81526
-
Nah kész a letöltés már csak fel k el telepíteni a játékot és feltenni a Patchet. Majd jelzek. -
icemankimi #57449 ezt honnan lehet leszedni? -
Tomy Lee #57448 #57416-tól vissza #57411-es hozzászólásig olvasd el.Nekem volt ilyen gondom.. -
???? -
ok -
az enyém a replay animáció miatt csak 16-9-eshez jó
azt meg hogy melyik az benne már fejből nem tudnám elmondani
de egyébként mindegyik füves fórumomban kint a link és ittis kilinkeltem korábban -
Persze, bár én se használnék pl kijelzőt mivel játszok más meccseket is:)
Azt a sport1 kijelződet belinkelhetnéd, mert nekem csak az espn verzió van meg és az nem passzol egy sport1-es betöltő képernyőhöz:) -
Ez csak egy példa volt, hogy ne a saját Sport1-es kijelzőmet mondjam mindig :-)
De viszont igazad van csak ez fordítva is igaz énse szívesen használnék angol kijelzőt olasz bajnoki mecsekhez. -
Igen pl ez szerintem is jobb csak tudod nem mindenki szeret az olasz bajnokság kijelzőjével játszani angol meccseket! -
A #57377 -es kép alapján igen.
teljesen eltérőek a színek a betűtípus és a nagyság
de ez tavaly is így volt a patchedben vmiért kijelzősben te ezeket szereted
Szerintem pl egy ilyen sokkal szebb
-
Na felraktam a patchet
a menü meg ilyenek jók,de a csapatok logói úgy ahogy van szarok,Mersyside REd és társai,Bundesliga logó alatt kinézetre hollnad csapatok,REal meze valami Racing Santanderé...
What is dö problem? -
Nagyi2pac #57439 Teljesen elüt?? Ez érdekes... na de mind1 nem is fontos! -
leírtam mi a gond vele
bal oldal teljesen elüt a jobb oldaltól szerintem nem illik hozzá - a kép alapján
maga a bal oldal nem tetszik grafikailag
de ugye ez szubjektív akinek megfelel használja
-
Tomy Lee #57437 Szerintem is profibb mint bármelyik másik.Én sem értem mi a gond vele... -
Így van, pl az added time meg hasonló apróságok nagyon jól mutatnak -
Nagyi2pac #57435 Ezt alakítottam át!
-
Nagyi2pac #57434 Nem értem mi bajotok a kijelzővel...hetekig dolgoztam rajta amíg mind az xx elemét át tudtam szerkeszteni... 
Különben ez a kijelző 100-szor különb mint az összes többi, nem feltétlenül a grafikára gondolok, hanem hogy sokkal összetettebb mint az alap kijelzők!
-
Ez nem néz ki rosszul :)
-
Nem látszódnak a képek.
De szerintem ennél a korábbi ESPN-es amiból a Sport1-est készítettem jobb és megy is a Sport1 logohóz
Már azt hittem csak nekem nem tetszik ez a patchban lévő scoreboard -
-
ha javasolhatok egy szép Scoreboard-ot :
ESPN HD Glass Edition by mod@y
Download link -
Igen, nagyon jó lett köszönet a készítőnek !

2 dolog azért igen zavaró nekem:
az egyik a scoreboard, véleményem szerint közel se az a színvonal, mint a patch többi eleme !
a másik meg az adatbázisba vannak megelőlegezett átigazolások, ami picit zavaró pl. Drenthe a Fiorentinában, mikor még csak az esetleges kölcsönszerződésről folyó tárgyalások is csiga tempóval haladnak ez ügyben a valóságban
Ezeket leszámítva igen korrektül összerakott cucc még 1x gratulálok hozzá, sok munka lehetett vele ! -
Tomy Lee #57428 Nagyon Király:) -
mi ez a pörgés :) ?
ja, hogy új pac patch :)
...meglesem :) -
Nagyi2pac #57426 Ha valakinek fel vannak telepítve a hivatalos patch-ek 1.2-ig és az 1.2-es frissítés is le van töltve és nem akarja felrakni a többi hivatalos patch-et annak itt egy FIX az 1.2-es patch-hez:
http://www.filefront.com/14031215/PP%20OF%201.2.rar
Másold be a Dokumentumok\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save mappába! -
lehet ezért -
Tomy Lee #57424 Mert már fel volt frissítve nálad a játék,játékon belül.
Szerintem azért nem.. -
Érdekes nekem az elején csak azt kérdezte hogy mi legyen a profilom neve, nem volt olyan hogy yes vagy no :O -
Tomy Lee #57422
-
Nagyi2pac #57421 persze..csak kell hozzá crack! -
Nagyi2pac #57420 Igen az tény hogy ez a patch minőségibb darab mit a GA patch..
Az igaz hogy jobb lenne ha csapatnevek lennének kiírva csak hogy azokat a logók helyére kéne berakni és az úgy már szar..
Pl. bajnokságba vagy valahol ahol a kisebbik logókat (64x64) mutatja a játék ott a csapatnevek lennének kirakva + mellette még egyszer a csapat neve szerepelne.. -
Hivatalos patchek mennek tört játékkal is? :D -
Nagyi2pac #57418 Nem a címerek cserélődtek fel hanem a csapatok! 
Na mind1! Mivel a yes-re mentél utána kapásból elmenti, az az option fájl már nem lesz használható! A PP MAIN part2 mappából ismét másold a save mappát a Dokumentumok\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009 mappába, indítsd el a játékot amikor kiírja a szöveget menj a NO-ra, utána bemész az EDIT menübe, rámész a LOAD-ra és YES, aztán a SAVE-ra és YES! És így már jó lesz! -
Tomy Lee #57417 Áhh,letöröltem.Már a képek alapján is igényesebb tied.Füvek is nagyon szépek,szurkolók,mezek,csukák,menü minden.
Kijelzővel is ki vagyok békülve ott csak annyi,hogy jobb lenne kiírva a csapat nevek,nem címer.
Szóval azt már le is töröltem,ga -t.. -
Tomy Lee #57416 Ez lesz a gond csak most meg yes-re nyomtam mikor ujraindult a játék,lol
Most ilyenkor mivan mert éppen már a címerek is felcserélődtek így:D
Reinstall és mikor kérdezi ott akkor "no" opció? -
Tomy Lee #57415 Na azt a játékon belüli frissitést nem csináltam meg,gyorsan megnézem -
Nagyi2pac #57414 Különben a Gamingaccess patch-et, ha a PAC-PATCH telepítése miatt törölted le akkor fölösleges volt... a GA patch az külön játékot csinál így nem zavart volna be a PAC-PATCH-be! -
Nagyi2pac #57413 Laca1985:
---------
Próbáld meg másik 1.2-es crack-el!
zsolt515:
---------
Mást nem kell letölteni, az a lényeg hogy le legyen töltve mind a 2 "part" aztán mehet a telepítés!
Tomy Lee:
---------
Hivatalos patch-ek telepítve vannak, le van töltve a frissítés, és sikerült installálni a PAC-server-t?
Illetve sikerült betölteni az option fájlt (nézd meg pl. Diego Milito az Inter-be van e)?
-
Tomy Lee #57412 Szeretnék gyors választ sry mert este jönnek haverék Pes-re és letöröltem a precizen beállított Gamingacces-es patch-et..
Ha az arcok nem is de a mez így necces játszani -
Tomy Lee #57411 Nagyi2pac,össze vissza vannak az arcok,mezek a játékban.
Mi lehet a baj?Parma-s mez Inter helyett meg ilyenek...