81526
-
Paparazzi20 #57610 De az 1.2-höz először le kell tölteni a játékban a frissítést,nem?
utána kellene továbbmeni a 1.3 és 1.4-es frissítéssel..vagy tévedek?
-
Tomy Lee #57609 1gb minimum system req.van tehát kell igen.V-synch esetleg ha nincs bepipálva akkor azért is akadhat.. -
Tomy Lee #57608 Kell még szerintem neki az 1.3 ill.1.4-es patch -
Paparazzi20 #57607 Egy másik kérdés közben,lehet kicsit fogyatékos a kérdésem,előre is elnézést érte: játék közben általában a tizenhatos környékén,de lövések után szinte mindig van egy apró megakadás a játékban,ez a memóriám hiányának tudható be?
512-vel fut a gépem,szóval erre gyanakszom,a 2009-es settingsben is csak ez nem felel meg a minimálisan ajánlott rendszerkövetelménynek..elkelne 1gigás memória? -
Paparazzi20 #57606 hali!
leszedtem a PAC-patch-t,még nem igazán játszottam a pes 2009-el,inkább a 2008-at toltam.Az instrkució szerinte frissítettem először a game-t az 1.1-es hivatalossal,aztán az 1.2-essel.Beléptem a játékba, download-ban tölteném a frissítést,de 0%,el sem indul,csak áll...áll...áll..tipp? -
duka10 #57605 Cáceres ma volt orvosin Juvénál!
De csak 1 évre megy kölcsönbe :D -
Nagyi2pac #57604 Én szurkoló hangokat még nem csináltam, pontosan nem tudom hogy kell, de nem is tervezem hogy a magyar csapatokhoz csinálok hangokat..
Különben több szurkolói hangot nem is lehet berakni a játékban mert az összes slot foglalt!
-
Nagyi2pac #57603 Nem tudom, a gigimuralla által készített hangok.. 
Különben könnyedén le tudod cserélni a Juve szurkolói hangokat arra amelyik neked jobban tetszik, mivel a cs0d.img mappában név szerint vannak a bin-ek, csak ugyanarra a névre át kell nevezned őket majd lecserélni! -
Nagyi2pac #57602 Az első PAC-PATCH javításban természetesen bent van a Juve-ban Meló, de akkor még nem volt hivatalos a mezszáma ezért a 14-esben játszik.., a jövő héten megjelenő második update-ben ezt javítani fogom!
Cáceres-ről hallottam hogy valószínűleg a Juve-ban folytatja de ezt még hivatalosan nem láttam sehol sem! Különben az első update-ben ez nincs bent mivel ez az igazolás még csak most fog megtörténni ha minden igaz! -
Nagyi2pac #57601 Köszi!
Ibra-t már az első update-ban elcseréltem Eto'o-val, ez nem újdonság!:)
Eto'o sztem az egyik ha nem a legdurvább ("csaló") játékos a pes-ben!:D -
Ja és a chant packban pontosan melyik Juve szurkolások vannak benne?
Csak mert ugye a a Socceraccesen van egy saját készítésű, azt csak jobbra cserélném. -
ebben benne van már Meló és Cáceres a Juve-ben? -
Tomy Lee #57598 Jó lett grata!!
Ám de látom Ibra itt sincs már
Bakker spanek szét fog szedni Barca+Ibra-val lol
Eto-val meg még nem is játszottam remélem jó lesz
Lucio hátul profi
-
Ja értem. -
Hajh, a kedves készítő betolt egy csomó linket minden részhez, egyiket szeded innen, másikat onnan... -
És azt hogy ha csak egyszerre egy szálat enged tölteni :) ? -
Estére berakod őket, reggelre meg is van mind. -
nem a telepítéssel van a baj,hanem a letöltéssel -
Tomy Lee #57592 Miért?Sendspace-ről teljesen jó letölteni én szeretem használni.
Torrent a borzasztó inkább én azt mondom:)
tegnap letöltöttem 3-at ma letöltök még 1 part-ot ennyi.. -
Tomy Lee #57591 Ehh,most folytatom még nem tudtam kipróbálni:S -
Nem hiszem, hogy ez így lenne, minden részletre kiterjedő leírás van a telepítéshez, a legbutább 10éves is meg tudná csinálni :) -
A chantokat még nem tettem be, de a patchet már kipróbáltam, nagyon igényes munka! 
Külön köszönet a magyar csapatokért! :) Esetleg egy-két szukolói hangot lehetne nekik is csinálni? -
amúgy nagyon minőségi a cucc,de aki nem ismeri a dolgot akkor az nem fog enniyt szopni vele szerintem...letölti a GACP-et két kattintással -
feltölthetnéd torrentre a cuccokat mert ezeket így borzalmas letölteni -
Liszi #57586 köszi a packot Nagyi, remélem hamarosan átkerül másik tárhelyre is, sendspaceről csak 65-85-el jön. -
Nagyi2pac #57585 Ja azt kifelejtettem hogy szükséges a PAC-PATCH első javítása is hozzá, mert különben keveredések lehetnek! -
Tomy Lee #57584 Én már töltöm is,thanks! -
Nagyi2pac #57583 Nem kötelező letölteni, de ajánlott!
További linkek később! -
Nagyi2pac #57582 PAC-PATCH 2009 Chantpack (szurkolói hangcsomag)
------------------------------------------------------------
gigimarulla 1.6-os hangcsomagát használtam alapul, csak csináltam néhány változtatást és pár hangok lecseréltem.
