81526
-
Ja elfelejtettem mondani, hogy a csehek megkerestek, hogy a patchükben szerepeljek a munkáimmal, tehát abban jó gyepek lesznek P
Egyébként kész van a Velodrome stadion is de itt úgyse érdekel senkit ezért nem linkeltem ki külön....... -
Ez a program a főkönyvtárba (ahol a pes2009.exe van) kicsomagolva nálam az exe-re kattintva nem csinál semmit
És mások is ezt írják
"The launcher extract his data, but nothing is launched. If i launch peslauncher manually, it do absolutly nothing. Something wrong ?"
Nálatok jól működik? -
bajnokságról nem tudok, de szívesen csatlakoznék én is ha lenne ... -
megbeszélhetjük, én az új netemmel "zöld" vagyok mindig a mostani profilom 30 meccs 28 győzelem 1 döntetlen 1 vereség ( amióta van megfelelő sávszélem hozzá nincs lag és jönnek az eredmények is ) segítek amiben tudok, úgy is szívesen játszanék magyarok ellen ( eddig 2-3 magyarral játszok csak rendszeresen ) -
Ez még egy korábbi gól
-
bár így kicsinyírva majdnem 0-0-nak látszik 6-0 helyett P
Ezt a pes logot kénr még kiszedni a sarokból vhogy -
Na az új Celtic stadionavatón szinte minden bejött P
Szebbnél szebb gólokkal
-
rakd fel a hamachi-t
Pes_Hungary szoba
jelszó ugyanaz
és olvasd vissza amit ezzel kapcsolatban a múltkor leírtam
vagy próbáld ki ezt a progit nekem ma ajánlották
http://uploading.com/files/DGZ5L7GD/PesmagazineLauncher2009.rar.html -
attilla84 #56597 Sziasztok!!!
Szeretnek keresni olyan jatekosokat akik online-n jatszananak,es akik altal megtanulnam az online mod titkait mert en most nem reg kezdtem...
Es szeretnek indulni valamijen bajnoksagban ha eggyaltalan letezik ilyen,es esetleg ha tudtok ilyent akkor szertnem ha meghivnatok!!!
A netem az "zold" is meg "sarga" legtobbszor!!! -
csak cserélni tudsz -
jolesy #56595 Most lehet hogy bugyuta kérdést teszek föl, de sajnos ezt a pes-t még nem nagyon ismerem...lehet kitserverrel stadionokat berakni mint annó a pes6-ba, vagy csak a meglévőket lehet kicserélni? -
az elkészített stadionok gyepei viszont cserélhetőek mivel ott az árnyék nem a gyep textúrán van -
de lehet
kivéve olyan eredeti stadionoknál ahol bent hagytam az árnyékot
mivel még mindig nem tudom hogy lehet úgy textúrát berakni hogy ne vagdossa szét
Ezért kérdeztem meg itt is mert ő vhogy berakta, de csesznek válaszolni......
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=52077 -
Nagyi2pac #56592 Breki a gyepeidet nem lehet más stadionban használni csak ahhoz amelyikhez készítetted az árnyékok miatt, ugye? Vagy az árnyékot maga a bin tartalmazza és nem a kép? -
legalább kiderült, hogy nem egyedi eset -
jolesy #56590 Köszönöm szépen a segítséget, ezzel ugyanis már meg is oldottad, a Tray Tools volt a ludas. -
New UltraPlayable Option File for PES2009 (for GA Community Patch v. 2.6) by ZhekoN (EGOeast)
posted under PES 2009 Option Files by PatchaMan Let me introduce you an option file for a GA Community Patch, which on my opinion is very interesting,.
Following option is developed for 10-15 minutes match-time. It combines both realism and playability. I recommend trying it at least to determine which gameplay do you prefer: default or more playable and realistic.
This is a release version, and only slight corrections are possible in future, in case bugs will be discovered.
