81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    Olimpico-t írtam P

ilyen

Villa Marie Stadium
    Bristol Mary Stadium
    Mohamed Lewis Stadium

ket nem akarok javítani helyette vannak rendes stadionok

Stade Louis II
    Stade de France

mintha lenne

• Pethy23
    Köszi!
  • Nagyi2pac
    A sima Olimpico-t hagytad ki, meg asszem az Allianz-t!
    Pár régebbi gyep-re ráférne egy pici javítás/frissítés!:D

Ezek közül még néhány stadionnak csinálhatnál gyepet:

Stade Louis II
    Villa Marie Stadium
    Bristol Mary Stadium
    Mohamed Lewis Stadium
    Konami Stadium
    Stockholm Arena(Råsunda Stadium)
    Antlion Colosseum (El Monumental)
    Estádio José de Alvalade
    Stade de France
    Wembley Stadium

• Breki33
    minden jobb helyen kint vannak

pl

http://pes2008editing.blogspot.com/search/label/PES%202009%20Turf

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?author_name=Frenkie

És a külföldi fórumaimon

http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=51350&page=16
    http://www.soccergaming.com/forums/showthread.php?p=2610426#post2610426
  • Breki33
    keveset?

kapásbol

Olipco Di Torino
    Olimpico
    Nou Camp
    Bernabeu
    San Siro

Ezenkívül korábbról Da Luiz Ajax stadium

Egypárat biztos kihagytam
  • Nagyi2pac
    Tudom, csak keveset!
    Olyan lenne jó ahol bent marad az eredeti stadion árnyék, csak nemtom hogy az mennyire lenne az sötét 4:3-ban..!
    Mondjuk nekem mindegy lenne én (most már) 16:10-ben játszok, csak mivel patch-et csinálok így figyelnem kéne a 4:3-as emberkékre is!
  • Pethy23
    Most én is alap stadionokkal tolom, 1.3 miatt. Esetleg Breki betudnád linkelni az alap stadionokhoz készített gyep csomagjaidat?
  • Breki33
    már csináltam

sőt most is kérésre a dragaot készítettem csak közbejött az 1.3
  • Nagyi2pac
    Breki alap stadionokhoz mikor fogsz gyepeket csinálni?
  • Breki33
    szval nem kéne erről az arrogáns fickóról itt állítani, hogy milyen normális és még én vagyok a hibás

kb 8-10 embernek elmagyaráztam már hamachi-n dolgokat és érdekes mások képesek voltak normálisan reagálni

• Breki33
    ja amúgy arra írta hogy nagy flegmán benyögte, hogy amig én stadionokat rakok be ő játszik

de tök gúnyos hangvételben
    erre mutattam a gif-es topikot hogy azért szoktam játszani erre elkezdte őcsárólni a góljaim

ja meg momdtam neki, hogy egy játéknál számít a grafika is meg a hanghatások nagyon sokat hozzátesznek a hatáshoz és egy nőn se az a fontos csak hogy .........

• Breki33
    na tisztázzunk pár dolgot

1. Leírtam az elejét
    #56868-ben előtte hülyeségekkel nyagatott amit már ezerszer leírtam
    de azért válaszolgattam neki amíg el nem kezdte a hülyeségeit írni, hogy elég stadion van a játékban meg hogy én grafika megszálott vagyok

aztán meg hogy én iskolás vagyok és ezért ráérek ő meg persze

2. pes5 és pes6-os balhék KIIR miatt voltak úgyhogy nem tudom minek keversz bele ő tudtommal mindenkivel összeveszett szinte így

ja és mond meg a haverodnak, hogy jó nagy bunkó és alap dolgokkal illene tisztában lennie mielőtt leszól vkit
    kicsit többet tettem ezért a játékért mint ő
  • abi89
    segiiiitsetekkk
  • eZo
    asszem ha legközelebb játszok vele lesz miről beszélni :D
    most bezzeg nincs fent skype-n :(

