81526
-
Nagyi2pac #53918 ONLINE KIT PATCH (RE-LINKED PARAM.DAT, WITH KITS+MORE) PEP2009 PATCH VER 1.0
Relinked param.dat so that you can have online licensed kits!!!
I've taken the painstaking task of relinking the param.dat so that kits work online! Relink tool is great but the option file is overidden when you play online so you have default kits...that is if you can find anyone using anyone other than Barca or Inter anyway This patch actually has the kits relinked within the cv02.img file so inserted kits now work online!!!
The relinked param.dat in contained within unnammed 11 in CV02 so please feel free to just use that if you don't want the extras. this relink will work with next-gen editing blogs kit patch if you don't like my kits for any reason (except Ossasuna which I had to relink to 7910-7911).
Instructions are included.....
http://rapidshare.com/files/160070518/PEP2009ver1.zip
Full Patch Includes
Relinked unnamed 11 (CV02) for Online kits
Radar Colours updated for new kits
All premiership kits with prem numbering and arm badges (including gold for Man Utd)
National Kits (Costa Rica, UAE and Classic Teams Missing)
La Liga Kits (Getafe, Huelva, Malaga, Santander and Valladolid missing)
Team Names/Leagues all updated (works online)
Ball Pack
Shiny Emblems
Transfers (option file only due to recent Konami online ban, boo)
-
Nagyi2pac #53917 Kitserverrel...itt a legújabb verzió: http://www.sendspace.com/file/bcl8k6
A kitserver mappát bemásolod a C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009 mappába, majd a kitserver/setup-al installálod, a letöltött labdacsomagban lévő mappákat bemásolod a kitserver/img mappába és kész! -
Hogy vannak ilyen játékostársaid? -
kuki muki #53915 Ezt melyik programmal lehet a játékba varázsolni? :} -
Steve1988 #53914 Érdekesség még hogy a szezon első felében összesen 1 győzelem jött össze... csapattársaim hihetetlenül bénák néha!!
Viszont amióta leigazoltuk Fülöp Marcit, 1 gólt kaptunk 5 meccs alatt (3 győzelem, 2 döntetlen) -
Steve1988 #53913 Végre sikerült mesterhármast elérnem :P
Pont a Roma ellen... 7,5-ös osztályzat
Egyébként első szezonban 10 meccset Chievoban, 11et Bolognában nyomtam... össz lőttem kb 5 gólt!
a 2. szezonban 22. fordulónál tartok, egyelőre 8 gól (professional szint)
-
JuveDelPiero #53912 Nehézségi szint az 3. Volt sokszor 8.0 a ratingom, de ált 7-7.5 szokott lenni. Nem tudom miért nem jönnek a nagyobb klubbok. 3 szezon alatt össz vissz 3 mecset skippeltem. Nem iszem h azért.. :S Staminát meg értem, köszi! -
BURGUM PATCH for PES 2009 v0.35
by burgum
[email protected]
-------------------------------------
Features:
- All Champions League and UEFA Cup teams (BATE, Anorthosis and Aalborg still in BETA VERSION, some UEFA Cup teams also still in BETA VERSION)
- EPL, Ligue 1, Serie A, LFP updated transfers, rosters and player numbers (some players missing, need to be created)
- Bundesliga in place of Eredivisie - existing players added to the squads, non-existing are 'names only'
- Bayern Munchen and Werder Bremen 100% done
- Other A teams updated transfers, team rosters and accurate player numbers (some players missing, need to be created)
- Croatian 1. HNL League in Others B ('player names only, several in-game edited kits, still in BETA VERSION)
- Almost completed relinked kits (some Nationals, LFP and newly created teams still mising kits)
- Unlocked Classic Teams and Classic Players with real names
- Sandbags removed!!!
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32685 -
Én az Espanyolban tolom, és az 5. szezonban megnyertük a spanyol kupát meg az uefát, most pedig 1. helyen vagyunk a bajnokságban és elődöntőben a bl-ben. A csatártársam Kaká, mögöttünk pedig még Giovinco, Hamsik és Ribery segíti a támadásokat.
Szóval nem rossz ez az Espanyol.