Features included:
- body tackling now looks more realistic;
- tackling plastics are more realistic (leg is exposed, but run-over bug is not 100% corrected);
- ball is not tied to the leg (it concerns real ball behavior while sprinting, vectors while turning, and certain accidents in hits, pass height; plus because of that ball is not flying low, but normally jumps on the field);
- easier to hit through the GK, if he skips the corner;
- increased number of falls(without 11-meters penalty) (I tried to reduce auto tackles);
- defenders behave adequate to their positions, they not always run to the middle filed, provoking a counter-attack;
- pass speed and accuracy are lower;
- hit strength is lower due to lower agility in order to help GK;
- manipulations with some skills give an opportunity for a good pass-maker to give a nice pass-through, which was not allowed in a top-level before;
- considerably lowered the bug with a ricochet from GK;
- the diversity of goals and game moments is now wider, which is very important. Goals, dangerous situations in the penalty area, ricochets, etc are now more different;
- GK jumps are more realistic; bug with GK running out in the field is minimized.
http://uploading.com/files/KF8RJAA3/ZhekoN%20v.2.4%20for%20GA%202.6.rar.html -
Egész jó labdapack
http://uploading.com/files/LGN4IIWE/Ballpack_19_by_Drankast.rar.html -
Sokan kérdeznek olyanokat priviben amiket már leírtam itt.
Nekik ajánlom ezt a linket ami összefoglalja a lehetséges hibaüzeneteket és megoldási javaslatokat
http://pes-patch.blogspot.com/2009/02/faq-for-goalserver2009-by-masterz.html -
ezt ennyi infóból nem lehet megállapítani
pl configot nemis írtál
nálam pl ati-nál az ati tray tools csinál ilyet -
jolesy #56585 Arra már rájöttem h valami a kitserverrel nem stimmel mert ha leszedem az exéröl akkor megy.... -
jolesy #56584 Szép estét!
Lenne egy kérdésem...fölraktam a játékot, a szűz játékra az első hivatalos pecset, majd a másikat és így rá a GA Community Patch 2.5-t, ám mikor indítanám el az asztalra kidobott ikont, bejön egy fekete kép majd visszadob az asztalra (ha a sima pes2009 exe-t indítom is ugyanez van). Ez miért lehet? -
-
Velodrome Afternoon
And Celtic Rainy
-
OF Update 3 GA 2.6 SerieA + Premier League transfers
new SerieA transfers,Premier League newest
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=37342 -
Nagyi2pac #56580 Köszi! -
-
Nagyi2pac #56578 Breki tudnál egy "friss" képet adni a Juve-ban játszó Marchisio-ról? Igazából a mostani hajára lennék kiváncsi. -
-
Celtic Stadion kb ilyen lesz a szélét amennyire lehet javítva és korrekt csíkozást megcsinálva
-
Nagyi2pac #56575 Ha az 1.20-asra gondolsz akkor igen! -
1.02 az uccsó patch? -
Nagyi2pac #56573 Ha eddig se kellett nálad betölteni és működtek nálad a patch-ek akkor csak annyi kell hogy felteszed ezt a kettőt és kész, meg természetesen előtte a hivatalos patch-eket ha még nincenek fent! -
Köszi a választ.Még annyi hogy nem kell semmit editben betölteni csak felteszem ezt a kettőt és kész? -
Nagyi2pac #56571 Szedd le a "Gamingaccess Community Patch 2.5 - Full Version"-t és a "GamingAccess Community Patch Update 2.5 >> 2.6"-ot innen és akkor fullos lesz az egész! -
Köszi szépen még egy kérdésem lenne.Ha csak a legújabbat szedem le és teszem fel az elég?Vagy az előtte lévőket is le kell szednem és feltenni? -
duka10 #56569 én személy szerint a GP patchet használomés megvok vele elégedve
inne le tod szedni az összeset
és csak telepíteni kell
van egy másik is az Evolution Patch idén azt nem próbáltam de ha kell azt inne tod leszedni -
Szaisztok.Azt szeretném kérdezni hogy van e olyan átfogó patch vagy valami ami nagyon kicsinosítja a játékot és ha van honnan lehet leszedni hogy hogy kell feltenni? -
punkers #56567 Sziasztok!
Olyan problémám van h a játékban ugrál a kamera néha aztán a labda eltűnik és egy láthatatlan labdával kell játszanom, a játékosok elhaggyák a labdát nemtudják levenni stb... más is tapasztalt már ilyet? -
Fraps jelenleg 2.98-as verziónál jár ...