81526
-
Nagyi2pac #57770 pfff...ez igen!
Mindegy ott van még pár másik link úgyhogy nem gáz..
Azért köszi hogy szóltál!
-
Nagyi2pac #57769 Jaja, írtam neki hogy inkább sárgásabbra kéne csinálni de aztán nem nagyon foglalkozik vele, még válaszolni se tudott...
Úgy látszik neki így jó..., meg sok másik embernek is!
Igaz hogy nagyon kevés turfmaker van, de akkor is ilyen undorító, gusztustalan gyepeknek hogy lehet örülni azt nem értem...
A másik meg ki az a hülye aki azért dolgozik a gyepeken hogy így nézzenek ki...(meoshevka)
A Konami gyepek 100x különbek!
Ezek úgy néznek ki mintha csíkokban leszarták volna a pályát..bocsi a ronda kifejezésért, de ez van!:) -
Ja a rapidshares link már nem jó mert elérte a 10 letöltést ! -
Benéztem ma az evo-web-re láttam ennek a matyóskának (meoshevka) a topicját, láttam írtál bele.
Én nem írok mert igyis csak beírtam egy mirrort és kapom a priviket
hogy magyarázzam el angolul a fűberakást meg segítsek PS2 fűveket csinálni.
Ezekkel meg nincs kedvem szórakozni, de teljesen igazad van
ilyenkor jövök rá miért csinálom meg magam a gyepeket.
Különben játszhatnék ilyeneken
Amik szerintem nagyon rondák és abszolút nem élethűek
Nemis értem erre, hogy lehet írni, hogy Top quality
pl egyszer éles csík egyszer elmosódottabb
Aztán meg
Thanks to all stadium-makers (FrenkieSP, rava71, FORZAROMA...).
Hát utóbbiek kicsit nagyobb stadium makerek nálam :-) -
rendben megpróbálom -
Tiltsd le a tűzfalban a pes2009-et vagy húzd ki a netkábelt amikor játszol, és rendben lesz a dolog ! -
konami stadionba összefolyik a konami free-bwin hírdetés majd később mutatok screenshotot! -
Nagyi2pac #57763 Köszi! Pontosan mi a baj a reklámtáblákkal?
A szeptemberi Update-ban majd frissítve lesz a BL is, de most erre nem volt időm...! -
Nagyi2pac #57762 Persze minden kell mert különben nem fog működni! Alap PAC-PATCH, Update1 és Update2 (a szurkolói hangok és a gyepek nem kötelező)! -
Gratula megint jó lett:D Örülök annak is hogy szeptemberben jön még egy patch!
A reklámtábla pl konami stadionba nekem még mindig bugos:S -
a legelsőtől az utolsóig mindet célszerű felrakni? -
Nagyi2pac #57759 Helyes, és köszi!
-
nah csak a peccsed miatt újra felteszem ezt a szutykot:)
nagyon jó munkának tűnik,elismerésem -
Nagyi2pac #57757 -----------------------------
PAC-PATCH Update2
-----------------------------
Ebben az Update-ben elsősorban az adatbázis és a mezek vannak a középpontban!
A második frissítés a következőket tartalmazza:
------------------------------------------------------
- Néhány hiányzó szurkolói transzparens pótolva lett (pl. Club America, Freiburg, Wolverhampton...) és néhány új transzparens is bekerült
- Javítva lett a reklámtábla hiba
- Bekerült néhány új arc
- Igazi csapatszínek a szurkolókhoz (pl. szurkolói sálak) az összes csapathoz
- Frissítve lettek a játékosok mezszámai
- Javítva lettek a mez config-ok, sok csapatnál (mez modell,..)
- Nagy frissítéseken ment át az adatbázis, több száz új igazolás, frissített felállások (néhány csapathoz), és néhány hiányzó igazolás is pótolva lett
- És még néhány kisebb dolog javítva/frissítve lett...
- Új/frissített 2009/2010-es mezek a következő csapatokhoz:
------------------------------------------------------------------
Premier League:
- Aston Villa, Birmingham City, Blackburn Rovers, Burnley, Everton, Manchester City, Portsmouth, Stoke City, Sunderland, Wigan, Wolverhampton
Ligue 1:
- PSG, Montpellier
Serie A:
- Atalanta, AS Bari, Cagliari, Chievo, Fiorentina, Inter, Juventus, Napoli, Sampdoria, Siena, Udinese
Bundesliga:
- Bochum, Dortmund, Frankfurt, Freiburg, Hannover, Hertha BSC, Mainz, Monchengladbach, Bayern Munchen, Stuttgart
Primera Division:
- Atletic Bilbao, Getafe, Racing Santander, Real Madrid, Sevilla, Villarreal
Rest of the World (Other A + B):
- Anderlecht, Club America, Club Brugge, Fenerbahce, Panatinaikos, Standard de Liege, Red Bull Salzburg
Képek a második Update-ról:
További képek itt:
--------------------------
http://slideshow-2.nagyi2pac.imageloop.com/en/index.htm
Letöltés:
-----------------
http://www.sendspace.com/file/t8wcno
További linkek:
-----------------------
1) http://rapidshare.com/files/265926514/PP_Update2.rar.html
2) http://www.megaupload.com/?d=G756W2ZU
3) http://www.filefactory.com/file/ah053b5/n/PP_Update2_rar
4) http://www.badongo.com/file/16502391
Telepítés:
-----------------
Fel kell telepíteni az első Update-et mielőtt ezt telepíted!!
Először töröld ki a következő mappákat a PAC-server/GDB/uni mappából (ez nem kötelező csak akkor csináld meg ha pl. nem akarsz egy 08-09-es harmadik számú mezt a 09-10-es mezek közt!):
Premier League/Manchester City, Portsmouth
Bundesliga/Mainz, Dortmund
Primera Division: Villarreal
Others/Anderlecht, Salzburg
Másold a GDB és img mappákat a PP Update2 mappából a PAC-server mappába!