Ha skippelsz, akkor nem kapsz match experience-t, viszont nem tudom kapsz-e értékelés, mivel ezekre a meccsekre nem rak be az edző tudtommal.
Én már kaptam 8-ast nem is egyszer, meg talán 8.5-öt is. És persze 10 a max :P -
8ast én még nem láttam -
2012-2013ban a legnagyobb csapat az Espanyol volt ami hívott úgy hogy előző szezonban 25 gólt rúgtam, igaz, csak 6.43as volt az értékelés! Amúgy ha skippelek, mennyivel rontja az értékelést? -
Már hogyne lenne? :)
Donpedro 6.5-öt kapott hasonló produkcióra, szóval szerintem inkább örülj...
Nem rossz az a 7.5. -
7,5nél nagyobb értékelés ugye nincs? Mert erre azt kaptam!
-
83-as stamina kevés egy teljes meccshez, az enyém 89, de ha nagyon sokat futkározom, akkor 5-6 meccs után már engem is lehoz a 80. percben, sőt...
Amúgy milyen szinten nyomod? Érdekes, ha jól gondolom nem a legnehezebben, szal ennyi idő alatt már kéne hogy jelentkezzen érted vmi nagyobb klub. -
JuveDelPiero #53904 Sziasztok!
Elkezstem a Become a legend módot. Lejátszottam azt a meccset, ami eldönti h kik jelentkeznek értem, és a leg jobb a Napoli volt. Elmentem oda. Bekerültem a csapatba, 7-8. meccsemen már kezdő voltam. Első szezonban 4. lettünk, és 4. lettem a góllövő listán. 2. szezon detto Napoli gólkirály és bajnoki cím. kupa 3. Reméltem h valamelyik nagyobb csapat jelentkezi értem, de ehelyett a Siena, Lecce, jelentkezett csak, akik tavaly is. Uccsó nap bejelentkezett a Sparta Rotterdam. Elmentem oda, hisz olasz bajnok már vagyok, kipróbálom magam ott. lenne viszont pár kérdésem. Gyúrtam a staminára, és 83 de 3. szezonomat kezdem el és még egy meccset sem fejeztem be. Ez mitől lehet? mindig lecserél! Valamint mitől lehet h ilyen kis csapatok jelentkeznek értem? Én rontok el valamit?
-
Sziasztok. A 2008-cal nem nagyon játszottam, mert nem igazán jött be, de az idei résznek adtam 1 újabb esélyt és azt kell mondjam eddig nagyon jónak tűnik. Nem akarom a "nagy" riválist fikázni, de a FIFA 09-ben Giovincóval az első távoli kapura lövésemből akkora gólt ragasztottam 25-ről a fickába, hogy az már irreális volt. Utána pedig lőttem 3 ugyanolyan gólt a 16-oson belülről. Szal ennyit arról, hogy melyik az élethűbb.
A Become A Legend módot nem próbáltam még, de kíváncsian várom, hogy milyen. -
Korábban már kérdeztem: nem tudja esetleg valaki hogyan kell a "DVD5"-ös verzióra feltenni az 1.10 konami patch-et? Tehát nem a normál gémre, hanem a DVD5-re. Visszaolvastam, de ez ügyben nem találtam okosságot.
A segítséget előre is köszönöm! -
donpedro #53901 Eh, 83 pont nem volt elég a bajnoki címhez, rosszabb gólkülönbséggel msodikok lettünk a ManU mögött. :(
3 fordulóval a vége előtt a 2 gólommal 2-1-re vezettünk a Pool otthonában, de az utolsó 10 percben megfordították a meccset, ott ment el a hajó. Az utolsó 2 meccset már hiába húztuk be, nem hibázott a rivális.
Sovány vígasz a gólkirályi cím (34 góllal - 35 bajnokin játszva), és az év csapatába is beválogattak. Összesen 39 meccsen 37 gól és 7 gólpassz volt a mérlegem, az átlagom 6.88, 3 mesterhármas, illetve egy négyes, 16 MoM, 9 MIP-díj.
