81526
-
Lada #53598 Nálam az átvezető animációknál (szabadrúgás, gólöröm, stb.) szokott fagyni a game. Lemerevedik a kép és megjelennek sorban apró zászlók. Ki se lehet lépni ilyenkor belőle, csak reset. Valakinél volt már ilyesmi? Ötlet? -
donpedro #53597 A Serie A-t eddig szinte mindenki utálta akitől beszámolót olvastam. Magamat is beleértve. :) Bár én nagycsapatnál nem voltam.
Én meg közben bekerültem a kezdőbe a Spursben, és kisvártatva meglőttem pályafutásom második tripláját. A Fulham volt a szenvedő fél. Érdekes, hogy a tabellán 5. helyen vagyunk, és mögöttünk van az Arsenal és a ManU is. Főleg utóbbi meglepő, mert eddig akárhányszor játszottam ellenük, mindig csúnya verést kaptunk. Rooney 27 góllal vezeti is a góllövő listát, a másodiknak 15 van. :) Én 13-mal vagyok 8.
A BL-ben viszont elbuktunk a 8 között a Juventus ellen, én 3 kapufát rúgtam a 2 meccsen, az utolsót 2 perccel a vége előtt. Ha bemegy, továbbmentünk volna... -
Maradtam a Manchesternél. :)
Nagyon bejön a Premier League (csak szar a védelmünk, mindenki támad, elől, gép meg átível). Persze lehet a Seria A is bejönne, nemtom. Alapból nem olasz stílusban focizom, középpályásként lehet idegennek érezném úgy, mint a spanyolt. De majd egyszer kipróbálom, talán jövőre. :D -
milánnak nagyon kellesz :D -
Nah, ennél többet nem is kívánhat egy ifjú tehetség. :D
-
Nem tágítanak basszus... :)
Bezzeg a Madrid nem akar megvenni. :( -
Team Battle for PeT. :DD
Spúr Barca -
donpedro #53591 Azt tudtátok, hogy ha kevesebb mint 10 percet játsztotok, és nem értékel a játék a meccs végén, az összesített értékelésbe 5.5-et számol? Mekkora marhaság már ez is. Játszottam 3 percet, és az összesített értékelésembe belerak egy 5.5-öt. Remek. -
donpedro #53590 végülis mindegy, így is berakott az A keretbe :) -
donpedro #53589 Eh, 1 gól, egy gólpassz, 28/27 passz, 4/3 lövés, és semmi más - 6.5 a tréningmeccsen. Tököm tele van a hülye értékelésével. -
Velem is vhogy így van amúgy :DD
Persze ezek a dolgok így vannak nagyon rég óta.
Emlékszem még annó a pes5-öt vagy a 6-ot 3 csillagon is kipróbáltam, mert egyik haveral játszottunk és ő nem volt hajlandó feljebb menni...
Hát 30-ról találomra ellőttem a labdákat és 5-ből 4 felsőkapufás gól volt :DD -
donpedro #53587 Megjegyzem, én professional szinten kezdtem a mostani fickómat, és csak menet közben váltottam, de azért volt egy-két nagyon komoly gólom már az elején is. Lőttem egy olyan ollózósat, hogy magam se hittem el. Félfordulattal, levegőben úszva bezúdítottam a felső sarokba olyan 10 méterről. Sőt, furcsa módon amióta felfejlesztettem magam, azóta inkább bénább gólokat lövök. Csak most lényegesen többet. :) -
Én első héten szenvedtem, aztán azóta már megy nagyon jól :) Csak épp ML-re pl nincs is időm, csak BaL-et tolok :D
-
én mindig alacsonyon kezdek, és kiismerem a játékot, aztán szép lassan fel top playerre... :) -
donpedro #53584 Nagyjából ez a reális, amit te is írsz, sztem is kb. 15 a plafon az elején. Csak azért írom, mert így Djemba is látja, hogy lenne értelme magasabb szinten is próbálkoznia, hisz elég jól tolja a jelek szerint. -
donpedro #53583 Elfogadtam a Tottenham ajánlatát, és a tréningeken ugyanaz a szopatás zajlik, mint ami tavaly volt a Sampdoriánál. Kb. 20 normális meccs után újra sötét idők jönnek. Ég és föld a különbség, amikor bekapcsolja a "most rácsesztél kishaver - üzemmódot". 15 másodperc után lehet érezni, hogy valami nem stimmel.
Remélem most nem 10 meccsig fog tartani, mert nem akarok annyit tréningezni.
