81526
-
Nagyi2pac #58170 Erre már nem nagyon lehet mit mondani, néhány emberkének kimondottan tetszik az új FIFA... 
"Áhh ez valami hihetetlen naaagy lett! olyan mozgássorozatok vannak benn, meg minden!! Eszméletlen sokat javult a gém a 09óta..egyszerűen ez áhh meg a becsúszó szerelés há milyenlett oO tiszta jó..meg a kameranézetek eszméletlenjólett Hát én már húztam is vissza gémelni nem lehet megunni..a játékélmény is nagyban jault..élvezem a meccset meg már nem robotmozgásavan az embernek ez egy nagyonjól eltalált játék..és még holvan az eredeti ennél csak jobblesz aki meg fikázza sztem az azért, mert az ő gépük nm etudka kihozni azt a grafikát, amin élvezni lehet a gémet nálam 10/10 ^.^" -
manutd #58169 pls help!!szal Xboxon hogy lehetne megoldani h legyen net??vagy ez hülyeség? -
Azt nem hinném, főleg hogy 10ezerért játékok sokaságát én nem vennék, tehát marad a törés!Egér és billentyűzetet viszont már rég lehet hozzá tenni, de hogy lehet e játszani is velük, azt nem tudom! -
Gépigényről meg annyit, hogy maxon megy nálam a pes 4XAA 1280*960 on, egy jelenlegi áron 50 ezres gépen, szóval vészesenk nem mondanám, sőt! -
manutd #58166 fúúú azta ... ez egy...áá...fifa 09 új csomagolással szar graffal...és ez a 360 fokos irányítás se igaz...ugyanúgy 8 irány...én is gondolkodom egy Boxon...csak akkor el kell adnom a PC-met és akkor nem lesz netem:S vagy boxon meglehet oldani a pécés netkapcsolatot? -
Az rendben, de a hőzöngést egy Crysisnál vagy NFS-nél (pont az EA) sem vesznek figyelembe... -
Amúgy szerintem Breki többet dolgozik a Pesen, vagy Nagyi, mint a fifások most 1 év alatt a pc-s verzión... -
Sajnos annyiban igaza van az EA-nak, hogy sokan még nem tartanok ott gépileg, hogy egy komoly nextgen játékot futtathassanak. Ha megnézed pl az új pes gépigényét, az is egy full alap gép most, de sokan már írták, hogy nekik akkor nem nagyon fog menni, vagy ezt és ezt kell venni. És hőzöngenek is páran. Nem beszélve arról, hogy itt nem csak a nyers erőről van szó, hanem arról is ,hogy xbox-ból egyetlen egy féle van, pc-ből gyakorlatilag végtelen, kis túlzással.
Szóval nehezebb is pc-re fejleszteni. -
Kár ez a fifa, mert egy lebutított xboxos verzió simán jöhetne belőle (Le se kéne butítani, mert erőforrások sok helyen már box felett járnak...) -
Steve1988 #58161 kegyetlen egy játék ez a fifa 10 :) 1 meccs elég volt belőle
egyszerűen élvezhetetlen (sajnos) :( -
icemankimi #58160 még nem olyan jók a reflexek -
icemankimi #58159 ebben az évben is megverte a pes a fifát kijelenthető. -
nekem most jön 360-ra... majd csak holnapra jön le, de már alig várom :D -
ennyi volt számomra a fifa 2010 -
manutd #58156 most jött le a fifa10 demo de azt írjátok h szar...2005 óta fifázok 2007óta pesezek...meglátjuk...30 perc és írom a véleményt^^XD:D -
Szörnyű, 1,5 meccset adtam neki... -
Nagyi2pac #58154 Nem tuti...de valamikor akkor fog megjelenni! -
Steve1988 #58153 Már meg se lepődök ezen... :) Na azért nyomok pár meccset, de jöhetne inkább a PES :P A szept. 23. az tuti?