A csomag a következő csapatokhoz tartalmaz szurkolói hangokat:
Nemzeti válogatott csapatok (11 csapat)
- England, France, Germany, Italy, Netherlands, Portugal, Spain, Wales, Argentina, Brazil.
Premier League (20 csapat)
- Arsenal, Aston Villa, Birmingham City, Blackburn Rovers, Bolton Wanderers, Burnley, Chelsea, Everton, Fulham, Hull City, Liverpool FC, Manchester City, Manchester United, Portsmouth F.C., Stoke City, Sunderland, Tottenham Hotspur, West Ham United, Wigan Athletic, Wolverhampton.
Ligue 1 (6 csapat)
- Girondins de Bordeaux, Olympique Lyonnais, Olympique de Marseille, OGC Nice, Paris Saint-Germain, Stade Rennais F.C.
Serie A (20 csapat)
- Atalanta Bergamo, A.S. Bari, Bologna F.C., Cagliari Calcio, Calcio Catania, Chievo Verona, ACF Fiorentina, Genoa CFC, F.C. Internazionale, Juventus F.C., S.S. Lazio, A.S. Livorno, A.C. Milan, S.S.C. Napoli, U.S. Palermo, Parma F.C., A.S. Roma, U.C. Sampdoria, A.C. Siena, Udinese Calcio.
Bundesliga (11 csapat)
- Bayer 04 Leverkusen, FC Bayern München, Borussia Dortmund, Eintracht Frankfurt, Hamburger SV, Hannover 96, Hertha BSC Berlin, 1. FC Köln, FC Schalke 04, Werder Bremen, VfL Wolfsburg.
Primera Division (6 csapat)
- Athletic Bilbao, Atlético Madrid, FC Barcelona, Real Madrid C.F., Sevilla F.C., Valencia C.F.
Rest of the World (24 csapat)
- A.E.K. Athens F.C., AFC Ajax, AZ Alkmaar, SL Benfica, Besiktas JK, C.A. Boca Juniors, Celtic Glasgow, Corinthians, NK Dinamo Zagreb, Fenerbahçe SK, Feyenoord, Galatasaray A.S., SC Internacional, Olympiacos CFP, Panathinaikos, FC Porto, PSV Eindhoven, Rangers Football Club, River Plate, Shakhtar Donetsk, SK Slavia Praha, Spartak Moscow, Sporting CP, Zenit St. Petersburg.
Illetve van még 5 fajta különböző szurkolói hang a többi csapat részére, akiknek nincs egyedi szurkolásuk.
Letöltés (1,33 GB):
----------------------------
part1: http://www.sendspace.com/file/s758us
part2: http://www.sendspace.com/file/dskpax
part3: http://www.sendspace.com/file/vv2oma
part4: http://www.sendspace.com/file/ojkynp
Telepítés:
-----------------
Ez a hangcsomag kimondottan a PAC-PATCH-hez készült, más patch-el nem használható!
- Másold a cs0d.img mappákat a PP CHANTS part1, PP CHANTS part2, PP CHANTS part3 és PP CHANTS part4 mappákból a C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\PAC-server\img mappába!
- Másold a PP CHANTS part4 mappában található save mappát a Dokumentumok\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009 mappába! -
Nagyi2pac #57581 Nem valószínű hogy lesz boot server mivel Juce (a kitserver készítője) már réges régen abbahagyta a kitserver készítését...
De most a kínaiak nekiálltak és készítettek egy új kitserver-t, de még nagyon alap verzió! Azt írták hogy meg tudják csinálni a face és boot server-t is de már rég óta semmi hír felőlük.. -
Hi! Lehet már tudni vmit a boot serverről?? Köszi a válaszokat!! -
Tomy Lee #57579 Szuper,várom
-
Csináld meg úgy hogy csak cheat-el lehessen velük játszani :D -
Nagyi2pac #57577 Valószínűleg holnap elkészül a szurkolói hangcsomag is a PAC-PATCH-hez! -
Nagyi2pac #57576 Ezzel nagyjából én is egyetértek.. 
Különben én sem szeretem a magyar focit, nem is szoktam nézni max a válogatott meccseket, de azért vannak akik szívesen játszanak magyar csapatokkal, és azok örülnek neki meg már régóta nem volt HEP pes-hez idén sem sikerült elkészíteni ezért is gondoltam hogy berakok pár hazai csapatot is.
De még egyszer leírom ezek a csapatok teljesen "tisztán" kerültek be a játékba, semmilyen más csapatot nem írnak felül!
Attól hogy bent vannak a játékban még nem kötelező velük játszani ez csak egy ilyen kis extra. -
billdm #57575 Azért...lehet velük játszani.Nem is eredménytelenül :) -
szerezz be egy kontlorrert ezt nem bill-el kell játszani
de egyébként a settings exe-ben be lehet állítani, csak jó tudni melyik jel mit jelent -
egyszerűen szarok
tök feleslegesek bele amig ilyen szinten játszanak -
Nagyi2pac #57572 TUTORIAL FACE .BIN Become a Legend
--------------------------------------------
Download:
http://www.mandamais.com.br/download/cpkd2672009163345
- én nem tudtam letölteni, de itt a tutorial videója:
http://www.youtube.com/watch?v=sGxiTC4fwww -
savaria #57571 Persze,hogy nem! :)
Nem értek hozzá de ha nagyon muszáj megpróbálom,mert szeretnék velük játszani!