81526
-
ja értem
ettől függetlenül sztem az a gondja amit írtam -
Rudee #55000 Végülis kitserverbe rakja, csak más a neve (gakserver).
Így külön futtatható a patch, a pestől függetlenül. -
Banners for all PES 2009 teams by EPT 

http://rs503.rapidshare.com/files/168884504/Banners_ReLink_banners.rar -
pont 4:3-nál halottam, hogy kiakad replay-nél
?iért most nem kitserverbe rakja? -
Rudee #54997 4:3ba van. Lehet megpróbálom simán kitserverrel használni a patch cuccait. Úgy elvileg működnie kéne. -
szerintem nem véletlen
16:9-ben játszol?
valószínű a replay logók okozzák a problémát.
Ha jól tudom ez a cv05-ben van, de Nagyi2Pacimg-s bin térképén pontosan láthatod, de ha egyszerűen tesztelheted erre
átnevezed a cv05-öt és jó lesz akkor majnem biztos, hogy ez a gond, ez esetben megkeresen a pontos bineket és azokat törlöd így sztem jó lesz -
-
Rudee #54994 Feladom, majd egyszer jó lesz.
Addig marad a jól bevált burgum 0.5 + 1-2 apróság. -
Rudee #54993 Aha. -
Tomy Lee #54992 Edit file-t jol betöltötted?
Azt kell ami egy külön mappában van az install könyvtárban "KONAMI10" -
Rudee #54991 Érdekes, hogy mindig akkor lép ki mikor egy fontosabb esemény után vmelyik játékost mutatja közelről. -
Rudee #54990 Én kipróbáltam több meccset is, de egy se ment végig.
Zenit-Juve meccsen vmelyik olasz kapott volna sárgát mikor behalt. Aztán egy Hoffenheim-Werder meccsen a bevezető animáció végén talált hibát. -
Tomy Lee #54989 Nálam megy szépen community patch sose dob ki sehol.Jó kieg,tetszik:)
-
Tomy Lee #54988 Igaz,máshogy nem is lehet,sry -
Rudee #54987 Én igen, de szerintem mindenki más is. -
Rudee #54986 Valami normálisabb képszerkesztővel. PhotoShop és társai. -
Joint Joe #54985 Valaki tudna válaszolni az #54968-as kommentben feltett kérdésemre??? -
Tomy Lee #54984 leírás alapján csináltátok végig a comm.patch telepítését? -
Rudee #54983 Jól van, akkor megnyugodtam, hogy nem nálam van csak bibi. -
Rudee #54982 Hát igen, első meccsen az első sárgalap felmutatásakor hiba és exit. Kár, pedig jónak tűnik. -
kirúgás és szöglet elött nálam kilép -
Tomy Lee #54980 Én is azonnal próbálom,köszi!! -
klinsmann #54979 sajnos nagyon sok a gond a community patch-el rengeteg bug és crash -
Rudee #54978 Na ezt kipróbálom. -
Nagyi2pac #54977 Azt nem értem hogy csukacsomagom, esetleg a labdacsomagom miért nem használták, de ők tudják! 
De azért a nézőimmel bekerültem a "Credits" listába!
-
Nagyi2pac #54976 Gamingaccess Community Patch PES 2009 V 1.0!!!
How to import this patch
-----------------------------
1. Just install this patch in your Pro Evolution Soccer 2009 folder!
2. Go to gakserver folder ( inside your PES 2009 folder ) and run "setup.exe"
3. Select like this
GAME EXECUTABLE : GCP2009.exe
SETTING EXECUTABLE : gcp_settings.exe
4. Start the game from your desktop icon GAC Patch 2009
READY!
This patch does not change your PES 2009 installation or other patches you have installed.
It´s like having 2 games in one!
Troubleshooting
----------------------
a) The installer should have done the work for you but if the database is not the right one just copy the file PES2009_EDIT01.bin you find in Pro Evolution Soccer 2009/Gamingaccess Patch folder to My Documents / Konami / PES 2009 GamingAccess CP/ save.
!!!IF YOU HAVE NOT INSTALLED KONAMI PATCH 1.2 READ THIS!!!!
b) You need to have installed Konami Patch Version 1.2 in order to enjoy this patch. If you have not installed it just copy the file PES2009_EDIT01.bin you find in Pro Evolution Soccer 2009/Gamingaccess Patch/KONAMI10 folder to My Documents / Konami / PES 2009 GamingAccess CP/ save and the patch will become compatible with PES 2009 versions older than 1.2.
c)Some users frequently reports that the game hungs up when they use Kit Server. This usually happens when you start the game in Full Screen mode. So if you have that problem start the game in windowed and then press alt+enter to go to full screen mode and you will have no problems.
d)Remember that this patch has its own settings differents from PES 2009 default ones. To change the settings for this patch start the file gcp_settings.exe from your PES 2009 main folder and change the settings.