Üdv: Steve -
Nagyi2pac #58152 FIFA 10 Demo - úgy látszik még arra is lusták voltak hogy a 09-et átírják 10-re...
-
Nagyi2pac #58151 Na én is kipróbáltam a FOSIFA 10 demo-t és hááát.....kegyetlen szar!! 

Gondoltam hogy szar lesz de ez már kimondhatatlanul fos....
A PES után ez olyan mintha nem is focis játékkal játszanék... -
kipróbáltam a fifát : 
csak annyit mondanék, ááá, még annyit se ...
-
savaria #58149 Köszi!
Leszedtem,kipróbáltam de ez mi a f.sz?
Nagyon gáz szerintem de inkább nem is irom tovább! -
Köszi a választ, megnézem addig legalább a fifa 10-et, hogy idén is miért nem fogok játszani vele:D -
Nagyi2pac #58147 icemankimi: állítólag szeptember 23!
Pethy23: pontosan nem tudom megmondani, legjobb esetben vasárnap! Elkezdődött a suli aztán minden nap olyan délután 3 körül érek haza, tanulnom is kell,.. így elég kevés időm van a Finale Update-el foglalkoznom! Dolgozom rajta, de mivel rakok be új csapatokat is (BL), így elég időigényes mert át kell rendeznem az egész Rest of the World-öt, újra be kell állítgatni a szurkolói hangokat, mezeket, logókat...plusz még egyéb dolgokat is meg kell csinálnom: új 09/10-es mezek a csapatokhoz, pár új arc, esetleg labda... -
Hali Nagyi2pac! Mikorra várható a final update:D? -
icemankimi #58145 pes Demó mikorra várható? -
Nagyi2pac #58144 FIFA 10 PC Demo Released!
------------------------------------
http://www.moddingway.com/news/176.html -
Szevasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem:hogy tudom megnézni, hogy melyik mezhez melyik szám és betü tartozik?
Előre is kösz! -
Hát nem, még nem :(
Igazából kicsit megelégeltem vele a cécót, végülis alaplapi spdif-en is szólnak szépen a filmek, zenére meg játékra meg oké így is. De azért ha nem lesz jobb dolgom, akkor megcsinálom. Most jut eszembe, hogy van itthon még egy gép, ami xp-s :DD -
rendben
hangkártyás dolog megoldódott?
ha igen kiváncsi vagyok a fülhalgatós ikont bekapcsolod-e -
PES6ban jó volt a 2v2 onlineban. Én csak ennyit akarok a jövőben. Ha az akkori csapattársat is érdekli a dolog. :D -
Kinek ez, kinek az :)
Csak írtam, hogy azért van ilyen is. -
sokaknak meg pont azóta jön be
Pes6 nem nagyon tetszett nekem pl. -
Sokan, pl akiknek az új engine óta nem igazán jön be a sorozat :) -
én újabb Pes-ről beszélek
Pes6-ra ki emléxik már :P -
PES6nál konzolon minden szabadrúgásnál lehetett hívni 2. playert, PCn meg csak bizonyos távon belül... :D Azért nem mindegy:P -
pes ugyanolyan konzolon is semmivel sem jobb hülyeség konzolra pes-t venni -
Jaaa, egyszer játszottam PES6tól Xboxon, a grafikát leszámítva sokkal jobb volt a gameplay, meg is lepődtem.. De Xboxot 1 játékért valszeg nem veszek... -
Konzolra kevesebb a warez ezért éri meg rá fejleszteni és mellé kiadni egy gagyi verziót PCre...ha megnézzük igy volt ez az NBA/NFL/NHL játékokkal is, konzolra mindig jobban sikerültek.... a crysis pc exkluziv volt pl., mégis akkora volt a kalóz másolatok aránya, h felhagytak ezzel és portolni fognak... -
Tudná futtatni, sőt! Pc-n már szebbek a játékok mint boxon! (Természetesen ár/teljesítmény arány nem ugyan az)