81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• zsolt515
    Nah kész a letöltés már csak fel k el telepíteni a játékot és feltenni a Patchet. Majd jelzek.
  • icemankimi
    ezt honnan lehet leszedni?
  • Tomy Lee
    #57416-tól vissza #57411-es hozzászólásig olvasd el.Nekem volt ilyen gondom..
  • Firerock
    ????
  • Pethy23
    ok
  • Breki33
    az enyém a replay animáció miatt csak 16-9-eshez jó

azt meg hogy melyik az benne már fejből nem tudnám elmondani

de egyébként mindegyik füves fórumomban kint a link és ittis kilinkeltem korábban
  • Pethy23
    Persze, bár én se használnék pl kijelzőt mivel játszok más meccseket is:)

Azt a sport1 kijelződet belinkelhetnéd, mert nekem csak az espn verzió van meg és az nem passzol egy sport1-es betöltő képernyőhöz:)
  • Breki33
    Ez csak egy példa volt, hogy ne a saját Sport1-es kijelzőmet mondjam mindig :-)

De viszont igazad van csak ez fordítva is igaz énse szívesen használnék angol kijelzőt olasz bajnoki mecsekhez.
  • Pethy23
    Igen pl ez szerintem is jobb csak tudod nem mindenki szeret az olasz bajnokság kijelzőjével játszani angol meccseket!
  • Breki33
    A #57377 -es kép alapján igen.

teljesen eltérőek a színek a betűtípus és a nagyság
    de ez tavaly is így volt a patchedben vmiért kijelzősben te ezeket szereted

Szerintem pl egy ilyen sokkal szebb

• Firerock
    Na felraktam a patchet
    a menü meg ilyenek jók,de a csapatok logói úgy ahogy van szarok,Mersyside REd és társai,Bundesliga logó alatt kinézetre hollnad csapatok,REal meze valami Racing Santanderé...
    What is dö problem?
  • Nagyi2pac
    Teljesen elüt?? Ez érdekes... na de mind1 nem is fontos!
  • Breki33
    leírtam mi a gond vele

bal oldal teljesen elüt a jobb oldaltól szerintem nem illik hozzá - a kép alapján

maga a bal oldal nem tetszik grafikailag
    de ugye ez szubjektív akinek megfelel használja
  • Tomy Lee
    Szerintem is profibb mint bármelyik másik.Én sem értem mi a gond vele...
  • Pethy23
    Így van, pl az added time meg hasonló apróságok nagyon jól mutatnak
  • Nagyi2pac
    Ezt alakítottam át!
  • Nagyi2pac
    Nem értem mi bajotok a kijelzővel...hetekig dolgoztam rajta amíg mind az xx elemét át tudtam szerkeszteni...

Különben ez a kijelző 100-szor különb mint az összes többi, nem feltétlenül a grafikára gondolok, hanem hogy sokkal összetettebb mint az alap kijelzők!

• Breki33
    Ez nem néz ki rosszul :)

• Breki33
    Nem látszódnak a képek.

De szerintem ennél a korábbi ESPN-es amiból a Sport1-est készítettem jobb és megy is a Sport1 logohóz

Már azt hittem csak nekem nem tetszik ez a patchban lévő scoreboard
  • eZo

• eZo
    ha javasolhatok egy szép Scoreboard-ot :

ESPN HD Glass Edition by mod@y

Download link
  • eZo
    Igen, nagyon jó lett köszönet a készítőnek !

