81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• 9csöves9
    óó ez nagyon zsír:D feltöltöd?
  • Breki33
    a speedtest egyszerűen nem tudja megmérni a feltöltésem......

és van amelyik fórumba írni sem tudok
  • Breki33
    sőt még a bannert sem tudom átírni
  • Breki33
    hm ilyet még nem tapasztaltam

letöltésem rendben van, de feltölteni nem tudom semmit, még egy 23 kbytos képet sem
  • Nagyi2pac
    ###--------------2009---------------###
    BUÉK MINEDNKINEK!!!
    ###--------------2009---------------###
  • Rudee
    Patchekben és option fileokban gazdag, gólokban nem szűkölködő, PES-sel teli boldog Új Évet mindenkinek
  • tumpi
    köszönöm szépen, megpróbálom majd. És külön köszönöm hogy ilyen részletesen leírtad. Egyel jövök ;)
  • Liszi
    a telepítési sorrend pedig sokszor le lett írva:
    1. feltelepíted a játékot (szűzen hagyod, semmi crack semmi patch)
    2. 1.1-es patch telepítése
    3. 1.2-es patch telepítése
    4. GamingAccess patchok telepítése
    5. 1.2-es crack

/ én így csináltam, tökéletesen működik /

(ha a telepítések után a játék nem indul el, csak az a fekete ablak jelenik meg majd az is kilép, akkor ki kell kapcsolnod az Ati Tray Tools-t, már ha használsz ilyet!)
  • Liszi
    ugyan ez volt a gondom. a hibák a következők lehetnek:

- a DVD5-ös verziót haszálod, vagy esetleg a torrent oldalakon ismertté vált magyar telepítővel ellátott, lényegesen kisebb ISO fájlt. (ez a kettő lehet hogy egy és ugyanaz, de úgy hallottam van külföldiben is ilyen cucc)
    - Crackelted a játékodat.

én úgy oldottam meg,hogy az előző verziót uninstalláltam, mappákat, mindent töröltem, és feltelepítettem a normál (7.x GB) verziót. Így működik a patch.
    De az se hátrány ha megveszed a játékot :)
    (sry ha ezt már tilos, csak segíteni akartam a srácnak)
  • tumpi
    Helló!
    Múltkor már kérdeztem, de nem kaptam választ,ezért megkérdem újra.
    Valamiért nem megy fel a hivatalos patch a játékra. Mert a windows telepítője nem tud telepíteni mert nincs meg a szükséges frissítés.
    Jó pár oldalt olvastam de nem találtam itt megoldás, aki tudj légyszi írja le mi a hiba. Köszi
  • Breki33
  • Breki33
  • eZo
    Estére jó bulizást a továbbiakban pedig egy Sikeres Boldog Új Évet kívánok mindenkinek !

• Breki33

• Breki33
    Olasz gólhangok

• Breki33
    Ahhoz olyan csapat kéne
  • Nagyi2pac
    Először inkább a Fradit a játékba!
    Különben simán megoldható!
  • Nagyi2pac
    pl.:

• Rudee
    Fradit a BLbe
  • Nagyi2pac
    Tök király ezentúl bármelyik bajnokságot eltudom tüntetni a játékból, bármelyik bajnoksághoz csapatot tudok adni és törölni, és a BL módhoz is hozzá tudom adni az összes eddigi hiányzó csapatot...!
  • Nagyi2pac
    Nagyon jó! Így tovább!
  • Rudee
    Minimális finomítás kell már csak

• Rudee
    Én nem játszom olyan módban, ahol igazolgatni is kell.
  • duka10
    #55853-----valaki erre fontos kössz
  • Nagyi2pac
    LOOL!
    Egész jó!
  • Rudee
    Nem lehet.
  • duka10
    azt nem tudjátok hogy letöltött verzióval lehet neten keresztül játszani????
    mert egyik ismerősöm azt mondta hogy ugy tudja hogy lehet
    ha tudjátok és tényleg lehetségess segítsetek köszi előre is
  • Rudee
    1. kísérlet

• Liszi
    visszaolvasás rulz, megoldottam. :)
  • Liszi
    feltelepítettem a játékot, feltettem az 1.1.0 és az 1.2.0 -ás patchot, feltettem sorba az eddigi gamingaccesses patchokat, miután ezekkel végeztem nem indul a játék. kilép.. próbálom windows 95ös futtatással akkor pedig azt irja ki h gyenge a kárytám.. vlki?
  • duka10
    hali
    valaki segítsen pls
    amikor játékost akarok igazolni (pl.C.Ronaldo) fizetek érte 60000-et elindul a nyíl és nem áll meg nálam ha megis áll adok neki 5000 fizetést mégse jön el
    pedig a 3-dik évembe vok és eddig mindent megnyertem ha cserélni akarom és akkor is adok érte 60000 uygse jön el de ez így van egy csomo játékosnál valaki segítsen kössz
  • Nagyi2pac
    Nem kell aggódni, nem kell semmit se kiszedned majd meglátod!
  • Breki33
    hát a magyar nb1 kompletten az

minek ilyet belerakni?

győzöm majd kiszedni
  • Nagyi2pac
    Valami baj van?
  • Breki33
    jajj de miért?
  • Nagyi2pac
    Köszi!
    Igen teljes NB1-et akarunk és kéne a segítség mezkészítésben!!

Ezt mindenképpen nézd meg, egy kis segítség a mezkészítéshez
    http://files.filefront.com/Kit+templates+PES+2009rar/;12818095;/fileinfo.html
  • Rudee
    No itt egy. Nem a legszebb, de template esetében nem is az a lényeg, hanem hogy lásd minek hol a helye.

Ha lesz teljes NB1, akkor 1-2 mezt be tudok vállani, hogy hamarabbb meglegyen. Úgyis rég csináltam már
  • Rudee
    Többet nem találtam sajnos, általában a mezkészítők saját maguknak megcsinálják márkánként a templatekat és nem teszik közzé.
    Szlovénia, Szerbia és Dél-Korea idegenbeli meze viszont majdnem tiszta fehér.
    3-4 mezből össze lehet rakni egy tök üreset, később csinálok ha gondolod, csak befejezem a FIFA adatbázis szerkesztését, már a végén járok.
  • Breki33
    Great news about the GamingAccess Community Patch Update 2.4 that we will be releasing in a few days!

a) Thanks to FCH we were able to remove the Shiny Grass from stadiums! Check out the Stamford Bridge screenshot! So we will be also adding a new stadium to the game : Emirates Stadium and a new version of Allianz Arena.

b) More new faces added to the patch ( including Mystiq latest pack )

c) Kits for new National Teams ( Angola, Mali, Morocco, Bolivia, Venezuela, Honduras) and we have added also Trinidad and Tobago.

d) UEFA CL Kits for Arsenal and Chelsea ! Check out the screenshots.

e) We are working on PES Stats Database. We are not sure if we will include the new stats in this update ( there is a lot of work to do ) or we will include them in update 2.5.

Happy New Year from the Gamingaccess Team !
    More news coming soon!
  • Nagyi2pac
    Köszi, esetleg ha találnál még akkor lécci rakd ki!