81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Shevchenko
    Ténleg igazad van,de nekem valamiért gólnál késik 1 másodpercet az örömünnep,nemtudod mitöl van ez?
  • laca70
    Hogy csinálod, hogy laposan lövi meg?

• Breki33
    külön játékot csinál külön mentésekkel
    amiket át lehet persze másolni
  • Kmarha
    és aki felrakja a 2.5 fullt, az kezdheti újra a legend módot, vagy simán folytathatja? vagy ne kérdezzek hülyeséget és olvassam el a readmet? :DDD
  • Breki33
    igen az olasz ez

dehogy volt pár mega egy csomó adx volt benne

sztem te kevered a Juve chant-al
  • Breki33
    És akinek fent van a 2.4-es és csak frissiteni szeretne 2.5-ra minek szedje le az egészet és telepítse újra?

Ezenkívül pl nálam ugye 7-8 stadionjavítás van ha rárakom a 2.5-ös update-t ezeket nem írja felül viszonbt ha újra kezdem ezeket is cseréli alap verziókra
  • Shevchenko
    ez lenne az? goal celebration italian language part 1 of 2,mert ez 90 mb,amit meg te raktál fel multgor az meg csak pár mega volt.
  • Shevchenko
    Én is a Community Patch 2.5 full-t letöltöttem hogy ne vacakoljak vele annyit,sokkal célszerübb azt letölteni.
  • Shevchenko
    Köszi
  • tobias88
    tudom, csak hát vizsgaidőszak van
  • Breki33
    amúgy ez a pc-n szebb a fifa mint a pes állítású gyerek
    aki úgy mondott vélemény a játékról, hogy utánna megkérdezte, hogy kell ebben cselezni
  • Breki33
    Abban ilyen a közönség?

amúgy annyi hogy a cv09-es könyvtár -ból a stadionokat áthelyezed P
  • Breki33
    nem tehetem mivel méretben a megengedett határán van
    de máskor méretezd már át pont emiatt volt most balhém egy okoskával egy másik fórumon

http://prohardver.hu/tema/pes_09/hsz_601-650.html
  • tobias88
    ez most a gamingacces patch, lusta voltam átpakolni
  • tobias88
    akkor töröld légyszi
  • Breki33
    Ezeket a felére simán átméretezheznéd így bazi nagyok és még úgyis látszana.

MOndjuk így meg látszik, hogy én hiába készitek rendes Allianzt Nagyi2Pac meg szebb közönséget P
  • tobias88
    csakhogy ne 1 ilyen gól legyen, ami a sorfal alatt megy el

Ezt kicsit elrontották szerintem, mert így a legkönnyebb 23 méterig gólt szerezni!
  • tobias88
    2 gól a nagy egymás elleni csatákból koliban:

• Breki33
    És ezeket a patcheket sose rá telepítsétek vmire (kivéve az update-k)
    hanem mostani-t átnevezni és új könyvtárba rakni az újat.
  • Breki33
    esetleg az arcokat vagy a mezeket próbáld meg kiszedni és úgy megnézni jó-e.
    Vagy ugyanezt a mecset kipróbálni friendly-ben és ha nem jó akkor egyik vagy másik csapatot kicserélve, ha így sem jó más stadiont megnézve.

Nekem is van hasonló, de nekem akkor lép ki a játék ha automatikusan akar mecset betölteni.

Érdekes módon kipróbáltam ugyanazt a meccset az Olimpicoban este az tökéletesen megy, bl mecs is jó szval nem tudom mi lehet.
  • Breki33
    Mivel az update-t előbb adták ki mint most a teljest logikusan.

Gondolom azért, hogy aki esetleg újra akarja rakni ne kelljen egyesével sorban felrakosgatni az update-ket.

Viszont akinek a 2.4 van elég felraknia az update-t
  • Breki33
    Itt is fent vannak a gólhangok

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?author_name=Fieldrider
  • Laca1985
    Sziasztok!

Remellem tud valaki segiteni, a kovetkezo a problemam...
    Felraktam a Gamingaccess Community Patch 2.5 full verziot, es elkezdtem a legenda modot....2. evem felenel vagyok neki is alltam par meccset jatszani, de valamiert a Hoffenheim elleni hazai meccsemen mindig kilep a windowsba a jatek hibauzi nelkul....Mar vagy 5 szor probaltam, de mindig a masodik felidoben kivag a jatekbol....Valami otlet valakinek?

