81526
-
Balázs 17 #57970 vagy font:) vagy mind2 :) -
Balázs 17 #57969 áááááááááh k*rva jó lesz :) euró végre, már évek óta erről álmodok hogy cseréljék már le pontrendszert, az a kép a min van edző, scout meg ezek és mellette egy pénzösszeg az tetszetős :)
gyereee mááááár :) -
Nagyi2pac #57968 Úúúristen...ha ilyen zenéje lesz akkor inkább hang nélkül játszok! 
Vagy visszarakom a 2009 zenéit.. -
Nagyi2pac #57967 PES 2010 Menu Song
-----------------------------------
PES 2010 Gameplay - Seabass Playing Live On Stage
------------------------------------------------------------------------
PES 2010 Gameplay #9 - With Sound!
----------------------------------------------------
-
Hay #57966 Oks.
További kérdésem: most jön lefelé a Reloaded verzió, kell-e - és ha igen melyiket - hozzá patch?
Breki, van Neked saját oldalad e témában? -
Nincs magyarosítás
Faq-ról tudok ha valaki az újhoz csinál egyet akkor azt majd berakom, ha nem akkor kikerül -
Hay #57964 Az megvan ('99-től az összes...), most a fiammal kipróbálnám a PES-t is... mondjuk nem gond az angol sem, de ettől függetlenül keresem a magyarítást. -
Nagyi2pac #57963 PES 2009-hez nincs magyarosítás! -
nincs és nem is lesz magyarítás ( megjegyzem szerintem tök felesleges, egyszerű ez a játék mint a fakocka )
ha magyarul szeretné focizni arra ott a fifa ! -
-
Hay #57960 Hi!
A FAQ oldal nem elérhető... amúgy a PES 2009-hez keresek magyarítást, a peshungary-n nem találtam. Valakinek egyéb ötlete? -
a szörnyű az még minősítés, de ez ránézésre minősíthetetlen -
Akkor a Pes-en fogok játszani!!!
Mert az PC-n jobb!!:D
-
ehhez képest az alapgyep is fényévekkel jobb !!!! -
Nagyi2pac #57956 Ennek hiába írnál be bármit is nem reagálna rá... -
gracias -
Emberke
#57950 -
GCPbuild41_update ez a legújabb, de kéne egy adatbázis frissítés, mert ez sem tartalmazza 
-
Mondjuk az érdekelne, hogy a mintákat hogy rakja be szétvagdosás nélkül -
Ez szörnyű legszívesebben beírnám neki, csak akkor jönnének a privik
-
SUMMERTRANSOFEDIT v140809 for GACP v4.1
Updated Features:
- BPL, Ligue 1, Serie A, Bundesliga, LFP & others club updated summer transfers (up to August 14th, 2009 - some players still missing)
- Player's team numbers fixed (most of the club teams)
list of recently updated transfer :
Mark Gonzalez ---> CSKA
Benussi ---> Livorno
Catermole ---> Sunderland
Vanden Borre ---> Portsmouth
Mancienne ---> Wolves
Stephen Hunt ---> Hull
Mineiro ---> Schalke
Didier Yah Konan ---> Hannover
Luis Garcia ---> Racing
Flavio Roma ---> Milan
C. Zanetti ---> Fiorentina
Marko Babic ---> Zaragoza
Aquilani ---> Liverpool
Bassong ---> Tottenham
Huntelaar ---> Milan
N. Dorin Goian ---> Palermo
#####################################
SUMMERTRANSOFEDIT v010809 for GACP v4.1
Features:
- BPL, Ligue 1, Serie A, Bundesliga, LFP & others club updated summer transfers (up to August 1st, 2009 - some players still missing)
- Added 2 National Team (Indonesia & Vietnam) without deleting any original GACP v4.1 teams
- Readjust playerstats from Indonesia & Vietnam (pairing it with Thailand)
- Thailand position swapped with Indonesia (it also affect the nationality, Thailand nationality now will plays in Indonesian national team)
- Swap Indonesian & Thailand Logos
#####################################
SUMMERTRANSOFEDIT v270709 for GACP v4.1
Features:
- All 2009/2010 promoted teams in each league replace the relegated ones (Birmingham, Burnley, Wolves, Boulogne, Lens, Montpellier, Bari, Livorno, Parma, Freiburg, Mainz, Nurnberg, Tenerife, Xerez & Zaragoza 100%)
- BPL, Ligue 1, Serie A, Bundesliga, LFP updated summer transfers (up to July 27th, 2009 - some players still missing)
- Added a lots of player (over 300 players) without deleting any player from the GACP database!!! (editing the unnamed_1163.bin file)
- Rearrange teams sort alphabheticaly (editing the unnamed_1166.bin file)
- Relinked kits & logos for promoted teams!!!
- Several missing players created!
http://gururupa.blogspot.com/ -
Oks, köszi.
Esetleg egy legutóbbit tudnál mutatni? -
annak több frissítése is volt már , de szerintem mostanában nincs újabb -
Az a GCP patch van fent nekem (Gaming Acces Comuunitiy talán a pontos neve, nem emlékszem?) -
az alapjátékhoz? -
Üdvözlet!