• eZo
    érdekes nagyon nyugodt és normális ember, sokszor játszok ellene pes6 óta, azért megnézném azt is,hogy mire írta ezt: #56871

nekem valahogy ez nem illik bele a képbe, még ha 7-0ra verem el akkor se ilyen... tényleg 28éves, és közgazdász, szóval még is stimmel :) ...ezt váltod ki belőle :)

mondjuk nem ő az első aki hasonlóan reagál le téged, emlékezz vissza micsoda balhék voltak itt pes5 és pes6 idején, szóval te sem vagy éppen egyszerű eset, pedig már tényleg nem vagy "serdülő" :D

• Breki33
    na az ilyen agyatlan barmoktól tudok kiakadni

bejön segítséget kér aztán még neki áll feljebb és elkezd sértegetni
  • Breki33
    ez az ember nem normális P

[20:04:29] >> 1. nem a mennyiség, hanem a minőség a lényeg, és nem mindenki iskolás , hogy hazamegy és játszik, én már túlvagyok az egyetemen is, és a meló mellett nincs annyi időm mint nektek sulisoknak 2. ha nem is vagy serdülő, de agyilag kb még ott tartasz, ha egy nőről egyből a lyuk nagysága és a külső jut eszedbe, itt ha helyes hasonlat az agy lett volna te iq betyár.. amúgy ezek a gép elllen lőt gólok, szóval én erre nem lennék büszke annyira
    [20:05:50] >> én egyébként 28éves vagyok aki egy egyetem után egy jólfizetett cégnél építi a karrierét és szereti a focit, te viszont aki még a korát is szégyeli, és a góljaival vág fel... egy nagy 0 lehetsz !
  • Breki33
    Hector
  • Breki33
    HeCton nevezetű az egyén...........
  • Breki33
    Hm vannak értelmes emberek

egy kis idézet

19:31:01] << ez a második szaba
    [19:31:10] << mert az első full tele volt
    [19:31:33] << de az 1.3-as patch felrakása óta bizonytalan a helyzet
    [19:32:03] >> milyen első szoba ? és miért bizonytalan ?
    [19:32:23] << atyaisten honnan jöttél?
    [19:32:33] >> mert ?
    [19:32:37] << pes_hungary és pes_hungary1
    [19:32:58] << az 1.3-assal nem működik a kitserver
    [19:33:27] >> kinek kell kitserver ? nekem nem hiányzik... konzolra sincs...
    [19:34:00] << pl nekem
    [19:34:08] >> az online játékosok ugy sem használják
    [19:34:13] << nélküle nincsenek bent a stasdionjaim
    [19:34:22] << dehogynem
    [19:34:26] >> van a játékba elég
    [19:34:36] << dehogy van elég
    [19:34:40] << és azis milyen
    [19:35:32] >> miért, szerintem tökéletes.. ja hogy te ilyen grafika megszállott vagy.. nekem a játékélmény kell az meg a körítéstől független
    [19:36:08] << tökéletes lol
    [19:36:24] << nem én nem megszálott vagyok hanem patch készítő
    [19:36:43] >> ugyan az :) a patcheket csinálja csak a konami
    [19:36:49] << és a játékélményhez nagyban hozzájön a grafika és a hangok
    [19:37:07] << ááááá bocsi de tök hülyeségeket beszélsz
    [19:37:15] << csak egy példa
    [19:37:18] << http://s11.directupload.net/images/081223/wca25rvq.gif
    [19:38:04] >> te tényleg serdülő vagy még :) te beszélsz hülyeséget, egy trabantot ha feldíszítsz se lesz merci, a motor a lényeg nem a külcsín
  • abi89
    hello....nekem gondom akadt a pesmagazinnal, miert van az h nem enged be a 'network'-nal? routerrel kapom anetet, es a hevrommal , akivel akartam jaccani 1 routerrol kapjuk a netet. ez volna baj? valami otlet??
  • Breki33
    host megy 5.200.163.226
  • Breki33
    ha valaki akar jönni online hamachi-ra jöjjön most
  • eZo
    fifa
    ( egér + bill. )
  • newc22
    Szasztok! tudtok olyan foci játékot pcre amivel ketten is lehet játszani joypad nékül? (Billentyűzeten?) Előre is köszi a helpet!!!!
  • eZo
    igen már vágom :)