4 különböző verziójú adatbázist tartalmaz a második Update, válaszd ki a neked megfelelőt és másold a mappájából a PES2009_EDIT01-et a Dokumentumok\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save mappába!
"OF" ---> (Alap eset) Azoknak akik a patch-et az összes hivatalos patch-el használják, viszont a Szurkolói hangokat (Chantspack) nem!
"OF - Chantspack" ---> Azoknak akik a patch-et az összes hivatalos patch-el használják, és a Szurkolói hangokat (Chantspack) is telepítették!
"OF - 1.2" ---> Azoknak akik a patch-et az 1.2-es hivatalos patch-el használják, viszont a Szurkolói hangokat (Chantspack) nem!
"OF - 1.2 - Chantspack" ---> Azoknak akik a patch-et az 1.2-es hivatalos patch-el használják, és a Szurkolói hangokat (Chantspack) is telepítették!
A legtöbb embernek az "OF"-ot és az "OF - Chantspack"-et kell majd használnia!
Jövőbeli tervek:
-------------------------
Még egy utolsó "Finale update" fog készülni a patch-hez, ami szeptember elejére, az átigazolási időszak lezárta után várható!
-
midian #57756 A patchben szerintem benne vannak -
Szerintem nem a jobb felső sarkos a Fifa-s
Nekem pont az tetszik jobban, ha a kis képeket figyelmen kívül hagyjuk -
Tomy Lee #57754 OMG:)
Xavi helyében beperelném EA-tXD
Brr nagyon gáz. -
Nekem is ez volt az első gondolatom.
Szerintem az és a nagyképből a jobb oldali jobban tetszik bár a másik sem rossz monjuk szemből kéne nézni -
Ez xbox fifa? -
FIFA 10 looks like cartoon, PES looks a little close to reality. What do you think ?
FIFA 10 is planned to release on October 20. Blanco, Kljestan, Lampard named to cover.
PES 2010 is planned to release in 16 Oct 2009 UK / Continental Europe and 03 Nov 2009 in United States. Or November 6th, very close to last years release date of November 11th. Other sources say it will release on October 23rd for Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, PSP and PC. Although some retailers have it listed as October 2nd, which would put it day and date with PES’ biggest rival, EA Sports FIFA 10. But FIFA delayed 3 weeks now. Not 2 but October 20 for FIFA. A Wii version for PES is also coming. -
-
FIFA 10 vs PES 2010 Face Comparison Xavi
-
midian #57748 Nem az alapot indítom -
midian #57747 ezt tettem fel tegnap GCP UPDATE August 10 2009 -
megnézni manuálisan a roster dátumát, ha biztos vagy benne, hogy az adott igazolásnak szerepelnie kell benne
ugye nem az alap játékot indítottad el? -
midian #57745 Üdv
Telepítettem a GA 4.1 et előtte a többit .
Utoljára a 2.5 volt fenn ,erre tettem a többit .
De nem látok változást a játékon az igazoások terén sem,ilyenkor mit lehet tenni ? -
nem mindenkinél lehet a settingsban kikapcsolni -
köszi
-
Vsync-et kapcsold be a settings.exe-ben. -
Üdv!
Kellene egy kis segítség, feltettem a PES2009-et és hozzá a 1.4 patchet.
Időnként megjelenik egy csík a képernyőn ami fentről lefelé megy
elég idegesítő...remélem értitek:)
Mit lehet vele kezdeni?
Előre is köszi!
-
Nincs mit, mi is beleütköztünk sajnos ebbe a problémába. -
fodorpetii #57739 Köszi szépen..a gyors választ hát sajna akkor meg kell valamelyiköknek tanulni gamepaddal jatszanni:S :) -
Nem lehet egynél több billentyűzettel játszani sajnos.
Meccs közbe a beállíátsoknál nézelődjetek, ott tudjátok a kapust is manuálra tenni. Meg mikor kiválasztjátok, hogy ki melyik csapattal legyen, ott is elő lehet hozni azt a képernyőt, lent írja is, hogy melyik gombbal :)
-
fodorpetii #57737 hello, kellene egy kis segítség...a probléma az lenne hogy szeretnénk jatszanni egymás ellen és meg lehetne-e valahogy oladnni hogy két billentyüzetet külön ismerje fel...egy usbés és egy alap billentyüvel...meg lehet ezt oldanni vagy neis probalkozunk...?!
a másik dolog hogy ha a egymás ellen jatszunk miert van hogy a player 1 nem tudja irányítanni a kapust (ez elég zavaró 11esnél meg stb...)
köszi a segítséget előre is... -
A Villarreal akkor azt is bizonyította hogy öt góllal jobb a realnál kb
Amúgy én nem erről beszéltem ám......... -
Rudee #57735 Még jó, hogy el se kezdődött a szezon.
Amúgy a Villarreal valóban bizonyította, hogy nem kell sokat költeni... :) -
Nagyi2pac #57734 Még nem nagyon láttam a Levski-t játszani, de szerintem verhető ellenfél! -
Nagyi2pac #57733 Háát..igen! -
Azért van még ilyen csapat aki feneketlenül költekezik eredmény nélkül.
lásd #57701
Egyébként a debrecen a Levski-t kapta az ő stadionjuk előtt voltam mikor Szófiában voltam illetve beis mentem addig ameddig lehetett. -
Tomy Lee #57731 Hát főpróba vagy nem az de tényleg ilyen játékosállománnyal ilyen csapatok ellen ez az eredmény holt gyenge..