81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    De én oda akarok P

van két új Juve chantom köztük a uno Capitano, de így nem tudom megmutatni

a patchokat meg már nem tudom követni itt megint egy új

Assemble Patch V.3 Beta

This is the Assemble Patch V.3 Beta made by liangann for PES 2009

100 % relink all kit for all team
    100 % for real name all players
    bundesliga beta from Bundespatch 0.4
    New Thailand National kit by oomy

http://rapidshare.com/files/162033945/Assemble_Patch_V.3_Beta.rar.html
  • Nagyi2pac
    Sajnos nem tudom, én még ide se tudok videót beszúrni, igaz nem is akarok!
  • horpeti
    Amíg 60-as volt a shot acc, kénytelen voltam összejátszani a hülyékkel is, mert nem bírtak gólt lőni, de most sokkal hatékonyabb, ha mindent én csinálok. Védekezés, középpálya, csatár. lol :D
  • horpeti
    basszus most azért vesztünk a BLben, mert 3x adtam le 100%os helyzetben és kihagyta, és kaptunk egy szar kontrát .. Ahelyett, hogy beönzőztem volna. Nagyon gagyi. Kicsit se vagyok ráutalva a társakra, sőt hátráltatnak. Kezd uncsi lenni. :(
  • horpeti
    Kiváncsi vagyok, mikor jön a mélypont.. De lehet nem is várom meg. Kicsit unom, hogy nincs jó foci, csak én bohóckodom.
    Csak hát nemtom mi legyen, csak nem töltök vissza 1 idényt, hogy az MUban legyek.. Úgysem maradhatok ott örökké, megtapasztaltam jó volt szép volt. :)
  • horpeti
    A passz accom lesz 90 mindjárt, bár most abbahagytam a kick fejlesztést, hogy hátha fejlődik magától is picit, de nem nagyon akar. Most már inkább csak az kap pontot, amelyik gázabb.

Szal most elég felemás a játék, igazán SS-t játszom... szélső csatárok csak arra jók, hogy beadják, 1 csatár középen csak hátrafele passzol, 2 CMF nemtom mit csinál, az is hátrafele passzol, én futkorászom összevissza. Ejj MUban nem volt ilyen szar, ott támadó szellem volt, plusz csatárok, akiket ki KELLETT szolgálni, de néha el lehetett menni.
    Itt meg nemtok kit kiszolgálni, hatékonyabb, ha én lövöm be, mert ezek kihagyják.
  • horpeti
    Nekem 79 a shot accom, de 80 a cél. :)
    Most lőttem mester hármast... Lol ez a Chelsea, nem jönnek fel. Most jó forma volt, és simán kiugrattam magam, és belőttem, mint állat. :)

De ha rossz forma lesz a csapat, meg én, akkor nemtom mi lesz, mert a hátrafele passzolgatós koncepció nekem nem jön be. :) Én indulok be egyedül jó mélyről indulva. :) De legalább már sikerül belődözni.
  • Breki33
    PES Revolution Patch 1.3

This is PES REVOLUTION PATCH 1.3 by BECKS23LA for PES 2009

The patch contains the following Features:

All transfers done 100% All leagues
    New Balls, New faces (Tévez, Sneijder.....)
    All kits for all Leagues & National Teams
    New Menu
    Adjusted Some Players Abilitys...
    New Emblems

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=33064
  • donpedro
    Egyébként a shot accuracy fejlesztése csak egy ideig hasznos, ugyanis 90 felett "túl" pontossá válik az ember, és közelről, illetve kapásból mindent a kapusba püföl, mert egyszerűen nincs idő célozni. A kapáslövéseim túlnyomó többsége a kapu közepébe megy (azaz csak menne, ha nem állna ott a kapus).

Amíg 90 alatt volt a lövéspontosság, addig többször rúgtam mellé, de gyakran lőttem úgy szélre gólt, hogy nem is nyomtam célzást. Legközelebb én is inkább valami mást fogok 90 fölé fejleszteni.
  • donpedro
    lol, jogos, fáradok :)
  • horpeti
    Azt hittem lesz shot powerem, de addig húztam, amíg nem lesz, mert most már gyengült a fejlődés. :D Nembaj. Passzolni tudok, csak mivel senki nem lövi be, egyszemélyes hadsereg, a gólokat is én lövöm. :D
  • Breki33
    Ilyen ha látszik, hogy esik az eső

Szintén Del Piero :-)

• horpeti
    Uhh, újabb 30%kal csökkent a fejlődés. :S Már csak annyi egység jön, amennyit beállítok. :S Jáááj. :)
  • Breki33
    Nah hoztam énis egy Del Piero :-P gólt

• Breki33
    nálam már frankó minden, csak az nem hogy játék közben kilépve monitoron nem jó a freki
  • Terminátor14
    Nahh, az eZo által használt ATT-verzió sem hajlandó működni nálam, úgyhogy ez mégse fog menni.

• Terminátor14
    Jahh, írtad már kétszer is :)
    De nekem sincs fent, úgyhogy nem tudom megnézni.

Mindjárt felrakom az Ati Tray Tools-t, hátha találok vmit.
  • Breki33
    de ccc-t már leszedtem
  • Terminátor14
    Úgy volt, tegnap elolvastam 300 oldalt, most vhogy nem megy :DD

Vagyis próblákozom, de lassan megy, ráadásul jöttek rokonok is.

