81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Nagyi2pac
    -hogyan
  • Breki33
    tudja valaki, hogy itt mit énekelnek?

• Nagyi2pac
    Szükségem lenne egy 1.10-es patch No-DVD/Fixed EXE verzióra!

Breki az m0001.gamecopyworld.com-ról hogyal lehet ezt letölteni?

Ha vkinek meglenne please rakja ki!
  • Breki33
    szerintem abban a leírásban amit belinkeltem tegnap benne van
  • Rob Reggae
    Nem tudod, a nyitózene vagy bevonulózene számát lehet már tudni? Beszeretném varázsolni az Inno Milan-t csak azért kérdezem.
  • Breki33
    köszi, de nem szedek youtube-ről a zenék már megvannak

szerencsére rábukkantam egy ilyen 60 lemezes válogatásra amin fent van pl a Kruppa is 320-asban

VA-Dj Classics Hits 90s vol 1-vol 60-iND
  • Rob Reggae
    Breki én ezt a progit ajánlom 256-ba is akár átudod konvertálni a youtube-ról egyből mp3 fájlba.
    http://www.dvdvideosoft.com/download/FreeYouTubeToMP3Converter.exe
  • horpeti
    Tapasztalatra meg 3-4 egységet kaptam minden statomra!! Pedig csak Sunderland volt. :) Az nem rossz.. :) Nemtom hogy számolja. Végülis kiélezett meccs volt, lehet azért.
  • horpeti
    és ezzel nyertünk. :) 1-0ra
  • horpeti
    Erre 8.0-t kaptam. :)
    Mondjuk zombi meccsen bejövök, és eleve be volt lassulva az egész mindenség, de egy lőtt szabadrúgást mellel leveszek, és visszagurítottam Van Persienek. :D

• Breki33
    ajjaj ez csak 128-as
  • Breki33
    köszi, milyen bitráta?
  • Breki33
    Mi alapján?

Most Sound Forge-ban csináltam és úgy jó lett.

Sőt egy olyat is csináltam, hogy összemixeltem egy Juve Juve domobolást egy kis közönségénekell frekvenciát azonosra beállítva resamle-ban.

Nem lett rossz csak az alap dobolás egy másik adx-ben kicsit hangosabb azt kéne egy szintre hozni.

Amúgy láttam olyan programot ahol a következő lépés az lesz, hogy egyből mp3-ból ADX
  • ProGabe #54225
    Fatboy Slim

Apollo 440
  • lybrahu
    Sajnos nincs. Én a #54197-ben leírtak alapján dolgozom és nálam remekül müxik a dolog. "Saját" zenéket használok immár.
    Nálad az alapján nem menne?
  • Breki33
    Ezeket keresném
  • Breki33
    Még két dal amiket szeretnék belerakni

Fatboy Slim - The Rockafeller Skank
    http://www.youtube.com/watch?v=hfIxqPAtdd4&feature=related

Apollo 440 - Krupa

• Breki33
    Official News from Konami - Patch 1.2

Konami just posted this at their Online Site :

Emergency Maintenance will be held between 10:00 - 12:00 on 10/11/2008 (GMT).

A new update file will be released by this maintenance between 10:00 - 12:00 on 10/11/2008 (GMT).

The following features will be added by this update file:
    1) 2 new features "Replay Upload" and "Theatre of Legends" for Legends Mode.
    2) A new Download feature in the System Settings, used for updating various game data.

* Unless you update the game by selecting "Download" from Systems Settings, you won't be able to play against customers who have already applied the update.

We would like to apologize for any inconveniences caused and hope that you can make the most of the new features.
  • Breki33
    hát igen ezért is akarom berakni a játékba

a dkz-s hibára nincs tipped?
  • horpeti
    Ha nem vagyok a pályán, döntetlen és kikapunk, nagyon gáz. :D
    De ilyen csak akkor van, ha le vagyok húzva.
  • horpeti
    Elég jól beilleszkedtem, önmagában nagy kaki a Chelsea felállása, de arra pont jó, hogy én megmozgassam. :)
    Meglepő, de 90 perc alatt sikerült a 8.0-s rating. 7.5re tippeltem volna.