1x ki is próbáltam és asszem az unassist az amikor még el is lövi helyetted, gyakorlatilag egy 2vs1 meccset játszhatsz úgy hogy a társad a cpu, ez nagyon komoly és nem csak online működik, kipróbáltam gép ellen is, ha nem váltasz arra az emberre aki a labdás akkor nem te irányítod, hanem csinálja magától... fut, passzol, lő...stb
  • billdm
    nem a taktika beállításról beszélek az persze,hogy manual..én a KONTROLL beállításról írtam!
    tudod..assist..unassist...
    Azért van,hogy a gép annyiszor beavatkozik,mert nincs olyan,hogy manual!!

Amit én nem is értem miért vettek ki.

Az azért szörnyű olyan embereknek elvették a kedvét akik évek óta nyomják neten...:(
  • eZo
    nem, a töredéke a meccseim száma a pes6-oshoz képest van, hogy heti 1-2 :) automata nem tom milyen lehet, mert én mindig is manual-on játszottam, mivel csak így tudom érvényesíteni a taktikát, különben a gép játszana :)

a lapok engem annyira nem fenyegetnek, mivel nem becsúszással szerelek az esetek 95%-ában, amúgy minden szempontból korrekt a jellemzésed...

sajnos ez van, de legalább a pes6 szerverek megmaradtak volna ...
    egy-egy gyenge pillanatomba azért eszembejut, hogy ki kellene próbálni a fifa 09-et online, de valahogy a házisonka után nem kell a tesco-s májkrém :)

amúgy valaki aki nem részrehajló leírhatná, hogy milyen a fifa 09, mert amit én próbáltam néhány meccs alatt az nem fogott meg, valahogy kevés volt a sok pes után ... lehet csak bennem van a hiba ...
  • billdm
    Itt nem is a lag volt a fő probléma,hiszen az ha lehet ilyet mondani,aránylag elfogadható volt

Maga a játékmenet!

Az meg egyenesen elképesztő számomra online van AUTOMATA kontroll beállítás..irányításnál!!
    Kiváncsi vagyok akkor mi van ha arra állítod...egyáltalán kell kontroller a játékhoz..?... :)
    Elképesztő,de komolyan!

A szabadrúgásoknál amit írtam azoknál azt hittem nem jól látok :)
    Látványosan néztek ki a játékosok egy kupacban a 16 os sarkánál

Nem tudom elképzelni,hogy te is lilára játszod magad ilyen szerveren..
    A lapok szórásáról nem beszélve,de mindezt úgy nem is vagy az eset közelében,mivel a gép önállósítja magát,és oda rúg
    Tényleg érdekelne a konami mit akart ezzel a fél automata,full automata irányítással?!

Ez tényleg elképesztő élmény volt tegnap számomra!
  • eZo
    mondjuk egyes vélemények szerint nem is a sávszél a fontos, hanem a két játékos közötti ping érték
    speedtest.net-en ha nézem nekem a mostani kapcsolatommal 6-10 közötti, ami nagyon jó, de ugye egy konkrét játékban az ellenfélől függően ez változik
  • eZo
    nem írtad milyen sávszélességű nettel játszottál

amit írtál az jogos, de tapasztalatom szerint amióta 25/5 Mbites a netem nincs ilyen probléma
    sajnos amig 8mbit-em volt ezek a dolgok napi szinten előfordultak amit leírtál, kivéve az első 1-2 héten mert akkor minden tökéletes volt ( pedig nem is volt még patch a játékra )

de az vicc, hogy egy online játéknak ilyen sávszélre legyen szüksége amikor pl. egy fifa 1-2mbiten is simán lag mentes
  • Breki33
    Ezért jobb ahivatalos japcsi szervereket kikerülve Hamachi-n játszani.