Original Idea : Xavier Baez
Build : Ariel Santarelli
Menus : G@l@g@n, Ariel Santarelli
Kits : Diablos, pesconmebol, Flisak, OPM, Asiat, Eleanor, BigBoss, Promitheas, F12, Dawqo19, Billy, Simonhibsey, alen_petrin, el_gordito, quan555, PHCOGL, VinVanDam13, SiRRi, Dimas Almarza, FrankTitas
Faces : Carlito1985,Anegor, qiangowen, PG_15,SKILLS_ROONEY,apatsi20, joni_lomas, MUFAN, DMD, Ragg, haka2646, Danielinho, Mystiq, 4DNossy, mini1860, Sergio_LP, Andrews, Jotta17, Serguei75, Kiboo, ElFluppe, quan555, Szolapas, bjk076, valfourrecity, Roobydal, Alahly man.
Badges : Tiffossi, Ariel Santarelli
Scoreboard : Timo The Owl
Sandbags removed : Ninuzzu
Adboars : Arquero7171,Ninuzzu
Players Cursor : Hawke
Balls : Alex_10, Skills_Rooney,arctic-monkey,pablo109,SG,Matte85sp
Boots : Paul81118,blingbling,el_gordito
Chants : gigimuralla
Kits Relinker : Stellios
FHEI ( Face Hair Importer Exporter ) : Skunk ( and little Skunk)
Kit Server : Juce and Robbie
AFS Explorer : dte-ng.issextreme.net
PRO-EVO Editor : Goldorakiller
PES 2009 Editor : w!Ld@
Game Graphic Studio : Obocaman
Thanks to : Burgum and his great Patch, Liangann for Assemble Patch, Bundesligapatch, BRFPES for Brasileirao Patch
Special Thanks to PES next-gen Editing Blog ( http://pes2008editing.blogspot.com/ ) for GDB folders and their great work for the community.
Thanks to : Simon Merzek, Ádám Nagy, Tom Raggett, Abdo Zoon, NeViglas, Siba Tron, Mohamed Hassan, Nagy di Roma, Max Flynn, Ahmed Nabil, Siempreverde88
Thanks KONAMI for another fantastic game.
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=33889 -
ez elég impozáns, mit kell feltennem, hogy így nézzen ki?
-
Nagyi2pac #54974 
Egész jól néz ki!
-
Na most vannak nézők színesben
-
Elkészítettem a Juventus mezt fehér lábszárvédővel is
-
Nagyi2pac #54971 Nemtom hogy pontosan mit írtam de volt róla szó!
Azt hogy télen nem azok a szurkolók vannak amiket én csináltam, azt azért nem mondtam mert azt eddig még nem néztem, bár az egyértelmű volt nekem! -
Nagyi2pac #54970 De ítam, pár hónapja amikor erről volt szó, hogy minden harmadik bin a téli ruhás! -
Nagyi2pac #54969 Igen ezek a bin-ek a téli ruhák, ezeket nem cseréltem le, mivel még senki nem csinált téli ruhás nézőket a játékhoz, legalábbis én nem találtam!
Tavaly én megpróbáltam ilyen szurkolói mezeket, ruhákat csinálni, csak valamiért átszínezte az emberek bőrét is...
Nálam is az eredeti fakó nézők vannak télen! De nálam mindenhol azok a nézők vannak amiket én csináltam, télen meg átvált az eredeti verzióra!
-
Joint Joe #54968 Hy all. a letöltött mezeket mien progarammal, vagy hogyan tudom szerkeszteni??? -
akkor az előbb írtak a téli ruhák?
De ezt eddig nem írtad -
na megnéztem az img-t
unnamed_4.bin
unnamed_7.bin
unnamed_10.bin
unnamed_13.bin
unnamed_16.bin
unnamed_19.bin
-ekben is nézők vannak és te azokat nem cserélted.
De akkor nem jól mondtad és nálad is eredeti nézőknek kell lennie vagy ezeket is cserélted.
Viszont a packodban ezek nincsenek benne -
Nagyi2pac #54965 Nemtom mi lehet a baj...
Arra figyelni kell hogy ezek a "színes" nézők amiket csináltam azok csak nyáron működnek, mivel téli ruhákat nem csináltam! Ha tél van akkor a régi "fakó" emberkák vannak!
Új ML-t kezdtél? Mert lehet ha a régit folytatod akkor nem működik! -
beraktam cv09-es img-ba a következő binjeid
unnamed_11.bin
unnamed_12.bin
unnamed_14.bin
unnamed_15.bin
unnamed_17.bin
unnamed_18.bin
unnamed_2.bin
unnamed_3.bin
unnamed_5.bin
unnamed_6.bin
unnamed_8.bin
unnamed_9.bin
De továbbra sem jelennek meg ml-ben.
Nem tudom mi lehet az oka? -
Nagyi2pac #54963 Egyenlőre még ez nem megoldható, de ha Juce újra munkába áll akkor majd lehet több mez közül is választani! -
Köszi! Azt gondolom nem lehet beállítani, hogy 3 mez közül válasszak?