
    2-ik évem FC Torinóban és valamilyen csoda folytán bejutottunk az European Masters Cup (végülis UEFA kupa) döntőjébe. Arsenal ellen játszunk 1. félidő 30-ik percében meglövöm a vezető gólt. Jól van irányítok jó passzokat adok utána is erre ez a köcsög edző lehoz 60-ik percben. Természetes Arsenal 80-ik percben kiegyenlít egy ilyen amatőr góllal (természetesen a védőim balfaszkodása miatt). Marad 1-1 még a hosszabításban is. Büntetők. 4-4 van és már csak mi lövünk ha belövi a csapattársam nyertünk. Had ne mondjam kihagyja. Aztán Arsenal 2 büntető után megint kihagy egyet. Na ha ezt belőjük nyertünk. Természetesen kihagyja aztán a másik is kihagyja így elvesztettük a döntőt. Á nem csal a gép egyáltalán nem. Köszönjük Konami természetesen nehéz lett volna azt megcsinálni hogy ha én lejövök a pályáról akkor a csapatok tényleg úgy játszanak amilyen erősek?
  • Breki33

• Breki33
    La Liga completed Home/Away Kits! (PC)

http://rs563.rapidshare.com/files/155691566/laligakits.zip

• Tomy Lee
    Köszi szépen!:)
  • Breki33
    lehet, de ennél a patchnél nem túl érdemes, sztem nem frissek a keretek benne, bár biztos lesz hozzá javítás

ebben pont a mezek a lényegesek
  • horpeti
    Nem néztem még meg a patchet, csak letöltöttem.
    Ugye olyat lehet csinálni, hogy csak az option filet teszem be?

Nem használok semmilyen kitservert egyelőre, de a játékos neveknek örülnék. Vagy ilyenkor gebasz lehet?

Mondjuk eléggé nem tetszik az MU meze, de lehet csak azért gáz, mert levettem mediumra... De így is belassul a tekerés hatására, szal visszarakom highra + a felbontást is 1280-ra.
  • Breki33
    van, fent
  • horpeti
    Amúgy az angol kommentár szájából Juhász Roland inkább hangzik "Dzsuvás"nak. :DDD