-
Nem azért kérdeztem, mert regularon már nem jó eredmény, csak én a top playerhez tudok hasonlítani :D
Hát nemtom, én az első két szezonban alíg lőttem gólt, mindkettőben 10 alatt jóval. (5-8 körül)
És azok is ilyen mákosak voltak. Addig nagyon gagyi a karakter. Persze mondjuk ha vki nagyon pro, akkor elhiszem, hogy mondjuk lő 15-öt első szezonban, de többet...:)
Meg én úgy vagyok vele, hogy 5. éve pesezem, és a 2.-tól kezdve csak a legnehezebb szinten toltam, nem most fogom visszavenni :DD -
donpedro #53581 Ez regularon se rossz, én az első két szezonomban összesen lőttem 43-at, amikor regularon kipróbáltam, igaz, azelőtt 3 évig nem játszottam se PES-sel, se FIFÁ-val.
Egyébként egy másik fórumon van egy srác, aki azt írja, hogy a második szezonjában top playeren 63 gólig jutott. Még képeket is rakott be. Kicsit vicces. :) -
Nem, ez nem így van :)
Engem első meccsemen Kaka helyére tettek be az Espnayolba. Azért annyira nem reális a játék, mert akkot nagyon sokáig nem játszanánk még kisebb csapatokban sem. -
hát ha teszemazt az a kérdés, hogy casillas vagy a 17 éves kis magyar suhanc, akkor várhatok a soromra... :D -
Mire kezdő leszel, addigra már világsztár vagy :DDD
Mondjuk ez hülyeség, gondolj bele...
Ha jóvagyok a tarcsimeccsen, akkor úgyis berak a nagycsapatba, nem? :) -
najó de mire kapusként kezdő leszel... ott még a kispad is baszás :D -
Mert ezt elég nehéz lenne kidolgozni(mármint a kapust) :D
Meg a védőknek és a kapusoknak is kb 4 darab fontos tulajdonságuk van, ergó 2 év múlva mindenki világklasszis lenne, sok értelmét én sem látom :) -
akkor mégiscsak van hiba ebben a játékmódban... nem adják meg a lehetőséget hogy kapussal világklasszis legyek... D: -
Ez ugye Regular...?
Sheva: Nem, nem hiszem :)
Mr Fabio: Kapussal és védőkkel nem lehet kezdeni. -
kapusként próbált már valaki legenda lenni?
:D
-
legend mód nevemet megtudom valahogy változtattni? -
Ha ez mind TOP PLAYEREN akkor fantasztikus -
Djemba #53570 2008-2009 Torino F.C 41 mérkőzés 32 gól
2009-2010 Torino F.C 48 mérkőzés 43 gól (Gólkirály 34 )
7 magyar válogatott(VB 3 hely 2 gól 3 gólpassz)
2010-2011 A.S Roma -
Feltettem ugye ezeket a patcheket! Azóta beszaggat a játék folyamatosan! ÚGY, hogy 1280*960on eddig szaggatás nélkül ment, és letettem 1024*768ra, hogy ne lassuljon be Be Legendben! ÉS most a kisebb felbontáson szaggat érezhetően (50 fps)! -
Nem, de ha jól játszol, akkor plusz match expereiencet kapsz.
Ami úgy kb 0-3 között változhat, esetleg kicsit több. Szal ha mondjuk egy fontos bl-meccsen lősz két gólt, akkor a lövéssel kapcsolatos értékekre kapsz +3 pontot :) -
Azt hittem,hogyha jól játszok akkor kapok plusz pontokat is 1 idő után -
donpedro #53566 Engem az 5. szezonban hívtak először, de mivel az idióta edző csak 25 percre hozott be a sorsdöntő meccsen, amikor már hátrányban voltunk, így kiestünk. 6-szor álltam be csereként, és ebből 4-szer lettem a csapat legjobbja - ez nem elég ahhoz, hogy kezdő legyek...
Most viszont nem tudom mit csináljak, megkeresett a Spurs, 5. helyen vannak a ligában, elég brutális kerettel. Ehhez képest a Pompey elég pocsékul áll, viszont nekem jól megy, lövöm a gólokat, és az átlagom is sokkal jobb, mint valaha. Ha váltok, akkor valszeg megint tréningmeccsek jönnek, ha maradok, akkor nincs nemzetközi kupa... -

ez nagyon szép
-
Nem teljesen értem a kérdést :DDDD
Vagyis de, na mind1...
Nem, abból végig 12 lesz tudtommal, azt kell elosztani. (csak később majd kevesebbet fog ugyanannyi ponttól fejlődni az adott tulajdonság)
-
Remaining Ponits-ból csak 12 van,vagy ad majd késöbb még párat? -
igen erról volt korábban szó...
amúgy mais három új patch van
de egyik olyan átverés
NV.PES2009 TOTAL IMM PATCH 1.0. patch a neve se benne ASUSEnhancedDriver138.zip van -
köszi, az volt a gond, hogy nem csak ezt tettem be, hanem az fkuyt-et is, és le volt véve a hang -
nálam van
nézd meg a beállításoknál -
feltettem a zene patchet, kitserverrel, de nincsen hang, másnál jó?