81526
-
Nahh, végre lőtte, egy távoli gólt is BaL-ben :)
A gif mérete jó, látható? -
Huhh, ezt a gólt megmutathatnád :)
Amúgy ha jól emlékszem a játék is írja valahol, hogy 27 éves koráig fejlődik a játékos. -
donpedro #53796 Ha megnézitek a Club Team/Transfer Market Information/Player Search/Search by Group résznél a saját csapatotokat, ott a csapattársak fejlődési görbéjét is megmutatja. Azokból én arra következtetek, hogy kb. 9-10 szezonig tart a fejlődés, utána megáll, majd rohamos visszaesés jön.
Az új szezon eddig nem rossz, de ugyanakkor valami gebasz is van, az utolsó 4 meccsen volt 26 kapuralövésem, és abból csak 9 ment ténylegesen kapura, pedig mindent ugyanúgy csinálok, mint eddig. Összevissza ellődözi, tisztára mint az elején.
Azért egy nagyon szép gólt így is lőttem. Háttal a kapunak, a lapos beadást jobbal felpörgettem, ballal félfordalattal egyből behúztam. Király volt :) -
Nem tudom hol látod, ez a kari nagyon-nagyon jó...
Ezzel a karival már nagyon-nagyon jól lehet játszani :) -
horpeti linkelt be olyat aki 19 és enyhén jobb volt -
Simán jó, sőt.. -
21 évesen a szezon végén ez kicsit gyenge játékszint, nem?
-
Ehh, ez csak a bajnokikat nézi? :((((
-
Nekem eddig csak a középpályásommal sikerült megnyeretni full béna meccset.
De most kezdtem egy csatárt:) És 1 gólja már van:D -
Ja hogy lapozni kell...fakanál :\
Kössz papi. -
Curesz #53788 Player info-records room-individual results-club team/national team- aztán jobbra lapozz egyet és ott:D -
Nagyon-nagyon jó a kari, grat :D Majd én is teszek képet, most vagyok az 5. szezon kb harmadánál.
Átlagot hol nézel? -
Nagyon jó!! :)
Nagyon tetszik ez a fejlődés!
Én most csináltam egyet, jó az agilitása, viszont a többi elég no komment szituáció. :DDD 66os lövés, kicsi response, lassú, mint az állat 68as gyorsulás... de nembaj :DDD Agilitás engem kárpótól, még ha lehet nem is számít sokat az a pár. -
donpedro #53785 És itt vannak a képek rólam PeT-nek, még a szezon elejéről:
-
donpedro #53784 Ha már belekezdtem, összefoglalom az 5. szezonomat. 35 meccs (2598 perc), 22 gól, 3 assist, 12 MOM, 6 MIP, 6.65 átlag.
Végül 9. helyen zártunk, mert az utolsó 10 fordulóban csak egy meccset nyertünk, pedig voltunk harmadikok is.
Nagycsapatok nem hívnak, az Evertonnak kellenék, ők indulnak a kupákban is, de nem tudom, hogy menjek-e, hisz kezdő vagyok és a Spurs-szel jól ment a játék. Ráadásul leigazoltuk Nanit, aki a szélen nagyon hasznos lenne. Asszem maradok. -
donpedro #53783 Én is ettől tudok falra mászni. A szezon végefelé játszottunk az akkor még nem bajnok Chelsea-vel, és a csapattársaim megint reménytelenül bénává váltak, semmi nem sikerült nekik. A szünetben 3-0 volt oda.
Na ekkor úgy döntöttem, hogy elegem van, és beleadtam apait-anyait, kiharcoltam egy büntetőt, amit Giovinco berúgott, egy kipattanómat bevágta Darren Bent, és egy szabadrúgást is értékesítettünk. 15 perc alatt egyenlítettünk. Amint 3-3 lett újrakezdődött minden. A középkezdésből gólt rúgtak, a 75. percben pedig már 6-3 volt az állás...
Ezzel együtt végre megvan az elégtétel, sikerült zombi csapattársakkal is nyernünk egy meccset! 2-1 lett a vége, az elsőt én lőttem, a másodiknál megint a kipattanómat rúgta be Bent.
A sok kapufa is elég bosszantó, az Arsenal elleni meccsen volt 4 (2 tőlem, a gólom mellett). -
igen erre -
Nagyi2pac #53781 Mert azokat a játékosokat még nem csinálták meg/nem fejezték be! -
Nagyi2pac #53780 erre gondolsz? 
-
mert így jobban tetszik nekik
sztem jobb is kisbetűvel csak melós mind kicserélni -
Ronaldinho #53778 Breki:
Miért írják a német bajnokságba a játékosokat kisbetűvel??? -
Curesz #53777 Az eddigi PESekben nekem is megjegyezte, de ebben nem -
hát az gáz, de vhogy gondolom a bundesliga patchban is átírták
a kijelző az új skysportossal megoldódik , tehát csak ezt kéne javítani meg labdáid visszarakni és kész -
Ehh, még egy gondolat...
Szal én ezeket a ''nem jegyzi meg'' dolgokat soha nem értettem a pesben, mindig írjátok, hogy így kommentár meg úgy, nekem MINDIG megjegyezte, egyszer beállítom és utána úgy is marad végleg. (Régebben feltettem az angol kommentátort is) -
Mert hülye :DDD
Töröld ki a többit, vagy nevezd át őket, és akkor nem kell ezzel szórakozni.
-
Mindig olasz kometárral szoktam játszani,de minden eggyes kilépés után be kell állítani.Miért nem jegyzi meg,ha eggyszer beállítom? -
Tudtátok hogy van kezezés a játékban?
-
kösz... -
Nagyi2pac #53770 Eddig 1 adatbázis szerkesztő van a PesComplete_Editor a 2009, de azzal biztos nem! Ezeket a 2008 egyik progival sem lehetett átírni csak Hex editorral, vagy asszem STR editorral de az mind vírusos! -
gamecopyworld-ra elmész és körülnézel
vagy visszaolvasol......... -
ha sikerül megoldani a benne lévő problémákat
-
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a "DVD5"-ös verzióra miként kell feltenni az 1.1-es path-et? Vagy ez felejtős?
Előre is kösz... -
Liszi #53766 amiket írtál hogy összeségébe 35-36 mega, azoket majd publikálod is?:P -
is-is -
Liszi #53764 te pakoltad össze vagy valamelyik patchot használod? -
Igen
adatbázis szerkesztőkkel nem lehet? -
Nagyi2pac #53762 pl. az Eredivisie-t Bundesliga-ra?
Az nem lesz egyszerű! Asszem Hex Edit kell hozzá! Ha esetleg sikerül akkor szólj mert nekem is kéne egy ilyen átírt verzió! -
nah oké köszi már jó
csak egy other leangue2-s logó kéne illetve a szövegeket átírni, gondolom az option filében lehet
-
Nagyi2pac #53760 Ha minden igaz akkor cv05.img-ben 361 és 452 -
cv01.img\
cv05.img\
cv06.img\
cv09.img\
rv0c_e.img\
ez így 35-36 mega