Ezek után csupa gagyi csapat jelentkezett értem, ami kicsit meglepő, de úgyis azt terveztem, hogy maradok a Spursnél. Leigazolta a csapat Clichyt és Duffot, előbbinek nagyon örülök, az utóbbi kicsit érthetetlen, hisz Walcott jobb, fiatalabb, és így is alig kap lehetőséget Giovinco és Bonnet mellet, aki nagyon komoly játékossá fejlődött.
Viszont a Manchester tovább erősödött, most már Fabregas is náluk játszik. A Chelsea meg lassan eladja az összes sztárját, vissza is estek a ligában.
Jó lenne most már nyerni is valamit a csapattal, mert olyan még nem volt. -
Valahonnan lelehet tölteni Turf patch-et mert nekem az eredetiek nem tetszenek? -
Nagyon szuper.Köszönjük -
Nagyi2pac #53898
-
Nagyi2pac #53897 Ja és mindenkinek ajánlom aki az előző csomagot letöltötte, mert ott hibás volt a BL-ben a puma labda volt a BL labda helyett!
-
minőségi, bár eddig is a tiedet használtam, de ez most jobb 

-
Nagyi2pac #53895 Itt van a labdacsomagom javított változata! Elég bonyolúlt a játékban lévő "csomag" szerkezete, a 2008-hoz képest, és rájöttem 1-2 új dologra és így +2 új labda kerűlt a csomagba! A két BL labdát áthelyeztem, azokat nem lehet majd meccsek előtt választani, csak a BL-ben használhatók! Ezek ilyen rejtett labdák!
Na, akkor lássuk:
------------------------------------------------------------------------
http://files.filefront.com/Ballpack+by+Nagyirar/;12223718;/fileinfo.html
------------------------------------------------------------------------ -
Melyiket.Bocs -
Nincs.Mejiket érdemes felrakni? -
Grat Breki, innen már csak megnyeritek sajna
-
mindenki arca milyen ronda, van fent valami arcpatch? -
Megnyertem a BL-t a Fiorentinával TOP PLAYEREN legend módban.
-
Ha már olasz foci
nagy mecs bl negyedöntő Juve-Roma
első meccsen 1-1 otthon visszavágó nehéznek igérkezik
aztán Trez hamar vezetést szerez, de hátul egy védő hibázik a vége felé így szintén 1-1 hoszabításban Vucinic előny szerez a Rómának már ők a továbbjutok, még egy perc van hátra mikor Trez beindul és levég egy nagy szólót továbbjut a JUVE !

-
sztem nincs még ez korai -
Rob Reggae #53887 Nagyon kössz, mostmár a mezek, logók is jók lettek. :)
Nem tudod, hogy jelent már meg Serie B patch? Tavaly volt a 08hoz, de gondolom azzal nem menne, meg a feljutók kiesők bekavarnának amúgyis. Addig nem szeretnék Master League-t elkezdeni azért érdekel... -
mivel leformáztad a géped vszínű nem jó directx-et raktál fel újra -
Rob Reggae #53885 Korábban működött minden s ugyanúgy csináltam, szóval nem tudom. -
ha a kitserver nem működik az már a menünél látszik
a mezek feketesége a rosz nem a mezeknek megfelelő relink miatt van. -
Rob Reggae #53883 Hellosztok! Nekem előjött egy kis probléma... Leformáztam a gépem újra kellett raknom a játékot. Viszont, mikor belépek a játékba előtte kiírja azt a hibaüzenetet h a d3dx9_27.dll fájl nem található és telepítsem újra. Annyira hatalmas probléma nem lenne ebből, mert fut a játék rendesen, ám a kitserver nem működik. Pedig azt írja a setup.exében hogy felvan telepítve a pes exe és a settings exe is. A játékban viszont a mezek feketén jelennek meg s semmit nem cserél ki(pl. logókat, labdákat). Ilyenkor mit tegyek? Előre is köszönöm. -
köszi -
faq alul link -
sziasztok! milyen peccseket érdemes mostanság leszedni?:D régen jártam erre, így állati sok visszaolvasni való lett volna...
szóval,ha valaki összefoglalná, hogy mit érdemes lekapni, azt nagyon megköszönném -
Nagyi2pac #53879 jah...akkor mindegy!