Elérhető valamilyen friss roster/adatbázis a játékhoz? (Pes2009)
Köszönöm. -
Tudom, csak épp többet vártam :D
-
Nagyi2pac #57943 Nem is azért raktam be! Ez csak egy kis érdekesség hogy Seabass játszik, tudom ilyen videóból volt már pár...
Többet mutató videókat valahol lejjebb találsz! -
Nem sokkal lettem okosabb a videó alapján :( -
Nagyi2pac #57941 Na itt a videó:
PES 2010 Gameplay: Gérard [Jeuxvideo.fr] vs Seabass Takatsuka at GamesCom 2009
Hát lehetne jobb is...
Seabass papa hogy görcsölt ott a bal oldalon!
Különben Seabass van a németekkel, Gérard meg a franciákkal! -
Egyelőre és újat...;)
Egyébként ha mást nem is, a kártyás rendszert meg a pontozós taktikát mindenképpen lehet újnak nevezni. -
Nagyi2pac #57939 Pedig vannak szembetűnő különbségek! Ez nem FIFA, ahol egyből azt reklámozzák hogy milyen új cselek vannak (amit kb. a FIFA Street-ből vettek..:D), meg hogy lehetetlennél lehetetlenebb gólokat hogy lehet rúgni...
Különben beraktam egy tucat új videót lejjebb megtalálod őket! -
hát ez ugyanolyan, mint a 2009 egyenlőre, nem látok semmi újjat szinte, cselezés, vagy fizika, vagy valami...
-
én a PCs fifákban csak a zenéket szeretem...ált. mindig leszoktam tölteni a soundtracket -
Nagyi2pac #57936 Én megmondom neked ki fog "győzni", mert teljesen egyértelmű a dolog: PC-n a PES, konzolon a FIFA! Bár ez tavaly is így volt és valószínűleg a következő x évben is így lesz! -
Kíváncsi leszek milyen lesz a PES10! Meg hogy ki fog győzni FIFA vagy Pes! Mondjuk a FIFA 06-tól-09-ig majdnem ugyan olyan sztem!!! 
-
Nagyi2pac #57934 New PES 2010 HQ Video
---------------------------------
Gamersyde have release a high-res video of France vs Germany
http://www.gamersyde.com/stream_pes_2010_gamescom_60_fps_gameplay-12499_en.html
-
Nagyi2pac #57933 Top 5 Favourite PES2010 Improvements
-----------------------------------------------------
In the past week I’ve seen PES make some serious strides at going back to its simulation roots, and here I’ll take a look at my top 5 favourite new additions in PES2010, as well as a few old friends set to return.
5. Increased Control.
360-degree control is set to feature on Playstation 3, Xbox 360 and PC-DVD versions of PES2010 using the analogue sticks on their controllers. Playstation 3 owners will also be take advantage of the PS3’s sensitive d-pad, but movement can still either be controlled via analogue or d-pad on all formats. Invisible walls surrounding a throw-in are now gone, and auto-slides/clearances seem to have vanished.
Manual keeper has also returned. Hurrah!
4. Card and Team Style systems.
Special ability cards that can either be turned on or off make for more realistically tuned player AI, such as Super-Sub or Penalty Saver. Fully adjustable Team Style sliders such as Compactness and Player Support let you fine-tune your team to a playing style that suits you and your players. From personal use, I can say that they definitely had the effect of changing my experiences, even though I wasn’t delving too deeply into the systems every match I played, but it’s great to have the option.
3. Presentation.
A lot of player faces now look spookily lifelike, menus are better, more licensed teams, fans cheer the home side and hassle the away side, the new animations that are present are looking good (especially the 90-degree turns and injuries), the lighting effects are great, commentary seems more representative of the action, overall probably the best presented PES to date.
2. Master League overhaul.
The mode now features scouts, club doctors, physical trainers, coaches, youth teams, fan clubs, integrated European tournaments, more realistic fixture generation, an 18-team D2 League, real currencies, the ability to skip games, team sponsors, personalised training, club-specific budgets and more. Master League really seems to be shaping up to be something special in this year’s instalment, and is genuinely much more fun and engaging.
1. The Playability.
Plays at a slower pace than PES2009 and therefore, in my mind, is immediately better. The game also requires me to pass the ball instead of just weaving in and out of the entire opposition team with ease. Team AI has increased, keepers cover angles better, midfielders and defenders work together in an effort to block out space. In short, it’s just a huge improvement as far as next-gen goes and I can’t wait to see the finished article.
-
Nagyi2pac #57932 Erre kiváncsi vagyok, remélem jól játszik a "Mester" és akkor végre kaphatunk egy normális gameplay videót is!:) -
Nagyi2pac #57931 SEABASS To Play PES 2010 Live At Gamescom!
--------------------------------------------------------------
The PES legend Shingo 'Seabass' Takatsuka will play PES 2010 against a human at 6PM on Gamescom, Konami just announced it!
We will be there and film the event so you can finally see how good the legend Seabass is at playing PES.
PS At the moment there are bandwith issues at the press centre so we can not upload any videos now. We will upload all remaining videos once we get home.