81526
-
óó ez nagyon zsír:D feltöltöd? -
a speedtest egyszerűen nem tudja megmérni a feltöltésem......
és van amelyik fórumba írni sem tudok -
sőt még a bannert sem tudom átírni -
hm ilyet még nem tapasztaltam
letöltésem rendben van, de feltölteni nem tudom semmit, még egy 23 kbytos képet sem -
Nagyi2pac #55879 ###--------------2009---------------###
BUÉK MINEDNKINEK!!!
###--------------2009---------------###
-
Rudee #55878 Patchekben és option fileokban gazdag, gólokban nem szűkölködő, PES-sel teli boldog Új Évet mindenkinek -
tumpi #55877 köszönöm szépen, megpróbálom majd. És külön köszönöm hogy ilyen részletesen leírtad. Egyel jövök ;) -
Liszi #55876 a telepítési sorrend pedig sokszor le lett írva:
1. feltelepíted a játékot (szűzen hagyod, semmi crack semmi patch)
2. 1.1-es patch telepítése
3. 1.2-es patch telepítése
4. GamingAccess patchok telepítése
5. 1.2-es crack
/ én így csináltam, tökéletesen működik /
(ha a telepítések után a játék nem indul el, csak az a fekete ablak jelenik meg majd az is kilép, akkor ki kell kapcsolnod az Ati Tray Tools-t, már ha használsz ilyet!) -
Liszi #55875 ugyan ez volt a gondom. a hibák a következők lehetnek:
- a DVD5-ös verziót haszálod, vagy esetleg a torrent oldalakon ismertté vált magyar telepítővel ellátott, lényegesen kisebb ISO fájlt. (ez a kettő lehet hogy egy és ugyanaz, de úgy hallottam van külföldiben is ilyen cucc)
- Crackelted a játékodat.
én úgy oldottam meg,hogy az előző verziót uninstalláltam, mappákat, mindent töröltem, és feltelepítettem a normál (7.x GB) verziót. Így működik a patch.
De az se hátrány ha megveszed a játékot :)
(sry ha ezt már tilos, csak segíteni akartam a srácnak)
-
tumpi #55874 Helló!
Múltkor már kérdeztem, de nem kaptam választ,ezért megkérdem újra.
Valamiért nem megy fel a hivatalos patch a játékra. Mert a windows telepítője nem tud telepíteni mert nincs meg a szükséges frissítés.
Jó pár oldalt olvastam de nem találtam itt megoldás, aki tudj légyszi írja le mi a hiba. Köszi -
-
-
Estére jó bulizást a továbbiakban pedig egy Sikeres Boldog Új Évet kívánok mindenkinek !
-
-
Olasz gólhangok
-
Ahhoz olyan csapat kéne -
Nagyi2pac #55867 Először inkább a Fradit a játékba! 
Különben simán megoldható!
-
Nagyi2pac #55866 pl.:
-
Rudee #55865 Fradit a BLbe
-
Nagyi2pac #55864 Tök király ezentúl bármelyik bajnokságot eltudom tüntetni a játékból, bármelyik bajnoksághoz csapatot tudok adni és törölni, és a BL módhoz is hozzá tudom adni az összes eddigi hiányzó csapatot...! 
-
Nagyi2pac #55863 Nagyon jó! Így tovább! 
-
Rudee #55862 Minimális finomítás kell már csak 
-
Rudee #55861 Én nem játszom olyan módban, ahol igazolgatni is kell. -
duka10 #55860 #55853-----valaki erre fontos kössz
-
Nagyi2pac #55859 LOOL!
Egész jó!
-
Rudee #55858 Nem lehet. -
duka10 #55857 azt nem tudjátok hogy letöltött verzióval lehet neten keresztül játszani????
mert egyik ismerősöm azt mondta hogy ugy tudja hogy lehet
ha tudjátok és tényleg lehetségess segítsetek köszi előre is -
Rudee #55856 1. kísérlet 
-
Liszi #55855 visszaolvasás rulz, megoldottam. :) -
Liszi #55854 feltelepítettem a játékot, feltettem az 1.1.0 és az 1.2.0 -ás patchot, feltettem sorba az eddigi gamingaccesses patchokat, miután ezekkel végeztem nem indul a játék. kilép.. próbálom windows 95ös futtatással akkor pedig azt irja ki h gyenge a kárytám.. vlki? -
duka10 #55853 hali
valaki segítsen pls
amikor játékost akarok igazolni (pl.C.Ronaldo) fizetek érte 60000-et elindul a nyíl és nem áll meg nálam ha megis áll adok neki 5000 fizetést mégse jön el
pedig a 3-dik évembe vok és eddig mindent megnyertem ha cserélni akarom és akkor is adok érte 60000 uygse jön el de ez így van egy csomo játékosnál valaki segítsen kössz
-
Nagyi2pac #55852 Nem kell aggódni, nem kell semmit se kiszedned majd meglátod!
-
hát a magyar nb1 kompletten az
minek ilyet belerakni?
győzöm majd kiszedni -
Nagyi2pac #55850 Valami baj van?
-
jajj de miért? -
Nagyi2pac #55848 Köszi!
Igen teljes NB1-et akarunk és kéne a segítség mezkészítésben!!
Ezt mindenképpen nézd meg, egy kis segítség a mezkészítéshez
http://files.filefront.com/Kit+templates+PES+2009rar/;12818095;/fileinfo.html -
Rudee #55847 No itt egy. Nem a legszebb, de template esetében nem is az a lényeg, hanem hogy lásd minek hol a helye.
Ha lesz teljes NB1, akkor 1-2 mezt be tudok vállani, hogy hamarabbb meglegyen. Úgyis rég csináltam már
-
Rudee #55846 Többet nem találtam sajnos, általában a mezkészítők saját maguknak megcsinálják márkánként a templatekat és nem teszik közzé.
Szlovénia, Szerbia és Dél-Korea idegenbeli meze viszont majdnem tiszta fehér.
3-4 mezből össze lehet rakni egy tök üreset, később csinálok ha gondolod, csak befejezem a FIFA adatbázis szerkesztését, már a végén járok. -
Great news about the GamingAccess Community Patch Update 2.4 that we will be releasing in a few days!
a) Thanks to FCH we were able to remove the Shiny Grass from stadiums! Check out the Stamford Bridge screenshot! So we will be also adding a new stadium to the game : Emirates Stadium and a new version of Allianz Arena.
b) More new faces added to the patch ( including Mystiq latest pack )
c) Kits for new National Teams ( Angola, Mali, Morocco, Bolivia, Venezuela, Honduras) and we have added also Trinidad and Tobago.
d) UEFA CL Kits for Arsenal and Chelsea ! Check out the screenshots.
e) We are working on PES Stats Database. We are not sure if we will include the new stats in this update ( there is a lot of work to do ) or we will include them in update 2.5.
Happy New Year from the Gamingaccess Team !
More news coming soon!
-
Nagyi2pac #55844 Köszi, esetleg ha találnál még akkor lécci rakd ki!