2 dolog azért igen zavaró nekem:
    az egyik a scoreboard, véleményem szerint közel se az a színvonal, mint a patch többi eleme !

a másik meg az adatbázisba vannak megelőlegezett átigazolások, ami picit zavaró pl. Drenthe a Fiorentinában, mikor még csak az esetleges kölcsönszerződésről folyó tárgyalások is csiga tempóval haladnak ez ügyben a valóságban

Ezeket leszámítva igen korrektül összerakott cucc még 1x gratulálok hozzá, sok munka lehetett vele !
  • Tomy Lee
    Nagyon Király:)
  • eZo
    mi ez a pörgés :) ?
    ja, hogy új pac patch :)
    ...meglesem :)
  • Nagyi2pac
    Ha valakinek fel vannak telepítve a hivatalos patch-ek 1.2-ig és az 1.2-es frissítés is le van töltve és nem akarja felrakni a többi hivatalos patch-et annak itt egy FIX az 1.2-es patch-hez:
    http://www.filefront.com/14031215/PP%20OF%201.2.rar

Másold be a Dokumentumok\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save mappába!
  • Pethy23
    lehet ezért
  • Tomy Lee
    Mert már fel volt frissítve nálad a játék,játékon belül.
    Szerintem azért nem..
  • Pethy23
    Érdekes nekem az elején csak azt kérdezte hogy mi legyen a profilom neve, nem volt olyan hogy yes vagy no :O
  • Tomy Lee
  • Nagyi2pac
    persze..csak kell hozzá crack!
  • Nagyi2pac
    Igen az tény hogy ez a patch minőségibb darab mit a GA patch..
    Az igaz hogy jobb lenne ha csapatnevek lennének kiírva csak hogy azokat a logók helyére kéne berakni és az úgy már szar..
    Pl. bajnokságba vagy valahol ahol a kisebbik logókat (64x64) mutatja a játék ott a csapatnevek lennének kirakva + mellette még egyszer a csapat neve szerepelne..
  • Tormiee17
    Hivatalos patchek mennek tört játékkal is? :D
  • Nagyi2pac
    Nem a címerek cserélődtek fel hanem a csapatok!

Na mind1! Mivel a yes-re mentél utána kapásból elmenti, az az option fájl már nem lesz használható! A PP MAIN part2 mappából ismét másold a save mappát a Dokumentumok\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009 mappába, indítsd el a játékot amikor kiírja a szöveget menj a NO-ra, utána bemész az EDIT menübe, rámész a LOAD-ra és YES, aztán a SAVE-ra és YES! És így már jó lesz!
  • Tomy Lee
    Áhh,letöröltem.Már a képek alapján is igényesebb tied.Füvek is nagyon szépek,szurkolók,mezek,csukák,menü minden.
    Kijelzővel is ki vagyok békülve ott csak annyi,hogy jobb lenne kiírva a csapat nevek,nem címer.
    Szóval azt már le is töröltem,ga -t..
  • Tomy Lee
    Ez lesz a gond csak most meg yes-re nyomtam mikor ujraindult a játék,lol
    Most ilyenkor mivan mert éppen már a címerek is felcserélődtek így:D
    Reinstall és mikor kérdezi ott akkor "no" opció?
  • Tomy Lee
    Na azt a játékon belüli frissitést nem csináltam meg,gyorsan megnézem
  • Nagyi2pac
    Különben a Gamingaccess patch-et, ha a PAC-PATCH telepítése miatt törölted le akkor fölösleges volt... a GA patch az külön játékot csinál így nem zavart volna be a PAC-PATCH-be!
  • Nagyi2pac
    Laca1985:
    ---------

Próbáld meg másik 1.2-es crack-el!

zsolt515:
    ---------

Mást nem kell letölteni, az a lényeg hogy le legyen töltve mind a 2 "part" aztán mehet a telepítés!

Tomy Lee:
    ---------

Hivatalos patch-ek telepítve vannak, le van töltve a frissítés, és sikerült installálni a PAC-server-t?
    Illetve sikerült betölteni az option fájlt (nézd meg pl. Diego Milito az Inter-be van e)?
  • Tomy Lee
    Szeretnék gyors választ sry mert este jönnek haverék Pes-re és letöröltem a precizen beállított Gamingacces-es patch-et..
    Ha az arcok nem is de a mez így necces játszani
  • Tomy Lee
    Nagyi2pac,össze vissza vannak az arcok,mezek a játékban.
    Mi lehet a baj?Parma-s mez Inter helyett meg ilyenek...