Én kb 20-30 meccset játszottam abból a többség főleg Savariaval játszottak teljesen jók voltak szinte nemis volt lag.
    SEmmi ilyet nem tapasztaltam hálisten.

Egy 4 megás kapcsolatos sráccal is kipróbáltam ott volt kisebb lag, de attól még játszható volt, csak az eléggé zavart.
  • Breki33
    Az 1.3-as hivatalos patchre
  • Breki33
    egy tipp

arra a mecsre kapcsold ki a kitservert játszd le aztán újra kapcsold visza

de érdemes megkeresni a hiba okát erről korábban írtam már részletesen
  • klinsmann
    billdm: igazad van szégyen,lehetetlen az online game, én is meguntam
  • Hegeace
    Hali mindenkinek! Olyan programot keresnék amivel kicsit lehet babrálni a master league mentés-t. Félre értést elkerülve nem a saját csapatom szeretném babrálni csak nem bírok lejátszani 1 meccset mert mindig kilép és szerintem az ellenfélnél van a hiba és ezen szeretnék segíteni. Válaszokat, megoldásokat előre is köszönöm :)
  • tobias88
    Breki, ez melyik patchre vonatkozik?

"Nagyon kemény lett így a játék, sokkal nehezebb gólt lőni egy az egyben megküzdeni a labdáért, ilyeneket kell lőnőm, hogy nyerjem a meccseket P"
  • billdm
    Nos volt szerencsém kipróbálni egy barátom jóvoltából a szervert..eredetin.

EZ EZ ÉVTIZED VICCE!!!

A KÉT KEZÉT TÖRNÉM EL AKI EZT A HULLADÉKOT ÍGY KIADTA!
    jaaa ez az 1.3 -as patch után..mi lehetett előtte???

HA A 2008 RA AZT ÍRTAM XAR EZ MINŐSÍTHETETLEN!!!!!!

Az,hogy LAG AZ NEM JÓ SZÓ...ZÖLD EMBER ELLEN FULL ÉLVEZHETETLEN
    A labda ha kapus kirúgja ott marad az 5-ÖS ÖN
    Aztán megy érte a birkózás...aztán a kapus lenyúl és felveszi kézbe

Ezt olyan emberrel akivel nem volt lag!!
    Nekem bármit mondhatnak ezután a pes 09 szégyen!
    Vannak akik itt offline játszogatnak,de ez max arra jó..bohóckodni
    Egyszerűen nem térek magamhoz...ez rosszabb volt online mint a 08 !!!

Az sem véletlen a szerveren összesen kb 400 an voltak..vajon miért...
    A 6 os szerver amíg be nem zárt utolsó napon is kb 600 ember tolta
    Ez meg a legfrissebb rész...no komment

Sajnálom,hogy nem fotóztam le de pld szabadrúgásnál a sorfalon kívül MINDENKI egy kupacban a 16 os sarkánál
    ez groteszk

Szerelni szinte lehetetlen,lapokat úgy osztják mint a cukorkát
    Lehet most páran azt írják erre náluk ilyen nincs,meg hamachin nincs ilyen..de könyörgöm...ez a játék offline,és online részből áll
    az online része 2. éve hihetetlen

Arról nem is szólva nem mintha az érdekelne,de a legend mode..amit annyira harangoztak...elképzelem milyen lehet..4 ember össze vissza
    akadva ..borzasztó

Az biztos ezt mindenkinek látnia kéne online...mit alakított a konami ismét!

és én majdnem megvettem a héten.....(:

Először is köszi a segítséget!

Nekem sikerült megoldanom a problémát, viszont az egyik ismerősömnek, nem, hiába rakta fel a tanusítványt ahogy kell, stb...

ezt írja ki: "the game id, or the game id password is incorrect"

Most ezzel mit csináljak/csináljunk?
  • szandu
    Nem tudom hogy kell betenni a patchet,a játékba elolvastam a PES HUNGARYN de úgy se tom . ezér kéne a segítsék.