81526
-
ja te ha csinálsz egy patchet nehogy az Eleanor féle Juve mezeket rakd be ! -
Nagyi2pac #55762 Egyik nap ha lesz hozzá időm és kedvem megnézem egyszerre az összes gyepet amit te készítettél, aztán majd kiválogatom hogy melyik lesz bent nekem! Egyenlőre ezt az árnyék-nem árnyék dolgot nemtom eldönteni magamban hogy melyik is lenne jobb nekem! -
Most meg ezt kérik erre nem találom
Juventus
--------------------------------------------------------------------------------
Hi, Frenkie, if it is not difficult to you - can you send me your GDB folder of my favourite team - Juventus - because i think that yours colour ot their second form is much better than Eleanors and i want to try it!
THANK YOU !
Juventus fan from Russia - Marat -
Dehát ez régóta van -
Nagyi2pac #55759 Aha, még múltkor egyik nap kérdezte tőled vki hogy milyen kameraállásban játszol, aztán azóta én is azt használom és sokkal jobb a játékélmény számomra! -
Ezekben jó az árnyék mert akkor még nemis tudtam hogy kell a bin-t megnyitni rendesen, később jöttem rá -
Elis felejtettem, hogy ezeket is megcsináltam P
Estadio Da Luiz Turf by FrenkieSP
Amsterdam and Allianz Arena turf by Frenkie
-
amit használok? -
Ott ahol nem tudtam máshogy megoldani illetve nem volt zavaró az árnyék.
Pl Olimpico-ból kiszedtem, de Olimpico Di Torino-ban és Bernabeuban bent hagytam
De tudni kell, hogy nem azonos árnyék van a stadionokban
nappliban van általában kisebb délutániban nagyobb estiben inkább a szélek sötétebbek kicsit
Azért van ez az egész mert hülye módon az árnyékot a füre rajzolják és módosítva nem lehet visszarakni
Szval vagy nem szabad módosítani vagy olyan helyen kell ahol nem zavaró vagy jobb is ha nincs árnyék
Mondjuk Bernabeu afterrnnon nagyon sötét pc-n alapból, de ezt sikerült árnyék kivétele nélkül megoldanom -
hát én észre sem vettem -
Nagyi2pac #55753 Ez a Wide + Camera angle 9 nagyon faxa, nekem nagyon bejön!
-
Nagyi2pac #55752 Különben összesen hány stadionból szedted ki a stadion árnyékát?
-
Nagyi2pac #55751 Engem lehet zavarna, még nem próbáltam, de általában engem minden zavar (pes kieg-eknél)ami nem tökéletes vagy hasonló hozzá !
-
ja az igaz, hogy a szélén a mez is árnyékban van, de ez nekem nem zavaró -
Igen ez érthető és logikus is lenne, de ezen a képen én nem látom hogy másmilyen lenne az árnyék
-
Nagyi2pac #55748 A képeken a játékosok mezét nézd, nekem egyből feltűnt! -
Nagyi2pac #55747 Az a bajuk hogy egyszer pl. a pálya közepén nincs a játékosokon árnyék, de a pálya szélén meg van és ez így kicsit furcsa!
Ez azért van, gondolom én, mert ugye kivetted a stadion árnyékát, de az emberekre még mindig úgy hat az árnyék mintha ott lenne a stadionnak az árnyéka!
Remélem érthető!
-
ja te érted mit problémáznak a fórumomban a játékosárnyékokon a San Siro-ban?
Én nem látok semmi különbséget -
De szerintem ez nem tökéletes stadion
a fű abszolút nem tetszik, legszívesebben javítanám, de nincs sok értelme
a kapunál a kopás is túl köríves
a reklámtáblák jók meg a kaputartó vas de amúgy
szval jobbat vártam, de lehet nagyor ráállt ezekre a látásom -
Nagyi2pac #55744 Jah.....tavaly is ez volt ennél a stadionnál! Végre csinálnak egy nagyjából tökéletes stadiont erre:
Volkswagen Arena replaces Mohamed Lewis Stadium. This stadium was tested on a system with 4 GB RAM, a Geforce 8800 GTS 640 MB and a Quad Q6600 processor. With this or a similar system you will not have any problems running this stadium. If you have a slower system you could have slowdowns during the game.
pff...erről ennyit!
-
Hát őszinténszólva ebben csalódtam
a fű nem tetszik csíkozás se pontos és teljesen belassul a játék is
-
Már jó,valószinű a szerverükkel volt valami,de azért kösz. -
Elkészült az Old Trafford
http://downloads.gamingaccess.com/index.php
Bár rendesen belekeveredtem hogy shadow nem shadow ilyen számozás olyan számozás, majd fél nap ráment -
Rudee #55740 Esetleg a pes2009.exe-t blokkolja a tűzfal. -
Felraktam az 1.1 és az 1.2-es Petchet és mégis ez fogad 
-
http://rapidshare.com/files/177565209/Volkswagen_Arena_Win_Ed_byfretz.7z -
Nemtudjátok véletlenül miért nemtudok letölteni?Mi lehet a baj?
-
Nagyi2pac #55736 
Hát igazából ennél sokkal jobb havazást nem nagyon lehet csinálni (nem azért mert én csináltam..), ha kell havazás berakod, ha nem akkor nem, de mindenképp próbáld ki!
-
tudja valaki melyik Anfield a joob a Gamingacces patchban lévő vagy a Forzaroma-s változat? -
hát mivel ő csinálta kénytelen volt :-) -
Nagyi2pac: a Hóeffekt kiprobaltad már? és haigen milyen érdekem betenni? -
nálam semmi ilyen nincs
biztos másik játékom van P -
mostanában kikészít ez a játék....nemnagyon idegeskedek semmin de itt már nemegyszer ágyhoz vágtam a kontrollert:P...nemrég kezdődött, h a játékosok elkezdtek töketlenkedni...szerelésnél ott van a lábuk elött a labda de nemmennek érte mégha arra is irányítom őket, csomószor vmi megmagyarázhatatlan erőtér veszi körbe az ellenfél támadóját mert megint hiába irányítom szinte frontális ütközésre simán vagy leáll vagy elkerüli a "célpontot" vagy simán lepattan róla..a bíró meg csomó mindent nemfúj le, aztán már amikor idegességből felrúgom az ellenfelet akkormeg persze piroslap...nameg néha amiután gólt szerzek,simán meg lehet állapítani a gép támadásából, h ezmost gól lesz mert biztos power mode ba kapcsoltak...mindig megígérem magamnak, h gép ellen nemfogok többet játszani de ált megjön a kedvem hozzá:P -
szerintem az van, hogy elég nagy 15 megás míg a többi alig 5-6 -
Nagyi2pac #55729 Nem! -
Rudee #55728 Nem írásvédett a file? -
na nálam is ez van
pedig az összes többi stadionnál jól működött
azon gondolkozom, hogy esetleg külön le kéne ezt a stadiont szedni és kipróbálni hátha másmilyen ott -
Nagyi2pac #55726 Úgy legyen!
-
mert előtte a gamingacces patchban lévő 21-es bint kell megnyitni majd a gs openjével a stadion file-t
tehát nem rákattintani
akkor ezis kimaradt P -
Nagyi2pac #55724 Amikor be akarok rakni valamit akkor elkezd tölteni, de soha nem fejezi be...