81526
-
midian #58090 Hu ez rengeteg editorral
GACP em van fenn azzal műxik a Pac patch? -
szerintem is jobb :) -
Nagyi2pac #58088 Mintha ebben a PES videóban jobb lenne játékosok mozgása mint az eddigi gameplay videókban...bár lehet csak képzelődöm! 
Arról szerintem nem is kell beszélni hogy melyik lesz megint az élethűbb játék PC-re mivel ég és föld a különbség... -
Nagyi2pac #58087 pl:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/aktuell/GB1/2010/wechsel/menue_transfers/index.html
Vagy rakd fel a PAC-PATCH-et, valószínűleg hétvége körül lesz egy új frissítés az összes átigazolással! -
Nagyi2pac #58086 PES 2010 Gameplay 70% Build (HD) 
----------------------------------------------
FIFA 10 PC Gameplay Trailer
------------------------------------------
-
midian #58085 Légyszi valaki segítsen hogyan lehet a nyári igazolásokat megcsinálni.
A pes editorral is próbálkoznék de nemtudom a pontos igazolásokat.
-
Nagyi2pac #58084 Ariel Santarelli, Stelios, Skunk, Tunevi stb. elhagyták a GamingAccess oldalát mivel összetűzésbe kerültek az oldal tulajdonosával, többé ők már nem fognak dolgozni a GamingAccess-es! Viszont létrehoztak egy új GamingAccess szerű oldalt amivel külön ők foglalkoznak!
Az új oldaluk címe: www.moddingway.com
-
készült, de bonyodalmas beletenni... és csak warez verzióval működik -
Hay #58082 Ahha, így már értem a "top player" megnevezés értelmét. kösz. -
maga a nehézségi fokozat. Tudod.. Van beginner, professional, top player... :D -
D4N1 #58080 Én azt szeretném kérdezni, hogy az xbox-os verzióhoz készült bármilyen patch a PES 2009hez? -
Hay #58079 Háát, ez nem segítő hozzászólás volt...
A tokot ellopták... -
cucma #58078 a DVD-tokban nem találtad meg?
-
Hay #58077 Mi az, hogy top player???
Most 2. szezon van, a magyar válogatott nem jutott tovább...
Tényleg, van valahol érthető magyar nyelvű részletes leírás e játékról? -
első évben tuti csere vagy (bármilyen jól játszol azon a 6 meccsen), aztán már kezdő, ha jól nyomod. -
Jah, engem már az első szezonban a selejtezőbe behívtak többször. Igaz az top player. :) -
*lehetne -
engem az izgatna, hogy hogyan lehtne beállítani a billentyűzetet 2. számú "kontrollernek", hogy MINDIG a gamepad maradjon az első számú -
Hay #58072 Hi újra...
Kérdésem: legkönnyebb játékmódban, egy játékost irányítva módban kezdtem "17 évesen". Rúgtam eddig kb. 30 gólt negyed szezon alatt mint magyar fiatal tehetség, itt meghívnak-e előbb-utóbb a magyar válogatottba, szóval a remek remek teljesítmény következtetében ebben a módban lehetek-e válogatott???
Ill. mikortól lehet fejleszteni az erősségeket? -
Hay #58071 Hi!
PES 2009-ben bilentyűzeten hogy lehet különböző módokon cselezni? Én csak a biciklicselt ismerem eddig... Ugyan átállítottam nekem kézreesően a billentyűkiosztást, de természetesen az alapkiosztás-variációkkal kérném a kombinációkat.
Nem kell az összes, elég lenne néhány "alapcsel", és előre is kösz.
Hay -
Nagyi2pac #58070 Lehet róla szó, de ez még odébb van nem tudom hogy még mi lesz addig meg függ az áraktól is...
No meg kedden, szerdán este vannak a meccsek ez suli közben nem valószínű hogy megvalósítható..
-
Nagyi2pac #58069 Különben a PAC-PATCH Finale Update valószínűleg jövő hétvége körül lesz kész! -
megbeszélhetnénk, hogy együtt kimegyünk :P -
Nagyi2pac #58067 Én nem vagyok biztos semmiben sem, csak tipp...fociban soha nem lehet tudni hogy mi lesz az eredmény, mindig van meglepetés! 
Hát a szeptember elején megjelenő utolsó "Finale Update"-ba tervezem hogy megcsinálom az 2009/2010-es BL-t, de még hozzá kéne adnom 4 új csapatot: Maccabi Haifa, FC Zürich, APOEL Nicosia, Unirea ami nagy meló, megint át kéne rendeznem az egész Rest of the World-öt, meg még jó néhány dolgot!
Meg kéne keresnem olyan patch-et amibe már megcsinálták ezeket a csapatokat, mert külön külön nem fogom megcsinálgatni a csapatokat az biztos...
Esetleg ha valaki tud olyan patch-et/patch-eket amikben valamelyik csapat ezek közül szerepel az please adjon linket! -
lesz PAC-Patch update a BL résztvevő csapatokkal ? -
Ne legyél biztos a Bayern továbbjutásában ...
Porto helyett Atl.Madrid
Marseille lehet beelőz a Milánnak...