Koszi!
  • Terminátor14
    Talán hogy akinek a 2.4 megvolt már, annak ne kelljen újra leszedni az egészet, csak az update-et?
  • Shevchenko
    Érdekelne engem ez az olasz gólhang,de nekem nemjön be a link
  • Shevchenko
    Köszönöm a kielégítő választ,csak azt nemértem minek adtak ki 1 Gamingaccess Community Patch 2.5 update verziót,ha van Gamingaccess Community Patch 2.5 full Version.
  • Gnome
    én nem Breki vagyok de azért válaszolok...a Full version magyarul azt jelenti, h telljes verzió..ergo az eddigi összes fejlesztés, frissítés bennevan...ha az lenne odaírva, hogy "update" akkor sem ijednél meg, hisz az update magyarul frissítést jelent, azaz egy előző verzióból, újabb verzióba való frissítést(updatelést) jelent, így ha esetedben nincs feltelepítve a 2.4 akkor jó, ha a "Full Version" változatot telepíted...majd, ha kijön a 2.6 akkor már elég lesz a legújab "Update" verziója a GCpatchnek...remélem mindent megértettél, gondolom azért tetted föl ezt a kérdést mivel nemtudsz angolul.
  • Shevchenko
    Breki Gamingaccess Community Patch 2.5 - Full Version ez 1 komlett Patch,vagy kell hozzá ugyan ugy a 2.0, 2.1, 2.2, 2.3 és a 2.4?
  • Breki33
    Elértem az ötven meccset a community patch-el

• Breki33
    Russian Invasion OF with Ultimate Gameplay for PES2009 v.09.01.10

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=36176
  • Nagyi2pac
    Ezek a képek alapján sok újdonság nincs benn, de a patch-et nem próbáltam!
  • Breki33
    és grafikailag?
  • Breki33
    nem a system setting coursor settingsben állítottál el vmit?

gondolom egy játékost tudsz irányítani
    legegyszerűbben a settings ideiglenes kitörlésével tudod alapra rakni de ekkor a többi beállítás is alapra vált
  • Nagyi2pac
    Én megnéztem az Evo patch OF-ját, és annyi nekem elég is volt, töröltem!

Viszont a februári Evo update-re kiváncsi leszek!
  • IgH
    Remélem jó helyre teszem fel a kérdést: szinte megjelenés óta megvan az új PES,nem is volt vele semmi baj. Aztán hirtelen jelentkezett az,h meccsindításnál bejön egy plusz képernyő,ahol játékosokat tudok kiválasztani,akiket vmilyen körrel megjelöl a gép,és utána nem tudom őket normálisan irányítani csak a mozgásuk. Nem tudom,h milyen játékbeli fícsör ez,de szeretném kikapcsolni.
  • Breki33
    ilyen oldalról

• Breki33
    engem inkább az érdekelne, hogy miben tartják egyesek konkrétan jobbnak mert azért mert vki ezt mondja nem biztos, hogy jobb egyik vagy másik
  • Breki33
    Elbeszélünk egymás melett

Ezt a képet pont azért készítettem az evo-web-re hogy mutassam, hogy körben nem szép illetve hogy így tetszik-e

akkor rögtön megnéztem csak körben csak egy 128*128-as mintát rak ki
    ezt még akkor elkezdet módosítgatni, hátha szebb lesz

csak nem volt időm ide ezt beirogatni ezért csak azt a képet szúrtam be ide

egyenlóre szallagokat raktam be ide is, de oldalt nem annyira tökéletes

• duka10
    csá
    szerintetek érdemes letölteni at Evolution patchet?
    mert én a GP patchet használom! De tavaly a pes 2008-hoz csak az Evo patch meg a Pac-Patch volt fent és kiakarom próbálni az idei evo patchet de nem tom hogy érdemes-e !
    valaki mondja meg hogy melyik jobb a GP patch vagy az EVO köszi
  • RemX
    Szia Horesz!

Én is feltettem, minden rendben is ment átmásoltam az option file-t is de pl a csapatnevek nem változtak... minden más bekerült....