Breki: Mintha a legújabb 8.10-es driverben a ccc-ben tényleg lenne vmi frame-kijelző opció.
  • Breki33
    nem ez az Ati kártyának vmilye
    eddig azt hittem a CCC
  • horpeti
    Direkt nem írtam rád. :D PEdig rég dumáltunk
  • horpeti
    Azt hittem olvasol.:-O :DD
  • Terminátor14
    Két fraps :DDDD
  • Breki33
    Itt látható hogy a fraps balra rakja ki a fraps-ot tehát továbbra is az a kérdés mi rakja ki jobb felülre?

• tobias88
    alul nem takartad ki
  • horpeti
    Amúgy nem voltunk annyira rosszak, ahhoz képest, hogy idény elejét 7 győzelem 4 vereség 4 döntetlen mérleg is volt, és csak 7 ponttal maradtunk el a bajnoktól, pár győzelem volt a tavalyi MU-s pontunktól.
    BLben, Kupában, Európa bajnoki selejtezőn mind a gép miatt véreztünk el, mert az összes fontos meccsen kokszira lehúzott és nem is játszhattam, nem tehettem róla... BLben meg a csapat is megdöglött fullra.

meccsek felét az én góljaimmal nyertünk, és az gáz... De nembaj, élvezem a góllövést. :) Csak nem csatár vagyok. :)
  • horpeti
    :DD

Chelsea se gyenge, csak 34-35 az átlagéletkor. :DDD
    És gyengék vagyunk. Legjobb fej Van Persie, vele jól össze tudok játszani. A többi az nem passzol nekem, ha kérem akkor se.
    De lehet a 2. idényben jobb lesz, kiderül.
    Ha nem, tipli valami 4-4-2 CMFes posztra. :)
  • horpeti
    Én is visszasírom a 4-4-2őt, de azért, mert CMF-et játszhattam, nem DMFet..
    De most próbálom megszokni a 4-4-3at, csak elől nincs semmi mozgás, és irányítani sem enged a gép, mert nem engem tekint irányítónak, hanem az "előttem" levő 2 CMFet, aki szart se csinál (Ballack, Lampard, Deco, Essien)...
    De most az eredményre megyek rá, nem arra, hogy most ilyen assist, olyan király legyek, persze jó érzés lenne, csak nem az a poszt, és nem az a csapat.
  • donpedro
    Ez nem gyenge:

• horpeti
    Jah.
    Megnéztem a csatáromét, annak ugyanilyen volt, mint a tiéd. :D

A zuhanórepülést nemtom, hogy meg fogom-e várni. :DDD
    Egyelőre most ott tartok, hogy nem az igazi a Chelsea, nem érzem jól magam ott. És eredményes se voltam. Hívott Juve, Reál, de adok még 1 évet nekik... :S Hátha most jobban passzolnak. Lehet a DMF miatt nem passzolnak , vagy eleve ilyenek, míg MUnál 45-50x érek labdába meccsenként, itt 35-40 körül tudok csak, és akkor is sokszor kérnem kell, míg MUnál elég volt helyezkedni...
    Mondjuk a Chelseas karrier pont úgy kezdődik, mint az MUs, annyi különbséggel, hogy ott megnyertük az angol kupát, itt meg első körben kiestünk. :D
    Úgyhogy remélem a második szezonra belerázódunk, mert egyébként el tudok képzelni fantáziát, teljesen más stílus a kettő.

MUban nincs védelem, Chelseben a támadójáték elég gagyi, hiába a 3 csatár, teljesen hátrahúzódnak, toronymagasan házi gól és assist király voltam tavaly és ez elég gáz egy DMFtől. :D Igaz, sokszor csatárként játszottam, még nem igazán találom a helyem a csapatban, meg hogy miként tudok jobban segíteni.
  • donpedro
    A Club team menüben van Transfer market information, és ott player search. Ha ott a Search by Group-ra mész, akkor kikeresheted a csapatodat, és ott megmutatja a tiédet is, meg a csapattársaidét is.
  • tobias88
    csak ő sokkal jobban a vonal felett van
  • donpedro
    A szünetben megkeresett a Milan és a Juve, akik közül a 4-4-2 miatt végülis a Juventust választottam. Érdekes, hogy pont az Udinese ellen kezdjük a tavaszt, így meg tudtam nézni milyen átlagot produkáltak a csapattársaim, amíg én is ott játszottam. Teikintve, hogy az én átlagom 7.1 volt, elég érdekes a kép:

• tobias88
    hogyan látjátok ti? mert nekem nem látható
  • donpedro
    Az enyém is majdnem pont ugyanilyen, egy különbséggel: a tiéd 72-től indul és 87-ig megy fel, az enyém meg 70-ről indul, és 85-nél van a teteje, viszont cserébe a te görbéd meredekebben zuhan a végén, és 70-nél zár, nálam a legvége 72. De inkább berakom:

• horpeti
    Nektek is így néz ki BALban a görbe?
    Azt hittem feljebb megy, de úgytűnik nem. :SS Nem éppen sztárgörbe. :)

• horpeti
    Hogy lehet, hogy mi lettünk a szezon csapata, amikor 3.ok lettünk a bajnokságban? :)
    Meg a szezon embere is lettem újra a bajnokságban.

Nemzetközi porondon negyeddöntőig jutottunk BLben, a szivatásig magabiztos volt a menetelés. :S
  • Breki33
    www.directupload.net

de amig először betölti mindig lassú utánna jó
  • daver88

nah...mostmár jólesz..érzem
  • daver88
    áááááááááááááááááááááááááááááááá....ezt nem hiszem el....sorry Breki...csinálom itt neked a melót.