81526
-
Sajnos ez még az egyes és nem jó a másiktól meg a ps hibaüzit ír ki
De beugrott mit keresek
Eye Candy 5 ből a show drift-et
http://www.virtualpainter5.com/asecngal08.html -
Rudee #55682 Multifunkcionális biorobotként semmi se lehetetlen 
Tudom, de pont elkezdtem a minap a FIFA adatbázis is frissítgetni. A keretek megvannak, így aztán nem tart semmiből megcsinálni ezt is :) -
Rudee #55681 Tessék.
Xenofex, meg 2 másik, ami nevéből ítélve vmi havas cucc lehet. Nem próbáltam még egyiket se. -
tudnám, hogy tudsz egyszerre mindkettővel játszani P
tudod, hogy sok GA patch option file update van és sok gameplay patchként is feltüntetve? -
most csak ilyet tudok
-
Rudee #55678 Kicsit frissítgettem a GA patch option file-ját.
Íme.
-néhány játékosból kettő is volt, ezek nagyjából kiszedve, illetve mással helyettesítve
-1-2 játékos tulajdonságai frissítve FM adatbázis alapján (az Auxerre-es Coulibaly pl ugyanaz volt mint a mönchengladbachi Coulibaly, pedig más játékosok, volt ilyenből is sok eset)
-Premier League csapatok kezdője a hétvégi meccsekről
-13 válogatott kerete a legutóbbi barátságos ill. selejtező meccsekre kihirdetett keretek alapján frissítve (ang,spa,ola,fra,bra,arg,ném,gör,magy,por,oro,hol,nor)
-pár játékosnak (főleg akinek nem volt semmilyen) beállítottam rá jellemző, egyedi gólörömöt
-pár név helyesbítve, főleg a sok skót (Mccann -> McCann, stb)
Majd még folytatom, csak most le kell nyomnom pár PES il. FIFA meccset, mert tegnap este óta kijöttek a hiány tünetei
-
Ezek mindenkép havas pályát akarnak P
kéne nekem vmi jó hószoró plugin photoshop-hoz P
korábban volt ilyenem azt hiszem xenofax vagy hasonló amivel havat is lehetett, nincs meg valakinek?
-
Rudee #55676 Na igen, de ha megtorpan, azzal a mozgását is legállítja. -
laca70 #55675 1-2 éve változott a szabály: meg lehet torpanni. Egyetlen szabály, hogy a kapu felé kell mozogni. -
Rudee #55674 Akkor hibás az image-d. Használd az eredeti lemezed, biztos Te is megvetted
-
ricsa008 #55673 de pontosan kb a 3/4 rész van meg a telepítésnek aztán puff -
oda van írva
"New Turf with original shadow
Install: Just copy in your cv09 directory in your kitserver" -
Rudee #55671 Akkor nem azért kéri, mert a DT aközben csatolja le, amikor még vmit csinálna a setup? -
ricsa008 #55670 nem daemon tools lecsatolja magáról a képet és kész
lehet a DL lemezzel van baj -
Rudee #55669 Nekem szerencsére nem volt még ilyen.
Lehet, hogy hiányzik vmi file, nem írja minek kell neki? -
ricsa008 #55668 tegnap felakartam rakni a PES-t és a telepítés vége előtt nem sokkal cd-t kér mi lehet a gond? -
Rudee #55667 Miért nem fut nekem az asztali felbontás alatti méretben, ha a run in window is be van kapcsolva? Felrakja teljes képernyőre így is. -
Sziasztok!letöltöttem a bernabeu-t..:) hovakell bemasolni?:) és GCP patchel megy?:O köszi elöre is -
Rudee #55665 Óvni lehet? Ez szerintem szabálytalan 11es, nem torpanhat meg még Krisztiánó sem
Előző eleje azért lassú, mert így lehet látni, hogy Raúl kezéről megy tovább a labda
-
Rudee #55664 Cannavaro nem a legegyszerűbb megoldást választotta
-
Egy szabad és egy nagy védés
-
Bernabeu kész
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=35283&no_cj_c=1 -
közben azt hiszem megvan
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=34900
köszi a képeket -
Nagyi2pac #55660 afternoon-summer-rainy
night-summer-rainy
Pontosan melyik bin-ek is kellenek?
old trafford: 330, 332, 337, 339, 344, 346, 351, 353, 358, 360, 365, 367 ezek vannak!
353 és 367?? -
hmmmm pedig eszerint is van
"thx MFH
small hint if will be next version: erase tribune shaddow in night version " -
de előtte egy képet is kérnék árnyék nélkül -
ki tudnád rakni a afternoon-summer-rainy-t aztán megnézzük milyen ha átpakolok bele -
És az estiben?
Nálam abban is van
-
Nagyi2pac #55655 Nálam az old trafford-ban afternoon-summer-rainy-ben nincs árnyék! -
Nagyi2pac #55654
-
Még egy kérdés akkik használják a Community patch update-t
Másnál is ilyen lükén csinálták meg, hogy pl afternoon esősben ilyen árnyéka van?
Azért kérdem mert én egyből az FCH féle javított verziót raktam be
mert abban legalább a csíkok helyesen vannak és naívan azt hittem nem kell javítani a csíkozást
Az érdekelne a patchban lévő oldtrafford is ilyen-e
-
Azt próbáltam, de abból lett a korábbi
összenyomni meg nem akarom azután, hogy felnagyítottam
Nekem így tetszik és jól működik és mivel csak magamnak csináltam nem akarok vele szórakozni és 4:3-ra megcsinálni
Deha gondolod nyugodtan próbáld ki, én ígyis két pest szerkesztek egyszerre P -
Nagyi2pac #55651 Igen tom!
Ahogy írtam így nem fog működni, és nemis működik azoknak (pl.nekem) akik 4:3-ban játszanak!
Az alap 467-es bin-t használd és annak az 1-es slotjába rakd a logót ahogy azt már leírtam! ---> #55630 -
Amúgy így javítva a gyepet ez a képen elég rondának tűnik, szerencsére LCD-n nem ilyen -
nem, látszik rajta
én 16:9-ben játszom -
SPORT1 HD.7Z -
Nagyi2pac #55647 Ez nem 4:3-es kép ugye? 
Ha a unnamed_467-nél használsz ilyen "átfutós" módszert akkor az csak 16:9-ben lesz jó, 4:3-ban nem! -
Az már jó újra, mindjárt felrakom
-
Nagyi2pac #55645 Akkor márcsak a replay logót kéne kijavítani! -
Nagyi2pac #55644 Nah.. megvan a ludas, nem csomagoltad, illetve az ESPN HD-s kijelző sem tartalmazta az unnamed_153-as bint a cv05.img-ben! 
Nálad azért működött mert gondolom te előtte olyan kijelzőt használtál ahol megvolt ez a 153-as bin és az ESPN-el felülírtad!