81526
-
Balázs 17 #57170 hi, ha beakarok lépni onlinre, kiválasztom szobát és aztírja ki hogy próbálkozáis idő lejárt vagy vmi hasonló -
Hunor1 #57169 Hi.
..Most biztos lekarmolja magát néhány ember , de azért megkérdezem:
A profi-módban melyik gombbal kell kérni a labdát a csapattárstól?(gamepadddal játszanék..ha tudnék)
+ Van-e olyan gomb amivel beindulna(sprintelne)egy vagy két emberem miközben vezetem a labdát( így mutatván magukat hogy passzolni, indítani tudjam őket)
Bocsi de én még nagyon új vagyok a Pes-ben..
thx -
kösz,az evo-web címe sehogy se akart eszembe jutni -
PES 2010 at E3 - Xavier will be there!
The Electronic Entertainment Expo, better known as E3, is a major event in the gaming calender. Held at the L.A. Convention Centre, due to it’s U.S. origin football (soccer) games rarely get a showing. The consensus tends to be that Gamscom (previously Leipzig) is the best time to show them.
The E3 takes place in L.A. from 2nd of June to 4th of June.
According to various net roumors we will see the first PES 2010 video footage there. It would make sense as that would be 2 month earlier than in 2008 (first 2009 trailer was released on August 1st), while the first image this year was released 2 month earlier than last year (April 2009/ June 2008)
Xavier will be there and he will bring us all the info live from E3 about Pro Evolution Soccer 2010!!!!! -
http://forums.evo-web.co.uk/forumdisplay.php?f=207
Illetve ajánlom magamat bár ez nem friss mert a PEs6-ot régen letöröltem
http://hosted.filefront.com/Frenkie1 -
létezik, már többször volt szó róla -
Balázs 17 #57164 hi, nem eredeti játékhoz létezik már vmi online progi? -
valaki tud olyan oldalt,vagy fórumot ahol viszonylag friss letöltések vannak a pes6-hoz? -
érdekes ezt más is írta korábban még 2008-nál akkor én direkt teszteltem de 8-10 meccsenként kaptam lapot
inkább onlineban a 11-es kapás ilyen miatt jelentkezett nálam -
Már le is jött, megtaláltam.
Adok még pár esélyt a játéknak, megnézem ezt az oktató anyagot is, valamit biztos segít, sőt a youtubos kis bemutató is már segített.
Már csak azt kéne kitalálni, hogy hogyan gátoljam meg a csapattársaim idióta automata becsúszásait, melyek rendszerint lappal(piros), illetve büntetővel végződnek. -
szintén kilinkeltem korábban azt hiszem torrentről de pár bemutató oldal ingyenes volt azokat is felraktam akkor ide -
Ez a coaching dvd honnan szerezhető be?Ilyen nagyobb volumenű metéria?Gondolom akkor torrenten fent van, utána nézek. -
szerintem meg az eddig megjelent legjobb foci remek gameplay-al és sokan anélkül dumálnak pl védekezésről, hogy megnéznék a coaching DVD erre vonatkozó részét
De ízlések és pofonok:) -
oks, hát ízlések és pofonok:)
nekem ez a sok idegesítő apró gameplay bug hazavágja az egész élményt.ezek mellett mit sem ér a tényleg jó grafika illetve körítés. -
én nem csalódtam, csak az online részben -
Nem olvastam a topikot, mivel kb 1 hónapja lett meg az új konfigom.Ezen simán fut a játék maxon, de nagyot csalódtam ebben a 2009ben:(.
Azért köszi a segítséget! -
mondjuk replay logo nélkül használható, de arra vagyok a legbüszkébb -
akkor nem olvastál figyelmesen
le volt írva
hol jártál te eddig? -
4:3 igen -
én azt használom a másikat nem ismerem azt hiszem Nagy2Pac monta korábban, hogy nem érdemes feltenni -
4:3-asban játszol?
Le volt írva korábban, hogy a sport1-es scoreboard replay része csak 16:9-ben jó -
Ja igen és a stadinok szerintem alapok, "csak" az evo path van rajta a játékon.A communitit nem próbáltam, érdemes inkább azt használni? -
Igazából a scoreboard_153 nevű bint átneveztem unnamedre, és úgy másoltam be.Mert amúgy nem írja felül.Ezek után a játék mindig kilépett, ha ismételni akart egy helyzetet vagy valamilyen szitut.
