81526
-
Egy olyat nézz meg ami monitoron korábban teljesen sötétnek tűnt, pl amit mutattam korábban
és ha mentesz el képet azt látod amit a monitoron?
Ha én mentek képet akkor nem azt látom ahogy az lcd-n van hanem ahogy a monitoron. -
Nagyi2pac #56002 

-
Nagyi2pac #56001 Akkor azt is átrakod... 
Bár előnézeti képeket pillanatok alatt lehet csinálni! -
Nagyi2pac #56000 Én most váltottam a napokban TV-tuneres LCD monitorra, és picit a gyep színekkel bajban vagyok mert teljesen mások a színek! Eddig TV-ként használtam, már kb. 1,5 hónapja megvan..
-
Na ő kritizálta az én San Siro-m
Itt meg a ronda kinézeten kívül látható a kapufánál is, hogy csúszik a vizszintes csíkozás és a függőleges is tök összevissza van
-
ha meg nem raksz bele stadionokat nehéz lesz bepakolni mert elölnézeti kép is kell pl -
Énis így gondoltam, de csak lcd-n nézve
monitoron visszanézve az eredeti képeket jó nagy a különbség és ezek már zavarják az izlésem
pl csíkok elcsúszása sötétebb részek mindenhol ugyanolyan stb. -
Nagyi2pac #55996 Jó mind1, no problem! 
Tavaly még valamennyire énis belemélyültem a gyepekbe de idén igazából gyepekre nem akarok időt pazarolni! Ahol tetszik nekem az általad készített gyep azt berakom, ahol meg nem vagy nincs készítve hozzá ott meg marad az alap, az se olyan rossz! -
Nagyi2pac #55995 Én kb. annyit tudnék hozzá tenni hogy az "ist finde" azt jelenti hogy nem találta, bár ezt is az angolból kiindúlva mondom úgyhogy...
-
Nagyi2pac #55994 Oké! 
A GA-s Emirates? Majd megnézem hátha..
A Shiny-t az alap stadionoknál nem lehet vhogy halványítani egy kicsit?
----------
Sztem inkább majd a stadionokat pakold bele úgy egyszerűbb!
-
Na akkor még egyszer.
Azt a gyepet még akkor csináltam amikor nem tudtam rendesen megnyitni a bint-t tehát csak a turftextura színét tudtam módosítani
Így természetesen a pattern nemis módosítottam.
Amiket készítettem vékonyabb csíkos és a szélesebb csíkos ami pontosan illeszkedik az az új stadionokhoz jó másik stadionokhoz újra kéne kezdeni az kb 4-5 órás munka és azért mert neked nem tetszik az új Allianz nem fogom a régit megcsinálni újra ennyi melóval mert szerintem tök felesleges meló lenne.
Deha kell elmondom hogy kell, de rohadt időigényes lesz -
Nagyi2pac #55992 Ja... -
Nagyi2pac #55991 Kár hogy nem az alap Allianz.. 
Megnéztem a "régebbi" Allianz-os gyepedet, de ott nem illeszkedtek a csíkok a vonalakhoz, vagy azt se az alaphoz csináltad azért..?
Ha azt az alaphoz csináltad akkor ki tudnád javítani a csíkokat hogy vonalig érjenek?
Illetve jó lenne ilyen sűrű csíkozás az alap Allianz-hoz!
Ilyesmi #55948 meg jó lenne pl. Wembley-be!
-
senkise tud jól németül?
fontos lenne megtusni, hogy hogy rakják be darabolódás nélkül -
Nálam így van
-
Attól hogy a jobb analóggal is tudsz irányítani attól még az a cselgomb, énis tudok mindkettővel és bellal is cselezni
A másik nem tudom miért van ha a d-padot cseréled a jobb analóggal egyértelmű hogy a bal analóg nem változik -
a zöld, vagyis az iránygombok nem alapból a csel, hanem sima irányító az is -
ja majd az alapokhoz is fogok de a community patchban lévőket szeretném először kijavítani mert zavarnak.
Amúgy a Siny bug kivételével nincs sok hiba bennük az Emirates sztem pl kifejezetten jó.