B,H csoport meg vicc -
Nagyi2pac #58064 Ja, ez az előnye hogy nagy csapatokat kaptunk... -
Nagyi2pac #58063 Legerősebb csoportok sorrendben sztem:
Vannak erősebb csoportok de olyan nagyon kiemelkedő nincs, tippjeim a továbbjutásra:
A: Juventus, Bayern München
B: Manchester United, Wolfsburg
C: Real Madrid, Milan
D: Chelsea, Porto
E: Liverpool, Lyon
F: Barcelona, Inter
G: Sevilla, Stuttgart
H: Arsenal, Olympiakos
A Debrecent nagyon sajnálom, még az Európa ligás helyezés sem lesz meg nekik ilyen csapatokkal szemben, szóval valószínűleg utolsók lesznek!:(
Tommy Lee: Inter vs Barca?:D
-
Mindháromra érdemes lenne kimenni -
Nagyi2pac #58061 Bocs, OFF:
Kisorsolták a BL csoportokat:
A-csoport: Bayern München, Juventus, Bordeaux, Maccabi Haifa.
B-csoport: Manchester United, CSKA Moszkva, Besiktas, Wolfsburg.
C-csoport: Milan, Real Madrid, Marseille, FC Zürich.
D-csoport: Chelsea, Porto, Atlético Madrid, APOEL Nicosia.
E-csoport: LIVERPOOL, LYON, FIORENTINA, DEBRECEN.
F-csoport: Barcelona, Internazionale, Dinamo Kijev, Rubin Kazany.
G-csoport: Sevilla, Rangers, Stuttgart, Unirea.
H-csoport: Arsenal, AZ Alkmaar, Olympiakos, Standard Liege.
Legjobb kapus: Van Der Sar (Manchester United)
Legjobb védő: John Terry (Chelsea)
Legjobb középpályás: Xavi (Barcelona)
Legjobb támadó: Messi (Barcelona)
-
editorral a patch option file-t is meg lehet nézni, hogy benne van-e -
midian #58059 Az is igaz
-
fogod a pes editort és átpakolod... -
midian #58057 Akkor viszont a telepítéssel vannak gondjaim,mert nem láttam átigazolva pl Ronaldo t
-
"Vannak különböző hálok egy-egy stadionban?
A Jelenleg tesztelt verzióba nem voltak, tehát minden stadionban ugyan az volt, ugyan még változhat a végleges verzióba."
Editable nets, jah...
-
#57950 -
midian #58054 Melyik az? -
icemankimi #58053 Igen valójában PESFan a neve a kérdésekre válaszoló személynek. A kérdésekben főleg a Mester Liga és Bajnokok Ligájáról kérdezték, de megtudhatjuk azt is, hogy szerepet kap-e a BaL mód. Nézzük mik derültek ki az október 23-án boltokba kerülő PES 2010-ről!
Bármely bajnokság csapatával játszhatjuk az ML-t? Melyek a licencelt csapatok?
-Nem, továbbra is álnéven találhatók meg a bajnokságok, viszont megszerezte a KONAMI a Ligue 1, Serie A, Erdivisie jogait. Mind emellett 10 spanyol és 2 Angol csapat jogát ( Manchester United, Liverpool FC).
Hány csapat található a Division 2-be?
18, ezek a csapatok az Other B csapati lesznek, de akár egyedi másodosztályt is létre lehet hozni.
Az első osztályba is lehet változtatni a csapatokat?
Igen, nyugodtan. Akadály nélkül lehet cserélni akár a Liverpoolt a Celtic-re, de ugyan így van ez akkor is ha az Intert a Milannal akarjuk lecserélni.
Milyen egyéb (Other B) csapatok vannak a játékba?
Jelenleg még dolgoznak a dolgon, de eddig különböző Európai hangzású névvel bíró csapatok találhatók, például Wondengine Town, FC Nortovka.
Hány csapat található a Bajnokok Ligájába? A való életnek megfelelően van megoldva?
Igen, a Bajnokok Ligája és Európa Liga is a valóságnak megfelelően van kialakítva. Ezzel is a minőségre törekedve. Viszont nyilván való különbség, hogy a rájátszás kör nem szerepel majd a játékba.
Egy új Mester Liga szezon kezdetkor kapsz új ifjúsági csapatot ?
Nem-nem változnak a játékosok minden új játék kezdetekor. Bár egyenlőre ez a rész fejlesztés alatt áll.
Az játékosok kondija is megváltozik? (Több meccset bírnak játszani fáradás nélkül a játékosok?)
Igen, az egészet az Athletic Trainer határozza meg, ha valakinek elég magas állóképessége lesz nem kell aggódnia, hogy 3 meccs után ne bírja.
Európa Liga és Bajnokok Ligája szerepet kap a PC Verzión is ?
A Jelenlegi állás szerint helyet kap a PC verzión is, de ez még változhat.
Mikor kell kifizetni a játékosokat / klub alkalmazottakat?
Szeptember első hetében, de ha új játékost veszel januárban, akkor a fizetése felét már abban az időpontban ki kell fizetni.
Hány játékossal lehet egyszerre tárgyalni?
Úgy tűn öt játékossal lehet egy időben tárgyalni.
A Become a Legend mód ismét helyett kap a játékban?
Igen, ezt be is jelentették és jelen is van, tehát ismét a világ csúcsára törhetünk.
Lehet védő esetleg kapusként folytatni a karrierünket?
Nem, a választható pozíciók változatlanok, továbbra is marad a tavalyi kínálat.
Vannak különböző hálok egy-egy stadionban?
A Jelenleg tesztelt verzióba nem voltak, tehát minden stadionban ugyan az volt, ugyan még változhat a végleges verzióba.
A már eredetileg is a játékban helyett kapó játékosok nemzetiségét megváltoztathatjuk?
Nem, a játékosok származását nem tudjuk megváltoztatni. (PC Verzió)
Hány kártya tartozik egy-egy játékoshoz?
Minden játékoshoz 11 darab kártya tartozik.
-
ahhoz pár napja linkeltem egyet -
midian #58051 GACP hez szeretném,próbáltam már többet de nem változik pl Ronaldo igazolása