• horpeti
    nyugdíjas klub lett a Chelsea, 1 év és egész csapat visszavonul kb. :)
  • horpeti
    Vazzeg, azt hittem trainingelek a Chelseanél, de rögtön a padon ülök.. jeje. :DD
  • horpeti
    Átmentem Chelseabe, kiváncsi vagyok, ott milyen a környezet. :)
    Bár már épp megszerettem 2 teljes idény után a Unitedot, de nem árt egy kis frissítés, környezetváltozás. :))
  • horpeti
    BLben is MVP, már meg sem lepődöm.
    Jól kikaptunk az angoloktól :( pedig megfeszültem csereként 7.5ért, de mégis kontrából betaláltak.
    Na majd a románokat. :D
  • horpeti
    Lehet átmegyek a Chelseahez majd ha hívnak, tetszett a taktikájuk. :)
  • horpeti

• horpeti
    Mekkora lol, hogy nem ezeket a képeket akartam berakni... :o
  • horpeti
    És azért nem sikerült olyan rosszul még sem ez a 4. szezon! :)

Nah, és be is hívtak az EBre :D Angol-Román-Belgium. illene továbbjutni. :DD
  • horpeti
    Szétanyáztam magam a meccsen, akkora zombi volt 5.5-6.0 végig, 6.5 a legmagasabb (csereként nekem is).
    Amikor bejöttem lehetett volna gólt lőni, de ááá, dehogy.. full zombi minden, én is, csapat is, ellenfél is, állószar.

0-0 lett. ÉÉÉÉÉS így is meglett a bajnoki cím jeeee!! :DDD Mekkora mák!! :D Mocsok zombik!

• horpeti
    2. meccs is full zombi, az utolsó védőim vezetik bele leszegett fejjel a labdát a csatárba. Na viszlát Bajnoki cím. Bár még reménykedem. :S Hátha mi találunk gólt, nem ők.
  • horpeti
    És zombimeccs volt az egyik, épphogy behúztuk, és az utcsó meccsen le vagyo húzva, így a Tottenham ellen csereként megyek, és ha ez is zombi lesz, akkor még a 2. hely se lesz meg.. Arsenal 1 pontra, Chelsea 2re.
  • horpeti
    Igeeen! Megnyertük a BLt!! :)
    Elég szar meccs volt a Chelsea ellen (1-0), mindketten le voltunk húzva, alig bírtunk mozogni. 7.0-val man of the match lettem 5.5-6.0 végig mindenkinek. :D
    MVP lettem a BLben. :)

Előtte Bajnokin 5-1re vertük a Chelseat!
    1 pont előnyünk van a bajnokságban, 2 nehéz meccs hátra. Hát van esély, de össze kell szednünk magunkat. :)
  • lybrahu
    hmmmm....ZENE...csak ennyi...
  • Breki33
    Persze megvan sokkal jobb minőségben, elég sok anyagom van veszteségmentesen flac-ban, csak gondolom a konvertálás úgyis lerontja valamennyire
  • Breki33
    Amúgy számomra még mindig ez az egyik legnagyobb higlight zene nemhiába volt azis igazából évekig a Bundesliga összefoglalók végén mikor a legszebb részeket mutatták

• Breki33
    megtudni, hogy ugyanúgy mint a srácnál nálam miért nem működik dkz-val a konvertálás ha a parancssoros konvertálójával amit ugye használ működik
  • lybrahu
    Bocsi nem tudlak követni, és az angolt sem vágom annyira...
    Mit szeretnél tulképpen?
  • Breki33
    Nekem #54196 a gondom igazából nemis a wav-á konvertálással lehet gond hiszem amit a dkz használ konvertáló az parancssoros módban átkonvertálja csak ezt a hibát nem értem.

Amúgy Sound Forge-t használok, de most ezt egy ingyenes programmal csináltam amit ajánlottak a leírásban

• lybrahu
    Jeee!
    A hosszú évek folyamán sem tudtam megválni tőle!
    Tényleg jó kis program!