Stadionok nélkül csak kiszedek belőle dolgokat -
igen, ennél ha így kicserélem, a jobb analóg is az irányítás lesz, a bal iránygombok pedig a manuál passz -
ezt nem én csináltam hanem a német csávó
akihez lenne egykét szavam
ilyeneket ír rólam
"SAN SIRO ist finde ich nicht gut geworden, da der Schatten schlecht, bzw. garnicht angezeigt wird. SANTIAGO BERNABEU ist ganz gut, nur ist der Schatten auf der rechten Spielfeldseite extrem dunkel, es scheint so als wäre er schwarz.
Die anderen sind gut geworden^^ "
Ami ha jól értem nagyjából azt jelenti, hogy San Siro-ban nem jó az árnyék (mivel írtam, hogy kiszedtem)
Bernabeu meg szerinte túl sötét
Hát pont nem az én verzióm volt az én direkt világosítottam ezen az EPT Team-osok csinálták meg így -
Nagyi2pac #55983 Nemrossz, de középen halványítsd azt a sötét foltot illetve a "Vucinic" fölötti pontokat vedd ki, nemtom mi akar az lenni!
-
Nagyi2pac #55982 Az sztem nem újdonság hogy én nem vagyok oda a rossz* minőségű, hibás stadionokért! Tavaly se raktam be egyet se!
Az alap stadionok sokkal jobbak nem éri meg ilyenekkel lecserélni ááá...
Csinálj gyepeket az alap stadionokhoz! Úgy tudom az összeset még nem fejezted be!
Te tudod! Te bajod!

Bár úgyis megnézed majd...
-
Allianz pictures
-
Ilyen sárosan
-
Naszép ezért dolgozok én ennyit?
De stadionok nélkül énse nézem meg a patched :-) -
http://képfeltoltes.hu/081030/56648678settings_www.képfeltoltes.hu_.jpg
é=e
Ennél szájbarágósabban nem tudom -
Nagyi2pac #55977 Nem rakok be stadionokat...így nem is tudom hogy milyen! A sűrű csíkozású az nagyon tetszik így képről! -
valaki nem tudja, hogy kell a jobb alsó analógra tenni a cselgombot mint rég? (már kérdeztem, de akkor nem jött össze) -
Nemis mondtad, hogy tetszik az Anfield ! -
ja csak nemtudom, hogy rakja be
valószinű új stadion bin-be készítette -
Nagyi2pac #55973 Érdekes, de nem rossz!
-
Ez a Fretz féle
csak nem értem, hogy tudják berakni
-
Mondjuk engem ez érdekelne igazán
-
már megvan
http://www.pesforum.de/pes-2009-stadien/57662-rasen-turf-2.html -
na megvan ezt le tudná valaki pontosan fordítani?
Hmm, hab ja den gleichen Rasen importiert Patros. Eventuell nochmal probieren und darauf achten, dass das Bild im .PNG Format ist, die Auflösung 2048x2048 besitzt und du vor dem Bearbeiten des Rasens die unnamed_21.bin aus dem Zaunflaggenpatch öffnest.
Dann sollte es gehen !
FCH
In Dubio Pro Colonia
Abgegebene Danke: 302
Erhielt 2,673 Danke für 668 Beiträge
--------------------------------------------------------------------------------
Wenn Probleme dann Bild als .bmp importieren, da keine Transparent dadrin ist, ist es völlig Latte ob .png o. .bmp Letzteres dürfte gehen
-
Nagyi2pac #55968 Beszélj fretz-el!
-
Ezt keresném
ennyit tudok róla
"maybe you could add something for rainy weather. I saw it in fretz's stadium and someone from pesforum did it, too. I mean the puddles. Here you can see: http://www.abload.de/img/turfpreviewsansiro26fn.jpg " -
refo #55966 Sziasztok!Karácsonyra megkaptam a PES2009-et. Van egy olyan problémám, hogy online játékban a kapus-kirúgás/szöglet/és szabadrúgásnál a lövéskor csak áll a kép, majd hirtelen, mint a gyorsított felvétel elindul, a labdát követni sem lehet, majd visszaáll. A játék többi része normális, nincs lag, részemről a kapcs. "zöld"-en világít az ellen "sárga" általában. 1.1 és 1.2 patch fent van, tűzfal/router kiikatatva... Tud valaki ebben segíteni? Mi lehet a gond?
-
Na másodszorra felrakta
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=35769&no_cj_c=1 -
Igazából itt a csel iletve a testcsel a szép, csak nem tudom az ekkorában hogy látszik