Pontosan hogyan kéne importálni a kijelzőket?Összes többi bint felülírtam, csak sztem ez az átnevezéses dolog betett neki. -
Köszi! -
ja közben megvan a kép, hogy azt honnan szedtem már nem tudom, de aztis kilinkeltem anno -
Nekem Sport1-es kijelző van az tökéletesen működik nálam 16:9-ben
Korábban felraktam ide is nem tudom arról van-e szó
#57107-ben nem látok képet
Alap stadionokhoz kell fűpack vagy pl a community patchez?
Márcsak a mérete miatt is érdemes stadiononként felrakni meghát én pl igyekeztem mindegyik stadionba egymástól különböző gyepeket rakni.
És a Babis féle gyepeket is érdemes kipróbálni
-
Uff!
Feltudná nekem tölteni valaki azokat a bineket, amelyek a hosszabítás kiírását, a gólszerzés után kiírt eredményt, a szabadrúgáskor kiírt információkat, a sérülésnél kiírt "now recieving treatment" stb... tartalmazzák?Vagy jöhet tőlem egy másik kijelző pack is, csak meggajdult a játék amióta sikeresen elb@sztam a sport1 kijelzővel, mivel alaposan elszúrtam.Emellett egy négyzetrácsos mintájú hálót keresnék, olyat mint amilyen az #57107-ben van.Globális, minden stadiont átfogó fű pack van a játékhoz?Vagy külön külön kell bepakolni őket a stadionokhoz?
Köszi!:) -
Hunor1 #57143 Thx Rudee, majd megnézem! :_)
-
Rudee #57142 Game graphic studio. -
Hunor1 #57141 Hello.
Tud valaki olyan editort a pes 2009 hez amiben lehet a címereket kicserélni(mondjuk az eredetire)
Föltettem ugyan a premier ligás peccset , de sajna a címerek maradtak a fantázia logók..Ezért gondoltam hogy talán lehetne valamilyen editorral kijavítani
Kössz -
Rudee #57140 Danke :) -
Rudee-nek boldog szülinapot ! -
-
-
Igen Patros kérdezte ezt az én fórumomban is meg láttam, hogy kérdezte a németeknél is, de igazából nem válaszolták neki meg.
Ezt meg még magyarul is nehéz elmagyarázni nemhogy angolul vagy németül ezt megkérdezni
Volt egy srác aki az evo web-en egy új fórumban kirakott egy így berakot gyepet ami körkörös volt.
Körbeudvaroltam great work meg hasonló aztán megkérdeztem hogy rakja be de válaszra sem méltatott.
Az a fura, hogy ez csak engem érdekel. -
Nagyi2pac #57135 Oké, ha találok vmit ezzel kapcsolatban akkor szólok!
Egy tipp:
Ugye Baris (nem Babis
), oldala ahol készíti, kirakja a gyepeit:
http://www.pesforum.de/pes-2009-stadien/59307-rasenpatch-baris.html
Baris oldalát ahogy elnézem látogatja Patros46 is, aki ugye evo-web-en is járkál. Sztem írhatnál Patros46-nak evo-web-en egy üzenetet hogy kérdezze meg Baris-tól a technikát!
De sztem akár PATe.Arminia-nak is írhatsz, ő is rendszeres látogató evo-web-en és a pesforum.de-n is, hátha éppen jó barátságban vannak Baris-al, mivel mindketten németek! -
ha valamit nem fogalmazol meg érthetően és egyértelműen akkor jóhogy rákérdezünk -
Hunor1 #57133 @Breki
Milyen betöltés?
Egy konkrét mecs betöltődése?
Az max egy perc de sztem kevesebb "
ez volt a válasz a litániámra... A betöltés persze hogy a játék betöltése . Az volt a problémám hogy a kitserverrel berakott nagyméretű patchokat nagyon hosszú ideig töltötte be.(fekete képernyő ,bal alsóban a kiscsillagok, a konami logó előtt.Azt hittem valamit nem jól raktam fel, ezért újrainstalláltamaz egészet stb.Végül tök véletlen rájöttem hogy nálam ha a windowed módra állítom a játék futását akkor fél perc alatt betölt..
Azt mondjuk nem tudtam hogy a Liga.cup- ra kell menni hogy valódi bajnokságot játszak.
EZ volt egy segítség, nem a visszakérdezés
THX -
Szívesen, ha bármit látsz erről a berakásról az érdekelne, ha tudnám hogy lehet úgy berakni sokkal szebb gyepeket tudnék 16-os szögletzászlós koszolódással mintákkal. -
Lehet bajnokságot játszani énis játszok pl olasz bajnokságot, csak akkor nem ML kell hanem az alább leírt dolog